maanantai 21. syyskuuta 2009

Attack of TIGIMulla oli eilen (ja tänään) suuri tukkarakkaus. Kokeilin jopa baarissa keskijakausta ja pidin siitä!! Sen kunniaksi tässä tällainen tigi (ja GHD) pläjäys mun käyttämistä ja kokeilemista tuotteista :)

Mä käyn hakemassa kaikki tuotteet suoraan tukusta, eli saan ne tukkuhinnalla ja siksi ei tunnu ihan niin pahalta roudata aina 20 purkkia kotiin :D

Mä käyn nää nyt ihan mun omien kokemusten perusteella nopeasti läpi, täydennän tarkennusta sitten aina kysymysten mukaan tuotteen kohdalle!
Vahvistava muotoilurautaneste, joka estää hiusten katkeilua ja vaurioitumista lämpökäsittelyn aikana. Sisältää UVA-suojan. Käyttö: Suihkuta puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin ennen kuivaamista tai kevyesti kuivin hiusten yksittäisiin osiin samalla, kun muotoilet ghd-muotoiluraudalla.

Lämpösuoja on kaiken a ja o. Raudan alle tarkoitettu läpösuoja suihkutetaan osio osiolta kuivaan tukkaan ennen suoristamist tai muuta muotoilua. Föönin alle suihkuta kosteaan tukkaan kauttaaltaan.

Tämä GHD:n thermal protector on hennoille ja vaurioituneille hiuksille, ja pelaan yleensä varman päälle :P

Kenelle: Kaikille rautailijoille, ilman tätä he (tai heidän hiuksensa) eivät pysy hengissä.
Volyymia antava pumppulakka. Keskivahva tuki. Käyttö: Sprayaa hiuksiin saadaksesi rakennetta ja kiiltoa.

Tuuheuttava hoitosuihke, jonka tuoksu hämmentää mua.. Tuuheudesta en tiedä, mutta hoitopuoli on kunnossa, hiuksista tulee ihan tuhottoman pehmeät!

Kenelle: Kaikki pituudet, käy ohuisiin tai paksuihin, oikeastaan kaikille jotka kaipaavat pehmeyttä ja kevyttä rakennetta :P.
Paikkaa latvat! Hurmata silkkisen pehmeillä, kiiltävillä hiuksilla. Bling Bling! Käytä kosteisiin hiuksiin.

Tämä on ollut mun luottotuote pidennysten föönauksen alle jo pari vuotta (onko tätä ollut niin kauan? :D). Nyt shine blaster taistelee tästä paikasta kynsin ja hampain..

Kenelle: Pitkille ja syystä tai toisesta tosi karheille ja kurittomille kutreille. Pidennyksille. Ohuissa saattaa liian isona määränä aiheuttaa rasvaisen lookin. NOT GOOD.
Kolme tuotetta yhdessä pallossa- tuuheuttaja, elvyttäjä ja muotoilija. Tuuheuttajana lisää volyymia ja runsautta, elvyttäjänä antaa hiuksille eloa ja kosteutta ja muotoilijana erottelee ja antaa pitoa. Käyttö: Annostele tuotetta kämmeniisi ja levitä tasaisesti kauttaaltaan hiuksiin

Todella tujun esanssisen mustikkainen tuoksu ja hieman limainen koostumus ei välttämättä houkuttele tämän tuotteen pariin.. Tykkään tästä tuotteesta ilman pidennyksiä. Se tekee hiuksista selkeästi tuuheammat, muttei laisinkaan karheat. Hius tavallaan turpoaa.

Kenelle: Ohuille tai normaaleille, joihin kaivataan kevyttä rakennetta. Hyvä perustuote.
Rock Out nopeuttaa hiusten kuivumista ja tuo hiuksiin glamouria loistavalla kiillolla. Taltoittaa sähköisen ja pörröisen tukan hetkessä. Käyttö: levitä kosteaan tai kuivaan hiukseen ja anna hiusten loistaa!

I'm in LOVE! Tuoksu on tarpeeksi vienon ihanan sokerinen ja mönjä tekee mitä lupaa! Nopeuttaa föönaamista (tän tukan kanssa ihan mahtava homma), silottaa niin, että hiukset ovat lähes suoristetun näköiset ilman rautaa!

Testaa myös muiden tuotteiden kanssa sekoittamiseen! Esim. hard to getin saa tämän kanssa löysemmäksi ja kiiltävämmäksi, hieman boy toysin kaltaiseksi vahaksi :)

Kenelle: Kaikille? :D Varsinkin pitkät ja luonnonkiharat!
Antaa pehmeän, liikkuvan rakenteen, radikaalin tyvikohotuksen ja terveen kiillon. Levitä kauttaaltaan kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai lisää kuiviin hiuksiin elvyttääksesi hiusten tuuheuden.

Mahtava! Tukee tosi hyvin lämpörullien ja patukoiden alla. Tukka ei lässähdä samaa vauhtia, kuin "normaalien" kampausnesteiden kanssa.

