sunnuntai 31. toukokuuta 2009

evk... NOT!

Moi ja ihan hullun ihanaa iltaa!

Mä vedän tähän alkuun nyt sellaisen pienen toivotuksen anonyymeille, joka tipauttaa varmaan 50% lukijoista palleiltaan :D. Nimittään VOI VITULLA PÄÄHÄN TEITÄ TOSIKKOANONYYMEJÄ JA YLEISNILLITTÄJIÄ! CHILAX!!

Ah. Kiitos. Ihan kyssärinä, tosiaanko joku kelasi, että Anna ihan oikeasti sääli mun kanssavalmistujia? C'mon, ettekö te vieläkään tajua sen tytön läppää? :D Mä lainaan teille mun sohvakassasta parit eurot, ostakaa huumorintajua ja ehkä jotkut kivat kengät, niin tulee parempi mieli.

Niin ja saanette pitää myös ihan omana tietonanne mielipiteet mun täydellisen kauniista mekosta, jota rakastan ja jumaloin edelleen enemmän kuin yhtäkään toista mekkoa koko maailmassa<3. Ei kaikki voi kaikesta pitää, eikä se olisi lainkaan hyvä juttu! Nyt on kuitenkin kyseessä minun mielitekojeni mukaan valmistettu mekko, joka on jo reilusti yli 100% minun näköiseni ja barbiemekkona sitä usein puhuttelenkin :). Aiheeseen liittyen, mä en ainakaan tulisi kenellekään valmistujaispäivänä kertomaan, että huhhuh, nyt on kyllä karsee mekko päällä, kelaisit vähän, venasin sulta jotain parempaa. WHAT!?

Joo, internet, joo, itse mä laitan näitä kuvia tänne, joo, mutta hyvät tavat ja kunnioitus toisia kohtaan on mun mielestä aina ja kaikkialla enemmän kuin tervetulleita.

Toisaalta, jos voitte rehellisesti sanoa ilmoittavanne vastaavat mielipiteenne ääneen asianomaisille, nostan käteni pystyyn ja otan "kritiikin" avosylin vastaan :)

(edit.: En halaja tahi havittele tällä miljoonaa puolustuskommenttia, tekipä vaan kerrankin mieli ottaa vähän kantaa :D)


Nyt kuitenkin se viimeinenkin negatiivisuuden ripaus nurkkaan, sillä sitä ei ole ainakaan täällä näkynyt päiviin, ennen kommenttiboksin lukemista! Mulla on ollut uskomattoman ihana viikonloppu ja juhlat! :)


Äiti taisi muuten tehdä päässän vähän vastaavan avautumisen, kun saavuin niiden kämpille lauantaina klo 12:20. Juhlat alkoivat 13:00... Ja paikalla mun piti olla klo 10. Sori. Virallisista juhlista ei tullut napsittua yhden yhtä kuvaa!



Tuntuu, kuin olisin vain juossut pöydästä toiseen hetkeäkään lepäämättä. Kuusi tuntia hujahti ohi kuin siivillä. Klo 19 siirryin sukulaisten avustamana omaan kotiin ruokakasan kanssa ja ystäviä alkoi saapua paikalle tasaisena virtana. Miljoonat kiitokset Eevalle, joka jelppi ruoanvalmistuksessa ja järjestelyissä muutenkin!



Ruokana tarjoiltiin lähes sama kattaus kuin vanhempienkin luona. Lime-juustokakkua, pavlovaa, salaattia kanalla tai ilman, coctail -tikkuja ja namia! Tuo marenkipohjainen unelma, pavlova, on mun ehdoton lempijälkkäriherkku. Oon syönyt tänään varmaan tuollaisen kokonaisen kiekon ypöyksin.

Häsäämistä, säätämistä ja paljon ihania ihmisiä! Naapuritkaan eivät vihanneet meitä, mun musavehkeet kun rajoittuvat tähän tietokoneeseen :D



Mun bestis Teemu tuli jossain välissä kuiskaamaan "Onko täällä niitä sun blogikavereita?". Osoitin pöytään, johon oli koostunut hieno kasa Annasta, Valtterista, Eetusta, Nadjasta ja Jennistä. Valtteri karkasi aina välillä parvekkeelle, josta löytyi todella hämmentävästi kasa sen tuttuja. Maailma on tosi iso.. Eikun pieni!







Mä olin reilu kaveri ja sensuroin kaikki 24hpartypeoplet. Oli sellaiset ilmeet että HUH.





Teemu käveli olohuoneessa mun luokse ja ilmoitti kovaan ääneen, että me otetaan nyt hääkuvia. Why not? Anna kuvasi ja valitsin tasapuolisesti yhden "selkeän" otoksen molemmista. Vakaat kädet ennen kaikkea!



Se käsien heiluminen ehkä selittyy hetkeä aiemmin avatulla mötikkäpullolla, jota piti teininä päästä kuvaamaan.. Ei se oikeastaan kyllä edes selity, sillä Annahan oli autolla :D. Jenni muuten kuvasi tän kuvan, ja ei tainnut silläkään neidillä olla puhtaat jauhot pussissa, kun sormi täyttää yläreunan.



Edellisen kuvan kuvannut pupulandian Jenni a.k.a. Pupu saapui paikalle toisen puoliskonsa kanssa ja toi mulle ihanan kettukortin (koska kaikki muistanee meidän seinäkirjoitukset) ja kuolemattoman kukan :D



Naapureiden onneksi päästiin siirtymään baariin jo ennen puolta yötä.. Kai?

Suuntana oli Cuba! ja ihmeen kaupalla kaikki sinne lähteneet taisivat päästä sisään ongelmitta. Myös Anna, joka ilmoitti ovella kaverin valmistujaisista ja ryntäsi tyylikkäästi sisään! Tuli niin hyvä ja ennen kaikkea yllättynyt mieli, kun mimmi vain pelmahti naaman eteen ja huusi MOI!



Muistin vasta kuvia selaillessani, että pelattiin Annan kanssa flipperiä. Mä pelasin ihan täydellisesti tietty, koska oon treenannu. Anna pelasi... No.. Tosi hienosti myös! Taidetaan kuitenkin pitäytyä siinä Donkey Kongissa tästä eteenpäin.



Kamera paljasti aamulla, että oltiin Jaren kanssa HHL:n tarpeessa. Me myös revittiin tikkarin muovista tikkua osiin pelkillä hampailla.



Spottasin jonkun Mipan jo baarin ovelta, ja sopersin muistaakseni, että muistan ja tunnistan mimmin kyllä! Muistin oikeasti jopa nimenkin, mutta en uskaltanut arpoa sitä nolostumisvaaran iskiessä :D Taisin tätäkin kuvaa ottaessani selittää samaa muistamis-asiaa.

Mipa, mä siis ihan OIKEASTI tunnistin sut kyllä!



Jo toinen maaginen yhteiskuva Annasta ja Valtterista vuorokauden sisään! Magical.



Otin myös kuvan hyvästä ystävästäni Tonista. Fatboysta.

Kotiin selviydyttiin Meerin tarjoileman lahjakyydin siivittämänä siinä neljän paikkeilla ja käperryinkin timantit olkapäästä raksittuani peiton alle kuorsaamaan.

Mä muuten pohdin koko illan, mihin mä oikein rikoin mun 50e, sillä lompakossa oli aamulla 45e ja risat. Nyt se kuitenkin iski. Hain Delishistä ruisleipää ja juustoa :D Mun kännimätöt on usein terveellisempiä kuin normaali ruokavalio.

Aamulla puhelin soi klo 10:51 kun täti kyseli, monelta hänen hiustenlaittonsa alkaisi. Seuraavat 6h teinkin sitten intensiivisesti töitä, jotta täti sai uuden pitkän tukan kuskattua kotipaikkakunnalleen.



Isi testaili kameraa ja paljasti mut tutkimassa onnitteluja FB-profiilista.





