tiistai 8. joulukuuta 2009

Otsikkoideoita 0kpl, mutta Make Up Store on kiva.





Jess, mä oon onnistunut aikoinaan hommaamaan itseni Make Up Storen maililistalle, josta saan AINA väärän ajan ilmestyä paikkoihin :D Sure enough kävelin iloisena citykäytävään aamupäivällä aivan liian aikaisin.. Nooh, korjattiin ihanan Williamin (tuolla alakulmassa se on hei vaaan!) kanssa mun tiedot, joten ehkä mä ensi kerralla olen oikeaan aikaan oikeassa paikassa.





ANYWAYS! Kävin hoitelemassa muita asioita, kuten itseni ravitsemista Javassa ja parin kynsikoristemuotin ja hiusvärien tukuista hakemista. Klo 13 palasin rikospaikalle Sharonin kutsuman porukan kanssa ja opin kuin opinkin uusia juttuja MUSin meikeistä.





Paikalla oli tietysti asiantuntevaa ja ihanan puheliasta henkilökuntaa. Tässä esittelyssä normaalin cover all mixin uusi kynäpainos! Normaali paletti on näin ammattilaiselle kätevämpi ja hygieenisempi, mutta kotikäyttöön kynät olisi varmaan kätsyt.



 

Maailman suurin rakkaus tuota olkalaukkua kohtaan... Jotenkin tuo 330e hinta pitänee mut poissa sen kimpusta ainakin hetken aikaa.. (No ok saan ammattilaisalen tosta, eli ei se oo niin suolainen enää sen jälkeen :P) Metallipakin raahaaminen / kantaminen alkaa näkyä mun tasapainon jakautumisessa. Kevyempi ja fiksummin suunniteltu kassi tulisi tarpeeseen. Sisällä on kasapäin taskuja ja lokeroita ja ihania organisointiratkaisuja!





Huulipunia LÖYTYY. Koska kaikki aina sitä kyselee, niin MUS:in puna nimeltään BARE on aivan täydellinen nude. Hintaa näillä on 17e.







High Tech Lighterit. Näistä lempparit on muistaakseni Neptune ja Meteor. Mahtavia poskipäiden hyperkorostukseen. Nää on maybe 18e/kpl ?





Jonkinmoinen kulttipohja, omaa kokemusta toodella vähän. Sanoisin näin näppituntumalla, että aika blascomainen :) Pohjavinkiksi, sekoittakaapa Skin serumia ja oman sävyistä Wonder Powderia. Tulee aika siistiä jälkeä! Ja kerta nyt puhutaan noista mineraalijutuista (wonder powder) niin wonder blushin sävyt pharaoh ja cleopatra on sellaisia, joita käytän aika poikkeuksetta joka toisessa meikissä. Todella hyvä tuote!




  


Eyedusteja vai mitä ne oli... Nää on todella käteviä, varsinkin pohjustuksen päällä tai antamassa tummaan meikkiin sävyä. Oma all time favourite ja yleissävy on tuo Morning Breeze. Silmän sisäkulmaan ja kulmaluulle. Mun henk. koht. kulttisävy.





Is it just me, vai tuleeko näitä perinteisiä puuterisuteja koko ajan useammassa sävyssä ? :D Mä ostin kouluaikana värikadossa oranssin.. Toi turkoosi olis NIIN paljon hienompi, mutta vanhassa ei ole vielä mitään vikaa.



Onnistuuko joku muuten käyttämään näitä pikkupusseja? Mulla on yksi laatikko täynnä näitä, koska hamstraan ne aina varsinkin aleista "tosi hyödyllisinä" ja "NIIIIN SÖPÖ":inä, mutta totean ne ihan liian hankaliksi parin käyttökerran jälkeen :D Olen suurempien kokonaisuuksien puolella.





