lauantai 26. syyskuuta 2009

Full of colour







Make Up Store - Endless Love (läpikuultava)






Make Up Store - Black Orchid (peittävä)




M.A.C. Ravishing + Make Up Store Prairie (molemmat peittäviä)


Näiden sävyjen tulisi olla kaikkien huulilla ;)


p.s. blogger haalentaa ja vääristää sävyjä hieman

29 kommenttia:

byb kirjoitti...

noi sun hiukset on siis aivan ihanat! ihanasti nuo monet sävyt menee yhteen keskenään. mulla ne perus tummanruskeet mut näistä nyt on vähän vaikee mitään radikaalia vetäkään kun on luonnostaan todella tummat kulmat :/ ja vaaleet näyttää tässä päässä ihan hirveältä. mut noi on sulla ihan rakkaudet<3 oot ihana ja paljon haleja ja pusuja! :)<3

saara kirjoitti...

ooh ihania sävyjä! toi black orchid on upeee 8)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan uskomattoman ihanat nuo sun hiukset :D

Anonyymi kirjoitti...

Oon seurannu sun ihanaa blogias jo pitkään!
Mua vaivaa aina yksi ja sama _vitun_ asia :D:D eli: onko sulla ylähuulessa botoksia tai meikkaatko sen jotenkin ''isommaksi''? Se näyttää aina jotenkin luonnottoman isolta sun alahuuleen verrattuna ja se vaivaa mua!

Anonyymi kirjoitti...

vau noi viimeiset huulet. nam <3

Anonyymi kirjoitti...

Tsiikaa pärstää niin oot vanhentunut ihan helvetisti, ihos näyttää aika epäterveeltä parissa ekassa kuvassa, tai silleen että pakkelia on enemmän kun laki sallii. Kolme kypäsenä varmaan aika kivaa jälkee jo, nenä kautta poskialue on kyllä aika pahan näköstä, niinkuin myös suun ympäristö. Toi väri huulilla ei tee mitään muuta kuin hallaa sun ulkonäölle. Oikeesti helvetin tökerön näköstä.

Anonyymi kirjoitti...

ei vitsi oot ihana!

Karoliina kirjoitti...

voi että kun oppisi itsekkin käyttämään huulipunaa:)

Anonyymi kirjoitti...

"Tsiikaa pärstää niin oot vanhentunut ihan helvetisti, ihos näyttää aika epäterveeltä parissa ekassa kuvassa, tai silleen että pakkelia on enemmän kun laki sallii. Kolme kypäsenä varmaan aika kivaa jälkee jo, nenä kautta poskialue on kyllä aika pahan näköstä, niinkuin myös suun ympäristö. Toi väri huulilla ei tee mitään muuta kuin hallaa sun ulkonäölle. Oikeesti helvetin tökerön näköstä."

Hihih, onpas siellä joku katkera :'D Kun lukee tuollaisia kommentteja, toivoo vaan mielessään, että et ota noita ittees. Eihän tollaset kommentoijat osaa käytöstapoja, ja kuka terve ihminen kommentoi/sanoo toiselle noin?? törkeää. Hyvää syksyä Saaralle! :)

Maryann

Annie kirjoitti...

Eihän Saaralla ees ikinä melkein ole mitään meikkia naamassa? Nii että kato nyt vaa pärstääs kohta tippuu korvatki päästä ku nii paljo pakkelia läästit naamaas!!!1111111111 ja varsinki kolmekymppisenä sitte nii!!111

Annie kirjoitti...

Ja btw toi viimeinen nudekorallilook on niin kaunis yhdessä noiden lämpimänvaaleiden hiusten kanssa. Huomaa miten on ihan eri juttu kun huulipuna ja poskipuna on sävysävyyn...pitää alkaa panostaa :P

SUPERVAIN kirjoitti...

toi orchid on ihana! haluan saman huulipunan.

Anonyymi kirjoitti...

