perjantai 15. toukokuuta 2009

Prinsessaunelmia ja muuta YO-pohdintaa.



Totta se on, minusta tulee ylioppilas :).

Juhlien järjestely ja suunnittelu alkoi tuossa viikko sitten, kun kasasimme äidin kanssa vieraslistaa, joka nousi reilusti päälle sadan.. Ok, tässä oli mukana myös mun kavereita ja ystäviä jotka on kutsuttu mun luokse virallisten juhlien jälkeen bilettämään. Kätevää asua yksin ;).

Menu on viimeistelyä ja testausta vaille valmis ja nyt puuttuvat enää astiat. Ja mekko. Ja kengät. Ja korut.




Mekko tosin on jo puoliksi valmis (eli hyvin suunniteltu). Mietin pitkään, mistä löydän mun unelmien mekon ja totesin, etten mistään. Siksi otinkin yhteyttä Essiin, joka taiteili Abreun Annalle mekot sekä Linnaan että Emma-Gaalaan.





Essi on siis ihan mahtava ompelija, joka toteuttaa ja parantelee mun visiota unelmamekosta. Mitat otettiin pari viikkoa sitten, ja pienten samsungin aiheuttamien kommunikaatiovaikeuksien jälkeen haettiin tänään kankaat ja testailtiin koevedosta päälle.




Tässä se sitten on.



Yläosaan tulee tätä.



Ja hameosaan tota vaaleaa sinistä. LOOKS GOOD EH?




... NOOT.

Oikeasti mä luotan mustaan ja vaihdan hiukset vaaleiksi, goottiefektin välttämiseksi.

Koeversiossa ei siis ole yläosan korjatun mallin lisäksi mitään yhtäläisyyttä valmiin mekon kanssa. Sen malli ja idea pysyköön vielä salaisuuden mystisen verhon takana..




Lahjaksi olen niistä kyselleiltä sukulaisilta tajunnut toivoa Iittalan Satumetsä -astiastoa. Rahakin tietysti käy ;).


Ajattelin nyt parin viikon aikana ottaa useammankin YO -postauksen, joissa on erilaisia hiustenlaitto- ja meikkivinkkejä, etenkin tulevia juhlia ajatellen.

Ohjeita saavat soveltaa myös juhlien vieraat, sekä tän yhden ainoan kerran jokainen muu niitä kaipaava ;).


P.S. Kun joku rivistöä kuitenkin kysyy, niin EA L, NB M, AI M, PS E.


P.P.S. Olen hyvinkin ylpeä itsestäni ja enkun L on noussut päähän, olen nykyään kauhean leuhka.

47 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onnea ylioppilaalle, kirjoitin itsekin ja oma rivini yllättäen LEEMLM :D voisin samalla heittää tähän pienen toiveen tosta meikkipostauksesta(kampaaja laittaa hiukset muttateen meikkini itse wanhojen tanssien transu-katastrofin jälkeen, puistattaa ihan ajatellakin... :D)voisit ehdotella esimerkiksi tumma- ja vaaleahiuksiselle ja esimerkiksi sinisilmäiselle sopivia värejä. myös muutaman hillityn irtoripsitupon esimerkillinen käyttö voisi tulla tarpeeseen :)

Saara kirjoitti...

Tuleepa luuseriolo, kun katselee muiden miljoonia kirjaimia :D Haha. No mä näytän teille mun amispaperit niin se tasoittaa ;).

Anonyymi kirjoitti...

voi että oliskin kiva jos tulis YO postauksia kun mullakin on juhlat kesällä! pitääkin ruveta tsekkaileen sun blogia vähä useimmin....tää on itseasias eka kerta ku eksyin tänne! ja hei meinasin kans pyytää sukulaisilta tota astiastoo mut sit mietin et mitä jos siihen kyllästyy joskus 20 vuoden pääst :O eiks sua yhtää pelota :D hih. mut juu piti vaan kommentoida että kivan näkönen blogi sulla!

Heli kirjoitti...