Kenelle: Suoratukkaiselle joka halajaa kiharoita!
Jätettävä hoitoaine. Ainutlaatuinen yhdeistelmä ainesosia, jotka ravitsevat ja kosteuttavat tehokkaasti, vahvistavat vaurioituneita hiuksia ja antavat kiiltoa. Käyttö: Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, ei huuhdella.

Taivaallisen tuoksuinen ja setvii tukan. Tätä käytän ennen shine blasteria.

Kenelle: Takkutukille, itsensä hemmottelijoille.
Vaahtovaha, joka antaa rakennetta ja asennetta hiuksiisi. Käytä kätevästi kuiviin tai märkiin hiuksiin, muotoile ja uudelleenmuotoile. Pienellä määrällä pääset pitkälle! Käyttö: Ravista pulloa muutaman sekunnin ajan voimakkaasti, pursota tuotetta kämmenelle pieni määrä ja levitä hiuksiin. Muotoile ja uudelleenmuotoile...

Liian vähän kokemuksia :(
Tuoksu on IHANA! Tekee hiuksista todella kiiltävät ja ilmavan tuntuiset.

Kenelle: Piristystä kaipaaville, elottomille ja kiillottomille hiuksille vähän pintaa syvempää hoitoa.
Paljon puhuttu kuivashampoo. Toimii seuraavan päivän lookissa ihan täydellisesti. Ainoa miinus tulee ikävästä lapsuksesta, jonka vuoksi pullo tyhjenee, ellei suutinta aseta suoraan. Tästä maintaan nykyään pullon takamerkinnässä!

Itse otan suuttimen kokonaan irti varmuuden vuoksi. Tigi on ainakin mulle hyvittänyt tyhjentyneet pullot :)

Tätä voi myös suihkia ohuisiin hiuksiin muotoilumielessä antamaan huomattavaa lisätuuheutta.


Kenelle: Kaikille jotka kärsivät huonoista hiuspäivistä, ohuthiuksisille, vaaleille ja tummille!
Painoton kiiltosuihke, jolla saat häikäisevät hiukset. Auttaa myös hiusten selvittämisessä ja poistaa sähköisyyttä. Käyttö: Suihkuta tuotetta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin.

Kiiltää niin että silmiin sattuu! Varo liikakäyttöä. Jos tätä suihkuu avonaiseen tukkaan liian raskaalla kädellä, tulee lookista rasvainen.

Kenelle: Viimeistelijöille, kaikki laadut ja värit käy.
Hiuskitti, joka on suunniteltu antamaan eritysesti rakennetta. Mainio niin lyhyille kuin pitkille hiuksille. Käyttö: Hiero tuotetta käsissä ja levitä haluamiisi kohtiin. Lisää tuotetta vähitellen hiuksiin jolloin saat melonin tuoksuisen mattaviimeistelyn.

Lempparivaha. Tarpeeksi kova, mutta silti joustava. Joo ja tuoksu on taas kerran ihana. Tätä käytän poikkeuksetta kun sotken lyhyttä tukkaa!


Kenelle: Paras lyhyelle tukalle, toimii myös pidemmässä latvojen erottelijana.

Jämerä, kovaakin kovempi hiuslakka on suunniteltu antamaan hiuksillesi maksimaalisen pidon ja kiinnittämään kampauksesi juuri sellaiseksi kuin haluat. Ole rohkea, uhmaa painovoimaa. Mitä enemmän käytät, sitä kovapäisemmäksi tulet. Käyttö: Suihkutettan puhtaisiin kuiviin hiuksiin 25-30cm etäisyydeltä.

Niin tuju lakka että hirvittää. Tykkään tän tuoksusta (eli ei juuri mitään tunnistettavaa hajustetta) enemmän kuin Masterpiecen ananaksisesta esanssista.. Tän valitsen, kun kampauksen pitää oikeasti kestää.

Kenelle: Niille jotka haluavat koko päivän kestävää tukea. Kiinnitettyihin kampauksiin.
Luo hiuksistasi taideteos joka kestää koko päivän. Massiivista kiiltoa ja totista tukea. Käyttö: Suihkuta tuote kuiviin, muotoiltuihin hiuksiin.

Toisiksi tujuin lakka. Miinusta tulee tuoksusta (josta monet tosin pitävät :P). Tykkään käyttää masterpieceä, koska siinä on messissä kiiltosuihke, joten sitä ei kaivata erikseen. Pitokyky on myös lähes maagista luokkaa.

Kenelle: Ihan kaikille lakkaa kaipaaville.
Joustava tuki, joka antaa hiuksesi rokata! Hiuslakan tuki kestää jopa hiusten harjausta. Erinomainen kerrostettuihin hiuksiin.

Kevyempi ja märempi, kuin muut lakat. Hyvä kampauksen pinnan siloittamiseen karvaisuudesta.

Kenelle: Ihan kaikille, tosin ei lyhyen tukan kampauksen kiinnittämiseen.
Päivitä kiharasi uuteen nousuun. Tämän makean tuoksuisen sprayn avulla saat upeat pörröttömät ja erotellut kiharat. Suihkuta kosteisiin hiuksiin ennen muotoilua tai kuiviin hiuksiin ja päivitä tyylisi taas menokuntoon.