Tää asia jonka kerron tuskin kiinnostaa sua hirveesti mutta pakko avautua :D Näin susta viime yönä niin sairaan oudon unen et huhhuh, enkä tosiaan tunne sua kummemmin ku se mitä tästä blogista oon saanu lukee. Sulla oli siis siinä unessa synttärit ja jostain oudosta syystä sä asuit Gina Tricotin yhdessä "huoneessa" :D Sun asunto oli muuten samanlainen eli keittiö yms samanlainen (muistan vielä nähneeni unessa sen sun keittiön seinässä olevan tarrakuvion!!) ku mitä tääl blogis on näkyny paitsi kalusteet vähä erilailla ja mä ihmettelin siin unes mihin oot sen baaritiskis vienyt keittiöstäs ku se puuttu siinä. Sit jostain kumman syystä sun vessa oli joku varasto ja me juhlittiin niit synttäreitä siis sun vessassa :DDDD Ja mä muistan tuoneeni sulle lahjaksi muumimukeja mutta sitten mua harmitti ku muistin että kerroit blogissas kerääväs vaan arabian taika (?) sarjaa ja olin huono vieras ku toin muumimukeja :D Mut oli meillä ihan hauskaa ja tarjosit kakkua ja samalla saatiin shoppailla hulluna gina tricotissa ku asuit siin :D hahhahaha arvaa naurattiko toi uni mua aamulla? Ja kaikken oudointa on että en oo käyny lukemas tätä viimeks ku jotain viikko sitten, eli ei harmainta aavistusta mistä mun uneen tulit. Mut ihan kiva uni, aika outo vaan :DDDDDD

Tiiu kirjoitti...

vitsit tykkään sun tukastas!

anette kirjoitti...

Ihania kuvia! Ekojen kuvien huulipunat on ihania, pakko ehkä käydä ostaan ainaki toinen noist... Oot hyvä mainostaja. :D

Anonyymi kirjoitti...

Millon tulee kysymys-vastaus-postaus? :(

Anonyymi kirjoitti...

Koska vastaat noihin kaikkiin sulle esitettyihin kysymyksiin?

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsit, että sä oot kyllä niin upea! Noi hiukset on oikeasti maailman ihanimmat! =)
Osaatko sanoa (mikäli ehdit vastailla) että onnistuuko keskiruskeisiin ihan markettiväreillä värjättyyn tukkaan vaaleiden/vaaleanruskeiden raitojen laittaminen kotona? Pitääkö ensin laittaa kohtiin, joihin raitoja haluaa niin värinpoisto vai voisko onnistua ihan jollain blondausvärillä?

Anonyymi kirjoitti...

tsissus tää blogi on tylsä nykyään! "minä olen saara, minä meikkaan" v'ttu ketä kiinnostaa? nyt loppu lukeminen, poistan blogilistan suosikeista.

jeeesshh, antakaa tulla "MITEN SÄ VOIT SANOO NOIN PASKA KATKERA ÄMMÄ?? SAARA ON IHANA JA KAUNIS JA PARAS JA LUONNOLLINEN JA LAHJAKAS JA MUN VITTU IDOLI, OON MELKEIN ITEKI ANNA ABREUN KAVERI KU PUOLUSTAN SAARAA KOMMENTTIBOKSISSA!!"
minä en niitä kommentteja enää lue.

Anonyymi kirjoitti...

ai nii p.s en oo sama anonyymi, joka valitti saaran ihon kunnosta, mua evVvk

Emma kirjoitti...

Mulle sun hiuksesi kiitos, rakastan niitä! :)

Anonyymi kirjoitti...

heii. mitä nää postaukset on nykyään? =(

Anonyymi kirjoitti...

Yöks, näyttää ihan mun mummolta. Saara, näkee selvästi et yrität hakea huulilla huomiota.. Mut sulla on oikeasti pienet huulet. Olet hyvä meikkaamaan, mutta feikkauksen näkee kyl aika kivasti läpi. Esim. eka kuva on tärähtäny aika paljo, siks se näytti oikeastaa hienommalta (huulet näytti isommilta ja normaalimmilta)

Ja nuo loput kuvat.. Älä väännä tuota suutasi tuohon. Sinulla on pienet huulet, niin miksi leikkiä edes että ne mitenkään olisivat erikoiset. Tuo violetin värinen vain vanhentaa.

