keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Vahvahko / värikäs YO-meikki.

GIMME A BREAK! Mun "huomenna" on nimittäin suhteellinen käsite ja liukuva aikamääre hetkestä a) jolloin herään, hetkeen b) kun menen nukkumaan. Mä olen aamulla herännyt klo 7:00 ja tehnyt ihan melkein nonstoppina kuvauksia ja hiusduunia ja viimeinen asiakas lähti tossa 20min sitten :P.


Tässä on nyt vähän vahvempi YO-meikki, jonka voi soveltaa eri väreissä. Yritän vielä tehdä ainakin yhden postauksen, jossa käydään läpi ihon kuulaaksi meikkaamista, varjostuksia ja todella nudea silmämeikkiä.




Tällaiselta sitä sitten näytetään! Mallina on Eeva, jolla on ihana tapa aina huvittaa itseään mun kommenttiboksin sisällön lukemisella :D Terkkuja vaan.



Ensin nätti pohja. Everyday Mineralsia tällä kertaa!



Luomiin M.A.C. paintpot -pohjustus.



Luomen etuosaan vaalean beessiä helmiäistä. Mm. Lorealilla on yksi ihana sävy!



Vaalean kohdan molemmille sivuille kylmää hieman tummempaa helmiäisbeessiä. Ei ihan sisä- eikä ulkonurkkaan asti.



Alaluomelle sama. Ulkonurkan voi yhdistää tässä vaiheessa asteen tummemmalla ruskealla.



Luomivakoon ja ulkokulmaan hieman tummempi ruskea. Sisäkulmaan kaikista vaalein helmiäinen.

Jos meikin haluaa säilyttää suhteellisen vaaleana, ripsivärin voi lisätä nyt ja taputtaa itseään sitten selkään.



Muussa tapauksessa, piirrä ohut musta tai tummanruskea rajaus.



Pehmennä raja pienellä siveltimellä edestakaisin "hinkaten" ja levitä ripsiväri.




Varjosta, kuullota ja lisää huulikiilto!

Värin kanssa voi varioida mielensä mukaan. Seuraavissa kuvissa on tismalleen sama silmämeikki, eri väreillä toteutettuna.









Yritän huomenna ehtiä koneelle. Aamu starttaa kuitenkin aikaisin ja venyy varmasti pitkälle iltaan, kun lähdetään äidin kanssa hakemaan tukusta iso kasa RUOKAA lauantaille!

Sitten pitäisi vielä perjantaihin mennessä kirjoittaa yksi puhe, puunata kämppä ihan loppuun ja värjätä + leikata koko muun perheen hiukset :P.

40 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi nyyh kun et pistäny musta sitä vikaa kuvaa :(

<3 E

Saara kirjoitti...

JÄNNÄ. Voin pistää jos haluut :DDDD

Nauroin sille äsken vähän vedet silmissä :D

Annie kirjoitti...

kiitti niksipirkka...eiku siis saara. hyvät värivaihtoehdot, sopii kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Kuule ihana Saara-neiti, mistä olet hankkinut niitä ns. silmälaseja (sulla oli sellaiset päässä pari postausta sitten)? Vähän näyttäisivät Reiskoilta?!? Tsemppiä kiireiseen viikkoon ja onnitelut ylioppilaaksi pääsystä. <3

bikbok kirjoitti...

ai pidäks sä meijän koulun puheen? :P

Saara kirjoitti...

Annie: No semsii mie mietinkiii!!


Anonyymi: Hmm.. MicMac, H&M, Kiina :P

Tällaiselta pieneltä akselilta :D


bikbok: No siltä näyttää. Kivaa, kun tiedän koko koulusta ehkä 5 ihmistä :D Sun pitää tulla nykimään mua hihasta!! Paitsi mulla ei kyllä ole hihoja.. Ja oon ihan satavarma, että oon ylipukeutunut ja ÄÄÄÄ :DD

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot tosi taitava. :) Muutenkin vaikutat tosi persoonalliselta. Ja sun tekstiä on ihana lukea!! Ja pakko sanoa vielä että sun vaaleet hiukset on niin ihanat.<:

Anonyymi kirjoitti...

jee just tälläsii odottelinki!! :P ku vaan osais itekki meikata noin.....pitää varmaa kokeilla.

Anonyymi kirjoitti...

äääh mul on ruskeet/oliivinvihreät silmät sopisiko tuollainen meikki ? :S

Jenni kirjoitti...

Osaispa ite kans meikata tuolleen! Noh, pitää varmaa vaan yrittää harjotella:D
Ja ihana sun uus tukkas!

Kris kirjoitti...

se puheenpitäminen on muuten jännä duuni. kaikki arvostaa sitä etukäteen ihan fiilareissa, mut sitten itse tilaisuudessa kukaan ei kuuntele.

ja sitten seisot siellä puhujapöntön takana eikä sukulaiset saa susta kuvia koska oot niin lyhyt ettet näy kukkalaitteen ja mikrofonin takaa.

ja sitten ne harvat jotka jostain syystä kuitenkin kuuntelee, on yli 65-vuotiaita, sulle täysin tuntemattomia naisia, jotka tilaisuuden jälkeen takertuu sun käsivarsiin/hameenhelmoihin/poskiin, itkee ja ulisee ja haluaa yhteiskuviin.

