torstai 14. toukokuuta 2009

What to do?!

Ylppärit lähenee ja mun vanhat pidennykset on aikansa eläneet. Uutta tukkaa siis kehiin, mutta minkälaista?

Oon jo useammaksi kesäksi halunnut vaaleamman karvoituksen ja nyt voisi vihdoin olla sen aika.. Uskallanko kuitenkaan hylätä Pocahontasmaisuuttani ja eräänlaista tavaramerkkiäni?

Konsultoin eilen äitiä ylppäri -palaverissa ja vastaus oli jyrkkä EI. Mulle kuulemman sopii tää oman värinen tumma.... Äiti hei, mun tukka on kyllä oikeasti sellainen ruskea, eikä lähelläkään tätä miltei mustaa :D

Ainahan sen tukan saa takaisin tummaksi, mutta kun päässä on ne vaaleat pidennykset, ei niitä tekisi mieli heti heivata..




Viime kesänä kokeilin viimeksi vaaleampaa versiota. Tukka oli siis keskiruskea vaaleilla raidoilla.. Ja pidin siitä kyllä kovasti.

Eniten päässä pyörii se, näytänkö yhtään itseltäni mm. ylppärikuvissa tai juhlissa muutenkaan? Iskeekö identiteettikriisi?




Tää on nyt vaivannut mua 3 päivää. Minä, tyttö jonka hiukset ovat olleet kaikkea paitsi punaiset, pelkää normaalia väriä..



Ok, mun edellinen blondi oli mitä oli :D. Mutta nyt ei lähdetä tälle linjalle laisinkaan. Inspiraationa mulla on Alessandra Ambrosio. Vielä kun saisi ton tukan mukana naaman.. Niin ja kropan O_O.





Varsinkin toi keskimmäinen kuva puhuttelee mua paljon.

Kyllä musta tuntuu, että otan härkää sarvista ja muutun gootista toffeetukkaiseksi kesäkissaksi..


Mielipiteitä?

59 kommenttia:

Sazu kirjoitti...

muutu vaa. :) vaihtelu virkistää, ja sitte kesän päätteeks voit taas palata oleen pocahontas. sitäpaitsi, eiks niitä pidennyksiä voi muka sit värjätä tummaks?

Anonyymi kirjoitti...

kumpikin kiva, vaalee ja tumma. sanoisin kans et kesäks ois vaalee kiva :)

Anonyymi kirjoitti...

tiedän tunteen mutta sinuna en vaalentais. ite aina kans haluun olla blondi mutta sit huomaan että näytän haljulta niissä :D joten värjään takas. mun mielest sulle sopii tumma ja varsinki ylppärikuvaa kun pitää katella sata vuotta ni ois kiva että niissä on hiukset, jotka sul on ollu pidemmänki aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

kiva juttu oli sinusta taloussanomissa :)

Anni kirjoitti...

toi kuvien blondi sopis sulle kyllä varmasti!

mut ymmärrän ton identiteettikriisinäkökulman - ite en ainakaan haluis värjätä ennen ylppäreitä. Ja entä jos se sit oiskin IHAN KAUHEE? :D sit ois pällit ylppärikuvat ja -muistot. hehhee, ehkis on parempi jos et kuuntele mun mielipidettä!

Anonyymi kirjoitti...

värjää vasta ylppäreiden jälkeen, niin näytät kuitenkin kuvissa itseltäsi eikä varmasti mene pieleen :-)

Anonyymi kirjoitti...

Värjää ihmeessä tuollainen niinkuin kuvissa. Se on ihanan luonnollinen, mustakun nyt yleensä on niin kovin kova ja musta :-D

Anonyymi kirjoitti...

Laitan kommentin nyt tähän kun et välttämättä lue noita edellisen postauksen kommentteja. Laitoin joku viikko sitten kysymyksen just noita coastal scentsin 88-paletteja koskien ja nyt teit oikeen postauksen niistä. Jes!