Onnea! Mulla ei ole vielä hajuakaan mitä oon saanut, kun meidän koululta saa tiedustella tuloksia vasta maanantaina. Miten tässä nyt jaksaa muka odottaa viikonlopun yli :D
Mutta ylioppilas mustakin tuli, sen verran tiedän jo.

Uulia kirjoitti...

Minkä ikäinen sinä oletkaan? Olen kuvitellut sinut ehkä 22 vuotiaaksi, mutta et taida olla.

PS. Onnea ylioppilaalle!

millas kirjoitti...

Aikasemmin jo kommailin, että fiftarihenkistä meikkiä olisi kiva nähdä :)) muistuttelen vain ;D

Ellan kirjoitti...

Oi Saara, ihanaa. Onnea hirmuisesti! <3 Huiput paperit ja upea ammatti, urakin siinä sivussa. Mulla on kans yo-bileet tulossa, ja kaduttaa jo valmiiksi etten sittenkään teettänyt pukuani. No enpäs olisi näiltä leveysasteilta Anna Abreun luotto-ompelijan luokse hurautellutkaan, joten innolla odotan miten ihana sun pukusi tulee olemaan. :>

Mutta kiitos ihana niistä meikkipostauksista, ne tulee niin tarpeeseen. Mulla on ainakin jo yksi toive heti alkuun, olis nimittäin ihana kuulla miten juhlameikkiin saa sitä pysyvyyttä? En haluais lurpsahtaa jo siinä koululla tapahtuvassa kättelytilaisuudessa. Onko maskeeraukseen myytävät "kestomeikkivoiteet" tai juhlameikkivoiteet (mitä ne vesiliukoiset sitten onkaan) hyviä? Kiitos siis jo etukäteen. <3

Anonyymi kirjoitti...

Voitko tehä sellasen postauksen ylppäreitä ajatellen, jossa neuvottas et miten sais tehtyä sellaset loivat korkkiruuvikiharat. Miten helpoin tehä, miten pysyvin lopputulos ja mitä välineitä tarvii?

Anonyymi kirjoitti...

L!

Anonyymi kirjoitti...

Oiken paljon onnea ylioppilaalle jo tässä vaiheessa!!! :) oot huippu. -nenna

k kirjoitti...

Onnea ylioppilaalle!

Ja toi Satumetsä-toive on tosi hyvä toive! Ite, joka ei ees astioista välitä, rakastuin taannoin Taika-astiastoon ja kun näin tuon Satumetsän ekan kerran, olin myyty. Astiastoo ei itelleni vielä ole myyty, eikä oo ees mitään minua kunnioittavaa juhlaa, jonka takia sitä toivoa, joten toivon vaan, että joskus riittää rahaa ostaa ees muki.

Nina kirjoitti...

Mä oikeesti ensin luulin että puvun yläosa tulee tosta pörrökankaasta ja olin jo soittaa piipaa-auton. Sit aloin miettimään asiaa ja tulin siihen tulokseen, että sä näyttäisit hyvälle vaikka pukusi olisi tota pörröä. Mut onneksi ei kuitenkaan ole.. ;) Onnea etukäteen!

Anonyymi kirjoitti...

EA? NB? Eikös englanti lyhennetä ENA :o

Noora kirjoitti...

Onnea ylioppilaalle! Kiinnostuin mekosta, toivottavasti esittelen sen sitten myöhemmin :)

Tiia kirjoitti...

onnea saara! <3

minustaki tulee ylioppilas! jee :D nyt iski kauhee paniikki että mistä löydän sen täydellisen mekon, ja kengät, ja miten laitan hiukset, ja miten osaan meikata. jaiks.

Anonyymi kirjoitti...

juhlameikin värien valinnasta voisi myös vähän inffota, esim mulla on pinkki mekko, ja ajattelin tehä suht tumman meikin kuitenkin koska se mielestäni sopii mulle paremmin kuin ihan pelkkä vaalea, mietinkin että mitähän väriä sitten sutisi luomilleen... en kyl tosin oo yo vaa ammari :(

sarppa-epätoivoinen kirjoitti...