Liian vähän testailua, ei mielipidettä :(
Vahvista egoasi ja vahvista hiuksiasi. Tämä hiuksiin jätettävä hoitoaine hoitaa kaksihaaraisia , samalla suojaten hiuksiasi. Jättää hiukset pehmeiksi ja hyvin hoidetuiksi. Käyttö: Kaksihaaraisten hiusten hoidossa levitä tuote sormenpäillä hiusten latvoihin. Hiuksiin jätettävänä hoitoaineena levitä tuotetta kauttaaltaan kuiviin tai/ja kosteisiin hiuksiin.


Hyvä latvasuoja, mutta rock out tekee tämän kyllä tarpeettomaksi :/ Ehkä hieman kevyempi, toimii normaaleissa hiuksissa tosi kivasti suojana kaikkea pahaa vastaan!

Kenelle: Normaaleille hiuksille ennaltaehkäisevänä latvasuojana. Ei tee hiuksista raskaita oikein millään!
Herätä sisäinen seksikäs "foxysi" tällä upealla kiharoita aktivoivalla megavaahdolla. Ravista hyvin ja pursota kämmenelle. Työstä hiuksiin ja saat itsellesi upeat kiharat. Suositellaan diffuuserin kanssa käytettäväksi.

Liian vähän kokemuksia :(
Kiinnittää kampauksen voimakkaasti pitempään, varsinkin käytettäessä GHD-muotoilurautoja hiusten suoristamiseen tai eloisuuden lisäämiseen. Sisältää UVA-suojan ja auttaa säilyttämään hiusten kosteuden ja taipuisuuden lämpökäsittelyn yhteydessä. Käyttöohjeet: Suihkuta kevyesti kuivien hiusten yksittäisiin osiin samalla, kun muotoilet GHD-raudalla.

Muotoiluneste raudan kaveriksi. Tämän kanssa muotoiluraudalla tehdyt kiharat säilyvät koko illan. Täydellinen. En tule toimeen ilman.

Kenelle: Rautalijoille. Paras. Osta tämä!! :D
Hiuksiin jotka ovat täynnä itseään. Tämä villi tahna tuuheuttaa tyylisi! Käyttö: kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.

Hiusta turvottava ja karhentava pasta. Tää oli ihan mahtava, kun mulla oli vielä päältä lyhyt tukka. Mun omat hiukset ovat siis ihan piikkisuorat ja siloisat ja jos ne vaan laittoi vahalla, oli lopputulos tosi ohuen ja rasvaisen näköinen. Tällä tukkaan sai kunnolla rakennetta!

Kenelle: Liurutukkaisille lyhyisiin ja puolipitkiin kerrostettuihin malleihin.
Nopeasti kuivuva ja tahmaamaton geeli. Lisää hiuksiin volyymia ja rakennetta. Keskivahvasta vahvaan kiinnitykseen. Sisältää UV-suojan ja kosteuttavia ainesosia, jotka suojaavat hiusta. Käyttö: Annostele tuotetta käsiisi ja levitä kosteisiin hiuksiin. Muotoile tai föönaa.

Tujua geeliä. Poikien oikeasti lyhyisiin hiuksiin antamaan tujumpaa pitoa. Pidemmässä tukassa toimii myös Antti Tuiskun Draco Malfoy -lookin luomiseen ;)

Kenelle: Kaikille Antti -wannabeille ja geelirakastajille.
Bed Head Boy Toys Body Building Funkifier on täysin uudentyyppinen muotoilutuote kundeille ja gimmoille. Se antaa tuuheutta, rakennetta, kiiltoa ja vahvaa tukea hiuksiin.

Vahamainen, mutta kuitenkin todella joustava. Kiillottaa ja erottelee, muttei anna kovin vahvaa tukea.

Tätä käytän aina pitkien kiharoiden hiusten latvojen läpikäymiseen.

Kenelle: Pitkä- ja puolipitkätukkaisille puunaajille.Tsädäng! Toivottavasti tällä on jonkinlaista selkeyttävää vaikutusta!

Tuotteiden normaalit hinnat on valitettavasti mulle hepreaaaa :(

85 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiitos postauksesta. Nyt näiden turvin lähdenkin kampaamoihin hakemaan Tigejä. Olen aina niitä pohtinut ostavani, mutta sitten tyydyn aina markettien samoihin varmoihin "luotto" kamoihin. Nyt olen rohkea ja taidankin kertaheitolla uusia monet muotoilutuotteet :) Toivon vain ettei hinnat ole päätä huimaavia, tosin ei joka päivä tule käytettyä kuin esim lakkaa joten ehkä ne sitten riittävätkin pidempään ja ovat hintansa väärti! KIITOKSIA!

emmi kirjoitti...

Joo kiitos munkin puolesta tästä postauksesta! jee :)

-emmi

Kiri kirjoitti...

Rock out: Tell me more :) Siis nopeuttaa föönaamista? Mahtavaa sillä mulla on pitkät paksut hiukset, kuulemma 3 kertaa enemmän tukkaa päässä ku normaalilla ihmisellä :D Föönauksen jälkeen yleensä suoristan koska muuten näytän pörröiseltä peikolta, oisko tää mulle hyvä?