Ja tädin koira Punkki paljasti mun lattialle heittelemät timantit ja poimi kuonoonsa omatoimisesti timanttikoristeet. Meinaan kuolla rakkauskohtauksen kourissa aina ko. koiran nähtyäni<3 Ennen tädillä oli näitä 4 :D


Ensi viikolla luvassa lahjapostaus ja toivottavasti kunnollinen mekkopostaus, kun pääsen kuvaajan kanssa riehumaan ja kuvaamaan kiitoskorttikuvia. Niin ja yksi sairaan kiva ylläri!


p.s. menen nyt nukkumaan rakkaan mekkoni viereen, sillä rakastan sitä paljon ja aion rekisteröidä parisuhteemme pikimmiten. Auttaja Haikin meni naimisiin krumeluurisian kanssa.

p.p.s. Anna miten kehtaat sanoa, että mun varpaat on isot?!

p.p.p.s. Viiltelen vaan across the street, enkä down the road, joten Valtteri jää toistaiseksi ilman nintendoa.

p.p.p.p.s. Mä editoin ehkä myöhemmin tänne pari Annalta lainattua kuvaa!


edit. vahvempi vaikuttaja ;)

102 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi vitsi! en todellakaan ymmärrä noita himmeitä kommentteja sun mekostas olit ihan älyttömän upeena liikkeellä! onnittelut täältäki:)

Anonyymi kirjoitti...

ottaen huomioon, että negatiivisia kommentteja sun mekosta oli ehkä 6/100, niin aika lapsellista avautumista sinulta. jokasella oma makunsa :)

Kris kirjoitti...

i wantz to has blonde hair.

iz going to be yourz problem.

thankyouz!

(p.s. oot niin sairaan söpö tossa sohvakuvassa että pakahdun näihin hellyydentunteisiin, AAWW!)

Anonyymi kirjoitti...

mitä on HHL? :D

mau? kirjoitti...

"Lapsellista" ja päläpäläpää noille nillittäjille! Oot ihana, olit kaunis juhlapäivänäs ja mekossa ei todellakaan mitään vikaa! :)

sofia kirjoitti...

kaunis tyttö, ihastuttava puku ja makoisan näköiset tarjoilut :) mut yks juttu mietityttää missä ihmeessä oli nunu?

Annie kirjoitti...

niin, mikä on HHL? onko tää joku must juttu tietää jos asuu pääkaupunkiseudulla. mut varmaan hakataan siellä heti :((

nadjastrange kirjoitti...

nammmm tuli ikävä noita ruokia :DD

Carra kirjoitti...

Onnea ylioppilaalle. Ihana mekko, ihana koru ja maailman ihanimmat hiukset...:)
Onko pidennys sineteillä?

Anonyymi kirjoitti...

No hohho! ihan itse olet kuule laittanut kuviasi esiin joiden alle kommentti mahdollisuuden...niin mitäs oikein odotit?! kehuja ja kukkasia? onhan niitäKIN tullut, mutta ymmärrä ettei neiti pikku prinsessa voi saada VAIN ja ainoastaan kehuja hänen ylppäri juhlistaan, koska eivät kaikki hei ihan oikeesti tykkää sun asusta tai naamasta...siis vaikka omasta mielestäsi olisitkin täydellinen.
päätit sitten oikein ilmoittaa, että "täällä määrään minä ja sanon, ettei mua haukuta"...niin onhan se kaunis ajatus, mutta koita ymmärtää, että maailma ei pyöri sun ympärillä.

lotta-ni kirjoitti...

sähän olit vielä ihan hyvin aikataulussa. meillä juhlat alko kello 14 ja juhlakalu ite saapu paikalle 14.30 :D

Anonyymi kirjoitti...

voi vitsi oot ihan sairaan nättinä ollu :) kyllä kelpaa juhlia! ja paljon onnea vielä!

Sellanen juttu tuli mieleen tässä että seurusteletko?

ihanaa kesää sulle! :)

-jennie

nilla kirjoitti...

Jee lahjapostaus! Voin kattoo vinkkejä mitä ens vuonna toivoo kun ite valmistun :D

Anonyymi kirjoitti...

^ "niin onhan se kaunis ajatus, mutta koita ymmärtää, että maailma
ei pyöri sun ympärillä."

:DDDDDDDDDDDDDDDD
eish...

really???! are u sure??!!

1. MITÄ HELVETTIÄ =D Tämä on OMA,
yksityisen henkilön, IHMISEN(;lue IHMISEN) blogi, Saaran blogi,
niin eikö tän VÄHÄN NIINKUN kuulukin pyöriä Saaran, Saaran elämän ja ajatusten ympärillä,HÄ?

2. Saara on todella ihana, IHANA!
Tulee niin hyvä mieli aina tätä blogia lukiessa(krhm, pakko käydä tsekkaamassa 1-3 kertaa päivässä uusien postauksien varalta :--D)

3. Ja oikeasti, minusta Saara on melko täydellinen persoona. Kaunis, taitava, mielenkiintoinen omistuvainen... (löytyyhän näitä
adjektiiveja)
Susta vaan rupee paljastuun koko ajan upeampia ja kauniimpia puolia niin muutamat lukijat näyttää muuttuvan ihan kateudesta vittumaisiks :D ..MINÄKIN MELKEEN

Rusina kirjoitti...

MÄ en kestä,kun oot niin nätti! Ja vaikutat vielä niin symppikseltä tyypiltä että ei voi toivoa kun isosti ONNEA plakista!(ja kaikesta/kaikkeen).

Enoma E kirjoitti...

Hei ei kannata lannistua tommosista typerista kommenteista! Just be you and let haters hate:D Oot upee ja mekko oli to die for!! Onnittelut valmistujaisista!<3

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin pidin saaran blogista aluksi, mutta nyt on alkanut tuntua, että saara onkin aika pikkumainen eikä kestä minkäänlaista kritiikkiä itsestään...siis toki, osa hänelle tulevista kommenteista on ihan naurettavia, mutta kyllä mun mielestä ihan asiallisestikin on monet sanoneet, että eivät pidä jostain mikä on ihan hyvä vaan...ei musta ole mitään järkeä mielistellä ketään tyyliin "iihana mekko ja hiukset ja meikki ja sun tyyli kirjottaa ja sun poset jnejne." vaikka lukeekin jonkun blogia(ja ehkä pitääkin siitä) ei tarvi musta väittää pitävänsä ihan kaikesta ja kokoajan.

netissä nyt on vaan aika vahvasti sellanen käytäntö, että sanotaan mitä mieleen tulee. en mäkään kadulla huutele vastaan tuleville mielipteitäni heidän ulkonäöstään ja tavastaan olla, mutta kun joku asettaa itsensä ikään kuin valokeilaan on mielestäni muilla oikeus kommentoida hänen tekemisiään ja olemustaan, vaikka heillä ei olisikaan aina positiivista sanottavaa.

tietenkin osa voi olla ja varmaan onkin vain katellisia kirjoitellessaan ilkeitä kommentteja ja oikein etsimällä etsivät vikoja toisesta, mutta on muistettava, etteivät kaikki kuulu tähän joukkoon. osa haluaa vain aidosti tuoda mielipiteensä esiin...miksi? miksi ei?

Anna kirjoitti...

Saara ihana antteks, ku ne kuvat ei oo viel siel bucketissa, tein eilen duunii johonki helvetti kolmeen asti:D Mutta pusmoi, kuvat siellä in no time, ja paat sinne sun kuvat musta...

Ja mikä vittu toi mun käsien heiluminen? Ei ihminen voi selvinpäin noin horkassa olla.. Paitsi sillo ku näät mun uudet gladieittorit (pihkutan Nelly-uutuuksiani ehkä vielä vuoden:D);)

Saara kirjoitti...

Moikkamoii!

Mä juoksen nyt taas töihin ja pääsen iltapäivällä vasta vastaamaan kaikille ja vanhoihin postauksiin.

Toi pieni mekkonillitys tuli vaan lisänä siihen, että ihmettelin syvästi Annalle tullutta nillitystä ja padot aukesivat :D Yksi nillitys / vuosi varmaan sallitaan viikon univelkoja kantavalle. Minä en ole mikään yli-ihminen.

Mä rehellisesti sanon, että olen niellyt ja ottanut itseeni kohdistuvan kritiikin vastaan mainiosti tätä yhtä pientä poikkeusta lukuun ottamatta :)

Mähän totesinkin tohon, että ymmärrän "asettavani" itseni alttiiksi tolle kaikelle, mutta toivoisin myös tänne sitä hyvää käytöstä, jota itse harjoitan.

Asian kun voi esittää näin:

Hirvee mekko, olipa pettymys.

Tai näin:

Ei ollut ihan minun tyyliseni mekko.


Jälkimmäisestä tuskin kukaan pahoittaa mieltään. Ensimmäinenkin tosin lähinnä naurattaa :D

Nyt avautumishanat taas kiinni ja töihin!

Anonyymi kirjoitti...

mekkos on tosi tosi kaunis ja sopii sulle täydellisesti :)

zarna kirjoitti...

maailman ihanin toi sun mekkosi, ja samaa voi sanoa koko blogista :) !! ja yhtä anonyymia lainatakseni, mäki käyn katselemas tätä 1-3 krt./pvä aina siinä toivossa et olisi tullut uusi postaus, jatka samaan malliin
ja ps. sulla on unelma hiukset !