Hei Saara! Ja oikein paljon onnea Ylioppineelle=)

Tuossa ylempänä joku kyseli kestomeikkivoiteista ja juhlameikin pysyvyydestä.. Itse olen jo useamman vuoden käyttänyt Grimasin Fixing irtopuuteria, kunnes se nyt loppui ja olisin lisää sitä tilannut. Mutta... punanaamion sivuilla lukee, että fixing puuteria ei ole tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Osaatko ammattilaisena kertoa miksi ei, ja mistä saan kestävyydeltään yhtä hyvän päivittäiseen käyttöön tarkoitetun kiinnittävän puuterin..
Kiitos vielä blogistasi, se on mahtava ja ihanaa että päivittelet sitä usein! =)

Norppis kirjoitti...

onneksi olkoon!

voi kun toi satumetsä näyttää kauniilta. En ees tienny et tollasta on olemassa! hitto. miks mie en kerää tota?

Anonyymi kirjoitti...

mut exä kirjottanu jostai amiksesta kaksoistutkintoa etkä siis lukiosta niinku muut ylppärit?

Anonyymi kirjoitti...

häääh mitä tarkoittaa NB??? lyhenteesi ovat kummallisia! mutta hei psykasta eximia, jättebra! olen kade

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea uudelle ylioppilaalle! Itse kirjoitin viime vuonna ja juhlat olivat ihanat. Tosi hyvin oot kirjoittanut. Oon todella ylpee susta ku oot saanut kirjoitettuu noin hyvät arvosanat, vaikka painat duunii tosi paljon. Onnea vielä kerran!

-Satu-

Inka kirjoitti...

Onnea ylioppilaalle! Itsekin kevään ylioppilaisiin kuuluvana odotan innolla ylppäriaiheisia postauksia! Vinkkejä tarvitsisin ainakin hiusten laittoon itse (vaikkapa jotkut kivat korkkiruuvit) ja joku juhlameikkikin olisi kiva. Ja sitten vielä yksi juttu: kerro mulle mitkä luomivärisävyt sopii tumman ruskeisiin silmiin! En löydä mistään mitään muita vinkkejä kuin violetti enkä aina haluais sitä :(

suzie kirjoitti...

moikka!
ensinnäkin loistavaa bloggailua sulla :) oon itsekin yrittämässä nyt hiusalan ihmeelliseen maailmaan opiskelemaan ja mielenkiinnolla luen sun juttuja. jatka samaan malliin! :)
toisekseen, paljon onnea ylioppilaalle :)

Anonyymi kirjoitti...

onnea ylioppilaalle, todella hyvät tulokset sait!:)

itsekin komppaan tätä meikin pysyvyyteen liittyvää postausta, esimerkiksi pohjustustuotteista olisi kiva kuulla jne.

ja sit toivon hirveesti niihin my little pony-tuunauksiin liittyvää juttua lisää, ja ois kiva kuulla miten oot niistä innostunu ja harrastatko my little ponyja muutenkin. mut sulla on varmaan miljoonakiire nyt nää pari viikkoo, et my little pony juttu ois kiva vaikka kesällä.:)

kiitos ihanasta ja parhaasta blogista mitä olen lukenut!

Anonyymi kirjoitti...

onneks olkoon! hyvin oot kirjottanu :--)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin sulla on mennyt kirjoitukset! Itsekin olen kevään ylioppilas, joten postauksia jään kyllä mielelläni odottelemaan (:

Jenni kirjoitti...

Onneksi olkoon! :) Ja hyvän päätöksen teit sen tukan suhteen! ;)

Anna kirjoitti...

Nuilla arvosanoilla kyllä kehtaaki olla leuhka :) Reippaasti vaan lesottaan kaikille! Onnea paljosti sulle :)

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Voi ei, ei niitä varmaan tule ;< Haha, tietty tulee siis!