Health godess: onko se niinq jätettävä hoitoaine or what? miten sitä käytetään? : )

Täänks!

anni kirjoitti...

aaaa voi vitsi et kertonut että mitä noi kaikki on! esim. tolleen kuten superstarin alla lukee selkeesti "Tuuheuttava hoitosuihke". eli mua kiinnostais _mitä_ ovat superficial, rock out ja small talk?

:-----------------DDD

Minttu kirjoitti...

Ah, tosi hyvä ja hyödyllinen juttu! Tykkäilen hillittömästi S-Factor -sarjasta, mutta en ole testannut näitä, mitä on tässä jutussa. Tigin Foxy Curls -suihkeesta tykkään tosi paljon. Se antaa just sopivaa elastista tukea luonnonkiharoille. Tuosukin on mun mielestäni ihana! Kerran tosin yksi kaveri-mies kyseli ihmetellen, miksi haisen aivan irtokarkeille... Foxy Curls moussea pitää ehdottomästi kokeilla ja S-Factorin Body Boosteria! ;)

emmi kirjoitti...

Normihinnat on bout tuplat tukkuhintoihin :D

Kiitti tästä, tuli mullekin uutta, kun teatterityöläisenä tottunut käyttään vaan niitä paria tuttua tuotetta, eikä päässyt testaan kaikkia ihania tuotteita jokaiselta tukkurilta!
Tiiätkö sä, et onks Catfight tosiaan lopetettu? Ei ainakaan nettitukusta löytyny.. :/

Toi GHDn creation spray vaikuttaa tutustumisen arvoiselta, _täydellinen_ suoristusrautasuihke on ollut pitkään hakusessa. Vaikkakin GHDn rauta tekee ihmeitä minkä vaan muotoilu-/suoja-aineen kanssa. Se rauta on vaan jotain niiiin mahtavaa. :D

nana kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
nana kirjoitti...

SKT-Groupin tukkutsydeemeihin ei varmaan opiskelijalla ole asiaa?

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on pidennykset ja tää tigipostaus oli mahtava, meen heti ostaa bling blingiä:)olen seurannu blogiasi mielenkiinnolla jo pitkän aikaa ja nyt mulla ois yks pyyntö. haluaisin alkaa käyttää sinistä ripsiväriä tai ainakin koittaa sitä(vaihtelun vuoksi)voisitko kertoa minkä väristä luomiväriä ja kajalia sen kanssa vois käyttää, jotta lookista ei tulis mikään kasari vaan tyylikäs:)

mirame kirjoitti...

Heii mulla tyhjenty kahden käyttökerran jälkeen toi kuivashampoo kokonaan! Vaikka tarkistin että suutin oli suorassa, mut en sit tiedä tajusinko oikein miten sen pitää olla. Mitä kautta oot ottanu yhteyttä jotta oot saanu hyvitystä?

Anonyymi kirjoitti...

ouu tänks! mahtava postaus. :) ja nyt selvisi mullekin, miks mun Rockaholic vaikuttaa tyhjältä, vaikka oon käyttänyt sitä ehkä kaksi kertaa.. ehdin jo tunkea ison palon nenään luullessani, että kämppikset on luvatta käyttäneet mun vaivalla ostamaa kuivashampootani :D

Anonyymi kirjoitti...

Siitä rockaholicin kuivashampoosta kuulee jos se jää vuotamaan, kuuluu ihan selkee suhina. Sillon kannattaa käyttäessään painella sitä nappia tosi napakasti, ei mitenkää hellävaroen suihkia, ja sitten lopuksi vaikka irrottaa se koko nappula ettei jää alas.

Tintti kirjoitti...

--
Volyymia antava pumppulakka.
Tuuheuttava hoitosuihke, jonka tuoksu hämmentää mua..
--

Tuoksu hämmensi myös mua! Ja jopa niin paljon, että annoin pullon muutaman käyttökerran jälkeen ystävälleni, joka kuulemma jäi siihen aineeseen koukkuun :)Tuoksu on mielestäni kummallinen saunavihtamainen - ainakin mun hiuksissa. En siis pystynyt kyseistä tuoksua sietämään hiuksissani.

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaankin hyvä postaus ja heräsipä oma mielenkiintonikin tuotteita kohtaan. Eli eiköhän tämän päivän ohjelmana ole lähteä metsästämään jotain luksusta omaan päähän ;)

lotta-ni kirjoitti...

tigit liikkuu parinkympin tienoilla. niiltä tuli joku kampanja ja miun entisessä työpaikassa ainakin masterpiece ja hardhead (ja queen for a day) tuli viime viikolla tarjoukseen puoleen hintaan eli noin 12 euroa! cocky on muistaakseni vähän tyyriimpää siellä kolmenkympin paikkeilla, mut se onkin kyllä toooosi riittosaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kerro kerro kerro KERRO lisää GHD raudastasi. Mulla valtavan luonnonkiharat hiukset, ja olen miettinyt olisiko rauta tosiaan hintansa veroinen?
Mutta paljon kiitoksia näistä tuiote-esittelyistä!

Anonyymi kirjoitti...

mitä ghd:n rautaa suosittelisit?

