tiistai 2. joulukuuta 2008

Purrr.



Uusi suosikki lehtihyllyissä! Neiti Abreun stailasi Carla Ahonius, ja minun vastuualueeni oli jälleen kaulasta ylöspäin.

Tässä on ollut taas "mukavaa" hiljaiseloa blogin puolella.. NOT. Ensi vkl on yksi isohko keikka, josta en valitettavasti voi hiiskua sanaakaan ennen h-hetkeä =). Se vie aika paljon tätä energiaani ja aivokapasiteettiani, mutta voi VOI VOI VOI kuinka venaankaan sitä, ja kuinka PALJON tekisi mieli paljastaa edes jotain. Mutta, hyvää kannattaa odottaa, eikös ;).

J on ollut bangkokissa jumissa viime lauantaista saakka, mutta pääsen mitä ilmeisimmin huomenna hakemaan sen pienen pumpelon kentältä. Parasta olla ruskea mies, tai ei ole kotiin tulemista! Joku pieni tuliaispostaus olisi varmasti paikallaan. J on nimittäin juossut pääasiassa shu uemuran liikkeissä haalimassa minulle pieniä purkkeja ja pensseleitä.

Ei siitä miehestä oikeastaan niin väliä, kunhan siveltimet tulevat perille ;D.

30 kommenttia:

Saga kirjoitti...

minäpäs veikkaan, että meikkaat jonkun julkkiksen tulevan viikonlopun linnan juhliin. ehkä jopa juuri neiti abreun :) kerro sit joskus, osuinko oikeaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Minäpä arvaan, meikkaat itse tasavallan presidentin! Tai siitä Matti Vanhasesta sen paratiisilinnun... Tai että itse olet kutsuttujen listalla - ainakin olisi ihan jees juttu jos kauniiksi tuunattujen naisten (kauniit)taustavoimatkin olisivat joskus edustettuina! Jos et kuitenkaan ole vielä tällä kertaa kutsuttuna, niin ehkä jo ensi vuonna =DDDD
Kai se J on kuitenkin oikeasti tärkeämpi kuin ne pensselit...

Anonyymi kirjoitti...

pakko sanoa et tykkään sun blogista ihan megapaljon! kerrankin bloggaaja joka tuntuu oikeesti ja aidosti tietävän, mistä puhuu! tosi hieno löytö tässä 14-vuotiaiden H&M-ostoksia ja takapihalla itselaukasimella otettuja "muotikuvia" pursuavassa kotimaisessa blogitarjonnassa.
bodypainting on myös sen verran eksoottinen alue ainakin mulle, että äärimmäisellä mielenkiinnolla lueskelen sitä koskevia juttuja. innolla seuraan myös kun saat yhä enemmän ja vaativampia keikkoja.

kylläpä tuli hehkutettua. mut hyvä oot!

Anonyymi kirjoitti...

Hei tarviin sun apua!Mitä voin tehdä hiuksilleni,joista kampaaja yritti tehdä harmaat,mutta niistä tulikin siniset!Ja en nyt tarkoita mitään pientä sinerrystä,vaan oikeesti sinistä :S Osaatko kampaajana neuvoa mitä voisin tehdä,ajattelin kokeilla syväpuhdistavaashampoota,onko muita vinkkejä?Oisin ihan superkiitollinen jos neuvoisit :)

Saara kirjoitti...

Saga: Arvata saa aina! :)

Anonyymi: Hoh. Tarjalle bodypaintti ja vihreä tukka... Jos ei sentään tällä kertaa vielä! ;)

Diggari: Ihan huippua kuulla! Vaikka en nyt tiedä onko mun gina tricot -vaatekaappi yhtään sen parempi ;).

Aer: Hmm.. Tämä kikka toimii ainakin hiuksiin, jotka ovat metallisuolojen vaikutuksesta vihertyneet/sinertyneet. Enkä usko, että tuollaisessa konkurssitilanteessa tästä on haittaakaan :P. Käy ostamassa apteekista pussi askorbiinihappoa (c-vitamiinia), sekoita se kouralliseen shampoota ja vaahdota hiuksiin. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhdo pois.

HC-kamaa ;)


Olipa vinkkisilmäinen päivä!

Saara kirjoitti...

Ja on tottakai tärkeämpi kuin pensselit! Elekää nyt hulluja puhelko! :D

-Satu- kirjoitti...

Voisitko jossain postauksessa kertoo sun maskeeraja opinnoista. Millaista oli? Paljon tuli maksamaan jne. Minä ainakin olisin todella kiinnostunut kuulemaan :)

pauliina/yes dear kirjoitti...

siis kotiin ei ole tulemista ilman rusketusta siveltimiä ja tuliaisia, eikö niin? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Äh, mä antaisin melkein mitä vaan, että saisin jostain käsiini Uemuran taivuttimet ja pari sivellintä. Oon kolunnut netinkin läpi melkeimpä kokonaan, enkä oo löytäny yhtäkään putiikkia joka toimittais Suomeen asti näitä ihanuuksia. :(

Mullakin tuli tosta sun keikasta ensimmäisenä mieleen linnan juhlat. :)

Saara kirjoitti...