Anonyymi kirjoitti...

Puuh ja huh huh.

Anonyymit kaikesta narisijat siis on sitä mieltä, että kommentoida saa kyllä ihan kuinka v-mäisesti tahansa ja mistä tahansa, mutta blogin kirjoittaja ei saa ilmaista omaa mielipidettään.

Kertakaikkisen hieno logiikka.

Jos jonkun blogi kiristää hermoja ja nostaa verenpainetta noin paljon, niin sitten vaan ruksia yläkulmasta ja ongelma on ratkaistu.

Pikaiset (jäljessä tulevat) onnittelut kuitenkin ylioppilaalle!

Anonyymi kirjoitti...

No siis saahan sitä mielipiteensä ilamista puolin ja toisin. mutta ei musta kannata lähteä sille linjalle, että kun joku haukkuu, niin sitten pitää vaan siks haukkuu takas kahta kauheemmin...varsinkin, kun kyse oli mekosta...sehän nyt on selvää, ettei sama vaate voi kaikkia miellyttää. itse ainakin seurailen Saaran blogia päivittäin ja voin silti sanoa että mekko ei ollut ihan mun tyylinen ;D. kengistä ja hiuksista kyllä pidin kovasti.

Joo ei tarvi kenenkään blogia seurata vai ollakseen kateellinen kaikesta ja voidakseen kirjoittaa ilkeitä kommentteja, mutta ei se väärin oo jos sanoo, että ei nyt ihan joku juttu napannutkaan. Netitse oma mielipide on helppo ilamaista suoraan, joten se helposti voi kuulostaa ilkeältä ja loukkaavalta.

Anonyymi kirjoitti...

pakko kysyä,olen harkinnut koiran ottamista ja toi karvaturri on kyllä niiiiiiiin söpö! :D mitähän rotua mahtaa kyseinen veijari olla? peeäs.koiran jälkeen fanitan toisiksi eniten myös tuota mekkoa, olisinpa omiin lakkiaisiin löytänyt jotain yhtä ihanaa :>

Nelliina kirjoitti...

Tuo sun mekko oli aivan mielettömän ihana tyllipyllerö, huolisin milloin tahansa omaan vaaterekkiini :)

"niin onhan se kaunis ajatus, mutta koita ymmärtää, että maailma ei pyöri sun ympärillä" --> paitsi että pyörii, kun on kyseessä saaran henk.koht. blogi ja ihan oma hiekkalaatikko missä saa määritellä säännöt käytöstapapuutteisille just niinkun haluaa. En ylipäänsä ymmärrä kenellä on tarve saada toiselle paha mieli jollain ruma mekko -kommentilla. Mutta kyllä maailmaan louskutusta mahtuu, ikävä kyllä.

ja toinen "kun joku asettaa itsensä ikään kuin valokeilaan on mielestäni muilla oikeus kommentoida hänen tekemisiään ja olemustaan, vaikka heillä ei olisikaan aina positiivista sanottavaa" ei ole oikeutta, jollei blogin pitäjä niin itse määrää/salli. Aika hieno ajatustapa muutenkin, onko minulla "oikeus" kommentoida ohi kulkeville ihmisille kadulla että "hirrrrveeee tukka hyyyi" vai olisko se sittenkin enemmän käytöstapojen puutetta/kusipäisyyttä...?

linda kirjoitti...

Joo siis tää on mennyt nyt jo niin naurettavaksi puolin ja toisin että en kyllä näille sivuille enää eksy! Että so long waan! :) Ps. Mekko oli ihana, ja turpa kii! :D:D:D

Lina kirjoitti...

Voi jestas miten sievänä olet ollut liikenteessä. Itseni päällä tuo härdelli näyttäisi naurettavalta (ihan vaan siitä syystä et oon semi bootylicious ja lakananvalkea), mutta kannat mekon ja meikin ja koko setin niin UPEESTI.

Tarjoilut näyttää niin ihanalta että tämän tytön on nyt pakko lähteä lounaalle.

Mutta oikeesti, oot upee tyttö, älä vaivaudu kuuntelemaan tota anonyymitykitystä.

Puppe kirjoitti...

Oon "seuraillut" Saaraa vasta muutaman viikon tällein salaa :) mut nyt on ihan pakkopakko kirjottaa jotain...

TOI SUN MEKKO ON KAMALA JA NOI KENGÄT ON NIIN OUT! no eikä... kaikki yksinkertaisesti vaan kattoo että ihan kamalaa kun on musta yo-mekko? so what? pitääkö sen olla niiiin kesään liittyvä?
ei!!! ja sitä paitsi se sopii lakkiin :P

joku sanoi että saaralla olis pitänyt olla vahvempi ja juhlavampi meikki. paskat sanon minä. se olis pilannut kokonaisuuden. jos olisi ollut toiset (ihanat) kengät niin mekko ei olisi tullut niin paljon oikeuksiinsa. sitäpaitsi saaralle sopii musta ja noi kankaat tuohon mekkoon on olleet just nappivalinta, mitkää muut materiaalit ei olisi toimineet. ja mekko korostaa saaran ihonväriä, silmiä ja tukan väriä (heh mustalla tukalla ei ehkä olisi toiminut).
aivan ihana KOKONAISUUS.

että niin. jos anonyymit nyt sit tykkää kirjotella että mekko oli paska, saara oli paska, kengät oli paskat... niin antaa kirjottaa, jos se jollain tavalla nostaa anonyymien egoa :')
ps mahtaa olla pieni ego!
pps saara kuvien perusteella on hyvin hyvin onnellinen. onko siitäkin jotain sanottavaa? että sekään ei sovi kun toi mekko on tollanen?

SIAT! TUKEHTUKAA KIELEENNE!!

Tiina kirjoitti...

Aivan iiihanan näköisiä herkkuja on ollut tarjolla juhlissasi! :)

Niin ja onnea!

Anonyymi kirjoitti...

oooi ihana koira<3 En kyllä muista tota rotua, mutta kumminkin! *koirakuume iski jälleen*

Ja ihan hyvä kun pistät palautetta noille anonyymeille, jotka ei osaa kun valittaa! Eihän kaikkea tarvitse niellä!(puhumattakaan semmosta kakkaa kun jotkut täällä kirjoittavat).

Ja mun mielestä ainakin oot suhteellisen kärsivällisesti jaksanu kuunennella keskenkasvuisten taikka jälkeenjääneiden älykääpiöiden kommentteja. Voihan sen mielipiteen kertoa ihan asiallisestikin ja mukavasti!
Käytöskouluun mars ;)

PS. Sun mekko on MAGEEE! :D

-Halina

Kris kirjoitti...

Ei kyllä munkin pitää nyt avautua tästä aiheesta, ja ihan isojen alkukirjainten ja oikeaoppisen lauserakenteen kera :D

Musta tässä blogimaailmassa on sellainen erikoinen ilmiö, että lukijat yrittävät jatkuvasti saada kirjoittajasta selville jotain pimeitä salaisuuksia, virheitä, ja asioita jotka kirjoittaja mieluummin jättäisi mainitsematta. Jostain syystä lukijat myös tuntuvat kuvittelevan, että bloggaaja on aloittanut blogin pitämisen siksi, että hän kuvittelee olevansa täydellinen ja haluaa näin ollen jakaa täydellisyyttään muillekin ja saada siitä hyvää palautetta. Tämä ei käsittääkseni pidä paikkaansa suurimman osan kohdalla. Bloggaus on hyvä ajanviete ja jokaisen lempiaihe on tietysti oma elämä. Blogien esi-isiä ovat päiväkirjat.

Jos kirjoittaja tekee virheen, se on monelle kuin lottovoitto ja sitten sormet kiihkosta punaisena käydään heti innokkaasti naputtelemaan, että ähäkutti, epäonnistuit. Kaikista parasta blogin antia lukijoille tuntuu olevan se, jos lukija jotenkin kokee löytäneensä bloggaajan heikon kohdan. Siihen tartutaan. Innolla. En oikein täysin ymmärrä syytä ilmiölle, mutta oletan sen johtuvan siitä, että bloggaajat mielletään jonkinnäköisinä mielenkiintoisina hahmoina, jotka ovat moniulotteisia ja joilla on automaattisesti mielenkiintoinen menneisyys ja sykähdyttävä pimeä puoli. Pakko olla hei!!111
Edellämainittuun ominaisuuteen blogien lukijat yhdistävät jostain syystä kuvitelman siitä, että blogi on kuluttajille tarjottu tuote, jonka laadunvalvojana toimivat lukijat, ja jonka täydellisyyteen kirjoittaja pyrkii. Itseäni naurattaa aina pirusti kiukkuiset anonyymikommentit, joissa ilmoitetaan, että blogin lukeminen loppui muuten tähän. Veikkaan, että suurinta osaa täyspäisistä bloggaajista ei kiinnosta. Kuten edellä sanoinkin, he bloggaavat lähinnä omaksi ilokseen ja mikäli siinä sivussa pystyvät tarjoamaan lukijoilleen inspiraatiota tai neuvoja, ovat toki tyytyväisiä.