Anonyymi kirjoitti...

mitä ghd:n rautaa suosittelisit?

kaisaleena kirjoitti...

kiitos tästä! ja vitsi mä niin ihmettelin, et miks toi mun kauan himoitsemani kuivashampoo purtilo oli yhtenä aamuna ihan tyhjä:( mut nytpä tiedän, harmi vaan et ostin sen tukholmasta.. täytenee lähteä shoppaamaan uusi:)

Anonyymi kirjoitti...

haha, oon varmaa booring, mutta mulla tainnut aina olla keskijakaus =) MUTTA onneksi kun selasin salilla ELLEä näyttää että se olis nyt vihdoin "in" ;)

Hienot hiukset sulla! <3

dirty secret kirjoitti...

Kiva postaus!

Vink vink kaikille Tigejä halvemmalla hamuaville, esimerkiksi osoitteesta cheapsmells.com saa näitä ihania tuotteita (ja paljon muitakin) melkoisen edullisesti. Esim. Rockaholic Dirty Secret kuivashampoo maksaa 5,67e ja siihen postikulut 3,66e eli loppuhinnaksi jää vajaa 10e. :)

dirty secret kirjoitti...

Paitsi että huomasin juuri ettei noita pressurised container-puteleita (eli esim. lakkoja ja tuota kuivashampotaa) lähetetä Suomeen :( Harmillista. Suomessa Tigit kuitenkin mielestäni vähän törkyhintaisia. Mutta kyllä tuolta osoitteesta kaikkea muuta kivaa löytyy! :)

Arez kirjoitti...

I really have to ROCK OUT! Thanks giiiirl.

Anonyymi kirjoitti...

mistä noita ghd-rautoja voi saada? pitääkö tilata netin kautta vai saako niitä muualta? :P

Anonyymi kirjoitti...

ps. oon ihan fani sun blogille! tosi hyviö vinkkejä ja ohjeita :)

Anonyymi kirjoitti...

hei arez:in postauksessa näky sun tekemiä muffinsseja. Nam! Millä oikeen kuorrutit ne??

Anonyymi kirjoitti...

nonni kiitos tästä, lähti satasen tilaus lookfantastictiin :( sieltä ilmeisesti hieman halvemmalla lähtee tuota tigin tuotantoo.

huh... kirjoitti...

jumakauta.... :O

ihmisetkö todella on suunnitelleet, valmistaneet ja markkinoineet ja vieläpä löytäneet ostajia näille kaikille purnukoille? kylläpä on monenlaista todellisuutta tässä näinkin pienessä maailmassa (iällisesti ja maantieteellisestikin rajattuna)

olen itse kovan luokan hiusfani, mutta en kuuna kullanvalkeana voisi kuvitella majoittavani saati käyttäväni puoliakaan esitellyistä tuotteista. herää vakava kysymys miltä ihmisten hiukset näyttäisivät luonnontilassa jos ne vaativat noin rankkaa tuotearsenaalia. omaan repertuaariini kuuluu shampoo, hoitoaine ja joskus oikein viitseliäällä tuulella jätettävä hoitoaine. ei edes fööniä tai lakkaa jne. ja hyvin on pärjätty (hiukset on kauniit ja kerää kehuja).

en siis tuomitse tällaista menoa (tietenkin edellyttäen etteivät nuo ole käyttäjälle tai ympäristölle haitallisia kemikaalipommeja), kunhan ihmettelen...

Anonyymi kirjoitti...

Mulla toi kuivashampoopullo tyhjeni siitä huolimatta että otin suuttimen pois...

Anonyymi kirjoitti...

hei mäkin ostin tota kuivashampoota ja tyhjeni muutaman käyttökerran jälkeen..! olisin tosi kiinnostunu et mihin sä pistit palautetta siihen, uskon et moni raukka on saman tiedon tarpeessa..

Anonyymi kirjoitti...

Miten nuo nettikaupat toimivat, siis miten tavarat toimitetaan ja millaiset on toimituskulut? Kaikkeako ei myydä Suomeen kuitenkaan?

sansu kirjoitti...

mahtava postaus! nyt ainakin opin käyttämään oikein lämpösuojaa suoristaessa hiuksiani. oon nimittäin aina ennen käyttänyt sitä suoristusraudan kans samalla tavalla kuin föönatessa, eli suihkuttanut märkään tukkaan, sitten föönannut ja sit suoristanut... (en tosin ole suoristanut hiukseni vasta kuin kaksi kertaa 23-vuotisen elämäni aikana, joten mittavaa vahinkoa ei liene tapahtunut). kiharoita kun vielä oppisi raudalla tekemään!

ninni kirjoitti...

aahh TIGIRAKKAUS !
kiitos tästä <3

ois muuten kiva saada kuvaa susta keskijakauksella ? :>

Anonyymi kirjoitti...

