lauantai 23. toukokuuta 2009

MOI!




MORO!

Mä tulin juuri töistä ja aamuseiskalta olisi herätys. Vastaan siis noihin 140 kommenttiin suosiolla huomenna. Suuret muutokset koskettaa teitä selkeästi ;).

Pakko muuten ihmetellä, että onko tuolla se sama anonyymi, joka käy monta kertaa kertomassa kuinka paljon nuoremmalta nyt näytän, ja voi jessus sentään että näytän nyt 14v. teiniltä, ja LOL pitikö mun nyt meikata, että näyttäisin vanhemmalta? :D

Mä olen nyt siinä onnellisessa vaiheessa elämää, että oon uskomattoman tyytyväinen fyysiseen ikääni. Miksi mua siis ikinä haittaisi se, että samalla kun olen onnellinen 20v., näytän 6v. nuoremmalta kisakireältä teiniltä?

I think it is AWESOME!!!


Kun vielä sais pari vuotta sitä ikää pois, niin voisi matkustaa turvallisin mielin halvemmalla julkisissa....

Jatketaan tästä huomenna! Pusuja!


xoxo, Saara a.k.a. Mermaidhairgirl

47 kommenttia:

Tanni kirjoitti...

Sun hiukset on vaan upeat, ei voi muuta sanoa! Epistä, oon ihan kade, mäkin tahdon tuollaiset! :--DD

Anonyymi kirjoitti...

Hei kerrotko lisää noista sun My little ponyista? <3 voisit kuvata kaikki tänne, olis parasta! monta sulla niitä on? :)

ps. oot aivan tajunnan räjäyttävän kaunis noissa uusissa(kin) hiuksissa! :)

simba kirjoitti...

Tää on nyt aika off-topic, mutta miten mä pystyn puhdistamaan mun suoristusraudan? :---D Aina kun teen sillä jotain taikoja, mun hiukset alkaa näyttää ihan rasvaisilta ja tuntuukin limasilta. Oon koittanut pyyhkiä niitä rautaosia(?) kaikennäköisillä tököteillä aina laminaattisuojasta autovahaan, mutta se ei puhdistu?! Mitä mä teen, mitä mä teen!?!?!?!!!111+

Anonyymi kirjoitti...

näytät kyl kauniilta oli sul sit tummat tai vaaleet hiukset!! :) tosin mun makuu noi hiukset on liian kellertävät/tummat (miten asian haluu ilmaista) ku itse diggaan ihan tuhkan vaaleesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai oot 20, meitsi kelas et oot saletisti vähintään 25. Noh ulkonäkö pettää:)

Annie kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Annie kirjoitti...

Mä matkustan Turussa aina lapselipulla (14v on ikäraja) :D Me beibifeissit ollaanki sit freesejä kaunottaria ku te muut rupsahdatte ja näytätte ikäisiltänne lällislää!

T: Anni 20vee

Anonyymi kirjoitti...

oivoi kun oot kaunis<3 mutta mielestäni olit yhtä kaunis pocahontaksena kuin vaaleana barbina. oisit siis superkaunis varmaan kaljunakin ;) ELÄMÄ ON EPÄREILUA! oot varmasti teijän valmistujien joukossa se kaunotar.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattais laittaa nuo hiukset kiinni/nutturalle, että näyttäisit edes vähänkin vanhemmalta kuin joku 14vee britney spearsteini-ihkuttaja. :)

Anonyymi kirjoitti...

how old are you, saara?

Anonyymi kirjoitti...

Vau! Täytyy myöntää, että en uskonut, että hiuksista tulisi noin hienot, itse kun pidän yleensä enemmän tummista. Mutta nyt en epäile kyllä yhtään, etteikö sulle sopisi vaaleat hiukset yhtälailla! Vielä kerran: Vau!

