sunnuntai 7. joulukuuta 2008

6.12.







6.12. Herään aamulla, ja ihmettelen, miksei herätyskello ole vieläkään soinut. Katson puhelinta, ja kello on 11:26. Meidän piti olla Stage 11:sta klo 11:30... HYVÄÄÄ! J lähti kuskaamaan mua Helsinkiin, ja otti mulle jopa aamiaisrahkan jääkaapista evääksi<3




(Kuvioiden ääriviivat maalattiin käsin ja niiden sisällä oleva pinta suihkutettiin puvussa käytetyn mustan pitsin läpi, jotta kuviot olisivat yhtenevät.)





Kello 12:06 Anna ja Carla olivat saapuneet vain hetki minua ennen, ja olin ainoa joka panikoi myöhästymistäni. 5min myöhemmin chai latte toisessa kädessä ja kynäruisku toisessa, alkoi 6h työurakkani.

Meikki haluttiin pitää luonnollisen kauniina ja raikkaana. Paljon kuultoa ja isot bambisilmät! Annan iho on onneksi täydellisessä kunnossa, ja se mahdollisti ideoiden toteutuksen rajoituksetta.




(Tiimin jäseniä oli stagella koko päivän aikana n.8. Tiina Lehmusvyöry viimeistelee Annan kampausta.)


Aika kului yllättävän nopeasti, enkä ehtinyt kertaakaan toivoa työn olevan jo ohi. Olisin liimaillut kiviä vaikka seuraavaan aamuun asti! Välillä kävin Waynes Coffeen puolella täyttämässä chai latte -lasini.

Tavallisesti koko kropan maalaamiseen kuluu n. 3h, mutta tällä kertaa liimasin pikkuisia kristallikiviä yli 4h. Koko korussa niitä oli yli 600! Liimana käytimme iholiimaa, joka on niin vahvaa, ettei sille ole edes olemassa poistoainetta joka takaisi sen irtoamisen 100%. Timantit kyllä saa raksittua irti kynsien avulla, mutta liima jää ihoon kuin tauti (joku ikävä tauti). Koko korun päälle lisättiin vielä fixing-sprayta, joka on kuin suihkutettava laastari.

Noin 10 fix-kerroksen jälkeen pakkasin kamppeeni, halasin kaikki tyypit läpi, ja juoksin päätä pahkaa autolle, jotta ehtisin äidin ja isin luokse tuijottamaan taulutelkkarista Annan saapumista MAHDOLLISIMMAN suurena. Pelkäsin kuollakseni, että kaikista varmisteluista huolimatta puolet kivistä olisi pudonnut narikkaan tai tarttunut takin vuoriin. :D

Mutta kaikki hyvin. Anna näytti upealta, ja panu käveli herrasmiesmaisen arvokkkaasti neidin perässä. Niinhän sen pitääkin mennä, vahvat itsenäiset naiset suunnannäyttäjinä ja miehet siellä perässä ;).


Ensi vuotta odotellessa ya'll!



(10 000e korvikset odottelivat vuoroaan koko päivän minigrip -pussiin teipattuina :D)



(Essi Partti viimeistelee pukua käsin.)

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mielettömän upea idea ja toteutus tossa kuviossa! Tää on hienointa mitä linnassa on nähty, hoidit kyllä oman osuutesi rautaisella ammattitaidolla. Ainoa miinus tuleekin sen hienoisesta sopimattomuudesta tohon pukuun, tai enimmäkseen sen väriin, mitä monet on tainneetkin jo sanoa.

PS. Meikki oli myös huomiota herättävän kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia! Upea nähdä miten Illan kuningatar tuunattiin =) Noissa kuvissa näkee hyvin korun jujun.
Puolesta-vastaan keskustelua Annan asusta jatkuu varmaan pitkään. Niin pitääkin, tosin makuasioissa ei pitäisi kiistellä. Arvelen, että jos bp-korua ei olisi ollut, moni olisi varmaan mietinyt, että jotain jäi uupumaan...
Harmi, ettei korun monivärinen kimallus välittynyt telkkarista, vaan antoi enemmänkin juuri hopeisen vaikutelman.
Laitoitko lasitimantit pinseteillä, vai pelkin sormin kiinni?
Saarafani no 1

Anonyymi kirjoitti...

hei, haluaisin kysyä, että kävitkö lukion? Ja oletko ylioppilas?