Anonyymi kirjoitti...

onneks ton tukan mukana ei sais ton alessandra tyypin naamaa, oot miljoona kertaa kauniimpi ja PERSOONALLISEMPI! oot ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin oon pitkän aikaa jo ihaillu ton alessandran tukkaa ja joka kesän lähestyessä yritän sellaisen itselleni saada mut jotenki en oo vaan ihan täysin siinä koskaan onnistunut :D mut mä sanon kyllä että värjää ihmeessä jos siltä tuntuu!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mitä mieltä oot hiusten värjäämisestä raskaana? Onko siitä mitään haittaa?

-Chocolate-

Elina J. kirjoitti...

Mä oon katsellut juuri samoja kuvia ja miettinyt samoja värejä mun päähän! :) Mä oon aina ollut tumma ja kaipaan nyt vaihtelua. Eilen kävin raidoituttamassa päätä vähän ja myöhemmin vähän lisää. Juuri tuollainen vähän harmahtava vaalean sävy on mun mieleen.

Anna kirjoitti...

Hyvin näyttää kyllä sulle tuo vaaleampiki sopia, mutta ite oon tumman kannalla! Se tumma tuo jotenki niin vaan sun nättejä kasvonpiirteitä esille! Oooääöäöh ja tuo Alessandra ja sen hiukset. Kärsin aina ihan käsittämättömistä hius-alemmuuskomplekseista, ku näen sen kuvan jossain. Ehkä vielä joskus etsin sen käsiini ja hyökkään kimppuun parranajokoneen kanssa...

Anonyymi kirjoitti...

ehdottomasti vaalee!! Sulle kävis tosi hyvin! Uskalla!! ruskettunu ihos ja vaalee tukka olis aivan mahtava yhdistelmä!

Anonyymi kirjoitti...

Minkä ikäinen sinä Saara olet kun nyt ylppärit? =)

Niin ja mä diggaan kyl enemmän noista sun mustista. Ajattele nyt se upea valkoinen lakki, jossa musta lippa,niin se sopis täydelliseesti sun nykyisten hiuksien kans;) heh..
Mutta ei vaaleatkaan pahatjoten värjää siis juhlien jälkeen, se kissamainen kesälookki! Vaihtelu on aina piristävää=)

p.s.Ihana olet!!!!

JEn kirjoitti...

Ihana juttu oli kyllä taloussanomissa :) Löysin sen amppareitten luetuimmista! :O

Oot <3

Karoliina kirjoitti...

ahh,haluaisin kans toffeetukan kesäksi,mutta tiedän jo valmiiksi että se ei minulle sovi :( sun kasvoihin kyllä voisi sopiakkin! Saahan sen sitten aina takaisin tummaksi jos ei tykkääkkään :)

Kati kirjoitti...

Musta sulle sopis hyvin tommonen karamellin ruskee. Tosin kyllä mustakin on ihana ;)

O kirjoitti...

nii, ei kyl ois kiva jos yo-päivä ja yo-kuvat menis pieleen "tyhmien" hiusten takia! ehkä kandee vaalentaa aina pari astetta kerralla ettei heti tuu kauheeta shokkia ja jos joku "väli-väri" onkin mieleisempi (: mun mielestä sulle sopii tosi hyvin tummemmat hiukset, mut varmasti oot über nätti missä tahansa letissä!
ps. saaran blogi on IHANA<3

jenni kirjoitti...

sanon KYLLÄ vaalealle,
mutta ylppäreiden jälkeen vasta !

sehän on selvä, että toi nykyinen väri sopii sulle aivan totaalisen täydellisesti, joten oota juhliis asti ennen ku alat muokkaa tukkaas ni sit on ainaki varmuus siitä että kuvat onnistuu.

mutta, värjää ihmeessä niiden jälkeen ! =) tollainen väri sopis sulle varmasti hyvin, varsinki kesällä päivettyneen ihon kanssa, ooo.

aika rajut muuten noi sun siniset hiukset :D

Jenni kirjoitti...

minäkin haluan toffeetukan! oon niiiin kyllästynyt tähän epämääräisen väriseen kärsineeseen blondiin ;<

Anonyymi kirjoitti...

voiettä tää postaus tuli liian hyvään saumaan, nimittäin mulla on sama projekti menossa että haluaisin mustasta juuri tuon alessandran väriseks, mutta pelottaa kärsiikö tukka ja miten/millä pitäis värjätä että tulis kaunis toffee sävy? ja niin joo mun mielipide olis että kokeile ihmeessä, itse ainakin tykkään kun kesällä on vaaleempi tukka..:)

-Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Haa!!Mäkin mietin mustan pitkän tukkani vaalentamista vaaleamman ruskeaksi nyt kesäksi, mutta mietin miten tehdä se vahingoittamatta hiuksia? Ne on meinaa TOSI pitkät ja hyväkuntoset nyt.
Kannattaako aloittaa raidoilla vai miten? Kotona vai kampaamoon?