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...

how old are you, saara?
23. toukokuuta 2009 8:28

lol.
et sä mun mielestä nuoremmalta näytä, erilaiselta vaan :) noi kiharat on tosi kivat! yritin muuten kihartaa sun suoristusrauta niksien mukaan mut jotenki sain vaa taiteltuu muutaman ihan ok:n näkösen kiharan ja loppu jäi suoraks ku luovutin :D tai nii suoraks ku mun hiukset nyt yleensäkään on...

xxx, tiltumaria
http://tiltumaria.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

tiltu, kiepsauta se latva raudan ympäri niinku saarakin teki niin ei jää suoraksi latva!

Anonyymi kirjoitti...

Ahhahaa mäkin haluan olla yhtä tiukka ku kisakiree teini!! siinä ei olisi mitn vikaa!:D eri asia näyttää teiniltä hölmöt!
Saara pidän blogistasi<3

t. ANONYYYYMI

Laura kirjoitti...

Täytyy tuosta iästäsi sanoa, että itse olin todella yllättynyt, kun laitot YO-pstauksen. Itselläni oli sellainen kuva, että olet reippaasti päälle kaksikymppinen. Ei siis johtuen ulkonäöstäsi, vaan kirjoitustesi perusteella. Ja tietysti työstäsi saa sellaisen kuvan. Eli akamoinen lahjakkuus olet, kun jo "tuossa iässä" olet saanut aikaan kiitettävän uran :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä jätän nyt kerrankin oikeasti asiallisen kommentin.

Tietääkseni 99% teistä ei tunne Saaraa tai ei ole ikinä nähnyt Saaraa oikeassa elämässä. Miten helvetissä te luulette tietävänne kuinka vanhalta Saara näyttää? Ei valokuvat aina indikoi täydellisesti sitä mikä todellisuus on. Te ette myöskään voi tietää kuinka hyvin nämä blogikirjoitukset heijastaa todellista Saaraa, joten te ette voi tehdä johtopäätöksiä siitä muuttaako tämä ja tämä tekijä tätä ja tätä asiaa Saarassa.

Ja JOS teillä on tosiaan aikaa istua koneella, lukea tätä blogia ja kirjoittaa inhottavia ja arvostelevia kommentteja, niin tulee tosiaan mieleen että ettekö te todellakaan keksi muuta tekemistä? Ostakaa ärrältä superpallo ja heitelkää seinään. Sekin on kehittävämpää.

Ja kuvitteleeko teistä myös joku että Saaraa kiinnostaa vittuakaan se mitä te kommentoitte? Luuletteko että hän kavereilleen tihrustaa iltaisin että se ja se Anonyymi kirjoitti näin ja näin? Oh boy you are so wrong. Hankkikaa oikeasti jotain sisältöä elämään, suosittelen aloittamaan vaikka klassikkoteoksesta "Mitä Marx todella sanoi", opitte paremmiksi sosiaalisiksi eläimiksi päivässä.

-Vin Diesel

Anonyymi kirjoitti...

Kysymys(johon voi vastata kuka vaan jos tietää):
onko olemassa joku "marketti solariumvoide"?...siis että löytyy ihan vaikka anttilasta, kun en stockaltakaan ollut löytävinäni mitään :/

Joku tuolla jo kyselikin niistä sun my litte poneista...ne on ihania! lisää kiitos :D.

mari kirjoitti...

noi hiukset näyttää tosi luonnollisilta ja semmosilta freeseiltä :) sopii sulle

Saara kirjoitti...

Oot ihan käsittämättömän upea! Oon tässä nyt parissa päivässä kahlannu kaikki sun postaukset läpi ja kirjoitat niin ihanasti ja mukaansatempaavasti, että en voi muuta kuin odottaa vaan ihan innolla uusia postauksia. Olet myös ihan mielettömän kaunis ja selkeästi erittäin lahjakas ihminen. AH, jatka samaan malliin, olet saanut minusta kenties ikuisen lukijan.

Saara kirjoitti...

Tanni: Kampaajalle hep!


