maanantai 22. joulukuuta 2008

City!

Tässä vihdoin. Kiitos äiti!<319 kommenttia:

Janez-zy kirjoitti...

Kiva :D Hyvä juttu oli, missä lehdessä?

Anonyymi kirjoitti...

Janez-zy: no City-lehdessä, töppö!

pauliina/yes dear kirjoitti...

Sun vastaukset oli tosi mahtavia, niistä loisti kunnolla sun persoonallisuus :D

Anonyymi kirjoitti...

ettekö te nyt ookkaa enää j:n kanssa yhdessä? :(

fiia kirjoitti...

sairaan makee toi kuva!

Anonyymi kirjoitti...

niin ootteko j:n kanssa yhdessä? :o

Saara kirjoitti...

Jes, eli citystä oli kyse.

piu: Kiva, että jotain puskee läpi. Tuo on vaan tungettu niin tiiviiseen pakettiin. :)

fiia: Kiitos, tykkään kuvasta itsekin!

Annetaanpa rakkaat anonyymit mun parisuhteelle tai sen puutteelle rauha<3 En aio kommentoida aihetta :)

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot aivan älyttömän kaunis, taitava työssäsi ja vissiinkin jokseenkin kunnianhimoinen ja tunnut myös antautuvan täysillä siihen mitä teet! Edellämainitun lisäksi vaikutat todella sympaattiselta ja lämpimältä ihmiseltä.
Ja mites tää blogi? No tää on ihana!

Sun parisuhdekuvioihin mulla ei oo mitään mielenkiintoo puuttua, mutta kokemuksesta voi sanoo: että aika parantaa ei mikään muu ja life goes on.. vaikka aina ei todellakaan siltä tunnu! Jaksamista<3

Mä niiin ihailen sua! :)

Anonyymi kirjoitti...

oletko tutustunut mschic -meikkihin? jos olet, niin mitä mieltä olet niistä?

Anonyymi kirjoitti...

Saara, saat olla onnellinen, että sulla on noin ihana ja mielenkiintoinen ammatti. Ja saat olla ylpeä itsestäsi, olet menestynyt ammatissasi nähtävästi todella kiitettävästi =) Muistan kun jossain kirjoituksessasi kerroit kuinka onnellinen olet, kun saat tehdä työtä jota rakastat. Se on tärkeää, ja olen sinulle kateellinen siitä, kaikilla ei ole rohkeutta tai välttämättä edellytyksiä unelmiensa ammattiin. Sulla on kadehdittavan ihana sellainen.
Hyvää joulua =) ja toivottavasti saat sinäkin rauhoittua hetkeksi, varmasti ollut aika vientiä sulla työn puolesta viimeaikoina!
Ja ahkeraa postausta kuitenkin ;) mainio blogi =)

Anonyymi kirjoitti...

Heips,
olen tosi kiinnostunut maskeeraajan ammatista ja mietinkin, että missä itse olet opiskellut alaa?
Yksityisten koulujen hinnat kauhistuttavat jo etukäteen :-(

Olet tosi pirtsakan ja sympaattisen oloinen tyttö :-)
Hyvät joulut!

Anonyymi kirjoitti...

toi kuva on kertakaikkiaan vaan niin mieletön :)

Anonyymi kirjoitti...

en tunne sua henk.kohtaisesti mutta mun mielestä vaikutat siltä kun sinulle olisi noussut neste pahemman kerran päähän (ei millään pahalla), se käy ilmi monestakin asiasta täällä sun blogissas, esim siitä että laitat tänne melkein joka postaukseen miljoona kuvaa itsestäs eri asennoissa eri poseilmeet naamalla. ja toinen mistä se käy ilmi oli tuo sun BP-kisan voittopostaus jossa kerskuilit sun valtavalla palkintomäärälläsi. En myöskään tajua sitä miten kaikki teinit täällä kokoaika kehuvat sun ulkonäköäs? olet ihan tavallisen näköinen tyttö, et kaunis muttet nyt rumakaan. ja ei, en ole kateellinen sinulle, minulla on ihan oma työ josta pidän. mua vaan ihmetyttää se miten nämä kaikki nuoret tytöt jotka seuraavat sun blogia fanaattisesti, ihailevat sua ja sun työtäsi ihan valtavasti, kyllä tältä pallolta löytyy pikkusen tärkeämpiä ja kunnioitettavampia ammatteja kuin sun maskeeraajan ammattisi joka on melko pinnallinen ammatti. toivottavasti et pahastunut, tämä on vain minun mielipiteeni ja halusin vain ilmaista sen. ei välttämättä tarvitse välittää, mutta vaikuttaisit paljon paremmalta tyypiltä jos laittaisit hieman nöyryyttä peliin kiitos.

Saara kirjoitti...

Anonyymi1: Kiitos paljon! Kunnianhimo on mun mielestä tärkeä, ja välillä hieman epä-suomalainen ominaisuus, joka varsinkin avoimesti esitettynä usein sekoitetaan siihen että on noussut muutkin asiat kuin alkoholi päähän. :)

Anonyymi2: Musta on tosi surullista aina jutella tuttujen kanssa jotka käy töissä vaan töissä käymisen vuoksi. Toivon ihan vilpittömästi, että kaikki löytäisi sen oman intohimonsa! Mä olen oikeasti todella onnellinen, että mulle se on tapahtunut jo näin nuorena.

Noora: Opiskelin Espoon ammattiopisto OMNIA:ssa parturi-kampaajaksi, ja opintoihin kuuluu meikkausta ja erikoismaskeerausta :)

Yksityiset koulut ovat hyvä vaihtoehto KUNHAN itse jaksaa tehdä töitä. Meidänkin koulussa tahti on niin kova, että sieltä kyllä nousevat esiin ne aktiiviset tyypit!