Ja kerta ollaan tällaisella puffauslinjalla, niin jatketaan hyvälä omallatunnolla samaa linjaa. Käydessäni hakemassa lisää timantteja uuteen kynsi-inspiraatiooni (joo, menin totaalisekaisin), kertoi kaupan omistaja, että varasto oli tyhjentynyt aika nopeasti ja porukkaa oli juossut liikkeellä asti sen aiemmin esitellyn konad -setin perässä. Nyt ne ovat valitettavasti LOPPU, muutamia on kuitenkin tulossa lisää seuraavassa tilauksessa.

Kyselin kärsimättömille jotain vastaavaa ja sellainenhan löytyy muutama kymmenen euroa kalliimmalla. Tässä setissä on kaikki mitä siinä toisessakin, mutta laattoja on viiden sijaan seitsemän (myös se leopardi joka on siis muuten loppu :P) ja lakat ovat kalliimpaa sorttia.







Yöinspiraatiot vol. 1. Mä pahoittelen syvästi, mutta joudutte tästä lähtien katselemaan parin päivän välein mitä riemunkirjavimpia kynsiä :D



Translation: After some technical difficulties I found myself at the Make Up Store mini event, learning some new tricks and tips from the nicest of people. Here's a list of my all time favourite products listed in this post:


Best nude lipstick: BARE
Blushes: Wonder Blush Pharaoh + Cleopatra
Holy Grail of eyedusts: Morning Breeze
Cheekbones to die for: High Tech Lighter Neptune + Meteor

I also found out that the konad gift set I introduced earlier had sold out super quickly, so I went in for some research and found an alternative. It's a bit pricier, but the laquers are higher quality and there are 7 plates in stead of "just" 5. (Aaand the most important point: the leopard one is included.)

36 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei toki vituta maksimaalisesti että en ehtinyt ilmoittautua tonne ajoissa...

eikai goodie bagissa ollut mitään superihanaa? :<<

Jenni kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jenni kirjoitti...

Ihanat kynnet! Niin söpöt :D
Mulla ois yks kysymys, eli millaista suoristus/muotoilurautaa suosittelisit? Tavoite ois sellanen, että sillä sais helposti suoristettua hiukset, mutta myös kiharrettua tarpeen mukaan. Ghd:n raudasta oon kuullut puhuttavan paljon, mutta mistähän niitä löytyis?

Anonyymi kirjoitti...

anna nyt joku ammattilaisen pro-vinkki, miten sä levität tuota high tech lighteria? mulla on tuo sävynä milkyway ja saan suorastaan käyttää väkivaltaa että se ylipäätänsä suostuu leviämään kasvoihin..

Mii kirjoitti...

Jee minä näyn kuvassa. Toi nainen oli kyllä aika superpuhelias. Sanoi että nyt William kertoo ruotsiks juttuja ja se vähän tulkkaa niitä mutta lopulta William ei paljon suunvuoroa saanut :D.

P.S Olitpa tas kaunis niinkun aina :).

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Saara! Mulla on melko laadukkaat Bed Headin meikkisiveltimet (luonnon karvaa), mutta en haluaisi ostaa mitään kauheen arvokkaita pesuaineita niille. Oon kuullut jostain, että marseille-saippua kävis paremmin kuin hyvin meikkisiveltimien pesuun. Pitääkös tämä paikkaansa, vai oonko mä elänyt valheessa? :) Kiitoksia hirmuisesti jo etukäteen.

.Nekku. kirjoitti...

On pakko hehkuttaa, kun olen vastikään "löytänyt" High tech lighterit silmämeikinpohjustajina. Korostustuotteina jäivät itsellä melko vähälle käytölle, mutta silmämeikin alla toimii paremmin kuin mitkään primerpotionit tai shadowinsurancet ikinä! IMO, that is. :)

HeidiB kirjoitti...

Bare on kyllä namu huulipuna, pitkään en oikeastaan mitään muuta käyttänytkään :)

Elina kirjoitti...

Siis Make Up Store on mun ehdoton luottomerkki <3 (ja ainut :D) niiden kamoilla jopa minä pystyn aina välillä onnistumaan ;) Konad-rakkaus jyllää myös täällä! Vielä kun oppisi onnistumaan aina :)

Anonyymi kirjoitti...

eikä sulla on pikachu-avaimenperä! söööps :3

Anonyymi kirjoitti...