Anonyymi: Kerron kyllä<3


simba: O___O. Mulle on aina riittänyt puuvillarätti joka on kostutettu saippua / shampooveteen :D


Anonyymi: Musta nää on ihanan hunajaiset<3 Jos nää olis asteen vaaleammat, niin olis liian keltaiset :D


Anonyymi: OOOOHHH NYT SATTUUUUUUU.


Annie: Ihana anni!! :D


Anonyymi: Kaljuna mun outo munapää paljastuisi :D


Anonyymi: Musta britney on ihana!! Kuuntelen min. kerran päivässä!


Anonyymi: 20 :)


Laura...: Samaa epäiltiin täällä päässä, mutta pitää uskaltaa uskaltaa!


tiltumaria: Onkos siinä sun raudassa suorat vai pyöristetyt reunat? Suorareunaisella tökkii ja nirhaa vastaan :P


Anonyymi: Joo ja tosiaan 360 :D


Anonyymi: Pus<3 Musta on hauskaa että täällä on selkeästi 14-17v. tyyppejä, jotka oikeasti kelaa loukkaavansa mua tolla :D Musta nää on ihania!


Laura: Sitähän se on :) Monet yllättyvät kun duunikeikoilla kuulevat.


Vin Diesel: Rakas Vin<3 Mustahan siis saa tän blogin perusteella tietää _kaiken_, mulla ei ole mitään salaisuuksia, eikä muuta elämää kuin itkeä anonyymien "dissauksia" mun ystäville ;).

Erittäin hyvä kommentti, lukisivatpa edes tämän!

P.S. Biltemasta saa Tee Se Itse -superpalloja.


Anonyymi: Ei :(. Selektiivisiä ovat kaikki.


mari: Kiitos! :)


Saara: Kiitos kaima ja tervtuloa! Musta on pari kk tuntunut, että on ollut niin paljon kiireitä, että touchi on ollut ihan hukassa :P Josko taas kohta voisin keskittyä laadukkaaseen bloggaamiseen :).

Lumikki kirjoitti...

Haha, ihana anonyymi:D mäkin ottaisin noi ennemmin kohteliaisuutena, tosta nuoremmalta näyttämisestä olis paljon iloa joskus 40-vuotiaana kun näyttäisi joltain kolmekymppiseltä :p Ja tosiaan tulis halvaks matkustaa julkisilla.. :D

Nuo hiukset sopii sulle hirmu hyvin! kun mietit niitä kampauksia mitä teet kesällä, niin kuvaa sitten niitä tänne jooko? (:

Anonyymi kirjoitti...

Hei onks sulla vähän luonnonkiharat hiukset? :) Ja onko noi pidennykset sitten ihan suoraa hiusta? Ois kiva jos tekisit joskus jonkun postauksen joissa olis vähän vinkkejä luonnonkiharille hiuksille, siis kun itselläni on sellaset taipuisat mutta ei kunnolla kiharat, sit kun koitan saada ne jäämään kivoiks kihariks nii näytän peikolta :D

Sarianna V kirjoitti...

Haha, muaki luullaan aina nuoremmaks ja oon kans ylpee siitä :'D Näytät jotenki ihan prinsessalta tossa kuvassa, sillai positiivisessa mielessä !

Anonyymi kirjoitti...

Voih älä välitä!
Ite oon 16v, mua on luultu 12-27 vuotiaaks. Outoa..

Saara olet ihanan näköinen! :)

Noi kiharat on ehkä jopa HIUKKAVERRAN kivemmat kuin suorat, kuvien perusteella... Tai äh, en osaa sanoa. Mulla on kiharahulluus..:)

Perfect! Toivottavasti sulla tulee hyvä mieli näistä kommenteista, koska on niin harmi kun idiootit käy kommentoimassa...:/

- Cherry Darling

Anonyymi kirjoitti...

HEi paljon toi vaalennus tulis about maksamaan kampaajalla ilman noiden pidennysten laittoa?

Jenni kirjoitti...