Amppi: Olin NIIN iloinen, että joku muukin kuin minä saa minusta ihmisen näköisen kuvan :D

Anonyymi3: Noniin, yritän vastata tähän niin, että en kuulosta urpolta ja itsekeskeiseltä. Musta on kiva, että ihmiset tuo mielipiteensä esiin, mutta tottakai sä sanot sen pahalla, että mulla on noussut neste päähän ja sua ärsyttää se! Se on ok, kaikista ei voi pitää, ja kaikkia ärsyttää joku. Mun mielestä on oikeasti tosi harmi, että musta saa sellaisen kuvan, mutta tässä pari selitystä näihin sun mainitsemiin asioihin. Ensinnäkin, miksi blogissa on paljon kuvia minusta? Minä olen se ihminen, joka on aina paikalla, kun saan fiiliksen tehdä postausta, ja postaukset, joissa ei ole lainkaan kuvia ovat mielestäni tylsähköjä. Olisiko teistä mukavampaa katsoa vaikka mun huonekasveja? Voin kyllä tehdä niistäkin postauksen, tosin se tulee olemaan aika lyhyt, koska niitä on vain kaksi :D Meikkijutut ja muut näytän samasta syystä lähes aina omaan naamaan.

En luule olevani mikään jumalan lahja maailmalle, enkä köpöttele mihinkään mallitoimistojen castingeihin ilmoittamaan uuden new facen olevan täällä. Siksi mä keskityn tämän blogin ulkopuolella vain muiden naamoihin. :) Olen todella pitkien itsetuntosotkujen jälkeen ihan tyytyväinen omaan naamaani ja olemukseeni.

Bodypaint -kisojen palkinnoista sen verran, että haloo, mä upotan siihen kisatyöhöni monta MONTA sataa euroa ja työtuntia, stressistä puhumattakaan. Se, että saan siitä palkintoja on mun mielestä ihanaa! Mun tarkoituksena ei ole tosiaankaan ollut kerskailla niillä, enkä ole tajunnut että siitä on välittynyt sellainen kuva! Mä olin vaan itse NIIN pikkutyttömäisen onnellinen ja innoissani, että halusin jakaa sen muidenkin kanssa!

Maskeeraajan ammatissa tapaa todella paljon pinnallista porukkaa, mutta myös paljon niin sydämellisiä ja ihania ihmisiä, että oksat pois! Ja mua itseäni lämmittää kaikista eniten ne duunit, joissa näen, että ihminen joka on epävarma itsestään oikein hehkuu itsevarmuutta mun työskentelyn jälkeen. Toisille se, että saa ensimmäistä kertaa elämässään jonkun muun laittaman meikin ja hiukset, on ihan tosi iso ja ihana asia. En sano, että pelastan ihmishenkiä tai muutan maailmaa, mutta mä luon yksittäisille ihmisille elämyksiä :).

Mä teen todella paljon töitä, ja mun ihmissuhteetkin kärsii siitä välillä. Mun mielestä nyt vaan on se aika takoa, kun rauta on kuumaa. Ja musta on ihanaa käyttää osa mun suht vähäisestä vapaa-ajasta tän blogin ylläpitämiseen. Saan tän avulla pidettyä tietynlaista päiväkirjaa, ja mun kauempana asuvat ystävät pysyy myös kärryillä mun elämästä. Se, että blogi on saanut jonkinlaista lukijakuntaa, on mun mielestä tosi kivaa, ja suurin osa palautteesta onkin positiivista, ja yritän ottaa lukijoiden toiveita huomioon (Mulla on pitkä lista toteutettavia postauksia, nyt tarvisten enää aikaa!). Mutta vaikka tätä lukisikin vain mun äiti ja sisko koiransa kanssa, kirjoittaisin ihan samoista asioista!

Ja viimeisenä, mä en ihan oikeasti usko, että kukaan jo edellämainitun äidin lisäksi seuraa tätä blogia fanaattisesti.


Sori tästä marathon-viestistä! Yritin vastata mahdollisimman asiallisesti ja rehellisesti, minulle osoitettuun rehelliseen kommenttiin :)

Mrs. M kirjoitti...

Hei Saara,

oon sun työtä seurannut paljon toisella nettisaitilla, ja nyt bongasin sun blogin :) näitä kehujia ja haukkujia löytyy aina ja musta sä oot ottanut molemmat hyvin vastaan täällä blogissa. Sun ammatti on myös niinkuin sanoit, pinnallinen jossa tapaa paljon erilaisia ihmisiä - sun ammatissa saa olla pitkä pinna monessa suhteessa. Tsemppiä ja voimia uuteen vuoteen - 2009! =)

- Beloved Cava aka Krís

ALBA kirjoitti...

go saara! t.anni :D

Anonyymi kirjoitti...

istuin kauneus&terveysmessuilla 3h eturivissä niiden pappojen joukossa seuraamassa tätä kisaa :D en ollut aikaisemmin livenä nähnyt bodypaintingiä, olit kyl mun mielestä paras vaikka oli siellä pari muutaki hyvää muistaakseni :D

Anonyymi kirjoitti...

mistä vois varata ajan hiustenleikkuuseen?:D

Tintti kirjoitti...

Ziisös, sä oot taitava! Mä oon niiiin fani! Muistan lukeneeni ton jutun Citystä ja mietin jo silloin, että huh, huh, onko toi ihminen oikeesti olemassa :) Mutta nyt blogiasi seuranneena täytyy ilm. todeta, että on se! :)