Heli: Varsinkaan kun toiset vielä internetissä huutelee! :D


Uulia: 20 lasissa ja 21 tärähtää rikki heinäkuussa :).


Milla Breaks The Silence: Katsotaan jos keksin jonkun hyvän muunnellun version!


Ellan: Ihan etukäteisenä vinkkinä, pysyvyys tulee monesti suoraan tuotteen laadusta ja pohjustuksesta :P


Anonyymi: Jep :)


Anonyymi: Joo, siis KELAA!!!


nenna: Kiitos! :))


k: Multa löytyy Taikaa neljän mukin verran, ja sydän meni satumetsälle saman tien :P. Taikassa on tismalleen sama puu kuin mun seinäsammakossa.


NinaV: Hahaha, kiitos! Mä aina toivon, että saisin huijattua ihmisiä tyylittömyydelläni :D


Anonyymi: NB on lyhyt matikka ja EA siellä papereissa vaan meillä lukee :)


norppa: Enköhän! :)


Tiia: Onnea sinnekin!! Tuut tänne katso vaan hakemaan noita vinkkejä ja mietit nyt päivän ajan, millainen se unelmamekko olisi!

mungolifessä oli hyvä postaus sen valitsemisesta! :)


Anonyymi: Pinkki ja pelkällä kylmällä harmaalla ja mustalla toteutettu kevyt smokey eyeshän toimii yhteen kuin nakutettu :)

Höh, miksi surunaama amiksen perään!

Mä olen ihan hitosti ylpeämpi mun amispapereista, niiden eteen mä ihan oikeasti tein töitä ja niiden avulla mä itseni elätän! :)


sarppa-epätoivoinen: Kiitos! Kyllä sitä fixing powredia voi kevyesti käyttää ihan päivittäin. Veikkaan, että suositus johtuu sen suuresta talkkimäärästä joka voi kuivattaa ihoa. Eli käytä rauhassa vaan :).


Norppis: Kiitos! Ja nyt HETI keräämään! :D


Anonyymi: Valmistuin amiksesta pari vuotta sitten ja nyt aikuislukiosta ihan erikseen :)


Anonyymi: Lyhyt matikka löytyy tuolta takaa :D Psykasta olin todella ihmeissäni. Kirjoittelin sen ihan päin honkia ja luin kunnolla 4 päivää :D.


Satu: Kiitoskiitoskiitos! :)


Inka: Jos on oikesti tosi tummanrusekat silmät, niin niiden kanssa uskaltaa käyttää melkein mitä tahansa! Raikkaat turkoosit on esim. ihan mielettömän näköisiä!


suzie: Tervetuloa ja tsemppiä hakuprosessiin! :))


Anonyymi: Löytyy ja ponit onkin varmasti kesän juttu, kun on taas enemmän aikaa ja kesäisemmät tunnelmat<3


Anonyymi: Kiitos! :)


Anonyymi: Onnea ja kiitos! :)


Jenni: Katotaan huomenna jenni sitä tukkaa :D Mä soitan sulle sitten itku kurkussa :D

Laura kirjoitti...

Onnea onnea onnea vaan, punainen tupa ja perunamaa!!!! Siihen kiireen ja kuumeilun määrään, mitä keväällä täältä sai lukee niin siihen nähden tosi hyvä vetO!!

ja satumetsä magee lahjatoive ja sain Iittalan myymälästä kuulla, että Satumetsää myydään vain tämän kesän ajan!

Laura kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
lotta-ni kirjoitti...

onnea ylioppilaalle!

tosta satumetsä astiastosta tulee mulle ihan mieleen sun faunia bodypaint. :]

Anonyymi kirjoitti...

onnea! :) mäkin oon tämän kevään ylioppilas ja ainakin noi hiustenlaittoon liittyvät postaukset yo-juhlia ajatellen tulisivat tosi tarpeeseen :D voisit kirjoittaa juuri esim kiharoiden tekemisestä, kuten jotkut muutkin ovat jo toivoneet :) ihana blogi sulla!