Itse tilasin lookfantastic.com ja kyllä he ainakin tuntuvat kaikkea Suomeen toimittavan, ja ainakin ennen on ihan kotiin paketti sieltä tullut mm. GHD-raudan sieltä tilasin halpaa kun on :D Postikulujen määräytymisestä en ole aivan varma, että onko joku tietty vakio vai muuttuuko tavaran määrän myötä, nyt tilasin kymmenisen putelia Tigiä ja postikulut n. 11 puntaa. Hinnat siis tosiaan punnissa, tai sitten olen sokea enkä nähnyt valuuttamuunninta.

Anonyymi kirjoitti...

moi saara! osaatko suositella jotakin ainetta mun hiuksiin? mulla on pitkät hiukset ja ongelma on se että kun teen hiuksiini kiharoita/laineita ne ei pysy?
entä mikä geeli/vaha ois hyvä lyhyille hiuksille että ne pysyy pystyssä, miehelle siis..?
kiitos! taas.:)

Anonyymi kirjoitti...

mä ihan mielenkiinnosta haluaisin nähä sun luonnolliset hiukset, ilman pidennyksiä ja ilman noita kaikkia joutavia mömmöjä. kyllä ne hiukset parhaiten säilyy, ilman mitään turhia värjäyksiä, ja ilman mitää 120 kappaletta turhia aineita

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa, tää postaus tuli enemmän kuin tarpeeseen!!:)
Sun blogis on päivän piristys!

Biscuit kirjoitti...

Todella hyödyllinen postausk, kiitos! Itse tuli juuri tilattua lookfantastic.com :istä tuotteita ja tuo ghd:n rauta. Innolla odotan lappua postista :). Poikaystävän mielestä tukkani haisi ihan mansikkakondomilta tuon Bed Head:in Small Talkin käytön jälkeen :D.

Annika kirjoitti...

Tosi hyvä ja mielenkiintoinen juttu. Paljon sulla meni about rahaa kun hait noi tukusta? :-----) Sait mut vakuuttuneeksi tosta sinisestä ihmeaineesta joka tuo kiiltoa, mä haen sen heti huomenna. ;)

ps. havaitsin, että missä sulla on korkit sun pulloista. :D

rintintin kirjoitti...

kiitos hyvästä ja hyödyllisestä postauksesta ! saara oot mahtava :)

Heidi kirjoitti...

Mulla tyhjeni jotenkin toi oma Rockaholic kuivashampoo, jonka ostin elokuun alussa. Siinä ei ainakaan vielä mainintoja ollut mistään tyhjenemisestä... Onko sulla tietoa kehen kannattaisi ottaa yhteyttä, jos haluaisi jotenkin saada tuotteen korvatuksi? Vai onko tää tämmönen, ettei auta oikeen itku markkinoilla ja pitää vaan ostaa uus pullo. Tota edellistä kun sain käytettyä tasan kerran, ja se olikin sitten tyhjä...

Elinaa kirjoitti...

Miten saan clip-oneissa pysymään kiharat? :<

Anonyymi kirjoitti...

toi rock out ois ilmeisesti täydellinen keino saada mun ärsyttävät latvapörröt kuriin, kiitos siis vinkistä saara<3

vveerraa kirjoitti...

ehdottomasti mielettömän hienoimmat otsahiukset , itse kovasti haluaisin myös , oliskohan vaikee leikata jos taitoa löytyy hieman ? hehe:DDd

ande kirjoitti...

Juu, Saara tuskin osti näitä kaikkia VAIN JA AINOASTAAN omaan käyttöön, ja tarkoitus EI OLEKAAN joka päivä lätkiä päähän jokaisesta eri purkista jokaista perkeleen ainetta, vaan siinähän nimenomaan on monia eri tuotteita ERI KÄYTTÖTARKOITUKSIIN.

Anonyymi kirjoitti...

Hei rakkaat! Tigin rockaholiceissa on ton yleisen tyhjenemisen lisäks ollu maahantuojalla ilmeisesti jotain "viallista" erää. Näin mulle ainakin stockmannilla kerrottiin, kun menin marisemaan tyhjästä pullosta. Ostopaikan pitäisi korvata, sillä tuotehan on viallinen ja myyjä on vastuussa. Hätätapauksessa (=ilkeä myyjä, joka ei usko sinua) lienee syytä ottaa yhteyttä maahantuojaan. :)

Hanna kirjoitti...

Vinkiksi kaikille, että Tigejä kannattaa tilata esim. LookFantasticista tai BeautyBaysta, jossa ne on puolet halvempia kuin Suomessa. Maksuvälineeks ei tarvita Visaa vaan Electron käy ja toimitus tulee nopsaan. Tosin aerosoleissa kestää pidempään kun tulevat maateitse. Ite tilaan noista kaikki Tigini ja myös monia muita hiusjuttuja, kuten GHD:n tilasin.

