torstai 3. syyskuuta 2009

Voice + Antti



JHALOU! Täällä taas. Tässä olis nyt sellainen pieni kooste tän viikon duuni ym. pläjäyksistä.

Tsekkailin tossa aiemmin aamuisia kuvia ja näytinpä oudolta voicella! :D Mä tajusinkin, että mulla on samanlainen juttu kuin Mariah Careylla! Näytän ihan erilaiselta oikealta ja vasemmalta puolelta katsottuna ja vasen puoli sekä edestä päin katsottu naama on ne, mitkä mä rekisteröin itsekseni. Ja päädyn silti aina kuvattavaksi oikealta!! :D Haha, tästä lähtien mä siis PIILOTTELEN oikeaa puolta ja paparazzit (???) saa metsästää mua aina kulmien takana ;)

Voicelta siis laitettiin viime viikolla viestiä, josko haluaisin tulla kaunistamaan aamutiimin juontajaa. Kukapa ei haluaisi?




Aamulla heräilin kuuden jälkeen ja tajusin, että se on aivan liian myöhään, kun ovesta pitää olla ulkona 6:55 ja kamat on pakkaamatta, suihkussa käytävä ja näytettävä ihmiseltäkin vielä.. Kaameella kiireellä siis tukka melkein kuivaksi ja naama kuntoon 5min aikarajalla. Kaapelitehtaan pihalla tajusin, etten tosiaan tiedä, minne mun pitäisi mennä :D

Nopea puhelu tuottajalle, ja oikea kurssi kohti studiota löytyikin ihan vierestä.




Kamaa oli yllättävää kyllä taas kerran enemmän kuin tavallinen ihminen kaipaa koko elämänsä aikana, mutta kaikkeen on varauduttava! Haastiksen jälkeen en muistanut sanaakaan puhumisistani ja muistin vasta pihalla heivata autossa suuhun nakkaamani purukumin pois...




No tässä oon taas ihan normaali! :D Aika hätäisestihän tuo homma meni, varsinkin kun juttelu hidastaa työtahtia hieman. Voicelaiset olivat mielettömän pirteitä, iloisia ja innostuneita. Unohdin univelkani helposti tuon tunnin ajaksi!




Himaan kipaisin subin kautta, koska citymarket ei olisi avannut oviaan vielä puoleen tuntiin. Vegesubin syöminen tosin onnistui vasta tuon leprakäden pestyäni.




Onnellisena terveellisen ja tasapainoisen jälkeen himassa kömmin sohvalle jatkamaan uniani pariksi tunniksi<3.








Aiemmin viikolla tehtiin Suosikkiin kuvausta Antin kanssa. Sain hakata sen! Noi ei siis ole meikkiä vaan mun brutaalin pahoinpitelyn jälkiä ;)




Myös mun käsi näytti pahoinpidellyltä..




Ollakseen niin aurinkoisen ihana ja rakastettava, tyyppi osaa leikkiä badassiakin pelottavan vakuuttavasti. Ainakin parin framen ajan. Näkisittepä saksikäsi -imitaatiot :D:D Eikös niin, että me kaikki ehdottomasti halutaan näistä kuvauksista ensi lehteen kansi??




Anttikin on muuten ensi viikolla Elämä Lapselle konsertissa mun maskilistalla. Eli tsekkailkaa sitä ja Anspua silmä kovana! :)

73 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi saara en tunnistanut sua ekasta kuvasta :D taidan todellakin olla tottunut sun toiseen naamanpuoliskoon myöskin. ihania kuvia, susta on kuoriutunut ehta, kaunis blondi! <3

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

oletpas kaunis ! saanko kysyä, mistä noi hiuspidennykset on tilattu?:)ja kuinka pitkät ne on? onko sinetit?
kiitos jos ehdit vastaamaan !

ellu kirjoitti...

oon iha true-saaranbloginlukija :D arvaa ! laitoin herätyskellon ja heräsin aamul 7.30 ja laitoin radion pääl ja kuuntelin koko jutun voicelt ni sängys vaik koulu alko vast myöhää ;) ja sit nukahdin uudellee. hih olit niin söpö ! ==)

Anonyymi kirjoitti...

joo ei kyllä hyvältä näyttänyt se purkan jäyskytys:/

Anonyymi kirjoitti...

voi eiii nukuin pommii ja unohin kattoo :(

Anonyymi kirjoitti...

sun hiukset vaalennu ?? :)

Anonyymi kirjoitti...