...tai siis, näin mun yks kaveri kerto...

Anonyymi kirjoitti...

hei siis kirjoitatko ylioppilaaksi nyt? vai etkö jo aikaisemmin oo valmistunut amiksesta tms.? sori uteliaisuuteni :)

ihan kiva anonyymi kirjoitti...

hoi saara! tässäpä postaukseen liittymätön kysymys. onko couperosa-iho (varsin "lievä", mutta silti) ja solarium ihan no-no -yhdistelmä? eli pahentaako solarium tätä ihanaa pikkuruisten katkenneiden verisuonten sävyttämää ihoani? kun akneenhan se vissiin auttaa niin mietin vaan. kiitos mahdollisesta vastauksesta jo etukäteen :)

Anonyymi kirjoitti...

valmistuuko kaveris matkailuvirkailijaks ku sil on ton näkönen lakki?

Anonyymi kirjoitti...

moi :)

en oo ikinä ikinä koskaan kirjottanu mihinkään blogiin mitään kommenttia ja tääkin tuntuu nyt jotenkin tosi kummalliselta mut mun on ihan pakko vaan kirjottaa nyt tänne tää!

mä tykkään sun blogistas ihan _turosti_. ja musta on tosi kiva että päivität sitä useasti, vaikka esim nyt sulla varmaan on touhua ja hääräämistä ihan tarpeeks. mut tykkään sun jutuista ja kuvista niin paljon ni tykkään vaan lukee tosi usein niitä!

lisäks musta sä vaikutat niin ahkeralta ja sitkeeltä henkilöltä, et en voi ku ihailla. oon ite lukiolainen, tässä just koeviikolla datailen jeejee... mut jos oon oikein ymmärtäny, että sulla oli opiskelu+työt+vaikka mitä muuta samaan aikaan ni en voi ku arvostaa. oot aika sitkee sissi kyllä :D siis hyvällä tavalla vaan, todellakin!

sun meikkivinkit on hullun kivoja, ja rakastuin niin tuhottomasti tohon sun vaaleeseen hiusväriin! mul on tänään parturi ni tulostan kyl jonkun kuvan ja vien sen sinne ja ilmotan et "tee tommoset". tosin oon luonnostani niin tummatukkanen et voi olla hankalaa... no, kuitenkin.

blaablaa tulipas tylsä kommentti ja kaikkee,
mutta,
onnea ylioppilaslakista, hauskoja juhlia ja jatka samaan malliin tätä blogia! tää on ihan lemppari =)

Nina kirjoitti...

Moi!
Ihana blogi!!! Mul ois yx kyssäri. Eli onx sun mielestä mautonta tehdä sini valkonen/sini hopee silmämeikki, jos juhlapuku on väriltään "royal blue" ja siinä on sinisiä kiviä ja hopeita paljetteja olkaimissa ja vyötäröllä. Mulla on ruskeet silmät jotka aavistus vihertää. Jos se sininen ois sellanen utusempi ei mikään sähkönsininen?

Anonyymi kirjoitti...

saara oot ihana. voiku olisin "isona" tsemmonen ku sää! ja onnee lakista!

nii ja sitä vielä, että nää meikkipostaukset on tosi kivoi ja lisää niit vaa juuu :3

Anonyymi kirjoitti...

ootko sä anna abreun hyvä ystävä :D

Anonyymi kirjoitti...

Saara!
mua ärsyttää kun kaikki on kevään YLIOPPILAALLE, hei muitakin ihmisiä valmistuu kuin pelkät ylioppilaat, joilla on jo ammatti ;) itsestä tulee hoitsu, joten ei nämä meikit ole pelkästää ylioopilaille! vai onko? :D

Anonyymi kirjoitti...

oisko mitenkään mahdollista, että tekisit vielä jonkun yo-meikki postauksen videona? niistä saa paljon konkreettisemman kuvan meikin tekemisestä ja muutenki niitä on hauska kattella :D

sun blogi on ihan paras! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ah pakko kertoa, että ystävälläsi on uskomattoman upean väriset silmät! namskis. :)

Kiitos taas kivasta meikkivinkistä, pitää testata!
JA ONNEA YLIOPPILAALLE!

Anonyymi kirjoitti...

kuuluuko ripsari laittaa vasta sen jälkeen kun on laittanut luomiväriä? entä kuuluuko ripsiä taivuttaa ripsarin laittamisen jälkeen vai ennen?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stylesthatworkforyou.com/wp-content/uploads/2008/10/lauren-conrad-hairstyles.jpg

osaisitkos neuvoa tollasen letin tekemistä. kuva ei oo ehkä maailman paras, mutta ymmärrät varmaan idean? musta tuntuu, että aika monilla on ton kanssa ongelmia :D

kullanmuru kirjoitti...

