maanantai 28. syyskuuta 2009

More to Love meets Tiptoes

Normaalit ihmiset rentoutuu ja rauhottuu viikonloppuisin. Mä en ole ihan normaali, sillä onnistuin taas mm. lauantaina vetämään 12h duunipäivän :D Ei haitannut, sillä seura oli jokaisessa kohteessa mahtavaa!

Tehtiin More to loven tytsyjen Mimmin ja Pepin kanssa vähän promokuvaussettiä. Kuulin aiheesta pari viikkoa sitten ja lähes kerjäsin polvillani, että pääsen messiin. No ok, tytöt myös paljasti, että ne oli ekana aatelleet että haluavat mut paikalle, mutteivat uskaltaneet kysyä :D. PÖHKÖJÄ TYTTÖJÄ TOTTAKAI TAHDON TEHDÄ TUOMMOISIA JUTTUJA!!




Heräsin pirteänä aamutuimaan, joskin edellinen ilta vähän venähti taas "palaverien" vuoksi. Linkittelin tytsyille videoita, joiden laadusta voidaan olla montaa mieltä. Autossa oli ihan skidi tungos. Peppi istui etupenkillä lähes lootusasennossa ja mun tetristaidot tuli tarpeeseen, kun tavaroita aseteltiin takapenkille mm. Mimmin syliin.




Päästiin hengissä sisään ja mulla oli koko ajan sellainen tyhmä päällepäsmäriolo, kun alettiin levittää kamoja ja pyytelin pöytiä ja muita ja delegoin ihmisiä levittelemään asioita sinne tänne :P. Mä oon vaan tottunut siihen, että nyt on tää aika ja duunit tehdään ihan kauhean ripeällä tahdilla ja tuloksia ja kuvia pitää saada tai leivän päällä ei ole muuta kuin pölyä!

Tällaiset chillit kuvaukset onneksi muistuttaa aina siitä, millaista tää homma parhaimmillaan on :)




Mä iskin layoutit peiliin ja mietin, miten saisin parhaiten hyödynnettyä Lindan läsnäolon. Linda oli kovin muksa meikkaajatyttö joka oli tavallaan assaroimassa kuvausten alun ja otti hommat haltuunsa, kun mä jouduin karkaamaan toisaalle.

En tietenkään koskaan aiemmin ole tehnyt töitä assarin kanssa, ja tuntui oudolta vain pyytää jotain toista ihmistä tekemään asiota :D




Aloitettiin karkkifantasialla ja tytöt saivat pastellisävyjä ja tähtisilmät.




Ja hieman myöhemmin vielä karkkikuorrutteen!




Mmm... Näistä.. MMMMM. Behnford's voisi olla kaikkien kuvausten yhteistyökumppanina!!




Keskuudessamme tapahtui ajoittaista niiskuttamista. Kysykääpä Pepiltä vähän punkteeraustarinoita jos haluatte menettää ruokahalunne. Meinasi perjantaina jäädä ekaa kertaa Javan salaattia lautaselle..




Ällöjen stoorien kertomisen lisäksi Peppi leikki kuvaajaa.




Kun Peppiä kuvailtiin, käytin hyödykseni Mimmin massiivisia valokuvaustaitoja. Otettiin tällaisia vähän epätarkkoja taidekuvia. Ne tyttöjen ihmettelemät vanteet oli tietysti tuotu vaan mun viihdykkeiksi!




Mimmikin sai karkkikuorrutteen.




Ja meni HETI kameran eteen esittelemään sitä. Harmi, ettei noita rusetteja kuvattu. Oon aika velho tekniseksi stylistiksi, enkös vaan ;).






Ja kun oli jälleen Mimmin kuvausvuoro, Peppi sai tietysti kuvata mua parikat jalassa. Kyllä ne vaan on nätit :/ Ja osasin kävellä ihan yhtä hienosti, kuin Mimmi korkokenkäkoulussaan!