Videon löytää helposti Voicen netistä, kun vähän jaksaa googlailla...

Unknown kirjoitti...

vitsit sulla kiva on kiva työ :)

merituuli kirjoitti...

Ei vitsi et meikkasit Elinan hienosti! Osaat ton hommas ihan ylihyvin, oon niin kade. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oot ihan Mungolifen Annan kaksonen 9. kuvassa alhaaltapäin :).

Jenni kirjoitti...

Vau, täytyy kyllä sanoa että oot todella lahjakas työssäs ja tää sun blogi on tosi mielenkiintoista luettavaa.

Hyvää syksyn jatkoa :)

Anonyymi kirjoitti...

Minkä takia aina mainostat sitä kuinka hyvä ystävä oot Annan kanssa? :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu mitä spedeilyä, vertaat itseäs Mariah Careyhin, vaikka olis kuinka läppää niin rajansa kaikella ja huonon huumorin voi pitää itsellään. Todellakin toi purkan jauhaminen antoi just sen kuvan mitä kelaa sun blogi juttujes perusteella, mässyttää jenkkiä kuin pissalissu Sellon nurkalla. Anna on ainakin hyväs kuosis kuvas, siinäkin oikea malli esimerkki lapsille, kuinka monta yli 10 vuotiasta tunnette jotka kuuntelee sitä? Ellei sit oo frendi tai muuten vaan sekasin, kyllä huomaa että Suomi on pieni mesta, joka toinen tyyppi pyörii noissa helvetin samoissa piireissä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäköhän mainostamista se on, jos kuvaa itseään ja ystäväänsä? :'D Eiköhän toi Annakin ihan ihminen ole, vaikka hänellä julkinen työ onkin.

Anonyymi kirjoitti...

eiköhän anna abreu oo ihan ihminen niin kun kaikki muutki tässä maailmassa! ja jos saara on annan ystävä niin kai täällä saa kuvia olla annasta!! kuulostaa vähän kateellisilta nää ihmisten puheet täällä! mut saara oot tosi erinäkönen tossa videossa:D

Anonyymi kirjoitti...

oot ihan helvetin nätti!!!!! noi piilarit sopii sulle ihan älyttömän hyvin!

Anonyymi kirjoitti...

Jep jep, ehkä hieman kateellista urputusta mm. tuosta (väärinymmärretystä) Mariah-vertauksesta...

Oon lukenut sun blogia jonkin hetken ja vaikutat ihanalta tarmonpesältä ja oot päässyt tosi hyvin hienon uran alkuun, onnea!

Voisin itekkii olla kateellinen, kun en voi namedroppailla kavereina menestyneitä ihmisiä enkä pääse töiden takia kutsutuksi Voiceen, mut huomattavasti rakentavampaa on olla inspiroitunut.

Kiitti kun jaat juttujas meille, niitä on mukava lukea.

tt

nella kirjoitti...

mist noi sun piilarit on?? luv 'em!

tinttiäinen kirjoitti...

damn girl oot taitava :O tuo ruhjekin, whooooot!

xoxo

nnanna kirjoitti...

Oot kyllä ihan hemmetin taitava!(:
Tätä blogia on ihana lukea kun näkee miten nautit työstäsi ja osaat hommasi.

Anonyymi kirjoitti...

oli kiva haastattelu, ei se purkka mitään haitannu:)

Anonyymi kirjoitti...

Olitpa jotenkin ihan erinäköinen voicen videolla kuin blogin kuvissa.
Onnea uralle!

Anonyymi kirjoitti...

heippa! hei kertoisitko missä nuo sun hiustenpidennykset on tehty?
-krisse

Anonyymi kirjoitti...

Wautsi! Ois pitäny kyllä sitä Voicea tsiigaa! :/

Maria kirjoitti...

Sulla on ihana työ<3

Anonyymi kirjoitti...