Jännä ilmiö sinänsä on se, että epäasiallista kommentointia esiintyy vain niissä blogeissa, joissa anonyymien kommentointi on (vielä) sallittua. Ja epäasiallisella tarkoitan siis asiattomasti ilmaistua negatiivista palautetta, en negatiivista palautetta yleensä.
Rekisteröitymistä ei tarvitse tehdä edes omalla nimellään, mutta joku siinä käyttäjäprofiilin luomisessa kuitenkin aiheuttaa sen, että hyvät käytöstavat muistuvat mieleen.

Netissä ei ole tapana käyttäytyä asiattomasti. En tiedä, kuka niin on luullut, mutta niin asia ei ole. Jokainen netissä luettavissa oleva rivi on oikean ihmisen kirjoittama ja kun netin kautta kommunikoi, ovat säännöt samat kuin tosielämässäkin. Kasvottomuuden illuusion taakse on hyvä piiloutua, mutta netissäkään ei kukaan ole täysin kasvoton. Jokaisen teidänkin IP-osoitteen kautta on mahdollista selvittää teidän nimenne, osoitteenne ja kasvonne. Jokainen edustaa netissä itseään.
En usko, että asiattoman negatiivisen palautteen antajat olisivat aina kateellisia. Pikkusieluisia usein ehkä. Jokainen meistä on taatusti valmis myöntämään, että on kiva päästä näpäyttämään toista, sanomaan takaisin, riisumaan turhista luuloista. Blogimaailmassa näpäyttäminen ilmenee henkilökohtaisina loukkauksina juuri siksi, että lukijat olettavat bloggaajien pitävän itseään yhtä täydellisinä, kuin lukijatkin heitä pitävät.

Oliko tässä mitään järkeä? Hyvä, en ajattellutkaan. Meen takaisin ottamaan aurinkoa :D

Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä IHMETTÄ :DDDD en ois voinu kuvitellakkaa et joku EI ois ottanu sitä annan kommenttii läppänä :DD kyl on näköjää huumorintajuttomii ihmisii tosiaa. Ja mekkos on ihana ja olit muutenki älyttömän kauniina! niiku aina muutenki :)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
"No hohho! ihan itse olet kuule laittanut kuviasi esiin joiden alle kommentti mahdollisuuden...niin mitäs oikein odotit?! kehuja ja kukkasia? onhan niitäKIN tullut, mutta ymmärrä ettei neiti pikku prinsessa voi saada VAIN ja ainoastaan kehuja hänen ylppäri juhlistaan, koska eivät kaikki hei ihan oikeesti tykkää sun asusta tai naamasta...siis vaikka omasta mielestäsi olisitkin täydellinen.
päätit sitten oikein ilmoittaa, että "täällä määrään minä ja sanon, ettei mua haukuta"...niin onhan se kaunis ajatus, mutta koita ymmärtää, että maailma ei pyöri sun ympärillä."



<--MUAH joku on taas naurettava :'DDD Eiköhän jokaisessa plogissa tasan määrää se blogin pitäjä ja siinä blogissa se maailma kyllä aika lailla pyörii sen bloggarin ympärillä :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei oli ihan pakko laittaa vielä tästä suuresta älyykkyydestä osoittavasta kommentista pätkiä, hihi ;D

Anonyymi sanoi:
"ymmärrä ettei neiti pikku prinsessa voi saada VAIN ja ainoastaan kehuja hänen ylppäri juhlistaan, koska eivät kaikki hei ihan oikeesti tykkää sun asusta tai naamasta...siis vaikka omasta mielestäsi olisitkin täydellinen."

Öö..tuota? Olitko itse paikalla?
Ja toisekseen tunnetko Saaraa? :DD Jos et niin on ehkä vähän huono arvostella :DD


"päätit sitten oikein ilmoittaa, että "täällä määrään minä ja sanon, ettei mua haukuta"...niin onhan se kaunis ajatus, mutta koita ymmärtää, että maailma ei pyöri sun ympärillä."

No kukas muukaan täällä määräisi? Sitäpaitsi lainkin mukaan voisi saada kunnianloukkassyytteen epäasiallisesta käytöksestä.
JA JUU, se on mahdollista MYÖS netissä:D

Halina

Anonyymi kirjoitti...

Hei!Mekkosi oli ainakin minun makuun mutta mikä tärkeintä sinun makuusi..:) Koirasi on ihan kuolettavan suloinen..:) Onko se Hollanninpaimenkoira?Vai olenko ihan harha teillä..Blogisi kyllä piristää päivää..:)

Jenni kirjoitti...

Hahahaha. :D En edes kuvatessa huomannut, että sormi peitti linssin. Mestarikuvaaja. ;)

Ja joo, kuolematon kukka on mysteeri, mutta ei ole muovia! I swear. :D

NooranElämää kirjoitti...

Näyttipäs ruuat hyvältä. Ja jokaisen oma asiahan se on mitä päällensä pistää. Tärkeintähän on se, että sulla oli sun juhlissa kaunis olo :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivat juhlat näytti sulla olevan :) Mikä HHL? :-D

Anonyymi kirjoitti...

Eikö Pocahontas-tukan ja tuhkimo-tukan jälkeen voisi tulla jo Ariel-tukka? vai onks punanen sellanen väri, mitä et suostu kokeileen? musta se ois tosi hieno ja se ois helppo laittaa vaaleeseen tukkaan ja sopis sun uuden mekon kanssakin ;).

t.punapää

Anonyymi kirjoitti...

Tuleeko niihin kuviin jotku mageet meikit? sellanen smokeyeye-look toimis niin hyvin ton mekon kaa tai sit sellanen keijukais-juttu, et se meikki ois vain henkäys kasvoilla ja jotain metsän kukkasia siihen kuvaan sit...tai pieniä valoja...jaa joo pitääkö yo-kuvat olla jotenkin virallisia? =D noh, sun pukus ainakin oli erikoinen, niin ajattelin vaan, et kuvatkin vois ppiketa vähän massasta.

Anonyymi kirjoitti...

"Eikö Pocahontas-tukan ja tuhkimo-tukan jälkeen voisi tulla jo Ariel-tukka? vai onks punanen sellanen väri, mitä et suostu kokeileen? musta se ois tosi hieno ja se ois helppo laittaa vaaleeseen tukkaan ja sopis sun uuden mekon kanssakin ;).

t.punapää"

tai miten ois Peter Pan tukka ?

Anonyymi kirjoitti...

"Eikö Pocahontas-tukan ja tuhkimo-tukan jälkeen voisi tulla jo Ariel-tukka? vai onks punanen sellanen väri, mitä et suostu kokeileen? musta se ois tosi hieno ja se ois helppo laittaa vaaleeseen tukkaan ja sopis sun uuden mekon kanssakin ;).

t.punapää"

tai miten ois Peter Pan tukka ?

Tuula kirjoitti...

Hei ihana barbiprinsessatyttäreni, joka säteilit joutsenlammen mustana joutsenena ylioppilasjuhlapäivänäsi. Olen sinusta ihan tavattoman ylpeä. Mekko on ihana, mutta tärkeintä mekossa on tietenkin se, että se sai jyhlafiiliksesi kattoon. Kukapa nainen ei unelmoi puvusta, jossa kaikki osuu nappiin, puvusta joka on kuin toinen iho. Puvusta, joka saa auringonkin paistamaan. (Eiklös vain saanutkin). Sait juhlapäivänäsi aivan mahtavan upeita pitkiä ruusuja. Vanha loru kiiltokuvakirjassani sanoo "mut kauneimmankin ruusun alla, piilee piikki pistävä." Nämä anonyymit "totuudenpuhujat" ovat juhliesi ruusunpiikkejä. Hetken aikaa voi vähän sattua, mutta mitäpä siitä. Sanoit koululla pitämässäsi upeassa puheessa, että kun iotse tiedät tehneesi parhaasi, et välitä muiden kommenteista. Älä siis. Missä muuten kuva ihanasta bodypaintingkorustasi, jonka aikataulutus sai hermoni romahtamaan?
Ja siskoni koiran rotu on kääpiöpystykorva, eli Pomeranian, "Pommi". Fiksuja pieniä koiria. Lisätietoja löytyy vaikkapa täältä:http://www.nic.fi/~pienpyst/
Vaikka anonyymit mitä sanoisivat, aion silti täälläkin vielä kerran sanoa: Onnea Saara hienosta suorituksestasi. Olet rakas.
t. Äippä

p.s. voisit jättää v-sanojen kirjoittelemisen...

