torstai 25. joulukuuta 2008

Jouluhei!

Hei ihanuudet, kirjoittelen äitin ja isin koneelta, huimat 300m omasta kämpästäni siis :D. Tämä tietokone on jo sen verran aikaa nähnyt, etten edes unelmoi kuvien lataamisesta, ja kunnollisesta joulupostauksesta ennen huomista.

Aattoilta sujui rauhallisesti kuten yleensäkin, tällä kertaa vain viimevuotista puolet pienemmällä porukalla. Lahjapaketeista paljastui mm. upouusi ihana imuri (musta nyt tulee todella siisti?), kirjoja, ehkä koko maailman siisteimmät alushousut, marimekon lakanat ja viinilaseja.

Tänään tulee vielä pari pientä pakettia lisää , sillä siskoni oli muualla aattona, ja päätimme venyttää joulun kaksipäiväiseksi.


Nopeampaa tietokonetta odottaessa, chilaxatkaa kunnolla ja nauttikaa lomasta!<3

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Niin ja hyvät joulut sinnekkin ;-)

Mulla olis tämmönen kysymys, että kun mulla on ruskeat silmät, niin mietein tässä vain että voisitko kertoa mulle et minkäväriset luomivärit sopisivat ruskeiden silmien kanssa? Ja millä väreillä saisin korostettua niitä?

Kiitos superpaljon jos vastaat :-))

Terv. Olivia

Anonyymi kirjoitti...

sinisiin sopii mm. siniset, turkoosit, ja violetit sävyt. sukulaisväreinä ruskeat, terracotta ja persikka.

Anonyymi kirjoitti...

anteeksi ruskeisiin silmiin.

Saara kirjoitti...

Jes, ihan hyvä yleistys tuossa ylempänä. Sanoisin, että sinisistä mieluummin ne turkoosimpaan taittavat, kuin sähkönsiniset. Ja violeteissa magentaan taittavat.

Ruskeista pronssiset ja kultaiset korostavat kauniisti varsinkin tummanruskeita silmiä.

Kokeile koko liikkuvalle luomelle metallinhohtosävyjä. Mattaiset värikkäät luomet voivat varsinkin arkikäytössä näyttää 5-vuotiaan räpeltämiltä :)

Anonyymi kirjoitti...

minkä värinen silmä meikki sopii vihreäsilmäisille? :)
sitten kysyisin tekoripsistä (ihan semmosista seppälästä saatavista) että onko siinä pelkona että lähtee omat sen liiman mukana irti? :D
entä onko ne muutenkaan kovin hyväksi ripsille?
kiitos jos viitsit vastata :)

-anna

Saara kirjoitti...

Vihreille silmille sopivat luonnolliset vihreät, ruskeat ja punertavat oranssit, sekä pinkit ja punaiset violetit. Myös kupari ja kulta näyttävät tietyn vihreän kanssa uskomattoman ihanilta. Unohda kaikki siniset, hopeiset ja kylmät pinkit!

Ripsiä ei missään nimessä liimata omiin ripsiin kiinni, vaan ihoon ihan ripsirajaan. Oikein liimattuna ripset eivät vahingoita omia ripsiä lainkaan :). Olen tekemässä ripsien kiinnittämisestä postausta heti kun aikataulu antaa periksi!!

Anonyymi kirjoitti...

voit sä neuvoo miten tehää sellaset hienot ripset jotka sul oli tos pari postaus sitte. Haluisin sellaiset uudeksi vuodeksi, Sä oot muuten hirmu kaunis <3

Sallamaari kirjoitti...

Whohoo! Löysin tieni blogiisi ihan sattumalta. Kuuntelin YleX:ltä haastattelusi silloin taannoin ja luin Citystä susta kertovan jutun, mutta onpa kiva päästä lukemaan sun omia kirjotuksia :)

Saa oikaista, mutta et ole tainnut tehdä opetusmeikkiä silmälaseja käyttäville tihrustelijoille? Olisi kiva tietää, mitä korostaa ja millä tavoin :)

Anonyymi kirjoitti...

hehehei voisitko kertoo vähän tosta helena rubinsteinin lash queenista, millaisille ripsille mielestäsi sopii?:)
suositteletko? tuntuu että mikään ripsari ei saa mun ripsiä näyttämään tuuheilta etc. :D mut vähän toi lash queenin hinta (ainakin stockalla?) riipaisi;o

Saara kirjoitti...

Silmälasimeikkiä ei ole vielä tehty! Yritän alkuvuodesta bongata jonkun silmälasipäisen tuttuni (tai kaksi mieluiten tietysti + ja - )ja teen opetuspostauksen!

Lash queen (ja varsinkin waterproof) sopii oikeastaan kenen tahansa ripsille. Eniten hyötyä siitä on varmasti ns. normaalit ripset omistaville, jotka haluavat niistä paljon näyttävämmät :) Itse tykkään harjasta, jossa on pitkä ja lyhyt puoli. Lyhyellä väriä saa levitettyä kunnolla tyveen, ja pitkällä taas pituutta ripsien kärkiin.

Varmaan pärjäisin jollain muullakin, mutta en ole yli kolmeen vuoteen muuta käyttänyt :)