Ihan oikeesti hei, älä vedä naamaas aina tollee ku tos vikas kuvassa. Ja kaikissa muissakin oikeestaan. Oot kaunis nainen, miks haluut nyrpistää ittes buldogin ja isoäidin risteytykseks ?? Joku muukin siitä aiemmin jo sanoi, ja oon täysin samaa mieltä !!

Anonyymi kirjoitti...

on kyllä ihan järkyttävää miten toisen ulkonäkö muuttuu niin radikaalisti pelkästään piilareilla :D
molemmat kyllä passaa sievästi!
kiitos kun pidät näin loistavaa blogia yllä etkä jaksa ottaa noita ihmekommentteja liian vakavasti ^__^

tyttöjoensuu kirjoitti...

välitä Annalle onnittelut mun puolesta!!;)

Lavra kirjoitti...

Joku tuolla ylhäällä viittasi Annan teini-idolistatukseen. Sä, jos joku olet roolimalli-ainesta.

Kuinka monesta parikymppisestä on tekemään vaativaa työtä, ja vielä yrittäjänä? Tuskin monella. Ja kuinka moni on uskalias lähtemään alalle, jolla ei Suomessa ole äärettömän suuret markkinat? Teet työtä, josta usein vaan haaveillaan salaa, eikä uskalleta yrittää. En itsekään pystyisi kuvittelemaan itseäni itsenäisenä yrittäjänä ja täydellisen riippuvaisena mutta kuitenkin riippumattomana muista.

Olet tosi hyvä esimerkki, jokaselle.

Josefiina kirjoitti...

Vau, eipä muuta! :)

Jepu kirjoitti...

Eiks se oo ihan esimerkillistä jauhaa xylitol-purkkaa, saadaan jälkipolville vähän vähemmän reikäset hampaat ;)

Tuula kirjoitti...

Oi ihana tyttäreni ja ihanat Antti ja Anna. Erityisesti Annalle kiitos, että kaivoi sinut sohvan pohjalta vähän juhlimaan =D. Olit kyllä sen veto-pois postauksen perusteella juuri niin baari-illan tarpeessa.
Tuon Antin kuvan jälkeen ihmettelen kyllä, uskaltavatko pojat lähestyä sinua ollenkaan - jos kohtaamisesta on tuo näköiset seuraukset...

Siis minä oikeasti nukuin ohi sinun voice-vierailusi. Nappasin tv:n auki vasta siinä vaiheessa, kun pakkailit tavaroita ja sinusta näkyi vain hieman päälakea pöydän takaa. Mutta jälki oli hienoa. Mummon päiväpeitto. Heh heh. Itse asiassa sellainen pitsistä virkattu perintöpeitto on tallessa meidän kellarissa. Saat sen lainaksi siinä vaiheessa kun bodypainttaat joko norsun tai minut täyteen ihania pitsikuvioita.

Olet paras ja rakas (huolimatta siitä purkasta )
<3 Äippä

Unknown kirjoitti...

hymyilyttää aina nuo äitisi kommentit :) varmaan monen mielestä oma äiti on paras, mutta siun äidissä taitaa olla jotain ihan erityistä :)

Jonna kirjoitti...

Apua tuli itku silmään sun äidin kommentista :D!! Vitsi oon herkkis!!

intiaanidisko kirjoitti...

Päätin nyt viimein rohkaistua ja kysy kysymyksen mikä on minua pitkään ihmetyttänyt, eli miten meikkisivelten puhdistus onnistuu? Vai onko se edes mahdollista ilman että siveltimet menevät pilalle. Olen nimittäin aina ostanut uudet siveltimet kun tuntuu että edelliset ovat jo eläneet oman elämänsä ja aika kalliiksihan tämä tulee...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbsfile&tmpl=audiovideo&cid=3469

tosta pääsee kattoon voicen videon =)

Anonyymi kirjoitti...

Saara pliis pelasta tämmösen normi pulliaisen päivä, ja kerro tarkalleen mitä siun huulissa on? ja mistä saa? toosi nätit :) - P

Anonyymi kirjoitti...

hyvää mainosta annalle laittaa siit tommone jurrikuva:Dja hmm itelläki on ollu ruskeet piilarit ja ne yleensä on vähän liian tummat! ei näytä silmät aidoilta, ainakaan läheltä! jotenki kauheen tuijottava katse

Jag kirjoitti...

