keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Läpi lumen ja jään, tällä kyllä selviää!

Mä olen käyttänyt samaa talvitakkia lämmitystarkoituksessa siitä asti, kun olin 16. Se on hyvin michelin man -henkinen, todella paksu ja valkoinen untuvatoppatakki (ainakin se on valkoinen noin viikon ajan pesun jälkeen). Nyt kuitenkin tuntui siltä, että kaipaan jotain vähän vähemmän... No ala-astemaista ja rumaa :D

Nelly.com ja Jeane Blush tarjosivat ratkaisun hintaan 95.50 ja mä tykkään siitä todella paljon!

Ulkokuvauksissa tulee talvella ja syksyllä todella kylmät oltavat ja yleensä kerrospukeudun tunnollisesti välttääkseni varpaiden ym. tippumisen. Takki pääsikin eilen testaukseen kun lämpötila laski musavideokuvauksissa illalla lähemmäksi nollaa kuin kahtakymppiä.

Takki myös suojasi mua tänään sateelta ja tuulelta, kun raahauduin kuolemanväsyneenä vääntämään Annan kanssa kolulaisen kuvauksia. Mun lookki oli muutenkin tänään aika kuolemanväsynyt ja toi ekan kuvan nenä kuuluu selkeästi noihin laseihin, joiden piti suojata coolisti mun silmiä, joita koristi edelleen eellisen päivän meikit :D

Epic fail!


Takkituomioita?


Edit:

Kyselyn vuoksi ylemmän kuvan nahkasaappaat on Zarasta 149e ja huppari löytyi Helsinki 10. Merkki on ehkä julian, julmun, tms emt?! 95e. P.S. mun vaatteet ja pukeutumisasiat ei oo kalliita, toisin kuin tän otoksen kohdalla saattaisi vaikuttaa :D

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä artistia/bändiä laitoit tänään musavideokuvauksiin? :)

HannaM kirjoitti...

Mukavannäköinen takki ja sopii sulle oikein kivasti. :> itse kaipailisin vähän samannäköstä. Iso plussa etenkin hupusta.

Anonyymi kirjoitti...

tykkään takist.:) onks sul oikeesti iha simmulasit vai onks noi sun kaikki ilman vahvuuksia? oon mietiskelly pitkään että mistä tollasia kivoja löytää, vinkkejä?:)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä oot ostanut ton sun paidan! Näyttää tosi hienolta =)

millas kirjoitti...

kuva takista kiinni ois ollut kiva. etsin jotain samantyyppistä mut en oo vielä uskaltautunut mitään tilaamaan.

eMi kirjoitti...

takki on ihana :)

mistä nuo myöskin ihanat saappaat ovat?

Anonyymi kirjoitti...

Just olin tulossa kitisemään et mikset ikinä laita asukuvia :D mut jee, kiva nähdä miten sä pukeudut =)

Anonyymi kirjoitti...

Makee toi takki!Saako kysyy,mikä koko sulla on toi?

Anonyymi kirjoitti...

Kokoa kans halutaan tietää! Jos oon about 170 ja "normhaaliphainoinen" niin mitä, M? Kiitos etukäteen, cutie !

Anonyymi kirjoitti...

näytät japanilaiselta nörttipojalta ekassa kuvassa. eli söpöltä:D

t.minja

Jenni kirjoitti...

Hei makee takki! Olin hetken aikaa hämmentynyt, kun luulin, että TUO on joskus ollut valkoinen. :D

Anonyymi kirjoitti...

Olenko ainoa? Aina kun blogilistan kautta tulen blogiisi BL:n ilmoittaessa päivityksestä, siirryn Mac-meikkipostaukseesi, en uusimpaan päivitykseen. Rasittavaa. Linkki on kuitenkin oikea, mutta silti evottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hej Saara,
En löytänyt sähköposti osoitettasi mistään sivultasi, ja haluaisin ammattimaisessa mielessä kysyä kiinnostusta erääseen järjestämääni tapahtumaan
t
Annika
epävirallinen mailini:
lilla_annika@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Järkytyin kanssa ku sain sen kuvan et toi olis ollu aikoinaan valkoinen :D

Anonyymi kirjoitti...

Mistä sun saappaat on ostettu ja oliko kovin kalliit? :)

Anonyymi kirjoitti...

Annika, joka kyseli Saaran sähköpostiosoitetta -> www.saarasarvas.com -> saara.sarvas@gmail.com :)

Anna kirjoitti...

Aivan ihana takki!<3

Laura kirjoitti...

Ihan silkasta valittamisen ilosta aattelin mainita, että tän uuden layoutin harmaata tekstiä on tosi vaikea lukee. Liian pieni kontrasti, sanois graafinensuunnittelijapoikaystävä.

Anonyymi kirjoitti...

olin tilaamassa tota samaa takkia, mutta väärentääkö noi sun kuvat ton takin väriä? tai nelly.com:ssa se näyttää tosi "puhtaan" beessiltä. Niin onko se vai onko se niinkun tummempi beessi/vihertävä hieman? ei millän pahalla, että toi ois ruma. mut etin vaan ite tällä hetkellä semmosta aika vaaleeta beigeä, enkä tahdo vihertäävää.

Anonyymi kirjoitti...

Voiko solariumissa iho palaa?
Ku mulla on tosi herkkä iho palamaan ja nyt täytyis mennä solariumiin. Koska oon lokakuussa lähdössä ulkomaille, jossa mulle tulee aurinkoihottumaa, joten mulle suositeltiin solariumia ennen matkaa. oisko mitään vinkkejä?

Maria kirjoitti...

Tosi nätti takki. Tykkään valtavasti. Ajattelin itsekin hankkia jonkin saman tyyppisen, kun mulla on tähän asti ollut vaan kamalia toppatakkeja ja sitten kauniita takkeja, joiden kanssa kuitenkin jäädyn. Tuollaisessa olisi ne parhaat puolet molemmista :)

Kiira kirjoitti...

ihana takki, omistan ite samantyylisen Pumalta :) ja oi mitkä Zaran saappaat! vitsi ku hinnat ei tosiaan tossa asussa ole niin opiskelijaystävällisiä.

S kirjoitti...

sä olet laihtunut !

Anonyymi kirjoitti...

Pitäs itekkin hankkia joku OIKEASTI lämmin ja pitkä hupullinen takki! :) Itellin nellyssa tuota katselin.

Lilye kirjoitti...

Osaisitko Saara auttaa yhdessä hiuksiin liittyvässä asiassa? Mulla on ollut nyt noin 2½-3 vuotta tummat, lähes mustat hiukset (värjätyt). Viime vuonna kuitenkin halusin shokkipunaisen kuontalon ja sen sain yhden blondauksen ja värin jälkeen. Nyt haluaisin tummanpunaisen värin päähäni ja mietin, olisiko kuinka haasteellista saada sellainen yhden blondauksen ja tummanpunaisen värin jälkeen?
Ja osaisitko yhtään sanoa hintahaitaria blondauksessa?:)

Korqpu kirjoitti...

Ompa harvinaisen onnistunut kuva Annasta, tuo kasvokuva meinaan. Vautsi. :-)

Anonyymi kirjoitti...

saara, oot ihana. ihanaihana ihana

ihana

Anonyymi kirjoitti...

minkä kokonen toi sun takki on? ite tilasin mustana, mutta m-koko näytti päällä aika jättimäisenharteikkaalta :D meinaan vaan että onko ihan mallista kiinni vai pitäiskö tilaa s-kokoa :D