Tytsyt sai leikkiä ja pelleillä ties millä herkuilla kuvausten aikana! Oli tosin aikamoinen homma yrittää saada neidit kiskomaan twizzereitä kuin koirat, kun Peppi ilmoitti joka framen jälkeen näyttävänsä dromedaarilta :D Hyvältä se näytti!!






Koska kuvausten aikataulu oli aika rento, mullekin jäi aikaa massuttaa herkkupurkkia ja peilikuvailla tapahtumia. :)




En malta odottaa valmiita kuvia! Aiemmat poikien kuvailemat setit on ainakin vakuuttaneet mut tulevasta ja hey, with girls like these!! Kuvat tulee ihan varmasti tännekin esittelyyn, kunhan ne pääsevät pois photarin syövereistä.


Sain vähäsen kaikkia ihanuuksia kiitokseksi tytsyiltä<3 Tsekkaillaan niitä joskus näiden videoiden jälkeen!









p.s. seuraavat pari päivää ollaan kuvaamassa Sunrise Avenuen uutta videota, eli postaushiljaisuus on erittäin mahdolinen ja valitettava tulevaisuus :/

p.p.s. Mimmin korkkarikoulu ja osa kuvista VARASTETTU JA ANASTETTU RÖYHKEÄSTI More to loven puolelta

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei mistä noi sun uggin tapaset kengät on?

Anonyymi kirjoitti...

Mistä toi sun FANTASTINEN hattu on!?<3<3

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Ne on UGGit :) Jenkeistä.


Anonyymi: Kumpi? :D se ihan oikean kokoinen on Spirit storesta :)

Anonyymi kirjoitti...

täääh sidukkaako siellä kuvauksissa litkitään O_____O

fffrida-frida kirjoitti...

kävin jo tyttöjen blogin puolella ja facebookissa kuolaamassa noita upeita meikkejä ja voi vitsi ne on kyllä huikeet! en malta oottaa et nään lopullisia kuvia :)

meilläkin oli pienet promokuvaukset tossa hetki sitten (ystävän studiolla, täällä jkl:ssä) ja tarvittiin kuumeisesti hyvää meikkaajaa ja mietittiin et oltaisko kehdattu kysyä sua apuun jos oltais maksettu junat, ruuat, juomat jne, mut ei sit kehdattu :D oot niin starbu :D <3

Mirre kirjoitti...

aww, noi korkkarit namnam

Heedi kirjoitti...

Joka kerta ku näitä sun duunijuttuja ilmestyy tänne, en voi muuta ku ihmetellä sun taitoja. Ihan mielettömät meikit ja hiukset tytöille!
Mistä toi sun ihanaihana kaulakoru on peräisin ja pliis sano et ostit sen eilen!?

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia!!

Anonyymi kirjoitti...

sun työ on niin siistiä :D

Anonyymi kirjoitti...

Kamera mukaan Sunrise Avenue -settiin! Kuvaa Samua. Kiitos.

:D

Niin ja makeet karkkimeikit tosiaan tytöillä :)

Tuula kirjoitti...

Ihania nuo muotobloggaajat. Heitä kun katsoo (muutenkin kuin sinun kättesi jäljiltä), on pakko heittää romukoppaan nykyiset kauneusihanteet, joissa vain laihuus on kauneutta. Upeita naisia. Heitä selvästikin ympäröi joku elämänilon aura.
Sen olet karkkimaskeerauksella saanut vielä ihan erityisesti esille. Vau.

<3 Äippä

More To Love! - Peppi kirjoitti...

Ihana Äippä! <3 Muotobloggarithan ihan nyt tässä kerkesi jo herkistyä. Kiitos! Väkisinkin sitä hymyilyttää, kun ympärillä on niin paljon karkkia! ;)

ell kirjoitti...

voi vitsi, oot niin sulonen ja lutusen olonen tyttö et tekis mieli rutistaa oikeen lämpimästi :D blogis on yks suosikeistani!

Anonyymi kirjoitti...

Oletko kuullut Kcolor Removerista? Mitä mieltä? Toimiiko?

Utelias urpo. kirjoitti...