Kannattaa kuitenkin muistaa, kun joku tässä aiemmin kehui Saaraa ja hänen menestystään, että se menestys ei ole pelkästään omaa ansiota. On ehkä hieman eri tilanne sellaisella, joka on syntynyt akateemisten vanhempien lapseksi kuin sellaisella jonka vanhemmat on käyneet pelkän kansakoulun! Mun äiti ja isä esimerkiksi kattoo kaiken vapaa-aikansa telkkaa ja juo kaljaa tai mussuttaa pullaa. Oon kulkenut kyllä kivisen tien, että oon päässyt elämässä eteenpäin, koska kotoa ei oo tullu pohjaa mihinkään. Ei mun äiti mua koskaan kehu, vaikka todellakin pitäis.

Saaran tyyppiset ihmiset on saaneet kotoa tietyn varman pohjan, tietoja ja taitoja ja asenteen sekä itsevarmuuden jonka turvin on helppo lähteä kehittämään itseään ja esimerkiksi nyt sitä omaa yritystä. Menestys ei ole pelkästään omasta erinomaisuudesta kiinni, vaan siitä sosiaalisesta taustasta, jossa on saanut kasvaa!!!

Tsemppiä kuitenki! Mut tällaset jutut on hyvä tiedostaa, siis se et miks joku on osaava ja luova ja niin edelleen. Tottakai ne luovat ja fiksut vanhemmat siirtää sosiaalisesti ne taidot ja asenteet lapsiinsa.

paukji kirjoitti...

awwh, Anna on iihanuus :) ja kattelin muuten tulevan levyn kantta, ihan upeeta työtä sulta, huippuihana/annamainen!
Elinastaki teit tosi hienon ja olit heräämössä muutenki huippu :D kuka voi höpistä samaan aikaan ku tekee vaativaa työtä?

Kris kirjoitti...

Hahah, vai että menestys on kiinni sosiaalisesta taustasta :D Joo, on sillä jotain merkitystä lopputulokseen, mutta ei jokasesta korkeakoulutettujen penskasta tule automaattisesti yhtään mitään.

Ja jos jonkun korkeakoulutetun penskasta sitten sattuu tulemaan jotain, ei se kyllä missään nimessä tarkoita sitä että se penska olisi tehnyt sen menestyksensä eteen vähemmän kuin muut. Menestyminen on kovaa työtä jokaiselle ja silloin kun se tuntuu omalla kohdella olevan ihan todella kiven alla, on helppo sysätä ansio muiden menestyksestä sattuman varaan.

Jos menestyksen saavuttaa tekemällä 15-tuntisia työpäiviä ja silti joku on sitä mieltä, että kaikki on vanhempien ansiota, niin ei kyllä voi kun ihmetellä :D

MUTTA mulla oli siis asiaakin: peukut tosta ruhjemaskista, on ihan loistava. Ja oletan et törkeän vaikea tehdä, koska noi on usein isommissakin tuotannoissa ihan hirveen näkösiä :D

Kris kirjoitti...

JA bongasin näin jälkikäteen jonkun sairaan mielenkiintosen ammattivälineen taas. Mikä toi tyyny on, joka sulla on pikkurillissä kiinni? Pyyhitkö siveltimen siihen tai jotain...? Ja miksi se on just pikkurillissä?

Anonyymi kirjoitti...

Hei kun teet myös noita kampaajan hommia niin onko sulla aina tosi hektinen aikataulu vai teetkö myös esim wanhoihin kampauksia jos kysyy :p hehehee paljon maksais

Anonyymi kirjoitti...

mitä se lellipentu kris tääl oikee valistaa muita terv. mutsin työpaikalla duunissa ollut/oleva? HAHA

Anonyymi kirjoitti...

hmm, aika mielenkiintoisia kommentteja täällä muutamilla, oon täällä itsekseni vähä naureskellu. :D Julkisuuden henkilöillähän ei ole ystäviä, never.
Minun mielestä jokaisen ihmisen menestyminen on ihan omasta itsestä kiinni. Vaikka ei olisi tarpeeksi kannustavia ja tukevia vanhempia, unelmia on jokaisella ja ne on mahdollista toteuttaa jos jaksaa nähdä myös vaivaa.
Oon ihan totally koukussa tähän sun blogiin, ja noi sun maskeeraukset ja muut, wau! keep up the good work! :)

Jag kirjoitti...