Tuo sininen oli kivoin! :D

Anni kirjoitti...

oon samaa mieltä ton 18.02 anonyymin kanssa! ois kiva jos joskus tekisit sellasen postauksen, joka keskittyis lettikampausten tekoon (:

bubly kirjoitti...

heipsis!

tota, ihan aluks tätä perusjutsdkaa eli siis oon ihan koukussa sun blogiis, oot ihan mahtavanolonen ihminen ja sun blogias ja kaikkia vinkkejä on tosi kiva lueskella! ja oon myös saanut paljon kivoja vinkkejä toteutettuakin :)

mutta sitten aihe numero 2 eli siis hiusjuttu. tiän, et tää pitäis kysyy sähkäril mut kysyn alustavasti nyt tässä ja heti :D eli siis mun rakas kampaajani jää piakkoin lomalle ja mä jään ilman ketään. mietin, että jos tulisin sulle kun se on houkuttanut jo jonkun aikaa ja et vaikuta miltään terroriyökäääkkampaajalta, joita en haluu enää ikinä :D eli siis jos haluis ajan ni pitäskö hinnoist ja muista sitten sähkärillä kysäistä? sori, kun tuli näin pitkä ja tylsä, mutta oli paljon asiaa :D

mutta oisin tosi kiitollinen jos vastaisit ja ihanaa kesäalkua! koita jaksaa töissä! :)<3

Anonyymi kirjoitti...

Mikä tuo söpö lakki on? :D Ihana!

Anonyymi kirjoitti...

SAARA! oot mun idoli ja tää blogi on niin mahtava :) piristät päivää kummasti ja vaikutat kaikin puolin huipputyypiltä. nudesilmämeikki ja se kuulas pohja ja varjostusjutut olis ihan mahtipostauksia. kiitoskiitoskiitos.

ps. mikä trakalleen ottaen on se lorealin loistava beige sävy? siis mikä sen nimi on :D

Noora kirjoitti...

hei, mun blogissa on sulle yks juttu :)

Kivoja nää sun meikkipostaukset. Jotenkin näkee uusin silmin omat meikkivarastot, kun on aina ennen ruukannu samalla tavalla meikata.

Anonyymi kirjoitti...

Heii, mitähän ripsaria mahdat käyttää?

Anonyymi kirjoitti...

JOO lettipostaus!

Anonyymi kirjoitti...

lettipostaus olis kyllä niin kiva!

ainiin ja tapanko mun hiukset jos kiharran ne usein semmosilla (vaahtomuovi?) patukoilla niin että pidän niitä yön yli päässä?

Anonyymi kirjoitti...

Tälläki kiinnostais toi lakki mikä tais vilahtaa tuossa hiustenvärjäys prosessissa. Siis eikös tuo ole ammattilakki ja jos on niin minkä ammatin? :D

Anonyymi kirjoitti...

jooo jiii jeee lettipostaus lettipostaus lettipostaus!!

Jee kirjoitti...

Täälläkin olisi leteistä ja erityisesti kalanruotoletistä kiinnostunut! :)

maj kirjoitti...

ihana tää sun meikkijurru. JA kauhee vaiva. merkitsin sut jo kalenteriin ens vkon lopulle.<3

Miika oli tosta nii innoissaan:D:D

Anonyymi kirjoitti...

lettipostaus tulis tarpeen! tohon etuhiuksiin ja kalanruoto ois kans tosi kiva :)

Anonyymi kirjoitti...

" Anonyymi sanoi...
Joku täällä valitteli kuivuneista hiuksistaan.. päätimpäs kysäistä että miten sellaiset saisi:)? eikä tämä oo mikään vitsi. haluaisin tosissaan itselleni sellaiset kuivan tuntuiset ja näköiset hiukset, mutta vaikka mitä oon yrittänyt, en silti sellaisia saa:DD en tiedä onko järkevää kysyä tätä kampaajalta, mutta en viitsi päin naamaa sitä keltään kysyä:D apua saara!

ekaa kertaa kommentoin. ihana blogi!

t:hanna"


tällaisen viestin laitoin tuonne aikaisempaan kommenttiboxiin mutta päätin kopsata tänne jos et vanhoja enää lue:)))

Anonyymi kirjoitti...

" Anonyymi sanoi...
Joku täällä valitteli kuivuneista hiuksistaan.. päätimpäs kysäistä että miten sellaiset saisi:)? eikä tämä oo mikään vitsi. haluaisin tosissaan itselleni sellaiset kuivan tuntuiset ja näköiset hiukset, mutta vaikka mitä oon yrittänyt, en silti sellaisia saa:DD en tiedä onko järkevää kysyä tätä kampaajalta, mutta en viitsi päin naamaa sitä keltään kysyä:D apua saara!

ekaa kertaa kommentoin. ihana blogi!

t:hanna"



Mun kaverilla on hiuslaatu kuivaa ja sellasta karheaa, mut eipä kannata oikeesti mun mielestä väsätä mitään omille hiuksille jos ne on sellaset silkkiset. Mut Saara varmaa tietääpi :)

saaruskainen kirjoitti...

heip! olisiko mahdollista saada tietää, minkä sävyinen on tuo mainostamasi "lumenen vaaleanbeessi" luomiväri? se on aivan ihanaa!