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi Annan meikki. Kuinka paljon sä otat meikkaamisesta rahaa? Ja miten sut voi palkata meikkaamaan? :)

Anonyymi kirjoitti...

Pah, mun mielestä toi body painting sopii tohon upeesti. Meikki on todellakin UPEA ja siksi haluisinkin kysyä, että suostutko meikkaamaan ketään normaalia ihmistä hienoihin juhliin? :) ja paljonko on sun veloitus, about, niinkun normiluokkaa vai jotain annan korvisten hinnan tapaista?

Anonyymi kirjoitti...

helsingin sanomatkin lyttäsi ton sun koruväkerrelmän. ei se nois lähikuviskaan näytä hienolta... liian massiivinen, sekava. mut nii, ei niil mestareillakaan aina voi mennä ihan nappiin :/

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
En yleensä kommentoi blogiasi mitenkään, mutta luen kyllä aktiivisesti :)
Annan puku ja meikki linnanjuhlissa oli mielestäni erittäin onnistunut. Valitettavasti tuo sinun tekemäsi hieno hieno maalaus/koru ei pääse kuitenkaan oikeuksiinsa mielestäni tuossa asussa. Koru sai kokonaisuuden menemään jotenkin hieman "yli" ja sekavaksi. Mutta upea se kuitenkin itsessään on, erittäin hieno! Kaikkea hyvää urallesi :)

Anonyymi kirjoitti...

"Vartalomaalaus kiersi myös selkään. Koru sai sekä kiitosta että haukkuja. Kauempaa näytti siltä, kuin puvun yläosassa olisi ollut valkoista pitsiä ja vyötäröllä mustaa, mikä sekoitti kokonaisilmettä. Lähempää katsottuna vartalomaalaus pääsi paremmin oikeuksiinsa." mtv3.fi

Anonyymi kirjoitti...

Tää ei nyt liity millään tavalla aiheeseen, mutta tuli mieleen, kun sanoit Annan olevan helppo meikattava täydellisen ihonsa puolesta.

Eli, oletko joskus "joutunut" meikkaamaan todella huonokuntoista/epäpuhdasta ihoa, aknea tai todella finnistä? Mietin vain, osaisitko kertoa joitain vinkkejä - kun finniarpia on posket täynnä ja niiden peittäminen vaatii mielettömästi kosteusvoidetta, peitepuikkoa, meikkivoidetta ja puuteria, ei huvittaisi hirveästi tuhlata vähiä rahoja kalliisiin tuotteisiin, jotka kuitenkin hupenevat runsaan käytön takia ties kuinka nopeasti... Kaiken lisäksi tulos on joko oranssi, tunkkainen tai muuten vain aivan järkyttävä. Itselläni kun ei ole pokkaa astua meikittömänä jalallanikaan ulos kotoa tän naaman takia. :/

Hitto, kiroan ne ihmiset joilla on luonnostaan noin kaunis iho kuin abrööllä :D epäreilua!

Saara kirjoitti...

Ja hoi taas! Vastailen nyt enemmän vaan kysymyksiin. Olen oman kantani korusta ja sen pukuun sopivuudesta esittänyt, eli jätän nyt jutun ruotimisen muiden käsiin ja keskityn olennaiseen ^_^.

Kivet liimattiin erääseen vahaan dipatulla siveltimellä.


Lukio on loppusuoralla, odottelen vielä kevään ylppäreitä ja keväällä pidän isot juhlat. En juhlinut kampaajaksi valmistumistani juurikaan, ja otan nyt kaiken takaisin. VAROKAA SUKULAISET, TUPLALAHJOJA ODOTELLAAN ;)).


Teen kyllä ihan kaikille naaman tuunauksia. Kaikki ihmiset ovat ihan normaaleita :D Meikkauskyselyt voi hoitaa osoitteeseen: saara.sarvas@gmail.com :)


Janni: Huonon ihon päälle tungetaan helposti liian paksu kerros meikkiä, joka vielä tuppaa jämähtämään finnien kohdalla olevaan paksumpaan ja kuivempaan ihokerrokseen. Baremineralsin mineraalimeikit peittävät yllättävän hyvin ihon virheitä, ja tasapainottavat ihoa tutkitusti jo parissa viikossa :). Kannattaa myös pitää mahdollisimman usein meikittömiä päiviä, ja antaa ihon hengittää! Se tekee omalle naamalleni (joka ei ole missän huippukunnossa) erittäin hyvää.