Mipa kirjoitti...

Mä vissiin joo vaikutin vähän epäuskoselta, et muistaisit mut :) Mut sait mut kyllä vakuuttuneeks. Täytyy kyl hehkutella sitä ihokorua (?) se oli meinaan tosi hieno ja sopi hyvin sun pukuun. Laita ihmeessä viel kuvaa siitä jos sulla vaan on.

Tähän ihme meuhkaamiseen tääl kommenttilootassa en viiitti ees ottaa kantaa, tosi typeräa :/

Anonyymi kirjoitti...

^^^ihana kommentti äiteeltäs !! <3

Maiju kirjoitti...

Apua Saara mikä ton postauksen otsikko oli ennen editointia?! Hämää ihan tolkuttomasti kun en muista :D Onnea kauniille yo:lle!

Anonyymi kirjoitti...

toi on saara oikeesti niin naurettavaa, että sä vedät tommoset kilarit parista ei-niin-ihailevasta-kommentista. kaikkienko ois pitänyt olla tyyliin "aww sä oot niiin ihana saara ja mä rakastan tota sun meccooo!!!!!!1luv"

niin ku joku jo tuolla sanoikin, niin eihän kaikki aina voi olla samaa mieltä sun kanssas.
rakasta mekkoos ja vaikka nussi sen kanssa, mutta anna toisillakin olla mielipiteensä. jos joku ei vaikka tykkääkkään sun mekosta niin se tuskin sun rakkauttas heikentää.
sun pistees laskee kokoajan mun silmissä, ku paljastuu joka päivä miten lapsellinen sä oikeasti olet. Keskity vaan siihen meikkaukseen ja jätä noi inkutukses vähän älykkäämmille.

Anonyymi kirjoitti...

En nyt tiiä kui järkevää on osallistua tähä kommenttiboksitaistoon,mut pakko.
Ei tuossa Saaran kommentissa nyt siis varmaan edelleenkään ollu kyse siitä,et kaikkien pitäis häntä rakastaa ja palvoa.Mut hei ihmiset järki käteen.Saara vietti just yo-juhliaan ja juhli yhtä elämänsä merkkipaalua jnejnejnejnejne.. Toi oli mulle ainakin yks tähänastisen elämän parhaita ja onnellisimpia päiviä ja tän postauksen perusteella arvelisin,et Saara vietti kans oikei onnistuneen päivän.Miks tollasina päivinä pitää kommentoida mitää negatiivista?
Tai siis ku niin,kyse ei oo siitä,ettei kestäisi kritiikkiä tai etteikö sitä saisi sanoa mut jokainen yo-lakin saanut (tai mitä tahansa muuta valmistujaisjuhlaa viettänyt) on varmasti käyttänyt paljon aikaa niin juhlien tarjoilujen kuin asun suunnitteluun ja mitä luultavimmin saanut aikaan just sellaset juhlat kun on toivonut.Joten hei nyt ihan oikeesti,vähän kunnioitusta ja käytöstapoja jne kehiin.Sama ku kertoisitte (ok nyt menee vähän kärjistetyks myönnän) häitään kuukausia suunnitelleelle morsiamelle,että "hei sun hääpuku on muuten vitun ruma,meikit ei sovi sulle ja hyi helvetti mitä oot oikei ajatellu?? oisin todellakin oottanu parempaa!" Se on sen juhlijan unelmapäivä/juhla mistä on kyse.Ihan mitkä tahansa juhlat olikaan kyseessä,niin ne juhlat on sitä päivänsankaria varten,ei ketään muuta.Ja jos päivänsankari on tyytyväinen niin edelleen,muulla ei oo väliä.

Ja mitä tulee siihen kritiikin antamiseen,sen voi tosiaan tehdä monella tapaa.
"Itse en välttämättä olisi valinnut tuota asukokonaisuutta,mut näyttää hyvältä sun päällä" kuulostaa paljon paremmalta kun se aina yhtä ihana "Hyi vittu näytät ihan perseeltä kui kehtasit?!!?!?!?!?!??!?!?!".

Ja ku siinä on sekin,että vaikka mielipiteesi ois toi jälkimmäinen niin sitä ei tartte sanoa niin kärkkäästi.Se,et osaat kaunistella/siistiä puheitas ei oo toisen mielistelyä vaan ihan normaalia kanssakäymistä ja toisen tunteiden jne. huomioon ottamista.Ja sitä osa vois teistä ajatella.Tuskin esim aina tykkäätte tein kavereitten kaikista uusista vaatteista.Mut sanotteko te niille suoraan,et miks ostit ton ei sovi yhtään sulle yäk.Vähän epäilen..Osaatte siis varmasti olla hienotunteisia ja harkitsevaisia puheittenne kanssa.Käyttäkää siis tätä myös sillon kun annatte palautetta tuntemattomalle henkilölle älkääkä pelkästään sillon,kun puhutte teille tärkeille ihmisille.

Anteeks tästä luultavast tosi sekavasta kommentista mut no,oli kerranki sanottavaa.Toivottavasti teistä ees joku tajus tän kommentin pointin.

-Anni

Anonyymi kirjoitti...

Onnea upealle Saaralle ! <3 Älä välitä noista tyhjänpäiväsistä jankuttajista, sihisen itekki täällä raivostannoiden takia.
Niin ja lue viimeiset kommentit tuolta yhestä postauksesta, jossa olit bailaamassa abreun ja pinjan ja jonkun muun kanssa.
Onnea vielä ! <3

Sassi kirjoitti...

haha tää on taas tätä. Jos tuo annan kommentti ois sanonottu IRL, ei kukaa ois vetäny hernettä nenää. Nimettömänä on niiiiiiiin helppo kirjottaa täyttä paskaa. Annaha vaa korosti sitä, miten kaunis sää olit sen mielestä. huhhuh, tää suomen blogimaailma on mennyt iha käsittämättömäksi.

Sallamaari kirjoitti...

Kohta kaikissa blogeissa on kommenttivalvonta. Enkä ihmettele miksi.

(Onnea Saara!)

Anonyymi kirjoitti...

Pitäiskö siirtää tää keskustelu KissFM Chattiin? Jos se on siis viel pystyssä. Mun mielestä sun mekkos oli sun näkönen, ja ruokakin oli hyvää (söin tosin vaan karkkeja)

t. Cinnamon

Anonyymi kirjoitti...

Oot ollu niin nättinä! ^^
MUTTA, mun asia oli et haluan ton pavlovan ohjeen! :D näyttää aika herkulta, nam.
-anna-

Anonyymi kirjoitti...

Kyl on joillain otsaa tulla haukkumaan toisen YO-mekkoa !! Näytit upealta ja bileet vaikutti huippuhauskoilta :] Onnea vielä!

Anonyymi kirjoitti...

OOt ihana!!!

Mai-ju kirjoitti...

"Hyvät tavat ja kunnioitus toisia kohtaan on mun mielestä aina ja kaikkialla enemmän kuin tervetulleita."

Aivan. Onko lukijan tehtävä tulkita, koska kirjoitus on läppää ja koska ei... Läppää voi heittää ilman tulkinnanvaraisuuksiakin. Mitä kun Annaa tuntematon lukija tulee ensi kertaa blogiin ja ei tunne kyseisen kirjoittajan tapoja... Saako tuntemattomille sanoa kadulla ihan mitä vain ja sen jälkeen tokaista, että se nyt on mun läppää, olis sun pitäny tietää... Jos blogia tahtoo kirjoittaa vain kavereille, niin sen voinee laittaa salasanan taakse, niin ettei tuntemattomia blogiin eksy. Julkisena sitä nyt sattuu lukemaan myös muutkin.

Että näin. Oli vain pakko sanoa, vaikkei tekisi mieli asiaan sekaantua. Asioilla nyt tuppaa olemaan useampiakin puolia, eikä vain se yksi. :)

Anonyymi kirjoitti...

"Keskity vaan siihen meikkaukseen ja jätä noi inkutukses vähän älykkäämmille."

:DD repesin tälle ihan totaalisesti.

Blogisi on yks suosikeistani mm. näppärän ja hauskan kirjoitustyylin takia. Täytynee tästä lähin alkaa lukee myös kommenttiboksia, jos täältä löytyy tollaisia helmiä.

Anonyymi kirjoitti...