Ihanat hiukset tuli sulle! :) Mullekin on aina sanottu, että näytän nuoremmalle ja tiedostan sen itekin. Jännä vaan, miten just suurin osa olettaa, et se haittaa mua. :D

Anonyymi kirjoitti...

heippa!

Tän varmasti jokainen haluu tietää eli paljon koko pidennys maksoi :)) upea!

Anonyymi kirjoitti...

oot upea!

Anonyymi kirjoitti...

Tuli tosta nuoremmalta näyttämisestä mieleen, että ite oon 23 vuotta (melkein jo 24, KÄÄK) ja esim. just viime viikolla multa kysyttiin parikin kertaa (eri kassat) henkkareita citymarketissa ku ostin red bullia! Siellä on siis sellanen periaate, että alle 15-vuotiaille ei energiajuomia myydä. HAHAAA, näytän siis TODELLA 10 vuotta ikääni nuoremmalta!!
AHAHAAA, Amelia 40vee kiittää.

-Amelia-ankka

Anonyymi kirjoitti...

"Musta on hauskaa että täällä on selkeästi 14-17v. tyyppejä jotka oikeasti kelaa loukkaavansa mua tolla"

Nyt olet kyllä pahasti sape väärässä, jos luulet, että haluasin loukata sinua. Sanoin aikaisemmassa kommentissani vain ne todelliset tosi seikat jotka on jo olemassa. Minua aidosti harmittaa se, että menit turmeleemaan kauniit hiuksesi ja tekemään itsestäsi teinin naapurintytön, mutta omapahan on asiasi, eihän ne minun hiukset ole. :)

P.S. Voitko kertoa vähän lisää niistä Tee Se Itse -superpalloista, mielenkiintoni nähkääs heräsi. ;D

Saara kirjoitti...

Lumikki: Kampauksia kuvaan ihan varppina!


Anonyymi: Mun oma tukka on niin piikkisuora kuin olla ja voi :PP

Paul Mitchellillä on ihana kiharageeli Round Trip. Se on täydellinen jos haluaa kuivattaa kiharan tukan!


sarkku: Olin eilen baarissakin rinsessa ;)


Cherry Darling: Haha, en mä välitäkään, musta se on rehellisesti hauskaa :D Ei siis todellakaan huolta siitä, että olisin kertaakaan pahoittanut mieltäni :D

Kiharat on aina kiharat<3


Anonyymi: Aika paljon... :D Värinpoisto varmaan 40-80e, siihen sitten väri siihen 80-150e.. Nää on kyllä ihan päästä heitettyjä arvioita =D


Jenni: Pöhköjä kaikkia ^_^


Anonyymi: Nää on aiemmin ostetuista punteista, mutta ihan uudet näin paksut hiukset tulis maksamaan sellaisen 310e + työ n. 200e.


Anonyymi: Cheers! :)


Amelia: IHANA! :D


Anonyymi: Hehe, mikäköhän niistä oli sun? En ehkä tarkoittanut sitä, vaan niitä: HYI SAATANA YÖK ÄLLÖTTÄVÄ VAALEA TUKKA NÄYTÄT 16V TEINILTÄ YÖK HETI TUMMA TAKAISIN.

Jos taas tarkoitit juuri noita, niin HETKINEN :D

Mä edelleen painotan, että hiusten väri on vain hiusten väri, pään sisältö on edelleen sama, ehkä hieman parempi ja positiivisempi tosin :D

Siellä on 3 erilaista muottia ja sellaisia kiteitä, jotka sitten laitetaan sinne muotin sisään ja upotetaan vesilasiin n. 3min ajaksi. Sitten muotti avataan ja avot! Kaunis ihana superpallo.

Ne tosin kuivuvat parissa viikoksi koppuroiksi :(. Kestävä kehitys kunniaan....

K kirjoitti...

Se, että näyttää nuoremmalta on melkein ku voittais lotossa:) Ite oon jo reilusti yli 20v. ja monesti ihmiset luulee, että oon vasta 20v. Oi sitä onnea:)))) Siirtynee siis myös kauneusleikkauset vuosilla eteenpäin heh heh.