Anonyymi kirjoitti...

miksei voi tehdä muutoksia hiukset kasvaa ja myös väriä voi muuttaa milloin tahtoo?! ihme pohdintaa. ite muutan hiustyyliä mieleni mukaan enkä ikinä kadu

Anonyymi kirjoitti...

hei joku sano taloussanomien jutusta. voitko scannaa sitä tänne?

Anonyymi kirjoitti...

KYLLÄ ,TEE SE !

Anonyymi kirjoitti...

Postausta tummien hiusten vaalentamisesta...? Ei ehkä ihan blondiksi... Kun itselläni on myös vaihe, että haluaisin uutta, nyt on tumman ruskea, vaaleilla raidoilla... Ja haluaisin kesäksi vaalempaa ja pehmeämpää sävyä, että miten se onnistuisi..?

Heidi kirjoitti...

Tee ihmeessä se! Itsekin aion pistää vähän vaaleampaa kesäksi + antaa auringon sitten jatkaa vaalennusta. :)

brunette kirjoitti...

Kannatetaan ruskeaa tukkaa.

Sandra kirjoitti...

Näyttäisit varmana aivan ihanalta tuollaisessa tukassa, joka ei kuitenkaan oo mikään superblondi, mutta mustan jälkeen kuitenki ihanan vaalea. Suosittelen ! Etkä sä höntti mitään uutta naamaa tai kroppaa tartte, look at u babe !! :)

Zara kirjoitti...

oot kyllä niin nätti tummissa hiussissa !<3 :) Mutta kyllähän muutos virkistää aina :)

marjaana kirjoitti...

Oon tässä muutamia viikoja seuraillu sun blogia ja hämmästyttävän (positiivisella tavalla:D) inspiroivaa ja ihastuttavaa tekstiä! Saatat tietää jotain uudesta villityksestä kuivashamppoosta? toimivatko ja onko niillä haittavaikutuksia hiuksiin? ps. vaalenna vaan kutrejasi aurinko vaalentaa kumminkin:)

Anna kirjoitti...

Sulle salettiin sopis vaalee, mutta tässä on niin lyhyt aika, niin uskallatko ottaa riskin? Mitä jos värjäys epäonnistuu? Hehkuu keltasena eikä tuhkasen vaaleena? En haluu maalailla piruja seinille, mutta ite en tekis suurta muutosta just ennen juhlia:)

Saara kirjoitti...

Sazu: Pidennysten tasaisesti värjääminen on kuin... No.. IHan hirveää hommaa :D


Anonyymi: Kyllä mä oon siihen kallistumassa :)


Anonyymi: Sepä, kun en tahtoisi kriiseillä asiasta :D Onneksi tuo "vaalea" ei ole kuitenkaan vaalea.


Anonyymi: Hoo! Pitääpä etsiä!


Superficial Sofia: Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että värjäys tehdään sunnuntaina ja viimeiset hiukset haetaan vasta tiistaina. Eli ehdin vielä kriisivärjätä takaisin tummaksi :)


Anonyymi: Mutta mitä jos olenkin paljon enemmän oma itseni sillä vaaleammalla! :D


Anonyymi: Siksipä tämä on mustanruskea ;) Ei ole ihan niin jyrkkä!


Anonyymi: Mua nauratti se kommentti, kun olin tyyliin edellisenä päivänä saanut noi paletit :D


Anonyymi: Aawww<3 Kiitos!


Anonyymi: Kyllä se melkein tuntuu..


Chocolate: Toi on mielettömän henkilökohtaista. Joidenkin hiukset ja päänahka reagoi ihan ihmeellisillä tavoilla.