Mulla saattaisi ehkä olla yhdet ylimääräiset taivuttajat ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon jo miettinytki että miten sen sun poikaystäväs laita että koska se tulee ! Ettekste noin 2 kk ollu erossa ? Mä kans nään tossa reilun viikon päästä oman puppeni 3 kk tauon jälkeen ( ulkomailla hänkin ) ja ai että ootan sitä !

Ja kysymys että mitä kaupan irtoripsiä voisit suositella, vai voitko mitään ? :D

Anonyymi kirjoitti...

Jos sulla ehkä on yhdet ylimääräiset taivuttajat ja oot ehkä myymässä niitä, niin mä oon ehkä kiinnostunut ostamaan ne :D

kullanmuru kirjoitti...

Vou, en ollut tunnistaa Abreuta, aika hyvin laitettu! :D

Anonyymi kirjoitti...

uijui salee teet bodypaintit jollekki linnanjuhlavieraalle. :--D ehee.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Minkälaista peittävää meikkivoidetta ja puuteria suosittelisit todella vaalea ihoiselle? Ihoni jonkun verran punertaa ja meikkivoiteet joita olen kokeillut ovat olleet yksinkertaisesti liian tummia ja tekevät ihostani oranssin. Kiitos jo etukäteen jos ehdit kiireiltäsi vastata :)

Anonyymi kirjoitti...

Äh haluisin kovast Uemuran taivuttimet :-(

Anonyymi kirjoitti...

Sain ystävältäni tässä pari päivää sitten vahingossa hieman kyynerpäätä silmään, ja nyt mulla on sitten seuraavat pari viikkoa niin sanottu panda-ilmiö naamassa. Mistä saisin niin peittävää meikkivoidetta/ihmeainetta jolla peittäisin mustelman kun tavalliset peiteaineet ei riitä? Vai pitääkö siirtyä suoraan talomaaliin? :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiitos neuvoistasi!Pääsin jo onneksi uudestaan kampaajalle ja se korjas tän sinisyyden.Hyvä kuitenkin tietää vastasuuden varalle :)

Saara kirjoitti...

Holla!

Vaaleita meikkivoiteita löytyy esim. make up for everiltä, ja löytyy myös punaisuuden neutralointiin tarkoitettuja erikoispeiteaineita :)

Ja mustaan silmään sama homma! Tosin, kun punaista peitetään vihreällä, niin sinistä ja violettia oranssilla ja persikalla. Camouflage -peiteaineet levitetään ja kiinnitetään ihoon ennen meikkivoidetta :).

Ja irtoripsinä käytän yllättävän usein seppälän 2.95e maksavia räpsyjä, jotka vaan pätkin palaiksi :)

Tara kirjoitti...

hei aika hyvin, ekaa kertaa abreu vaimikäseon näyttää mun mielestä siedettävältä! sun täytyy siis olla aika taitava.

Saara kirjoitti...

Oho oho! Oon otettu Tara, ja oottelen kenkiä ;).

Anonyymi kirjoitti...

Saara hei!

Teehän joku postaus missä kerrot kasvojen puhdistuksesta ja voiteista joita suosittelet. (Mielellään rasvoittuvalle ja hieman näppyiselle iholle, josta varmaan moni kärsii :()

Anonyymi kirjoitti...

heihou 8)
hmm, ensinäkin, oot varmaan ajantasalla kampaajana enemmän kuin maallikko, niin mulla on sellainen tilanne, että oon kasvattanu hiuksia 6kk ja ois kyllä aika mennä kampaamoon siistimään hiuksia. Aikaisemmin ollu rikottua latvaa, kerrostusta(lyhyempää päällä jne. en osaa selittää) ja vino otsis. Nyt vaan en osaa yhtään päättää, et millaset laitan (taas otsis vai ei? jne) nii osaakko sanoa mtn kivaa mallia, hiukset ulottuu rinnoille jne. että jotain mikä ois muotia nyt 8D

ja sitten, oon muuttamassa oulusta espooseen, niin osaatko suositella budjetilla 30-35€ kampaamoa sieltä. nuorekasta sellasta, älyät varmaa.

Anonyymi kirjoitti...

dadaaa toi a. abreu just puheli jossain lehdessä, että puvun lisäks tulee jotain extrakivaa ja heitän villin arvauksen, että siinä vaiheessa sä astut kehiin :) ootan innolla!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos todella paljon! Kertoisitko vielä mistä näitä make up for everin meikkejä voi ostaa?

Anonyymi kirjoitti...

Abreun meikki ja hiukset on tosi kivat, noi kisun korvat on hirveet... Oliko ne sun vai Ahoniuksen valinta? ps. Tooosi laadukas blogi:)

Anonyymi kirjoitti...

superkivasti laitettu toi abreu, ei se kyllä valitettavasti osaa vieläkään poseerata, mut toi hyvä maski-/hiussetti melkeen korvaa sen :D

t: krisse, jonka tukkaa et ole vieläkään leikannut

Anonyymi kirjoitti...

sä oot paras :)! mutta missä viipyy skannaus city-jutusta?

Anonyymi kirjoitti...

sä teet jotain linnaan! oon niin varma :DD

Anonyymi kirjoitti...

Tais osuu veikkaukset oikein!