Sitte tyhmä kysymys, mut mikä on taittoväri?? Siis miten se eroaa tavallisesta hiusväristä?

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon lukenu tätä sun blogia tuolta alusta asti ja arvostan todella tota elämäntapamuutosta, ja toivon että itekkin pystyn samaan, sä motivoit mua=).

Tää sun tukka on myös tosi upee!... eikä kyllä tee sua mitenkään teinin näköseks, niinkun kyllä varmaan itekkin tiedät.

Sä vaikutat myös paljon mukavammalta, iloisemmalta ja tasapainosemmalta kun noi perus muotibloggaajat, minkä takia tätä blogia jaksaa jopa seuratakkin... siis yksinkertaisesti ihan älyttömän ihana persoona, ainakin näin netin välityksellä, mutta epäilemättä kyllä oikeastikkin.

Kiitos ihanasta blogista, joka saa hyvälle tuulelle :)<3

Anna 21vee kirjoitti...

Uooooohhhhgggg miksi pittää nuorena aina yrittää näyttää niin kauhean vanhalta ja sitten jos muka ei näytä niin ihmiset on silleen "lol kato teini", ja sitten toisaalta ku oikeasti on vanhempi, niin jopas sitä toivois, että ois nuoren näkönen? Ite oon muutaman kerran saanu kommenttia (lähinnä ulkomailla), että näytän 14-vuotiaalta ja itehän olin ihan otettu, vaikka en kyseisinä reissuina ollutkaan ku 18 :)

PS. Oot ihan oikeesti yks kauneimmista tyttäristä, mitä oon ikinä tässä maailmassa nähny! Ja nuo sun hiukses on namit!

Anonyymi kirjoitti...

Moi Saara, on tullut luettua sun blogia parin kuukauden ajan aina silloin tällöin.. dataan yleensä kun on haikee olo ja tylsää, mut sun blogias lukien, piristyn heti, sul on niin makee asenne, että mulle kin tulee heti sellanen fiilis, että hei, ei pidä välittää pieistä asioista, ollaan nuoria eletään täysillä, meit ei mikään ei sitten mikään kaada jne. Unohdan heti et nallekarkit ei täs kerrokses aina ole jaettu tasan, ja saan potkua sun teksteistä.

The show must go on!

Ja kiitos taas tästä postauksesta.
Jamppa

Anonyymi kirjoitti...

teinihoro

Anonyymi kirjoitti...

Saara, voisit oikeesti järjestää sellaisen kilpailun missä palkintona olis ''Päivä Saaran kanssa'' :D Ois ihan huippua tavata sut ihan IRL, vaikutat niin mukavalta ja tasapainoiselta ihmiseltä tän blogin perusteella.

Anonyymi kirjoitti...

Olen raskaana ja olen pohtinut hiusten värjäämistä paljon. Eri lähteet antavat todella ristiriitaista tietoa siitä, voiko hiuksia värjätä raskaana ollessa vai imeytyyko sikiöön jotain haitallisia aineita. Mitä mieltä sinä olet ammattilaisena asiasta?

Lilly

Anonyymi kirjoitti...

Sellannen jännä juttu tuli tosta ikä-läpästä mieleen, että muistan ku yläasteella oli joukko tyttöjä, jotka näytti sillo paljon vanhemmilta (oltiin siis oikeasti se 13-16v ja ne näytti ku olis 18-19v). Ne pääs baareihin ja kaikkea, oltiin vähän kateellisia.

Noh, nyt kun ollaan kaikki jo lähemmäs 25v niin nuo kyseiset tyypit näyttää jo suht rupsahtaneille, ku "me muut" näytetään ikinuorille kaunottarille:) Ei nyt tietty millee 12-vuotiaille, mut ainahan sanotaan et nainen on kauneimmillaan 17-vuotiaana ja loppu onkin sitte alamäkeä ;)

Sitä paitsi iän voi aina todistaa papereilla jos tarttee, muuten on aina parempi näyttää nuorelle ja hehkeelle (jopa teinille)!