Jännittävää sinänsä, koska hiushan on kuollutta ainesta.

En ehkä ainakaan värjäilisi useasti, sillä varsinkin jos värjätään päänahkaan asti.


Ele: Hah! Kohtalotovereita!


Anna: Musta on ihanaa olla kampaaja, kun tiedän, että saan kyllä juuri nuo hiukset aikaiseksi jos haluan :D Veikkaan että ruskettunut iho ja vaaleampi tukka voisi tuoda tiettyä pehmeyttä mun lookkiin..


Anonyymi: No juuri näin :D


Anonyymi: 20v. on plakkarissa :). Tein siis ammattitutkinnon ensin ja nyt vasta tuo toinen lakki päähän.

Äiti yritti vedota samaan :P Musta vaan tulee niin gootti, kun mun kengät, mekko ja hiukset on mustat :D


JEn: Mitäs mitäs. Mun pitää vissiin etsiä tuo :D


Karoliina: Mua mietityttää, oonko ihan pullaposki sen kanssa :D


Kati: VOI NÄITÄ VLAINTOJA!


O: Hehe, puhut nyt kampaajalle :D Kaikki tänne ja heti. Ja jos menee pieleen, niin äkkiähän sen värjää takaisin.


jenni: Tuota sinistä muuten kehui mm. mummot kauppojen kassoilla ja kaduilla :D


Jenni: Oijoi. OIJOIJOI. Multa loppuu sanomiset kesken :D


Heidi: Tottakai kärsii, mutta kärsikööt :P Mä sanoisin, etten ikinä lähtis värjäämään muualla kuin kampaajalla. Voi tulla aikamoista sillisalaattia :D


Anonyymi: Kampaamoon ehdottomasti. Jos oot värjännyt pitkään tummaksi, niin se ei luultavasti latvoista edes millään vaalene.. Kampaajalle ehdottomasti! Osaavat tehdä hieman hellävaraisemman vaalennuspesun tai hapanvaalennuksen.


Anonyymi: Hehe, tosiaanko et tajunnut pointtia? :D Mieli tekisi, mutta mahdolliset ikuiset todisteet pelottavat. Kyllä tätä tukkaa on kuule väännelty vuosia juuri niinkuin lystätään pitkää ja lyhyttä, sinistä ja vihreää. Pari kertaa on kaduttanut ;)


Anonyymi: Jos ja kun saan käsiini! :)


Anonyymi: OK!!


Anonyymi: Tulee varmaan, mutta kampaajakamoilla, eli kaupan väreillä en tätä operaatiota suosittele :P


heidi: Kyllä tää taitaa tapahtua..


brunette: Hihi, nimi sen jo kertoo :D


Sandra: Ihana Sandy! Ja koska ollaan aina väärään aikaan koneella, niin se sun tukka onnistuu! :D


Zara: Mutta mitä jos olisin paljon nätimpi vaaleammissa?! KÄÄK!


marjaana: Hehe, ei se uusi villitys ole :D Mutta kaikki menee sykleissä. Tosi kätevä ohuehkoon tukkaan! TUuheuttaa ja tekee helpommin muotoiltavaksi!


Anna: Puhut nainen nyt kampaajalle ;). Me tosiaan värjätään tää sunnuntaina, ja jos menee ihan vitu... MÖNKÄÄN, niin värjään takaisin tummemmaksi :). Mulla on jotenkin hyvä fiilis tästä kyllä..

Anonyymi kirjoitti...

Tumma taikka vaalee, hyvältä näytät kuitenkin!
Mutta hei, oisko sun mahdollista tehdä ylppärimeikki-postaus? jotain aika luonnollista, mutta paljon kaikkia vinkkejä mitä vois tehdä, ja aika tarkat ohjeet!
kiitti jo nyt:)

emilia

Riikka kirjoitti...

mun mielestä kannatta ehdottomasti vaalentaa! vaikka sulle soppii tuo "musta" niinku nenä päähän niin silti ihana ruskettunut iho ja vaaleempi tukka=ihana!! niin ja ku oot vielä kampaaja osaat sen homman.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ainakaan ennen YO:ta !!!