SAAAARAAA! Voisitko tehä meille jotain ihania vanhojenmeikkitutoriaaleja? Joudun tekemään meikkini itse (kuten varmaan moni muukin), joten olisi kiva saada jotain ideoita ja vinkkejä ammattilaiselta jo ennen niitä tansseja, jolloin sitä meikkiä kerkeisi itse harjoitellakin :)
Olen jo lukenut edelliset vanhojenmeikkiohjeesi, ja ne on upeita, mutta voisitko tehdä ihanan ja kimaltavan ja täydellisen ja söpön meikin, jolla tehdään silmistä ihan hirrrrmu ISOT! Haluan saada huomion kiinnittymään silmiini, ja olisi kiva saada vinkkejä sellaisen meikin tekoon, ja kukapa sen paremmin tietäisikään kuin sinä :)

Edda af Niflheim kirjoitti...

Mä oon vissiin kanssa väärällä postituslistalla kun mulle ilmoitettiin tulla paikalle tänään klo 18.00 ja sen piti olla bloggareille, mutta paikalla ei kyllä yhtään bloggaria ollu mielestäni. Moneltakohan se oikea tilaisuus oli ja kenelle mun pitäisi korjata itseni oikeelle listalle? :D Thx etukäteen.

Anonyymi kirjoitti...

sä nykysin korostat aikalailla ammattilaisuuttas, se on ärsyttävää ja ps ei tarvii kenenkään nyt tulla kirjottelee "saara on ammattilainen ja ihku ja nöyrä ja paras ja jeesus" koska kyllä mä sen tiedän.

ja :P on aika epäammattimainen hymiö.

anteeks..

Anonyymi kirjoitti...

Mainostat kaikkee ihan liikaa teksteissäs :( muuten tykkään blogista!

Anonyymi kirjoitti...

mä vihaan anonyymejä jotka puolustelee bloggaajia yhtä paljon kuin ilkeitä anonyymejä, mutta nyt on kyllä pakko tehdä poikkeus ja olla ite sellanen:

"ja :P on aika epäammattimainen hymiö."

ahaaa en tiennytkään että parturikampaajamaskeeraajille on omat ja ammattimaiset hymiöt! toi kommentti menee kyllä niin what the fuck -sarjaan :----------------DD

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Ei ollut mitään maagisen ihanaa, mitä täytyisi surra! :)

Ensi kerralla tuut!!


Jenni: Ghd on vaan niin infernaalisen hyvä, että mieluummin ostaisin kerralla sen kuin 5 halvempaa joihin menee loppupeleissä yhtä paljon rahaa :P

GHD:tä löytyy kampaamoista... Ja mäpä otan selvää tarkemmista koordinaateista!


Anonyymi: Ensin kämmenselälle semmoiseksi laajemmaksi alueeksi ja sitten meikkisienellä ohueksi tuputtelua poskipäihin :)


Mii: Hahah joo, William oli kyllä myös ihana!!

Joo ja näytin kerrankin ihmiseltä eli olin meikannut 8min!! :D


Anonyymi: Marseillesaippua on TISMALLEEN oikea suunta! Siitä vaan sivellin kosteaksi, pari kevyttä pyöräytystä kostean saippuan pinnasta ja sitten pyörittelet toisen käden kämmenpohjassa ja huuhtelet! Viileä vesi on enemmän kuin hyvä :)


.Nekku.: Oo! Erittäin hyvä pointti! Kerääntyykö luomivakoon??


HeidiB: Good choice! ^_^


Elina: hahah, se on kyllä kiva sarja ja siihen on helppo keskittää! :)


Anonyymi: TOTTAKAI!! :D Gotta catch 'em all!


Anonyymi: Tuolla on jo muutamat valmiina, mutta teen varmasti vielä uudet vedokset :)


Mrs Cupcake: Hahah, joo en YHTÄÄN tajua mitä viestejä sieltä tulloo :D Pistä sinne viestin osoitteeseen englanniksi tai ruotsiksi viestiä!