Kris: Mulle on ainakin täysin selvää, että kun lapsi syntyy, niin sillä ei oo vielä mitään taitoja. On vain tiettyjä valmiuksia, tietty temperamentti, joka ei sinänsä oo mitenkään substantiaalinen vaan ainoastaan määrää sen, miten lapsi reagoi asioihin. Kaikki taidot, käsitykset, uskomukset jne. mitä lapselle kasvaessa kertyy, onkin sitten ulkopuolelta annettuja, sosialisaation myötä muokkautuneita. Lapsella ei oo aluks mitään käsitystä itsestään, siitä millainen ihminen hän on, vaan ne muodostuu siitä minkälaista palautetta ympäröivät ihmiset antavat ja miten he reagoivat lapsen biologiseen temperamenttiin. Alkuun lähinnä omat vanhemmat ("merkittävät toiset" psykologian termein ilmaistuna) ovat niitä, joiden kautta lapsen omakuva ja maailmankuva muodostuu. Ja koska kaikki perustavat käsitykset muodostuu just lapsuudessa, niitä on vaikea myöhemmin muuttaa. Se millaisten vanhempien lapseksi on syntynyt tai millaiseen sukuun, määrää millaisia taitoja ja käsityksiä oppii ja miten suhtautuu esim. koulunkäyntiin.

Jos nyt mietit suomalaisia tai ihan vaikka ihmiskuntaa kokonaisuudessa, niin ei tää massa oo todellakaan homogeenista. Eroja on tosi paljon ja nimenomaan sosiaalis-ekonomisen statuksen suhteen. On siis luokkaeroja! Eri yhteiskuntaluokista tulevat ihmiset on erilaisia, niillä on erilainen tapa hahmottaa maailmaa ja sen tavan ne välittää tietysti jälkikasvulleen. Ja totta kai sen takia yläluokasta tai ylemmästä keskiluokasta tulevilla ihmisillä on ihan erilainen lähtötaso esimerkiksi opiskeluun kuin työväenluokkaisilla. Yläluokassa esim. itsensä kehittämistä ja luovaa toimintaa arvostetaan ja harrastetaan enemmän kuin työväenluokassa. Työväenluokkaisissa piireissä on ihan erilainen maailmankuva, johon ei useimmiten kuulu asiat jotka on yläluokassa itsestäänselvyyksiä. Esim. tilastollisesti useimmiten työväenluokkaan ei kuulu: yksityisyrittäminen, runojen kirjoittaminen ja lukeminen, taide, älykkäät keskustelut, viulunsoitto, yhteiskunnallinen analyysi, näytteleminen ja maailmankirjallisuuden klassikoiden lukeminen, purjehtiminen jne jne, eroja löytyy. Totta kai tällaiset asenteet välittyy jälkikasvulle ja määrää sitä miten jälkikasvu asioihin suhtautuu ja esim. mitä ammatteja ylipäätään näkee itselleen mahdollisina!

Huonommat lähtökohdat saanut ihminen toki voi saavuttaa elämässään jotakin, mutta se vaatii asioiden tiedostamista ja sitä, että saa apua ja neuvoja ja myöskin helvetin paljon työtä sen eteen, että oppii tietynlaisia "metataitoja". Siis sosialisia ja kulttuurisia taitoja, jotka on välttämättömiä sille, että voi menestyä ammattitaitonsa ansiosta.

Ve kirjoitti...

Heippa Saara! Oon jostain maaliskuusta asti seuraillu sun kirjottelua ja sulla on ihana blogi:) ja huippu ihana duuni:)

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko kertoa, kuinka paljon se MUFEn HD FOundation maksaa? Tää on kai jo kolmas tai neljäs kommentti jossa tätä kysyn, olis kiva jos voisit vastata :D

Kris kirjoitti...