Tiina kirjoitti...

Mä yllätyin tosi isosti sun oikeesta iästä, en osannut kuvitella että jo noin nuorena on saanut niin paljon aikaan. Ei voi kuin ihailla miten pitkälle sä olet elämässäsi päässyt, oma yritys ja toimeentulo. Tuntuu kirjoitusten perusteella, että elät juuri niin kuin olet halunnutkin, toteuttanut haaveita. Mahtavaa, ehkä olen hieman kateellinen. :)

Anonyymi kirjoitti...

On aivan eri asia näyttää teiniltä, kuin vaikuttaa teiniltä ;)
En lukis tätä blogia jos kirjoittajan henkiset lahjat olisivat 14-vuotiaan tasolla. Anteeksi nyt vaan kaikki teinit, mutta kyllä tekin tajuatte sitten myöhemmin :D

Amelia

Anonyymi kirjoitti...

sun ilmeestä näkeee että oot hiuksiis iha sika happyhappy!!!! ihanaa me like if u like

Saara kirjoitti...

K: Niinpä! Ja taittoväri on siis ihan normaalia hiusväriä, mutta siinä pelataan tummuuden lisäksi erilaisilla sävyillä. Eli väriopin mukaisesti keltaisuutta poistaa violetti jne. Erilaisilla taitoilla poistetaan ja tuodaan hiuksiin erilaisia vivahteita :).


Anonyymi: Kiva motivoida! :) Enkä itsekään koe itseäni yhtään teiniksi. Jotenkin se musta tuntui enemmän teiniltä :P

Ja tervetuloa lukemaan! :)


Anna 21vee: Aahh, ihanaa, että täällä on näin paljon selväjärkisiä :D Ja kiitos! Hiukset on hunajaiset<3 ... Joskaan ei onneksi hunajassa :DD


Jamppa: ^___^ Mulle tuli hyvin tympeään ja ikävään iltaan tästä ihan kauheasti potkua<3 Eli tää on molemminpuolinen ilo!


Anonyymi: Pus<3


Anonyymi: Hehe, en varmaan sais: KUSIPÄÄ KETÄ KIINNOSTAA ONKSUL VÄHÄ NOUSSU PÄÄHÄN -kommentteja ;D


Lilly: Vastailinkin tuonne ylemmäksi :)


Anonyymi: Hehe, mä kyllä näytin yläasteella vähän vanhemmalta.. Kai. Mutta siis, en tajua miten voin nyt näyttää niiin erilaiselta kuin silloin =D

Ja monta kertaa on jo pitänyt argumentoida, että sen oikean iän kuitenkin näkee aina papereista :P


Tiina: Oon tosi iloinen itsekin siitä, miten paljon oon jo saanut aikaan. Mutta nälkä kasvaa syödessä! :D

En ole kyllä katunut tätä asioiden suorittamistapaa ja järjestystä kuin kerran tai kaksi, ja nekin ovat olleet aika typeriä hetkiä :D


Amelia: Musta välillä kyllä tuntuukin, ettei kaikki niitä tekstejä lue, olet siis ihan oikeassa ;)


Anonyymi: I like<3

Anonyymi kirjoitti...

emmä oikeen tiiä onks ne pyöreät vai suorat ne reunat, varmaa suorat... :D siis mul on sellaset aika perus babyliss suoristusraudat :)

Lola kirjoitti...

uih neiti upea toi sun tukka <3

Anonyymi kirjoitti...

aiiivan upea tuo tukka, ihanat kiharat:)! ja hameki on huippu, eka jolla nään samanlaisen. sen avulla saat ehkä nuorennettua sen 2vuotta ikää, jotta pääset halvemmalla julkisilla.... or NOT.

Anonyymi kirjoitti...

aaaaaaaaaaah mikä tukkaaa!!!!!!!!!!! paljon ton laitattaminen makso? :)