Mekkosi oli ihana, tyylisi on ihana ja olet itse aivan ihana, hiuksesi voisin ottaa ainakin heti itselleni! Olet siis aivan mahdottoman ihana 8)

Terkuin sua fanittava lukijasi :)

Jenna kirjoitti...

Mun mielestä sun mekko on kaunis ja on sun tyylinen enemmän kun tarpeeksi. =)

Anonyymi kirjoitti...

HHL= hot n' heavy lovin' !! :Dd haha eivaan, mikä se on oikeesti.

-R- kirjoitti...

IHANA POMMI!!!!

t. Kaapo-koira ja äiti ;)

Anonyymi kirjoitti...

EI HELKUTTI SUN LUONNETTA :D OOT JOTAIN NIIN MAHTAVAA! HAHAAA. OON PITKÄÄN LUESKELLU TÄTÄ, EN OO VAAN JAKSANU KOMSUUU(ihq:D joo okei jätän tän "läpän heiton" sulle ku mult ei iha niin hyvin luonnistu)
MUT OLI NIIIN PAKKO NYT KERRANKI SANOO ET OON NIIN MAHTAVA JA SAAT KYL AINA NAURAMAAN!! VOI NIINKU VAAN IHAILLA JA OTTAA OPPIA :D ah, ihanaa että on netti<3 täältä voi saada myös hyviä vinkkejä elämään :D pahhaha. ´jes.toka huono läppä. joooteen -> main point oli, ET ÄLÄ VAAN IKINÄ MUUTU :D oot niin ihanan aito!

Maj kirjoitti...

Sarzaaa!
sä olit kauniina, hiukset, naama ja vaatetus onnistui. Ja puku oli vieläpä uniiikkki,ihana ja persoonallinen. Juhlat meni hyvin ja kaikki on hyvin, jeh!

Olisin itekki halunnut jotain persoonallisempaa kuin tuo tusina mekkoni, mut ehkä ens kerralla si:)

nähdään la, ootan jo sua<3

T.MAJ

Anonyymi kirjoitti...

Ihana mekko kerta kaikkiaan!! Niin ja onnea :)

Anonyymi kirjoitti...

höh, ois aika tylsää jos kommenttivalvonta on kaikilla päällä, eikä näkis mitään negakommentteja. Lukiessa saa hurjasti huumoria päivään toisten valituksista, varsinkin kun suurin osa on ihan hurjan typeriä ja vailla mitään perää =D

Saaralle vielä onnea ihan kauheasti, olit/(olet) aivan upeannäköinen ja varmasti aivan upea luonteeltasikin, koska osaat suhtautua valituskommentteihin tosi fiksusti, ite varmaan nostaisin jo kunnianloukkaussyytteitä ja oisin lopettanut aikapäiviä sitten bloggaamisen jos tollasta saisin kuulla..
kaikkea hyvää tulevaisuuteesi, ja toivottavasti jaksat vastoinkäymisistä huolimatta pitää edelleen blogiasi!

Anonyymi kirjoitti...

sape rakas,ethän voisi seurustella pojan kanssa jolla on tuollaiset kengät? :D

-may

Anonyymi kirjoitti...

Äitis kuulostaa ihanalta ihmiseltä ton kommentin perusteella! :>

Heidi kirjoitti...

Vähän sie oot söpö livenä :D näin sattumalta sut, lauran ja jonku hemmon aurinkolahdessa. puhuit just puhelimeen " kuulostaa mahtavalta, kuulostaa mahtavalta." :)

Anonyymi kirjoitti...

missä nuunuu? :O

Anonyymi kirjoitti...

Mua pisti silmään toi yks kakku tossa pöydällä, ihan sika upeet värit koristeissa, pakko tehdä ite sellanen tuleviin juhliin kesällä. Siis tuo kakku, missä on mansikkaa, mustikkaa, kiiviä, jotain vihreitä lehtiä ja oisko jotain mandariininpalasia. Ihanan räikee :P Pavlovat on kans hyviä!

Milla kirjoitti...

miiitäs, mulla on jääny blogien lukemiset omien ylppärien jälkimainingeissa ihan nollille, ja kaikissa tuntuu olevan jotain hulabaloota noiden anonyymien kans...? :O ja pidä meidän prinsessaunelmamekkoisten puolia, itsellänikin oli vaaleapunainen tylliunelma, enkä edes harkinnut laittavani päälleni mitään vähänkään konservatiisisempaa hirvitystä! ylppärit on jokaiselle yksi tärkeimmistä päivistä - pitää tehdä niistä oman näköiset. vaikea kuvitella nauttivansa päivästä nuhjumekossa ja överimeikeissä...

Milla kirjoitti...

^^äikän ee ei näemmä suojaa kirjotusvirheiltä... :DDD

Anonyymi kirjoitti...

Heippatihei Saara! täällä kymysys hiuksiin liittyen, sinä kun tunnut tietävän kyseisestä asiasta kohtuullisesti. Mulla on ollut nyt noin 7 vuotta tummanruskeanmustat hiukset, oikea värini on vaalea maantienharmaa, ja haluaisin nyt eroon tummasta väristä, ja saada jotain vähän pempeämpää väriä, sellaista beigen vaaleanruskeaa, luonnollisempaa. Kysyin parturiltani, millainen projekti tämä tulisi olemaan, ja hän kertoi että vaalennus olisi kohtuu helppo homma, heillä kuulemma tehdään vaalennus jotenkin jollakin värinpurku -tekniikalla, joka poistaa hiuksesta kaikki värikerrokset.
Kertoisitko tästä toimenpiteestä, onko kuinka paljon hiusta kuluttava, hiukseni ovat muutenkin suht kuivat, mutta kun yli kaiken haluaisin eroon mustasta päästäni.

Saara kirjoitti...

Kiva kuulla, että juhlat sujuivat hyvin ja oli hauskaa, niin sitä kuuluukin ahkeroinnin jälkeen juhlia kunnolla! :)

p.s. Oot ollu aivan mielettömän kauniina, oot ihana!

salli kirjoitti...

Voi Saara, olet ihana!
Kaikkia ei voi miellyttää onneksi ei tarvitsekaan! Meitä on moneen junaan, jos ei tykkää, voi jättää lukematta. En minäkään syö maksalaatikkoa vaan siksi että saisin valittaa kuinka pahalta se maistuu..(nyt joku sanoo että senkin lumppu, maksalaatikko on maailman parasta)

anna soijja,Saara! :)

-salli

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on hhl? :D

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kompata tuota edellä kirjoittanutta anonyymiä, hyvät tavat ovat nimittäin tosiaan kaikkialla tervetulleita, myös bloggaajien kirjoituksissa. Mielestäni ei myöskään ole pelkästään lukijan tehtävä päätellä koska kyseessä on kärjistetty läppä, etenkin jos kyseisen ihmisen kirjoituksia ei ole aiemmin lukenut. Kehuja voi antaa myös muita vahingossakaan loukkaamatta. Jos nyt kuitenkin välttämättä haluaa Annan tavoin kärjistää, ottaa aina sen riskin että joku loukkaantuu, ymmärsi kyseessä olevan kärjistyksen tai ei.

Mielestäni on ihan oikeutettua, että jos päättää valita kärjistyksen kehumistavakseen, niin silloin on myös hyväksyttävä, etteivät kaikki välttämättä ymmärrä asiaa ainoastaan kärjistettynä. Etenkään täällä intterwebbskun ihmeellisessä maailmassa, jossa äänensävyt ja ilmeet eivät auta siinä tulkinnassa yhtään. Monet varmasti näkevät kärjistämisessä myös sen ikävän puolen, vaikka ymmärtäisivätkin kyseessä olevan nimenomaan läpän ja kärjistyksen. Ihan samoin kun kritiikkiä voi antaa monella tapaa, voi myös niitä kehuja jaella myös siten ettei vahingossakaan kukaan loukkaannu tai vedä sitä pienintäkään hernettä nenään. :)

Aurinkoista kesää sinulle ja onnea vielä valmistumisesta!

aniliini kirjoitti...

"p.s. menen nyt nukkumaan rakkaan mekkoni viereen, sillä rakastan sitä paljon ja aion rekisteröidä parisuhteemme pikimmiten. Auttaja Haikin meni naimisiin krumeluurisian kanssa.
p.p.s. Anna miten kehtaat sanoa, että mun varpaat on isot?!"