Jag, pahoittelen, ajattelin ton sun aiemman kommentin niin, että vanhempien (myös rahallinen) tuki olis sun mielestä jotenkin ehdoton edellytys menestykselle. Maailmankuva toki "periytyy", ei epäilystäkään. Mutta ne 15-tuntiset työpäivät on silti jokaiselle yhtä pitkiä :)
Ja se on kyllä myös ihan totta, että vanhempien henkinen tuki vie penskaa älyttömän pitkälle. Mutta moni pärjää sitä tukea ilmankin.

Ihan tälleen kiistaa sen kummemmin jatkamatta totean arvon anyymille, etten ole ollut ikinä lähelläkään mun äidin työpaikkaa töissä. Ja tarkoitin menestyneistä penskoista puhuessani Saaraa, en itseäni. Kehottaisin vaihtamaan:
a) tietolähteitä
b) kiinnostuksenkohteita.

Anonyymi kirjoitti...

Saara on mainio, hiljaa siellä höpsöttelijät!

:) Katri

Anonyymi kirjoitti...

Heyyyyy intiaanidisko! Älä missään nimessä heitä siveltimiä roskiin, varsinkaan jos olet ostanut niitä vähän laadukkaampia! Meikkisiveltimien puhdistukseen kannattaa käyttää ranskalaisvalmisteista Marseilles-saippuaa (le chat). Kun siveltimet muistaa puhdistaa aina jokaisen meikin teon jälkeen, niin ne pysyvät luotettavina työvälineinä montakin vuotta. Laadukkaimmissa ja hieman hintavimmissa hyvin hoidetut siveltimet voivat olla käyttökelpoisia jopa kymmenenkin vuotta! Ja kannattaa muistaa, että antaa siveltimien aina kuivua pesun jälkeen hyvin. Yön yli on aika hyvä perussääntö:) Marseilles-saippuaa saa ihan perusmarketeista(esim. Tarjoustalo) ja se kustantaa jotakin 2-3 erkkiä, eli ei paha:)

Liinu kirjoitti...

Oot ihan mainio tyyppi! Ja kiva blogi!

Hassuja ilkikurimuksia kommentoijina. nega-anonyymien kannattaisi ehkä hankkia oma elämä, eikä nillittää muiden tekemisistä. :)

Positiivisia hassuja ihmisiä tarvitaan lisää. Onneksi sä oot sellainen!

Tsemppiä!

Mrs. M kirjoitti...

Voi kyllä mä ainakin kuuntelen Annan musiikkia ja ikää on päälle 20. :)

Hassua kun nää sun kommenttiboxit muuttuu aina anonyymien yms. kirjoituspalstoiksi! ;(

Anonyymi kirjoitti...

Ootko muokannu sun silmiä isommiksi tossa yhdessä kuvassa tai jotain?
Ne näyttää vaan isommalta kun ennen :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!en ole kommentoinut sinulle koskaan aiemmin,vaikka olenkin seuraillut blogiasi jo lähes vuoden verran.Nyt en kuitenkaan voi olla enää ihastelematta hiustesi täydellistä väriä!siis aivan todella makea sävy!<3 Itselläni on ollut lähes aina (pitkät)tummat hiukset ja haluaisin kokeilla myös välillä vaaleampaa.Kunpa voisin saada saman sävyisen kuin sinulla on!jos menen parturiin,pelkään saavani vain kellertävän oranssin hiuskuontalon sekä syvän järkytyksen,mikä avuksi? :S :)

Anonyymi kirjoitti...

Olit tosi söpö voicella, mistä toi paita on ostettu? - mä tykästyin siihen kovasti =)

henna kirjoitti...

tummanruskea takasi! olit aikuisemman ja kauniimman näköinen. teinioranssi pois.

Anonyymi kirjoitti...

"en olisi julkaissut noin kamalaa kuvaa itsestäni jos siinä ei olisi ollut jurriFEIMIanna"

Anna kirjoitti...

vauuu :) ootpa nätti!

ikeike kirjoitti...

hei muuten, tuli mieleen noista kaikista makeup/maskeerausteemoista mitä oot nyt meille esitellyt, et haluisitko joskus tehä supersankarimeikin? oisin NIIN kiinnostunut miltä saisit sen näyttämään. 8) Oot paras!

L- O-V -E kirjoitti...

ihana tukka sulla!

