lauantai 6. joulukuuta 2008

Linna.




Pakko päästää vähän höyryjä!!!!!!!!!!!!

Eli, kuten monet arvasivatkin (Saga ensimmäisenä ;) ), Annan päällä oli ja on edelleen linnanjuhlissa minun taiteilemani meikki, sekä bodypainting-koru. Ihan uskomatonta.

Eniten jännittää, tajuavatko ihmiset korun olevan bodypaint, vai yhdistetäänkö se vain pukuun (niinkuin stara.fi teki). Seuraavat päivät surffaan varmaan hermorauniona ympäri Internetiä ja etsin arvosteluja ja mielipiteitä kokonaisuudesta. Ja tietysti minun työstäni! Pakko sanoa, että olen äärimmäisen ylpeä ja iloinen. Lähes niin iloinen, että meinaan unohtaa tämän stressinjälkeisen päänsäryn!


Mikä on teidän tuomionne?


kuva: Yle.fi

46 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa seurasin noita kättelyitä vaan sen takia, että nään Annan, koska arvasin, että sulla oli jotain tekemistä asian kanssa :D En menettänyt toivoa vaikka niitä vanhuksia tuli miljoona ennen sitä! Tosi upee koru ja kaunis meikki! Tykkäsin varsinkin poskissa olevasta "kimalluksesta" :D Melko niukka tää mun sanavarasto. Onko sulla ollut jotain osaa tai arpaa hiuksissa? :)Nekin on nimittäin hienot.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/linnanjuhlat/200812068696989_lj.shtml :D

Anonyymi kirjoitti...

Annan puku oli todella kaunis, mutta täytyy kyllä sanoa että vaikka tuo vartalokoru on itsessään upea, niin ei oikein kyllä sopinut tuohon pukuun :/ Se teki yleisvaikutelmasta ehkä vähän liian sekavan, tårta på tårta niin sanotusti. Ehkä jos puku olisi ollut musta ja pitsi valkoista niin sitten ehkä...?

Anonyymi kirjoitti...

Munkin mielestä tuo maalaus oli jo liikaa (vaikka olikin todella kaunis), mutta muuten oli kyllä tosi nätti meikki! :) Mitä olit laittanut Annan iholle, kun hohti niin kauniisti? :) jospa sitä itsellekkin ostaisi jotain sellaista.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä Tean ja Sonjan kanssa tuosta korusta. Kiinnitin heti huomiota siihen ja just ajattelin, että itsessään tosi hieno mutta ei sovi ton puvun kanssa. Ehkäpä eri mallisena/eri paikassa olisi näyttänyt paremmalta? Nyt se jotenki katoaa tonne puvun alle. En sit tiijä onko toi luonnossa paremman näkönen mut kuvissa ei kyl passaa kokonaisuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Lisäyksenä vielä että ei toi Annan puku mun mielestä toiminu muutenkaan. Toi pitsi+ei-ohut-eikä-leveä-vyö ei mun silmiä hivele yhtään. Ideana kyllä mutta toteutuksessa mättää jokin.

Saara kirjoitti...

Jesjes, yritettiinkin tehdä meikistä mahdollisimman raikas ja nuori :)

Iltalehti ei selkeästi pidä annasta :P

Korun kuviointi oli sama kuin pitsin, ja terälehtien sisään oli puhallettu pitsin läpi sama kuvio helmiäisvärillä. Eli kun sitä tarkastelee vähän lähemmin, niin kokonaisuuden tajuaa selkeämmin. Mutta olen ihan samaa mieltä! Varsinkin kauempaa katsottuna idea ei tule parhaalla mahdollisella tavalla esille :(.

ipa kirjoitti...

Mä taas tykkään korusta ja puvusta. Ekalla katsomalla mietin kanssa tota väriä hopea-keltainen-yhdistelmä oli hassu, mutta mitä useammin sitä katsoo, sitä enemmän tykkään siitä. Luulen, että koru on livenä paljon siistimpi, kuin telkkarissa tai valokuvissa. Ei varmaan toistu oikein tuon korun värit (kun siis kauempaa näyttää vain hopeiselta)?

Anonyymi kirjoitti...

Anna oli kyllä illan kaunotar! :) itse tunnistin heti bodypaintingiksi enkä sekoittanut kuviota puvun pitsiksi tms, mutta olisi ehkä toiminut paremmin mustana!

"Mitä olit laittanut Annan iholle, kun hohti niin kauniisti? :) jospa sitä itsellekkin ostaisi jotain sellaista."
Kyselisin samaa :)

ipa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
ipa kirjoitti...

Ai joo, piti vielä sanoa, että sommittelu ja tasapainotus hiusten kanssa on tosi toimiva. :)

Saara kirjoitti...