Anonyymi kirjoitti...

tumma tukka korostaa kauniita kasvonpiirteitä, kuten itselläsi (ylppärikuvat). plus että niistä syntyy hyvä kontrasti mustavalkoisen lakin kanssa. itse pitäisin tummana!

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa varmaankin vaalentaa niin, että näyttää kuin olisit maannut rannalla viimeiset puoli vuotta.. Kuin että "kyllä, tämä on oikea värini" -vaalennus :D Beachbabe väri toimii aina. Vähän kuten Alessandran viimeinen kuva.

Anonyymi kirjoitti...

YES toffeetukalle :)

uusi lukija=) kirjoitti...

vaalenna vaan, mutta teethän siitä sitten postauksen!

Anonyymi kirjoitti...

DO IT! Oot varmaan ihan ylisöpö tollasena alessandranvärisenä :D

bikbok kirjoitti...

psst.. sä oot vissiinkin espoon aikuislukiosta. tulokset on tullu koululle ja niitä voi tänään ja ensi viikolla käydä kysymässä! :) meikäläisestä tuli nyt sen koulun ylioppilas!;) (soittamalla saa tietää onko kaikki aineet menneet läpi, mutta ei saa tietää arvosanoja. paikanpäällä ainoastaan)

Anonyymi kirjoitti...

Noi vaaleet hiukset on ihanat<3 Mulla on vähän samanlaiset :DD Ja ite tykkään ku hiukset ei oo nii "tasaväriset" vai mitenkä se sanotaan :P Tosin noin sun mustat hiukset on kyllä ihanat<3 (Varsinkin kun pienenä fanitin pocahontasia ihan hirveesti)!!

Luulen et sulle sopii kummatki hiukset, mut niinku jotkut on ehdottanukkin nii voisithan sä värjätä vasta ylppärien jälkeen? Tosin ne ois kyllä aika makeet sitte niissä kuvissa noi uudetki :DDDD

Luoja, ei musta taida olla mitään hyötyä! Tee niinkuin tahdot :DDDD Täähän voisi olla vähän kuin Pocahontas vs. Prinsessa ruusunen? Hahah :DD Joo ehkä mä pidän jälleen älykkäät koemmenttini itselläni, luulen että näytät niissä kuvissa jokatapauksessa nätiltä vaikka sulla olisi moppi päässä!

-Halina

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä äiti tietää parhaiten, joten jyrkkä ei täältäkin.

Anonyymi kirjoitti...

EEEEEIIIIII!!! kesällä ne kumminkin vaalenee (lue: muuttuu rumiksi keltaisiksi), niin tekee sun nykyinenki tukka, kato ensin mitä siitä tulee!!! EEEETT VÄÄRJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Jessica kirjoitti...

Äitejä vastaan pitää aina vähän kapinoida, ni värjäät tietenkin vaaleemmaks ;D no ei vaan, äidit on ihania, mut niin ois toi vaaleempi tukkakin!

Anonyymi kirjoitti...

mutku toi sun tumma on niin ihana...! mutjaa kai vaaleempiki vois olla iha jees, mut kai vasta ylppärieden jälkeen? millanen mekko sulle muute tulee? :)

Anonyymi kirjoitti...

Värjää ihmeessä:) kyllähän saat takaisin mustaksi värjättyä helposti! Oiskin yhtä helppoa tää vaalentaminen...

Anonyymi kirjoitti...

En kannata värjäämistä, ainakaan ennen ylppäreitä. Ehkä niiden jälkeen. :)

Anonyymi kirjoitti...

mä vaalensin tummasta just tollaseksi toffeenvaaleaksi. tukka kaunis, mutta näytän valitettavasti tosi valjulta sen kanssa.
jos oisin sä, niin kokeilisin kyllä varmasti(: kokeilemallahan se sitten selviää, että kumpi näyttää omaan silmään kivemmalta

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tehdä postauksen jossa ois neuvoja yo-kuvausmeikkiin? olis kiva :)

Anonyymi kirjoitti...