-mansikka-

Anonyymi kirjoitti...

mäki haluun tota satumetsä astiastoa, se on aivan ihanaa, jopa ihanampaa ku taika josta olin aluks ihan innoissani! ainii ja onneks olkoon! :)

Anonyymi kirjoitti...

Osaatko neuvoa mistä voisin hankkia kryolan tuotteita? Varsinkin niitä aqua color värejä?

Anonyymi kirjoitti...

Toka anonyymi: Olisko mahdollista että 20 vuodessa ehtisit ostaa uusiakin astioita :D:D

Anonyymi kirjoitti...

"P.P.S. Olen hyvinkin ylpeä itsestäni ja enkun L on noussut päähän, olen nykyään kauhean leuhka."

<---- tää on kyl aika totta..

Anonyymi kirjoitti...

Saara, ikävää tulla taas vikisemään viidennen kerran, mutta kolmen kuukauden baarikampaus- postaus odotus saa mut jo pian hulluuden partaalle :((((

Emppu kirjoitti...

Onnea ylioppilaalle! :> Itsekkin kirjoitin juuri ylioppilaaksi ja alkaa muodostua pienoinen stressi tuosta juhlien järjestämisestä. Ja pieni stressi on myös meikistä ja hiuksista yo-päivää varten, joten olisi todella paljon avuksi jos sellaista postausta toteuttaisit :) Olisin äärettömän kiitollinen!

Ärsyttää kun ei tiedä mitä näille blondeille, hieman kärsineille, epätasaisille ja liian ohuille hiuksilleni tekisin. Ajattelin ottaa tuuhennukset/pidennykset (olen harkinnut niitä jo 2 vuotta) koska en ole tähän omaan kuontaloon tyytyväinen. En vaan tiedä minkälaiset pidennykset soipsivat mulle, olen kokoajan itse ollut sinettien puolella. En vaan tiedä pitäisikö ottaa pituutta lisää, vai riittäisivätkö tuuhennukset jolloin oma pituus säilyisi (puolipitkä, lapaluihin asti). Kampaaja sanoi että tuuhennukset maksaisivat vain 95e tunti.

ninni kirjoitti...

paljon onnea saara ! :-)
mulla olis sit vuoden päästä toivottavasti juhlat tulossa ja lakki päässä :D

Myy kirjoitti...

paaaljon onnea ylioppineelle! :) mietin että jos voisit vinkkailla vähän meikin suhteen. En itse oo sankari mutta vieraana kyllä ;D mulla on pinkki mekko ja meinasin että jos voisin jotenki siististi laittaa pikkusen pinkkiä myös luomiin. En mielellään tahtois olla kävelevä esimerkki hutsu-lookista!:D

bikbok kirjoitti...

nättinä tyttönä oon nähny sut :) oot just nätti ilman meikkiä. Mä käyn vasta huomenna koululla kysyy viralliset tulokset :s

hli kirjoitti...

Onnea! Hieno saavutus toi L enkusta, sen kun usein nappaavat lähinnä nää vaihtarit ja äidinkielenään puhuvat.

Anonyymi kirjoitti...

kannattaa pyytää ton satumetsä-astiaston seuraksi lahjaksi iittalan omenanvihreitä juomalaseja. oon nähny monessa kaupassa pöytäasetelmassa ja sopii ihanasti yhteen!

Ystävällinen hei kirjoitti...

Onnea! Tosi hyvät paperit kirjotit, itse en kylläkään hirveen supereita, mut mullekin tulee 4 arvosanaa todistukseen. Meikkivinkkejä ottaisin tummanruskatukkaisena, mutta todella vaalea hipiäisenä.

Anonyymi kirjoitti...

why oh why ihmiset haluaa korkkiruuvikiharoita??? minen tajjuu :D tulee mieleen vaan se lammaspaimentyttö, joka tauluissakin esiintyy. Toivomme jotain muuta!

Onnea tuhansia kiloja uudelle Ylioppilaalle. GOOD JOB!

toivottaapi Amelia

Poff kirjoitti...

Onnea! :)