Toi Rockaholicin kuivashampoo on mun mielestä tosi nihkee tuote, ei ime rasvaa kunnolla kuten kuivashampoon pitäis. Perunajauhot toimii paremmin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot niin tosi kool ku sä saat noi ihan eri hintaan kun normaalit ihmiset, hei nyt meistä tuntuu pahalta ku sä saat ne ihan oikeesti halvalla tukusta. Onks se sit tosi nastaa kun oot niin viileä ja tosi hyvä et muut joutuu ostaa ne normaalisti kampaamoista/kaupoista riisto hinnoilla? Ehkä sun kannattaa vielä vähän mainostaa että et tiedä mitä nää normaalisti maksaa ja vähän leveillä että muutkin voi taas palvoa sua selitellä kun on siistiä et ei tarvi olla normaali ja maksaa asioista normaalisti niinkuin muut ellei sitten ole tosi huippu stylisti tai siis parturikampaaja tai siis maskeeraja tai siis ihku blogin pitäjä. Herneitä vaan kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

tosi rakentava kommentti anonyymiltä. kuinka lapsellista :(

Anonyymi kirjoitti...

Hei osaisitko auttaa... Minulla on pitkät hiukset plus otsatukka. Pesen (tai siis kastelen suihkussa + käytän hoitoainetta) hiukseni JOKA päivä(!). En sen takia, että ne kaipaisivat pesua likaisuutensa takia, vaan siksi, että ne ovat vähän pörrössä ja sojottavat joka suuntaan karheina - en saa laitettua niitä siinä kunnossa mitenkään mukavasti. Onko tähän mitään helppikeinoa tuon ainaisen aamuläträyksen sijaan?

Kiitos! Blogissasi on paljon hyödyllisiä vinkkejä ja moni näyttää olevan samaa mieltä. :)

tigi for a queen kirjoitti...

Heii! Multa on tyhjentyny ponnekaasut queen for a day suihkeesta.. korvaiskohan tigi, jos lähettäis jonnekin ja minne?

Anonyymi kirjoitti...

Tilatkaa Englannista Tiginne, saatte puolet halvemmalla ku kotimaan kampaamoista ostettuna. ;)

Jenna kirjoitti...

Oon tosi monesti meinannu kysyä, että onko nää Tigin tuotteet ihan ylihinnoiteltua tavaraa, mutta nyt sekin selvisi. :)

MIRRANDA kirjoitti...

Kumpi ghd aine on siis parempi kun suoristaa? =0 musta puteliko?
Lisää tietoa sun ghd:sta kiitos! :D

Anonyymi kirjoitti...

AIOTKO VASTATA NÄIHIN? ainaki noihin kunnonllisiin kysymyksiin olis kiva saada vastaus=)

Anonyymi kirjoitti...

Tigin tuotteet on normaalisti kyl ihan kauhean kalliita. Törmäsin netissä kuitenkin Fruugo nimiseen verkkokauppaan joka kauppaa TIGIn tuotteita tosi halvalla. http://www.fruugo.com/fi/fi/eur/productsearch.htm?tfSearch=TIGI

Ainakin nopeasti katsottuna jotkut tuotteet ovat useita kymmeniä euroja halvemmalla kuin esim Stokkalla.

Anonyymi kirjoitti...

Äsht, en osaa käyttää tätä, laitetaan linkki uusiks niin että sitä voi klikatakkin. http://www.fruugo.com/fi/fi/eur/productsearch.htm?tfSearch=TIGI

Anonyymi kirjoitti...

sulla on ihana tukka! Oot niin kaunis, voi että:D oon ihan vihreä kateudesta :(

Kristiina kirjoitti...

Sulle sopis vaikka siili ja silti näyttäisit hyvältä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Itse kanssa kaipailisin yhteystietoja Tigille tyhjentyneen kuivashampoon reklamointiin!

Anonyymi kirjoitti...

moikka! mikä rauta sulla noista on, ajattelin itsekkin hankkia:

http://www.ghdhair.com/fi/

suositteletko noista jotakin, luin rautojen kuvauksia mutta en löytänyt mitään erikoista miten ne poikeeavat toisistaan, joten osaat ehkä ammattilaisena paremmin auttaa??:)
minulla siis pitkät hiukset, joita välillä suoristelen ja kihartelen.

Kris kirjoitti...

Mäkin uskon että Saara kertoi tukkutottumuksistaan ihan vain kateutta herättääkseen eikä esimerkiksi siksi, että halusi ennaltaehkäistä biljoona "MITÄ TOI NIINKU MAXAA ANTTILASSA HEEEII???!!"-kysymystä.

fffrida-frida kirjoitti...

kiitos tosi hyödyllisestä postauksesta! löytyi heti muutama kiinnostava tuote mitä on kyllä pakko päästä kokeilemaan :)

ps sun tukka on niin mahtava! oon superkade :D <3

SL kirjoitti...

vau kiitti tästä hyödyllisestä postauksesta! upeaa että jaksat nähdä vaivaa ja tehdä tällaisia postauksia.
mistähän suomesta saisi ostettua ghd:n tuotteita, osaatko kertoa? muualta kuin netistä:)

More To Love! - Peppi kirjoitti...

SKT Group tuo Suomessa Tigiä ja GHD:ta suomeen, asiakaspalvelu on ainakin mua aina auttanut kaikissa kysymyksissä ja myös tyhjentyneessä kuivashampoossa. Mä oon kyllä ainakin ite käynyt aina palauttamassa ne sinne mistä olen ostanut, ulkomailta tilatuista tuotteistahan ei saa Suomessa korvaavia tilalle! Tuolta kannattaa kysellä myös GHD:n jälleenmyyjiä! :)

Asiakaspalvelu

Puh. 0201 757 757
Email: asiakaspalvelu@skt.fi
Tilaukset: tilaukset@skt.fi
Avoinna arkisin: 8.00 - 17.00
www.sktgroup.fi

Cherry/Kirsi kirjoitti...