Anonyymi: Ammattimainen mielipiteeni on, että ammattilaisten tulee ammatillisen ammattitaidon takaamiseksi näyttää ammattimaista kieltä ammatillisesti sitä vaativissa tilanteissa.

-Ammattilainen ;)


Anonyymi: Tai sitten vaan kerron jutuista, joista tykkään ite ihan SIKANA :) Eipä täällä lue tai tule lukemaan juttuja, joiden tehosta ja tuottamasta lopputuloksesta en voi olla takuussa!


Anonyymi: ;) ;P :P ;O :F ;E :C ;X :E

Eikös vaan? ;)

Anonyymi kirjoitti...

... tätä settiä!! :DDDD ammattilaisuus puhuttaa... loistava blogi vaikka "mainostatkin" tuotteita jnejne. kai se nyt on selvää että nuori suomalainen nainen korostaa ammattilaisuuttaan ja osaamistaan? niin pitääkin. etenkin kun bodypaint näyttää olevan suomessa melko harvinaista touhua.
sulla on ihan loistavia juttuja ja ideoita, viitaten esim. fake it 'till you make it!
ps. mikä noissa KONAD-kynsissä on?? kaikki hypettää niistä ja mulla menee hermot :D
pps. sulla on asennetta (joo, kuulostaa niin clichéltä :D)
-yay

Anonyymi kirjoitti...

Saara<3

Mun on pakko kysyä sinulta, koska vaikutat hiusjumalaekspertiltä :D!

Eli, olen miettinyt ottavani teippipidennykset, ovatko ne vaikeat hoitaa? Ja eikös ne tule pidemmällä juoksulla halvemmaksi? Suositteletko tätä pidennystä vai mitä... kerro jotain siitä olen lost : <

t. teippiaivo

Anonyymi kirjoitti...

jeeeee musta on niin ihanaa kun vastaat kommentteihin, oot niin sulonen ja ihana ja aaa :------------DDDDDDD

sä ja more to loven tytöt ootte kyllä blogimaailman sympaattisimmat tyypit!

Mario kirjoitti...

Heei, katoin tuota sun vanhaa hiustenkiharrusvideoa ja huomasin, ettette oo osuneet Duck Huntissa sorsiin! Vika ei ole teissä, vaan telkkarissa, jostain syystä nuo littanat, ei-lasiruutuset telkkarit ei osaa lukea pyssyn osumaa!

Anonyymi kirjoitti...

Annan tupareissa sun bolero.. mistä se on ostettu? :D

Mun sydän nimittäin pysähtyi sen ihanuudesta. Pakko saada itselle - tai sitten yrittää tehdä samantyylinen! :)

arto kirjoitti...

SAARA MENNÄÄN NAIMIISIIN OOT AIVAN IHANA TYTTÖ

.Nekku. kirjoitti...

Mulla on toiminu tosi hyvin, ei ole liikkunut yhtään minnekään päivän aikana. Itselläni ei tosin ole ollenkaan rasvaiset luomet, en tiedä, miten onnistuu, jos on.

Sirpa kirjoitti...

Uuh, nätit kynnet. Niiden koristelemiseen jää kyllä koukkuun! :D Ihanan näköisiä meikkejäkin!

Etefel kirjoitti...

Saara, osaatko suositella jotain hyvää kampaamoa/kampaajaa Espoosta? Olemme vähän aika sitten muuttaneet eikä mulla ole hajuakaan mihin/kenen puoleen kannattaisi kääntyä. Jos ei Espoosta tuu ketään mieleen niin entä Helsingistä. Kaikki vinkit olisivat kullan arvoisia. Nyt yritän arpoa mihin mennä. Turhauttavaa!! Kiitti jo etukäteen

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mun yks tuttu olis tekemässä mulle geelikynnet, mutta oon ruokakaupassa töissä, eli mitään megapitkiä kynsiä mulla ei vois olla, kun siellä on kaikenlaista hommaa, missä ne vois ottaa osumaa. JOTEN, voiko niiden kynsien pituuteen vaikuttaa? Jos haluais vaikka tollaset kun sulla tossa alemman konad-postauksen kuvassa? Yritin googletella tätä, muttei pistäny silmään. :) kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Jos tekee niillä konadin laatoilla kuvioita, niin pitääkö siihen käyttää konadin omia lakkoja, vai voiko käyttää mitä vaan lakkaa? Munkin täytyy ehkä tilata sellanen setti 8)

Anonyymi kirjoitti...

geelikynsien pituuden voi itse päättää :)

iory kirjoitti...