Iholla oli sekoituksena make up storen saturn -highlightia ja vaseliinia :)

Koru siis ei ole oikeasti "hopeinen" vaan multicolor, eli hohtaa useita eri värejä. Mustaakin pohdittiin, mutta se olisi ollut ehdottomasti liian raskas.

kullanmuru kirjoitti...

Tuo bodypainting on kyllä hieno, tosin en tosiaan ensin tajunnut että se tuli siitä mekosta. Kieltämättä se sulautuu siihen hyvin, mutta nyt kun sanoit että se on bodypainting niin kyllä sen tajuaa :D Meikki oli myös onnistunut. Anna näytti ruskettuneelta :D

Anonyymi kirjoitti...

"Aino sanoi...

Hahaa seurasin noita kättelyitä vaan sen takia, että nään Annan, koska arvasin, että sulla oli jotain tekemistä asian kanssa :D En menettänyt toivoa vaikka niitä vanhuksia tuli miljoona ennen sitä!"

Sama homma :D ja hienoo työtä!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis toi bodypainting koru mutta niinkuin jo muutama aiemmin on sanonut, se ei oikeen sovi tuon pukuun ja sen väriin. Musta tai kultainen olis voinut olla hienompi... :) mutta meikki on onnistunut täydellisesti.

emmi kirjoitti...

Loistavaa!:) meikki hyvä ja toi bodypaintaus!tosin minäkin luulin sen kuuluvan pukuun. Makee kuitenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa!Anna oli nuorekas ja ikäisensä,mutta ei silti mikään teini vaan tyylikäs ja elegantti nuori nainen.Kaunista jälkeä kerrassaan! :) Hiukan vaan huokailin ihastuksesta kun Anna saapui kuvaan.

Ei sua ihan turhaan kehuta ja palkita! :)

Saga kirjoitti...

mä leuhkin jo ennen juhlan alkua jokaiselle lähelle sattuneelle, että yksi tyttö, jonka melkein tunnen, on ihan varmasti annan kauniiden kasvojen takana :D:D

ja kun anna sit asteli esiin, olin pakahtua ylpeydestä. pidin neidon puvusta, mutta sen yli nostaisin silti juuri tuon bodypaintig-korun (jota itsekin luulin osaksi pukua aina siihen, asti kunnes luin sen iltalehden jutun netistä) sekä annan silmämeikin ja tukan. teitkö sinä muuten kampauksenkin?

mutta siis upeaa saara! en ole nähnyt yhtäkään saittia, jossa annaa ei olisi mainittu linnan näyttävimmäksi vieraaksi. ihanaa, että iltalehti mainitsi nimesikin jutussaan. tästä saat varmasti vielä lisää potkua jo valmiiksi melkoisessa nousukiidossa olevalle urallesi! <3

Anonyymi kirjoitti...

loistavaa työtä,anna oli kauniina!

ipa kirjoitti...

http://www.hs.fi/videot/1135241733272

Tossa hesarin videossa näkyy hienosti yksityiskohdat tosta bpkorusta! :)

Anonyymi kirjoitti...

ei tuo ihokoru kyllä näin lähemmässäkään tarkastelussa säväytä mitenkään....ikävä kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

toi bodypainting-juttu on varmasti upea, mut tosiaan ton puvun kanssa ei sovi ollenkaan.
mustaa pitsiä ja sit toi bodypainting-koru, ne riitelevät NIIN paljon keskenään että oikeen silmiin sattuu. :(

Anonyymi kirjoitti...

Arvasin heti Abreun kävellessä sisään jotta neidin look on sun käsialaa! Mahtavaa, nappisuoritus :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihasteltiin sohvalla tuota bodypaintingia, jota kylläkin luultiin nopealla vilkaisulla koruksi. Rinnasta ylöspäin Abreu näytti upealta, mutta puvusta en pitänyt lainkaan, musta yhdistettynä keltaiseen ei sytytä. Ehkä jos kangas olisi ollut vaikka hopeaan taittavaa vaaleaa raakasilkkiä, olisi kokonaisuus ollut yhteinäisempi. Nyt korut riitelivät puvun kanssa.

pauliina/yes dear kirjoitti...

Mä ainaki ntajusin ihan heti kun näin annan haastattelussa että tuo on bodypaintingia ja tuo on saaran tekemä tittirii!

Anonyymi kirjoitti...

minusta tuo koru ei sovi oikin itse pukuun.. Aluksi kuitenkin luulin että se on osa pukua eikä bodypaintingiä. Meikki oli tosi hyvännäköinen!