Uskomaton postaus! Luulin, ettei se lopu koskaan :D Siis mielelläni luin ja enköhän saanut aika monta vinkkiäkin! Kiitti sulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Itse tilasin rockaholicin kuivashampoon beautybaysta, tuli airmailina kolmessa päivässä! Koko homma kustansi 13e. Helppoa ja kätevää! Tyhjenemisestä en tiiä, ku päin putelin vasta eilen käteeni, mutta kiitos vinkeistä!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva postaus. Se vaan, että tuotteiden nimet olisi voinut tulla paremmin esille. Vaikea löytää näin netistä esim. tuon yhden ghd:n tuotetta, kun ei kuvastakaan erotu nimi. :)

EL kirjoitti...

Mä käyttelen kans tota bed headin superstaria ja se haisee ihan yhelle antibiootille, jotai vedin aina pienenä

EL kirjoitti...

Mä käyttelen kans tota bed headin superstaria ja se haisee ihan yhelle antibiootille, jotai vedin aina pienenä

Anonyymi kirjoitti...

Hei kiitti tästä! Nyt vasta laitoin läjän tigejä tilaukseen kun emmä uskaltanut ennen sun arviointia tilata yhtään tigiä :-D

jayjay kirjoitti...

Tää mainoksen uhri ryntää nyt kampaajallensa hakemaan ton superficialin jos vaikka sais nää mun pidennykset kuriin ! :-D

Anonyymi kirjoitti...

Voisitkohan sä laittaa joskus ihan videopostauksenkii siitä miten sä sun hiukset laitat? Noi on aivan ihanat tossa ekassa kuvassa:)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Tätä on varmaan kysytty jo monta kertaa mut kysynpä vielä kerran. Mitkä pidennykset sulla on? Mitä mieltä oot teippipidennyksistä, onko hyvät? Itse harkitsen pidennysten ottamista ja oon yrittäny selvittää et mitkä kannattais ottaa mut kaikista on vähän ristiriitasta tietoo. Kiitti jo etukäteen vastauksesta :)
-jessi-

Anonyymi kirjoitti...

Kun tilaatte tuotteita netistä tuleeko siihen jotain lisämaksuja Suomen puolella esim. tullimaksu? Oon ymmärtänyt, että EU-maista voi tilata ilman sen kummempia maksuja. Mutta Cheapsmellsin tuotteet tulee Englannin kanaalisaarilta, jotka ei kuulu EU:hun, joten niistä tulee tullimaksu.. Tietääkö joku miten sen voi välttää, esim pitämällä tilaukset pieninäkö?

Anonyymi kirjoitti...

alle 45e kun tilaat sieltä kanaalisaarilta,niin ei tuu extramaksuja..

Anonyymi kirjoitti...

HUOM.

Tigin kuivashampoon ensimmäinen erä on tosiaan ollut viallinen ja tuote on tyhjentynyt itsekseen. Kannattaa palauttaa mahdollisesti vielä tallessa oleva pullo ostopaikkaan/käydä paikan päällä. Ainakin omassa kampaamossani olen korvannut asiakkaalle kuivashampoon uudella (viallisia ei ole enää liikkeellä) ja antanut mukaan vielä Tigin Fun Times-hiuslakan.

Blogissa mainitut Boy Toys ja Health Goddes-tuotteet ovat poistuneet, samoin Catfight-vaha, josta joku kyseli.

Anonyymi kirjoitti...

toi sun hiusten väri on kyl niin mainio! onks toi joku hunajanvaalee yms? ite yrittäny päästä tästä vetyvaaleesta jo eroon mutta kun kaikki tummemman vaaleeks yrittämiset on menny mönkään :(

Anonyymi kirjoitti...

miks et jo vastaa?

jayjay kirjoitti...

Mainoksen uhri on nyt ekan käyttökerran jälkeen tulisesti rakastunut superficialiin !
En osaa sanoa onko siinä parasta se mitä se tekee hiuksille, vai se että se tuoksuu ihan twister-mehujäältä :-D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos että oot olemas (:

Mia kirjoitti...

hei mistä helsingistä saa tuota neljänneksi alinta eli sitä suoristusraudan kanssa käytettävää? ja tiedätkö yhtään minkä hintainen se on? :)

Anonyymi kirjoitti...

tigin tuotteet on ihan paskoja ja turhia :(

juulia kirjoitti...

Saara I LOVE YOU!!

Terveisiä baby!

Anonyymi kirjoitti...

moiii, eipä muuta kun että thanks!
tää on ylivoimaisesti paras blogi jos miettii näitä tuotehankintoja yms. todella asialliset selosteet aina ja tämän jälkeen olen 3 tigin tuotetta rikkaampi :)
kiitos paljon tästä postauksesta ja muutenkin blogi on hyvä ja sä vaikutat mielettömän huippu tyypiltä :)