Anonyymi kirjoitti...

olipa ihana toi voicen haastattelu, puhuit niin sulavasti ja asiantuntevasti :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen ollut tässä 8viikon lomalla, enkä ole sinä aikana kertaakaan lukenut blogiasi ja nyt, kun ekaa kertaa kahdeksaanviikkoon avasin blogisi, ensimmäinen huomioni oli, että wow! neitihän on lihonut aivan mielettömästi. Posketkin ihan pursuaa ihraa..yök

Annie kirjoitti...

No huhhuh tuota anonyymiä oikein sääliksi käy henkilöä noinkin köyhällä kapasiteetilla... :(

Anonyymi kirjoitti...

Mitä meikkivoidetta sä käytät? :) Ja mistä noi piilarit on? Sä oot kyllä upea!

jutta kirjoitti...

näin ton ihan voice tv:n kautta ja oli kyllä kivaa katottavaa! oot hurjan taitava :)

Anonyymi kirjoitti...

ehhehe, jengi puhuu susta niin ku omasta mutsistaan. kaikki tietää susta varmasti KAIKEN. :D otan osaa. tsemppiä, vaikutat mahtavalta persoonalta! :) t. aurinkoinen-ano

Anonyymi kirjoitti...

http://voice.fi/index.php?option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cid=7121&cat=26&mw=Anna%20Abreu

huhhuh näitkö jo ton? arvostusta taas voicelle uutiskynnyksen ylittävästä aiheesta.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, olet ihanan lahjakas siinä mitä teet, ihan älyttömän hienoja meikkejä ja bodypaintteja. Upeeta! Vaikutat myös rennolta tyypiltä.
Sulla on yleensä varmaan ihan ammattimallit ja kaikki mutta olis siistiä joskus kokea maalatuksi tuleminen nii jos vaa sulta puuttuu joskus malli niin suostun vapaaehtoiseksi johokin meikkikokeiluun =D
Onnea vaan kaikkiin tulevaisuuden juttuihin ja taidan jatkaa blogisi lueskelua.

Anonyymi kirjoitti...

Sissus mitä kommentointia:D

Ei Suomessa enää eletä 1700-luvulla, jossa luokka määrää koko elämän. Esmes ilmainen koulutus antaa jokaiselle mahdollisuuden opiskella miksi ikinä haluaa. Siksi joskus huvittaa kun jotkut ylitraagiset ihmiset ulvovat, miten luokkajako on estänyt heidän menestymisensä (nyyh). Ennen yläluokalla oli enemmän vapaa-aikaa rahvaan möyrytessä pellossa 24/7, siksi heillä oli myös aikaa harrastaa enemmän. Eihän asia enää ole niin. Teatterillekin on jäänyt yläluokkainen leima (juuri näiden ulisijoiden ansiosta), vaikka moneen teatteriin lippu ei maksa paljoakaan enempää kuin leffalippu. Suomessa voi harrastaa kuka tahansa.

Toki akateemisten vanhempien lapsista tulee suuremmalla todennäköisyydessä akateemisia, kuin perusduunareita. Tälläisissä perheissä on enemmän nostetta, vanhemmat siirtävät ajatusmaailmaansa jälkipolvilleen. Mutta syntyperä ei kyllä varsinaisesti estä ketään yrittämästä ja opiskelemasta. Moni yrittäjäkin on lähtenyt tyhjästä. Täytyy myös muistaa, että älykkäitä ihmisiä löytyy joka "luokasta", joten kyllä joku duunarikin pystyy antamaan lapselleen virikkeellisen ympäristön.

Tilanne on aivan eri kuin esmes ystäväni lapsuudessa Iranissa. Hän ei päässyt edes päiväkotiin, koska vanhemmilla ei ollut tarpeeksi arvokasta ammattia. Suomessa taas joka kersalle tungetaan sivistäviä kirjoja kouraan:)

Terv. luovia harrastuksia sossun avustuksella harrastanut:D

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä sun iho freesiltä! Mitä kosteusvoidetta/silmänympärysvoidett ja meikkivoidetta käytät? Onks sulla myös jotain hohdevoidetta tossa päällä?

Anonyymi kirjoitti...

huomaa kyl et sun hiukset on iha feikit.