Hahahahahah, reps ja kops XD

Myöhästyneet onnittelut ylioppilaalle, mun mielestä olit nätti ja ihana. Puku ois kiva nähdä luonnossa, kerrankin joku uskaltaa ja haluaa pukeutua vähän eri normien mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

"SIIS VOI VITULLA PÄÄHÄN KAIKKII JOTKA EI NIINQ TYKÄNNY MUN MEKOSTA!" T. Saara

...joo siis tietty tää on sun Blogi ja sä saat sanoo mitä haluut jne, mut mieti nyt vähän...

fudge kirjoitti...

Sanonpa vaan, että ihana mekko, ihana Saara, ihana hauva ja ihana kommentti sun äitiltäsi! <3 Onnea vielä!

vra kirjoitti...

Ihana, miten jonkun koiran nimi voi olla Punkki? :DD<3 Ihan sairaan söpö!<3

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Mä ymmärrän kyllä osan, ei kaikkia voi miellyttää :)

Anonyymi: Mekkonillitys oli vain pieni bonus :) Enkä mä siitä negatiivisesta kommentoinnista, vaan siitä, miten se tehtiin. Asiat voi ilmaista monella eri tavalla.

kris: This gonna be alright!

Anonyymi: Hyväksyntää, hellyyttä ja läheisyyttä!

mau?: En mäkään tota lapsellisuutta ihan ymmärtänyt :P Mun mielestä on lapsellista tulla kommentoimaan alatyylisesti.

Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan!

sofia: Paikalla kyllä :) Pitää katsella josko jonkun muun kamerassa olisi siitäkin ämmästä kuvia.

Annie: Tää on mulle aikoja sitten järvenpäästä kotiutunut käsite; hyväksyntää, hellyyttä ja läheisyyttä. Ei sua hakata<3

nadjastrange: Pavlova<3<3

Carra: Sinettejä joo! :)

Anonyymi: Niinhän mä sanoinkin :) Enkä odottanut kehuja ja kukkasia pelkästään, en tietenkään. Mutta musta on teiltä todella lapsellista kommentoida todella negatiiviseen sävyyn asiaa, jonka voisi ilmaista paljon soveliaammin.

Ja hei, näyttäkää minulle tyttö, joka valmistujais / synttäri / hääpäivänä haluaisi kuulla jotain muutakin kuin kehuja :D

Mun blogi, mun maailma :) Tervetuloa tänne, täällä on kivempaa!<3

lotta: Hahaha :D Pro -meininkiä!!

jennie: Kiitosta kiitosta! Pidän täällä ihan nollalinjaa parisuhteiden alueelle hilpaisemisesta :). Täällä esiintyvät mieshenkilöt ovat poikkeuksetta hyviä ystäviä :P

nilla: Hehe, ajattelinkin pistää sellaisen opastus -postauksen aiheesta :D

Anonyymi: Hihi, tämä alkoi naurattaa, ja vaihdoinkin aiempaa vastausta hieman :D

HAuskaa, että puolet teistä löytää musta hyviä ja puolet naurettavan lapsellisia piirteitä :D Maailma on OUTO.

Rusina: OO! Oon ruokottoman kiroilunkin jälkeen symppis! Kiitos<3 Mua nimittäin huolestutti jo aika paljon :D

I don't make fashion, I am fashion.: En lannistu en :D Ei hätää. Musta on inhottava ajatus, että tuolla pampuloi ihmisiä, jotka hetkeäkään epäilemättä vaan ruotii toisia, ajattelematta sen kummemmin samaa omalle kohdalleen.

Anonyymi: Hmm.. Siis tämän yhden postauksen perusteella? :D

En ole nillittänyt ainoastakaan asiallisesta kommentista :) Vain niistä: HYI VITTU -henkisistä. Se minulle kai sallitaan?

Ja miksi netissä pitää olla sellainen käytäntö? Selitä tämä minulle heti. Miksi pitää antaa anonyymisti mahdollisuus laukoa julkisesti kasvonsa paljastavalle henkilölle mitä lystää?

Miettikääpä nyt hetki.

Anna: Saat Antteks<3 :D Ne Nellyt on IHANAT!

Saara: Vitsit, oot kyllä fiksu kommentoija<3 IHanaa<3<3

Anonyymi: Kiitoksi! :)

zarna: Sorit teille, kun on ollut hiljaista! :D Mä oon tehnyt nyt taas 12h duunipäiviä. Torstaina pitäisi helpottaa :P

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Munkin mielestä tän homman pitäisi toimia molempiin suuntiin.

Kiitokset onnitteluista!

Anonyymi: En mä kahta kauheammin haukkunut :) Toi oli kerääntymä kuukausien nillityksestä ja voidaan varmaan kerätä kaikki negatiiviset kommentit, jota näihinkin kommenttibokseihin on kerääntynyt ja laittaa vierekkäin mun yhden lauseen kanssa. Suhteellisuus.. Ja se mun nillitys ei edes lähtenyt mekosta, vaan mun totaalisesta ymmärtämättömyydestä Annan kommenttiboksia kohtaan.

Ja tässä kaikille muille muuten hyvä esimerkki sellaisesta mieltä pahoittamattomasta "negatiivisesta" kommentista :D

Anonyymi: Äippä tuolla vastailikin! Eli kyseessä on Pommi :)

Nelliina: TYLLIPYLLERÖ! Luv<3

Louskutusta on ja sitä löytyy joka kulman takaa lisää. Nyt vaan meni omalla kohdalla kahdessa kohteessa yli. Tästä lähtien niellään taas kaikki kiltisti ja anonyymit voi tyytyväisenä laukoa menemään ;)

Ja jännittävää on juuri tämä "Meillä on oikeus, koska sinä julkaiset". Miksi? Miksi niillä on oikeus? Johonkin on joskus vedettävä raja, mutta sitä ei ole tässä blogissa vielä ylitetty.

linda: Hoho, tervemenoa, kerro kuitenkin tulitko tsekkaamaan vastasinko kommenttiin ;)

Lina: Oooh, bootylicious kuulostaa suhteellisen upealta! Hornaan tikkujalat ja luuperseet!

Weoph: Hahaha :D Musta on must ja ajaton, mekko toimii sen takia monissa muissakin juhlissa!

Korkkarit oli muuten juhlapäivänä musta-valkoiset ja täydensivät kokonaisuuden sopivasti ^_^

Ja täältäkin tuli jyrkkä EI vahvalle meikille :D Olisin näyttänyt meikkipelleltä. SUutarin lapsella jne..

Hahahahahaha, toi loppu oli täydellinen. Onnellisuus ja musta ei sovi samaan lauseeseen!!! NOT! :D

Tiina: Ja ihanan makuisia... Kuolaan vieläkin :D

Halina: Tuo koira on niin rakas<3

Samaan lopputulokseen mäkin tulin. Kaikkea ei vaan tarvitse niellä :P

kris: Aamen. Mulle on se ja sama, lukeeko tätä 5000, 50 vai 5 ihmistä. Suurin ero on negatiivisten kommenttien määrä.

Anonyymi: Tjooooh. En mä tajua. Saa nimittäin olla aika pohjamudissa itsetunto, jos itselleen tuntematon ihminen joka ei ole ollut paikalla "loukkaa" läpällä heitetyllä kommentilla :D

Aiheeseen täysin liittyen, paikalla oli muuten hurjan nättejä tyttöjä!

Anonyymi: Niinpä =)

Halina: Musta on ihanaa, että se on tajunnut mun olevan pikku prinsessa<3<3<3

Anonyymi: Tädin koira! :) Ja se on pommi! :)

Jenni: Mä teen sille testejä.....

NooranElämää: Mulla oli prinsessaolo ja kakutkin maistui prinsessakakuilta<3<3 Paitsi ei siltä ällöltä marsipaanipäälysteiseltä ällötykseltä :D

Anonyymi: Oli ihanat juhlat!!! Hyväksyntää, hellyyttä ja läheisyyttä!

Punapää: Mulla on lähipiirissä jo yksi ariel :P En ehkä raaski viedä rakkaan kummitätini paikkaa<3

Anonyymi: Punainen ja lyhyt? :D Sellainenkin löytyy jo!

Tuula: Mekko teki tehtävänsä täydellisesti<3 Kuvia korusta on tulossa :)

Äiti olet rakas<3 Haha, eiköhän tuo ole ainoa V-sana, joka täällä tullaan näkemään piiitkään aikaan :D

Seison silti sen takana selkä suorana.

Mipa: Hieman epäuskoinen vain :D Sen takia mä siis vaan vakuuttelin :PP

Anonyymi: Äippä onkin luv<3

Maiju: haha, kokeile googlettaa evk ja katso tuottaako tuloksia. En nyt viitsi sitä toistella :D

Anonyymi: Hei raksbe! En mä niistä vetänyt hernettä nenään, vaan siitä, ettei monet tajunneet Annan heittämää läppää läpäksi. Ja siinä samalla tulistuin siitä, että täällä oli niitä: HYI ODOTIN PAREMPAA OLITPA PETTYMYS -juttuja. Ne ei ole ok. Ok on sanoa, että ei ollut mun tyylinen juttu :)

Mietipä sinäkin homma uudelleen.