Tuula kirjoitti...

Hei sinä "kriittinen" anonyymi =) Saara on tainnut periä huulensa tädiltään. Ei niihin botoksia tarvita. Muuten olet kyllä päivän piristys. Me Saaran läheiset hihittelemme hillittömästi fiksuille (?) kommenteillesi. Välillä tulee vain paha mieli kun äitinä ryhdyn miettimään, että oletko sittenkin oikeasti noin katkera jostain syystä. Toittavasti et. Ainakaan minun päähäni ei mahdu, että joku käyttäisi energiaansa pelkästään negatiivisten asioiden etsimiseen ja tahalliseen yritykseen tuottaa pahaa mieltä. Mitäpä jos kirjoittaisit omalla nimelläsi? Se olisi minusta reilua.
t. Saaran Äippä

Saara kirjoitti...

byb: Spänks! Mä kyllä koko ajan himoitsen tummaa enemmän ja enemmän....


saara: Niin on!!


Anonyymi: Mulla on ollut rakkauskohtaus niihin nyt viikkoja <3


Anonyymi: Hahah :D Ei ole botoxia ei, ihan geenit vaan.


Anonyymi: Hyvä persikka on vaikee löytää!!


Anonyymi: Voi sua mursunen :)


Anonyymi: Ei vaan huulipunat on ihania<3


Karoliina: En mä oikeasti ikinä käytä itse :D Paitsi tota vikaa!


Anonyymi: Joo, kaikenmoista :D Hauskintahan on, että tää on kuitenkin vartavasten tätä tehty meikki, ei mun normaalipärstä :DD


Annie: Hahaha, no indeed :D Mäkin kelasin alkaa panostaa asioihin Se on mahtia.


supervain: Se on tosi wau kunhan uskaltaa käyttää!!


Anonyymi: Paras uni ehkä ever :DD


Tiiu: Niin mäkin<3


anette: Eei ei, muistutan vaan tarpeista ;)


Anonyymi: Tuolla se on ^_^


Anonyymi: Siellä ollallaankin jo!


Anonyymi: Värinpoiston kautta täytyy mennä valitettavasti :( Tosin voit testata, vaalenisivatko ne lyhyemmällä vaikutusajalla suoraan haluamaasi lopputulokseen!


Anonyymi: Harmi juttu, vietä kivaa aikaa parempien blogien seurassa :/


Emma: Simplyä vaan! ^_^


Anonyymi: Todella pahaa kiirettä? :D


Anonyymi: OOO, you are a SMART ONE. Yritänkö IHAN TOSIAAN hakea huulilla huomiota kun puhun huulipunien sävyistä? I gotta say.. Wow.. WOW!

p.s. suu on aika pieni ja kun sen avaa, lopputulos on ihan luonnostaan tuon näköinen, koska nää lushious lipsit on silleen semiturpeet. Voit tulla pussailee ja testaa <3

p.p.s. kokeile botoxia!


Tuula: Äiti hei älä kato yritä, kyl me tiedetään molemmat että SÄ oot kateuksissas käyny kommentoimassa kun sulla ei oo yhtä hienot huulet kuin mulla ja ailalla ;)

Kiitos ankasta, oot paras ja rakas <3

Anonyymi kirjoitti...

Huippua viihdettä! :D Nuo anonyymien ilkeät kommentit nämligen. Tosin tuntuu jotenkin pahalta, että joillakin ihmisillä on niin paha olla itsensä kanssa.:(

Ei voi olla tosikaan, miten joku viitsii käyttäytyä tuolla tavalla! :)Ei kai tätä ole kenenkään pakko lukea? Lisäksi on todella asiatonta ja kiittämätöntä haukkua ja vaatia bloggaajalta YHTÄÄN mitään.