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuomita tosiaankaan. Anna oli ihana ja bodypainting upea ja puku Annalle sopiva. Tyypillistä Iltalehdelle että otsikoidaan negatiivisesti, vaikka itse juttu sitten onkin ihan jees. Isekin kelasin hetken, että olisiko koru voinut olla musta, mutta sitten kun katsoo kokonaisuutta, mustat upeasti kammatut hiukset (kuka teki kampauksen?) ja musta pitsi vyöäröllä (kuka ompeli puvun?), kokonaisuutta keventämässä taas kristallinen bodypaintingkoru ja siihen sopivat korvikset. Tyrmäävän hieno,loppuun asti harkittu kokonaisuus. Upeaa Saara, että pääsit mukaan tiimiin! Toivon myös minä lisäpotkua urallesi tästä onnistumisesta.
Iltalehden lukijat valitsivat Annan Linnan kuningattareksi!=)Se on tunnustus paitsi ihanalle Annalle, koko taustatiimille! Jess! t. Saarafani no 1

Anonyymi kirjoitti...

jee pidin! jännitin minäkin täällä lähinnä että milloin anna astuu sisään ja mitä jännää sille on kehitetty!

itsekin olisin mieluummin nähnyt tuon bodypaintingin ehkä mustista helyistä mutta kaunis se on nytkin ! olisihan se musta tietenkin saattanut olla liian raskas, paha sanoa kun en sitä itse nähnyt. ehkä tuo oli hopeanhohtoisena kevyempi ja parempi. tosi freesi lisä joka tapauksessa!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/videot/1135241733272

tuolla muuten näkyy tosi hyvin koru :)

Saara kirjoitti...

Mustasta vielä sen verran, että se olisi näyttänyt mustalta oliolta joka on läsähtänyt olkapäälle :D Kaikki on kyllä mietitty loppuun asti :).

Kiva, kun osa tykkää! Ja ei haittaa, vaikka kaikkia ei nappaa, sillä oma fiilis työstä on niin huippuluokkaa<3

Nyt latailen kuvia eiliseltä, ja näette lisäkuvia hommasta! :)

Hiukset teki Tiina Lehmusvyöry ja puvun ompeli Essi Partti.

Anonyymi kirjoitti...

puku on upea ja bodypainting kaunis mutta en saa niitä kirveelläkään istumaan yhteen :/

Anonyymi kirjoitti...

ystäväsi juulia ei taida pitää annasta..........

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaan meikki oli napakymppi!
Korukin kaunis, mutta ensi silmäyksellä musta olisi ollut passelimpi.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis tuo bodypainting-koru on, mutta olen sitä mieltä, että oli vähän liikaa tuohon yhdistelmään. Lisäksi sen väri olisi voinut Annalle olla joku muu kuin hopea! Lämmin sävy siis..

Anonyymi kirjoitti...

Sut saara sinne linnanjuhliin ois pitäny kutsua!

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä toi bodypainting-koru on paljon hienompi kun tuo Annan puku :D Se on juhlava, mutta tuo keltanen puku jotenkin pilaa sen. Voi kun olisi pukenut jotain valkoista :/

Anonyymi kirjoitti...

toi oli upee.oot kans iha sika upee tsirbula, jatka samaan malliin. jään seurailee sun blogia. :D <3

Saara kirjoitti...

Kiitoksia taas kaikille ja tsorit kaikille jotka ei tykkää :D

Juulialla ei tietääkseni ole mitään annaa vastaan? :D

Anonyymi kirjoitti...

toi meikki oli NIIIIIN HIENO, just niin freesi ja raikas kun ton ikäisellä pitääkin olla :) Todella hieno meikki + toi upea bodypainting :)

Anonyymi kirjoitti...

vau! ihan ensimmäisenä kiinnitin huomiota tuohon bodypaintti koruun.Paras osa koko kokonaisuutta

Anonyymi kirjoitti...

Bodypainting koru oli UPEA!:) Muutaman kerran olen eksynyt tänne sivuillesi ja eilen juhlia katsoessani ja ihastellessani Annan iholla ollutta korua tuli mieleeni josko sinä oisit sen tehnyt...;) UPEAA työtä, taidetta! :)

Unknown kirjoitti...

Upea kokonaisuus, pidin kovasti. Voisitko Saara tarkemmin kertoa mitä meikkituotteita käytit Annan meikissä ja onko irtoripset vai ripsipidennys?

rrrous kirjoitti...

Idea oli ihan super bueno!! Tollasta ei tuskin linnanjuhlissa oo aikasemmin nähty. ...mutta tosiaan mua vähän häiritsi toi keltaisen, mustan ja hopen yhdistelmä. Jotenkin se meni vähän sekavaksi. Miksei tuo bodypainting ollut myös musta? ...Vai oliko sen tarkoitus näyttää korulta? :)

rrrous kirjoitti...

...aaa, nyt luinkin ton "musta olio" kommenttis :D

Paula kirjoitti...

ARVASIN HETI kun sanottiin nimi että just sun tekemä! Hieno oli, vaikka en muuten Annan puvun väristä juuri pitänyt. Mutta joo, hienoa hienoa ja onnea!

princess´ kirjoitti...

Ihanaa se oli kyllä niin hieno bodypaint että huhhu! Meikkikin oli upea ja nuo hiukset että olen kade mitäs Anna muuten ite tästä tykkäs?