Olen laiska, enkä tiedä (= jaksa :D ) tutkia löytyykö vastausta jostain aikaisemmista kommenttilaatikoista/päivityksistä.

Elikkä, kauan sulla kesti suorittaa aikuislukio? Kävitkö kaikki n.40 kurssia vai miten ? :D Miten päädyit sinne, oliko "tavallinen lukio" edes harkinnassa? :D

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö olen kateellinen kun pääset Sunrise Avenuen Samun pyöritykseen. Ihana työ sulla. Jos tarttet joskus assaria, niin täällä on yksi vapaaehtoinen. Teen ihan mitä vaan, enkä tartte palkkaa.

;D Anne

Aija kirjoitti...

ai hitto nää kuvat on niiiin ihania! :)

Anonyymi kirjoitti...

tetris<33333333333333333333333

Anonyymi kirjoitti...

Hei, osaisitko sanoa mistä päin Suomea niitä Tweezermaneja voisi ostaa?

tiitukka kirjoitti...

heii näin Annan uuden musavideon, ja taisin sutki sieltä bongata muutamaan otteeseen ;) vai näinkö ihan harhoja? =D

rakastan sun blogia, ihan vaan tälleen btw, joten keep on going girl!

Anonyymi kirjoitti...

Olen joskus käynyt paijaamassa minnaparikoita, mutta en ole ikinä uskaltanut tunkea niitä jalkaani. Ehkä tämän jälkeen rohkean :D

Sinipiika

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/muoti/200909280125133_mu.shtml iltiksen stailaaja on ottanut sun meikattavan silmätikukseen.. huhhuh

"Parin viikon takaisessa Elämä lapselle -konsertissa Antti esitteli uuden sliipatun lookinsa, joka sopii miehelle vielä huonommin kuin tyttömäinen tuulitukka."

Nyyh ei tykänny sun laittamista hiuksista :'(

Anonyymi kirjoitti...

Olit aika upee Annan uudes musavideos 8)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cid=7860&cat=1&mw=Anna%20Abreu

suara saravas ;)

Anonyymi kirjoitti...

hattu<3

Anonyymi kirjoitti...

näyttää ko peppi imis kyrpää tossa ku toi jäde on sormes xD

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva asu sulla päällä,vaikka onkin tollanen "tavallinen", ja koru on täydellinen<3 mistä se on ostettu??

Anonyymi kirjoitti...

Utelias Urpo, Saara on luvannut vastata noihin opiskelukysymyksiin vastauspostauksessa, jota täälläkin inolla odotellaan. Kärsivällisyyttä ^_^

Elina kirjoitti...

Uah.. vissiin ei sais mitään blogia lukea, kun kokoajan tulee lisää kenkiä himoittavaksi =D Tarkoitan siis noita Parikoita..
Ja tosi kauniit meikit tytöille kyllä teit.. Kauniista tytöistä vielä kauniimpia.

Solja kirjoitti...

Moi Saara! Toivon, että voisit vastata mahdollisimman pikaisesti mun kysymykseen :D Olen tilaamassa Australian gold solarium tuotteita ja jos tilaan esim. Puppy love voiteen, niin käykö sama voide sekä kasvoille että vartalolle? :) Kiitoos!:)

Eija - Vade Satana! kirjoitti...

Noista pastelleista tulee ihan My Little Pony -fiilis <3. Yliiihanat. Ton vikan kuvankin meikit on iiiin siistit.

Toi Iltalehden "stailisti" on ihan käsi [<< kommentti]. Jos näyttäisin siltä palstakuvassa, en arvostelisi paljon muiden tyylejä...

Mutta siis: you rock. :)

Anonyymi kirjoitti...

hey! katselin blogiasi enkä ainakaan nyt heti löytänyt smokey eyes -meikistä mitään. haluaisin siis itse loihtia sellaset coolit savusilmät, mutta tarvisin vähän vinkkejä. vai onko se liian tylsä ja helppo tehtävä meikkitaiteilijalle? :D

<3: semisti meikkihullu