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään sun blogista ja olit todellakin saanut Annan hehkumaan juhlissa. En meinannut tunnistaa koko tyttöä! :D Postailehan ahkerasti, koska oon ihan koukussa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä meikkisarjaa sä käytät?

Anonyymi kirjoitti...

Millä hinnoilla teet hiusten leikkuuta?

Ja saanko udella, että missä amiksessa (?) oiskelit kampaajaksi. Itse olen lukion käynyt ja nyt älysin, että minä haen kampaajaksi.. en tiiä miksi en hakenu ysillä, ko siitä asti kiinnostanu. -.-

Anonyymi kirjoitti...

Anna oli kyllä tosi upea että pointsit sulle siitä! Muutenkin tää on tosi kiva blogi ja ajettelinkin tälleen btw ehdottaa sulle että ois tosi kiva jos ammattilaisena kertoisit sellaiset joka tytön tärkeimmät meikki/ihonhoito tuotteet.. olis tosi kiva!

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkien maskeeraajien äiti Raili Hulkkonen kiittelee Iltalehdessä Annan meikkiä!
" Anna Abreu oli suloisen tyttömäinen. Hänhän käyttää esiintyessään hyvinkin vahvaa meikkiä, mutta Linnassa hänet nähtiin ikäisenään."
Hyvä Saara ! =DDDD

t. Saarafani no1

Anonyymi kirjoitti...

varmasti teknisti koru on taidokkaasti toteutettu mutta anna näyttää amikselta, ei noi vaan sovi yhteen vaikka kuinka olisi loppuunasti mietitty..

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi sitä vain meinasin kysäistä, että mahdatko asustaa pohjois- vai etelä Espoossa? Wanhat lähestyy ja kampaus sekä meikkisydeemit ois pahasti hakoteillä..

Saara kirjoitti...

Hmm.. Eiköhän tämä ole enemmän etelää, kun meri on lähes kivenheiton päässä :D

Anonyymi kirjoitti...

hei Saara! tykkään blogistas tosi paljon ja oot sievä! :) haluisin kysyy pidennyksistä; ajattelin et yks kaveri laittais ne ja osaatko sanoo et kun aijon tilata ne netistä et miltä sivustolta sais suht hyvälaatuista hiusta?

Saara kirjoitti...

En osaa valitettavasti sanoa yhtään netistä tilattavien hiuksien laadusta :(

Ostan poikkeuksetta itse käyttämäni hiukset samalta tukkurilta jonka laatuun voin luottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Meikki oli upea. Sopi Annalle mielettömän hyvin. Bodypaintingkin hauska lisä. Ilman sitä kokonaisuus olisi jäänyt vähän tylsäksi.

Anonyymi kirjoitti...

paljon saara otat hiusten laitosta ? kun sun sivuilla ei ole mitään hinta juttuja. :o

Anonyymi kirjoitti...

Heipsan!
Olisiko mahdollista, että kertoisit vähän enemmän Annan meikistä ja toteutuksesta.Mitä tuotteita käytit jne. jne.
Oli nimittäin super upee! :)

-oona

Anonyymi kirjoitti...

heheh, miten pystyit nukkumaan pommiin tommosta työtehtävää ennen ;)

tuo maalaus on kyllä upea, jonkun toisen värin kanssa se ois ollu niin perfect, tuo keltanen oli vähän outo veto annalta.. ja nimenomaan lähikuvista vasta sen tajusin, esim. telkkarissa näytti melko oudolta ja sekavalta.

ja meikki oli kyllä tosi nätti!

Camilla kirjoitti...

Mietiskelinkin Linnanjuhlia katsellessa, että kuka on mahtanut annan meikin taiteilla. =) Upeaa jälkeä! Pitäisi varmaan itsekin harjoitella enemmän, että pysyisi taidot kasassa..