Tämä on viehättävä ja metka blogi. :) Olen tänne vasta hiljattain eksynyt ja kaikki jutut on luettu ja tullaan lukemaan! Kiitos!

-Sanna

jutta kirjoitti...

voi että olen niiiin kateellinen noista sun hiuksista! miks mun pidennykset oli sillon niin elottomat kun ne oli, höh.
onko ne ihan yksittäisiä sinettejä ja jos on, niin montako niitä on?

ps. sun blogia on ilo lukea! :)

Anonyymi kirjoitti...

"Saara on tainnut periä huulensa tädiltään." Siis ei oikeasti kiinnosta! Tässä se menee: tällaset ihmiset ei käsitä että kaikki EIVÄT ajattele samoin ku het itse. Eriävä mielipide jollakin, niin PAM ja aatellaa et se on katkera ja kade tms miten sanoitkaan.

Jos jollai on isot huulet, kuten itelläni, niin sitä väkisin kattoo sillee et ei jumalauta jos joku jaksaa käyttää aikaa huuliensa maalaamiseen ja feikkaamiseen. Joka kuvassa näkyy että tuherrettu niitä ties kuin kauan. Oikeasti isot huulet näkyvät suhteessa muuhun naamaan suurempina. Onko huulet muka BOTOXMAISET jos ne maalaa kirkuvilla väreillä ja ottaa lähikuvia? Ei mielestäni, ja tällanen feikkaus vaan ärsyttää. Pienet silmät, pyöreet posket ja pienet huulet, mutta ilmeisesti osa joko mielistelee tai sitten vaan ovat pienihuulisempia jos moisesta hehkuttavat (tai tykkäävät tuksu-meikeistä)

" Ei niihin botoksia tarvita." Ehh? Oikeasti, omat vanhempansaki jo puhuu tähän tyyliin että KAIKKI OVAT KATEELLISIA MEIDÄN PIKKU TYTTÖSELLE KU SE ON NII IHKU. Ei ihme että lapsista tulee tällaisia. Sama piirre kaikilla alimman tason wannabejulkkiksilla. Tuksut ja kaikki, pönkitetty uskomaan että he ovat jotain erityistä. Kuten tämä blogi, pönkitystä heikkoon itsetuntoon.

"Välillä tulee vain paha mieli kun äitinä ryhdyn miettimään, että oletko sittenkin oikeasti noin katkera jostain syystä."
Tottakai olen hei! Kaikki me olemme katkeria ja kateellisia lapsellesi. Lapsetkin huutavat että "jos saisin näyttää maailman ihmisistä joltain, tahtoisin näyttää suomalaiselta teiniltä joka napsii itsestään kuvia joka arki päivä ja käyttää överisti meikkiä ja on muutenkin mauton!"

"Ainakaan minun päähäni ei mahdu, että joku käyttäisi energiaansa pelkästään negatiivisten asioiden etsimiseen ja tahalliseen yritykseen tuottaa pahaa mieltä."

No ei siihen paljoa aikaa tarvitse käyttää jos sattuu vain näkemään asiat hieman eri näkökulmista. Blogi on mielestäni muuten ihan luettava, mutta väliin menee niin pahasti yli.

"Mitäpä jos kirjoittaisit omalla nimelläsi?"
En ole tehnyt tunnusta mihinkään, tuskin on vaivansa väärti. muuten kyllä. Ehkä seuraavalla kerralla?

Olen aika nopee kirjoittaa nii ei tällasen postaukseen mene ku hetki, eli ei hätää.

Anonyymi kirjoitti...

Uskomatonta, että joku ottaa pultit jonkun huulista :D...kyllä on vakava paikka. Mihin ihmisten oikeat ongelmat on kadonneet jos tämä on niin kamalaa? Ja btw, äidit puolustavat lapsiaan. Ikävää jos anonyymi ei ole sitä kokenut.