Pidä tumma! Näytät siinä älyttömän hyvältä. Tuossa vaaleassa näyttäisit ehkä tylsältä :(

Hei mäkin haluaisin muuten postausta jossa olisi piristäviä ehdotuksia juurikin ylioppilasjuhliin -ja kuvauksiin!

Sun blogi on messevä

kritsa kirjoitti...

joo, munkin mielestä oot nätimpi ja ihanamman näkönen kun tuo Alessandra, vaikka onhan toikin huiman kaunis, mut sä tosissas oot nätimoi mun mielestä :)

ja värjää vaan! :) kiva vaihtelu ja sulle uskoisin sopivan seki :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei tee postaus meikistä, mikä sopii ylppäreihin :> mullakin olis ne eessä, eikä meikistä tietoakaan!

emilia kirjoitti...

anna mennä saara!! ;)

SS kirjoitti...

miten olis ohuet raidat? osa raidoista luonnonvaaleiksi ja osa keskiruskeiksi? (suht luonnollisesti siis). ainakin ylppärikuvissa monisävyset hiukset vois näyttää eloisammilta kuin lähes musta tukka. + korostuisi ehkä myös rusketuskin :)

Saara kirjoitti...

emilia: Näitä tulossa! :)


Riikka: Aamen :).


Anonyymi: Eikun juuri nyt!


Anonyymi: Mutta näytän gootilta :P


Anonyymi: Beachbabea haetaan! Tyvestä tummempi ja hiekkainen.


Anonyymi: Aces!


uusi lukija=): Hehe, millainen bloggaaja olisin jos en tekisi? ;)


Anonyymi: Ihanan ihanaaa!


bikbok: Sielläpä tänään hippailin! Mua kauhistuttaa minkä näköisenä oot mut siellä nähnyt. Koulussa mulla on ollut meinaan ihmisten vaatteet, meikkiä ja puhdas tukka maksimissaan kerran :D


Halina: Ongelmahan on vain siinä, että pidennykset on pakko vaihtaa enne juhlia, kun nykyiset ovat niin jäätävässä kuosissa :P.

Eli muutokset on tehtävä NYT!

Me värjäillään sunnuntaina ja teen pidennyspäätökset maanantaina :).


Anonyymi: Mun pitää ehkä laskea prosentit :D Tai sitten vain luotan itseeni ;)


Anonyymi: Haha, nyt taitaa olla joku ei -kampaaja näppäimistön takana :D. Mulla on kyllä kesällä mahikset värjätä ja freshata sitä tukkaa ihan niin usein kuin tahdon. Pidennyshiuksista väri ei muutenkaan kulu ja haalistu niin helposti, ne kun on värjätty eri tekniikoilla ja väreillä :).

Myöskään tämä värjätty mustanruskea ei vaalene merkittävästi ainakaan omassa päässäni. Muuttuu vain valjuksi ja rumaksi :P.

Oman tukkani tuntien, värjään! :)


Jessica: OOO!! Ihana mielipide!! :D


Anonyymi: Mulle tulee ihana mekko! Ja tukka tulee ensi viikolla! :)


Anonyymi: Juuri näin! :)


Anonyymi: Mutta kun se täytyy tehdä nyt!


Anonyymi: Testataan :P Mä veikkaan, että tää mun ruskettunut iho pelastaa paljon!


Anonyymi: Tottakai! :)


Anonyymi: Mutta tasainen tummahan se vasta tylsä onkin, eikös? :P


kritsa: Oujeee! :)


Anonyymi: Tulossa! :)


emilia: I'll do it!


SS: Mustanruskeaan tukkaan kaksien eriväristen raitojen tekeminen on helvetillisen vaikeaa. Väri on kerrostunut oudosti ja raitavärien lopputuloksesta ei voi aina olla ihan varma :P. Vaalennusaineella kikkailu on aina vaalennusaineella kikkailua :D

Miltei mustassa tukassa kaikki neutraalin sävyiset raidat ovat melkein poikkeuksetta vielä likaisen näköisiä :(

Mutta siihen hieman vaaleampaan ruskeaan nuo käyvät kuin nappi otsaan! ;)

Anonyymi kirjoitti...

moi!

Mistä saa nuita isoja silmälaseja, mieluiten ilman vahvuuksia?