Tämä ei kyllä liity mitenkään aiheeseen, mutta voiko luonnonkiharoihin hiuksiin ottaa pidennykset ja millaiset niiden olisi hyvä olla? Siis en haluaisi joka aamu suoristaakaan hiuksia... :)

hemmi kirjoitti...

mOi! Ihmettelin kun kattelin erään paikallisen kampaamon hiustenpidennys hinnastoja, siellä oli että 10kpl pidennyksiä maksaa 69 euroa. Siis milloin päähän laitetaan 10 pidennystä?? Tyyliin jos halutaan joku toispuoleinen kampaus vai?:D Hinkuisin kovasti pitkää tukkaa, montako sinettiä on yleensä sopiva koko pään pidennyksille? Kiitos jos jaksat vastata! (jeap, offtopic)

Anonyymi kirjoitti...

moi!

osaisitko suositella hyviä saksia? valmistun keväällä parturi-kampaajaksi, ja olis aika ostaa noiden pilipalien tilalle jotkut oikeesti hyvät ja laadukkaat leikk.sakset ja muotoilusakset.
Kiitos!

s

Anonyymi kirjoitti...

Häh, musta taas nää "mainostus"postaukset on ihan huippuja, näiden avulla saa niin paljon paremman käsityksen siitä, mihin mitäkin mömmöä voi käyttää :)

Mut joo, oli mulla oikeetaki asiaa, eli sitä et Anna näyttää ihan törkeän upealta sen uudessa videossa, loistavaa työtä oot kyllä tehnyt taas :)

Anonyymi kirjoitti...

Noita Konadin juttuja myydään myös Nelly.comissa :) Siellä on sellanenkin laatta, jossa on kaikki kuviot! Hintaki on kyllä sitten ihan mukava :P Mutta siellä on kaikenlaisia tarroja ja timantteja ja muuta kivaa :)

Ja kyllä, sait mut hurahtaan Konadiin :D

Siru kirjoitti...

Aina tätä lukiessa tekisi mieli taas alkaa leikkiä meikeillä! Ihanaa inspistä joka kerta!

En tykkää spämmiä, mutta jos Iittalan taika astiasto on mieleen niin mun blogista löytyy mukava giveaway!

juliet xxxx

VilmaLiisa kirjoitti...

Heloou Saara ja kiitti upeesta blogista! Nyt sitten muodollisuuksien jälkeen seuraa sellanen elämää suurempi kysymys kun että mihin sitä poskipunaa pitää levittää? Voiko sitä käyttää yhtäaikaa aurinkopuuterin kanssa, ja jos voi, niin mihin kohtaan naamaa kumpainenkin sitten päätyvät? Hankaluutena on nyt nimenomaan se, että pitääkö mun käyttää poskipunaa ikään kuin korostus- vai varjostusvärinä... Vai onko se kumpikaan?
Sävyinä poskipunissa käytän kevyitä, vaaleita, persikkaisia tai pinkkejä hempeilyjä - eli en suinkaan mitään tummaa terracottaa :D


Kiitos etukäteen!
-VilmaLiisa

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Saara!

Sellainen kysymys ois mielessä, että millä saisi parhaiten peiteltyä tummia silmänalusia? monia tuotteita kokeiltu, mutta usein ei tarpeeksi peittäviä..Pitkään käytössä ollut nyt Diorin Anticerne perfecteur (? sellanen sininen pieni tuubi), mutta ei peitä kovin hyvin. Ideoita?