Anni: Jep ja jep. Tajusit pointtini täysin, toivottavasti muutkin tajuaisivat :)

Anonyymi: Kiitos ja en! Ja käytä vaan, kunhan ei mee mihinkään kauheeseen vihakäyttöön :D

Sassi: Jia, en mä ainakaan ottaisi vastaavaa itseeni.

Sallamaari: Jep :P Yritetään selvitä ilman sitä!

Saara kirjoitti...

Cinnamon: HAha, KissFM RULES!! p.s. nähdään tänään ;)

-anna-: Mä varastan sen äidiltä!

Anonyymi: Kiitoksia! :)

Anonyymi: Niin säkin!!

Mai-ju: Ei, mutta kyllä mä lukijana pohdin tekstin läpi pari kertaa, ennen kuin vedän johtopäätöksiä :) Nää pienet ääliömäiset hymiöt kun kertoo vaikka mitä ;)

Anonyymi: Niin minäkin :D

KOmmenttiboksi aiheuttaa yleensä vain hilpeyttä!

Anonyymi: Pöhköt :D Mun pitää ehkä joskus oikeasti esitellä teille vähän mun tyyliä, että voitte perustella noi lausahdukset :D

Hanski: Se on niin mua, ettei mikään voi enempää ollakaan<3

Anonyymi: Haha, hyväksyntää, hellyyttä ja läheisyyttä!

-R-: Niin on ^_____^

Anonyymi: Hohoho, tää pelasti mun päivän! :D Egotrippi soi taustalla, enkä koskaan ikinä muutu ;)

Maj: VKL ODOTAN SUAAA!! Olit nättinä mari<3

Anonyymi: Kiitos!

Anonyymi: Hehe, tällä alalla pitää kestää vaikka mitä muutakin. Olankohautuksella ja naurunremakalla nää menee yleensä ohi.

may: Teemun kengät oli oikeasti pirun hienot! Mutta ei me seukatakaan :D

Anonyymi: Äiti on<3

HeDa: Haha, puhuin muuten tän päivän ohjelmasta :D Ja messissä ei ollut Laura vaan Anna :)

Anonyymi: Partsilla kai. Tai kirjastossa!

Anonyymi: Sehän on pavlova! :)

Milla: Prinsessamekko pitää omia puoliaankin<3

Milla: Haha, M:llä mulle ne vielä sallitaan ;)

Anonyymi: Värinpoistohan se on :) Saatetana tehdä hieman eri tekniikoilla ja miedommilla hapetteilla, mutta kyllä se tukan tappaa. Kunnon hoitotuotteet vaan peliin, niin selviät itsekin hengissä!


Saara: Kiitos ja kiitos ^_^

salli: SENKIN LUMPPU!! MAKSALAATIKKO ON MAAILMAN PARASTA!!! ;D

Anonyymi: Hyväksyntää hellyyttä ja LÄHEISYYTTÄ!!

Anonyymi: ´Tottakai ottaa riskin, mutta pitääkö bloggaajan ottaa joka kerta jokainen uusi lukija huomioon? Jos blogia on kirjoittanut useamman vuoden, voi olettaa sen perus lukijakunnan ymmärtävän kyllä :P

Hymiöt auttavat! Ja mun mielestä se Annan vinkkisilmä selvensi kyllä.

Eiköhän itsellä jos toisella ole jonkinlaista petrattavaa.

Ja kiitoksia! :)

aniliini: Kiitoksia! Mekosta tulee kyllä kunnon kuvat kun pääsen kuvauttamaan kiitoskortin ja ylppärikuvat muutenkin!

Anonyymi: Noinko minä sanoin? =) Eipä laiteta siellä sanoja muiden suuhun. Mä seison OMAN lauseeni takana 100%, se ei liittynyt mekkoon mitenkään.

Mietithän itsekin :)

fudge: Kiiiitos! :)

Lundora kirjoitti...

"...mutta ymmärrä ettei neiti pikku prinsessa voi saada VAIN ja ainoastaan kehuja hänen ylppäri juhlistaan..."

Kukahan siellä katkeroituu. :'D
Nuo kirjoitusvirheistä nalkuttamisetkin on jotain niin naurettavaa, ikään kuin blogin kirjoittajan tulisi olla myös täydellinen ja kirjoittaa täydellistä äidin____kieltä ettei kenellekään vaan tule paha mieli tai rupeisi jopa ärsyttämään.

Mutta niin, tykkään tuosta sun mekosta, vaikka olisin itse tehnytkin yläosasta vähän pidemmän. Ihania hääkuvia. :DD<3

Anonyymi kirjoitti...

HEI NYT IHAN TOTTA!

alkaa mennä maku jos tää menee tälläseksi väittelyksi! mielipiteistä ei voi väitellä!

JA
Aika ISON vaivan te kateelliset panetteliat jaksatte moisesta nähdä! mielipiteitä saa olla, mutta pitäkää loukkaavat mielipiteet ominanne. Ja pankaa itse paremmaksi mikäli teillä on siihen edes minkäänlaista kanttia. minä tulen mielelläni arvostelemaan! (:

Ja saara nyt topistaudut. älä kommentoi noita vähäpätöisiä anonyymejä, sillä se provosoi heitä lisää, ja sitten provosoidut sinä ja oravanpyörä jatkuu! niinkun olemme nähneet. Jatka samaan malliin perus postauksia, minä ainakin rakastan lukea niitä! pitää muistaa että joukkoon mahtuu aina niitä jotka vihaavat ja niitä jotka rakastavat!

<3 alexandra

Anonyymi kirjoitti...

ei voi. lol. oikeesti hahahah. vaikken ees mitenkään tunne annaa , mut luen se blogia eli tavallaan tunnen :DD hah a . mutta joo o kyllä mä nyt ainakin sen ihan vitsiks käsitin tai no tottahan se melkein onkin koska oot ihan sairaan upee ! hahaahhaha ei voi ku nauraa, oikeesti mitä yt tollasesta täytyy alkaa piipittää..jotenki arvasin et siitä vois tulla jotai :DD voivoi..

mutta selasin äkkiä tän postauksen silmät kiinni :D koska haluun lukee tän rauhassa ,joten otin kantaa ny tähän vaan :D

Anna kirjoitti...

Saaaaara ihana:D<3
Olit ihan super kauniina ja olet!

Anonyymi kirjoitti...

Huh! Olipas pitkä postaus, sun mekko oli upee, se nyt on ihan oma asia tykkääkö vau ei, ja suurin osa sun blogin lukijoista mun laskelmieni mukaan tykkäs. Onnea tuoreelle ylioppilaalle ! <3 ps. Odotan sitä ylläriä innolla ! pps. uus kisa, ne on niin mahtavia ! (: <3

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis saara :) voisitko tehdä pikkupostauksen kulmista :D:D oikea tapa nyppiä ja minkä muotoiset olisivat hyvät jne. ja osaatko antaa hinta-arviota jos pyydän sut meikkaamaan? heitä jotain!

kiitos pus!

Anonyymi kirjoitti...

haahha olit lintsil =D

terv. työntekijä

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Ovato tigi bed head tuotteet tarpeeksi hoitavia kuiville hiuksille? Tilaisin nimittäin tigin superstar shampoon ja self absorbed hoitoaineen, mitä mieltä olet, ovatko hintansa väärtejä hoitamaan tukkani kuntoon?

Saara kirjoitti...

Asta: Hihi, tälle kropalle sopi juuri tuo malli. Pitää tietää omat rajat :D


Alexandra: Mä oon vastannut vain siksi, että periaatteena on että kaikkeen vastataan :)

Taitaa tulla tähänkin pian loppu, kun näitä kommentteja on niiin paljon ja aikaa rajallisesti :(

Anonyymi: Haha, tervetuloa lukemaan paremmalla ajalla :D

Anna: Ihana Anna itse!<3

Anonyymi: Joo, ei se mekosta ollut kiinni se avautuminen :D Se tuli bonarina päälle!

Anonyymi: Voin tehdä kunhan saan hyvät kohdekulmat! Sanotaan, että meikkien hinnat vaihtelee 40-200e tai 50-80e/h.

Anonyymi: Jos tää ei ollu Tiia, niin MOI :D Olin pienenä riemuidioottina siellä ja kiljuin kovaa.

Näitkö Danielin ja sen maalatun naaman?? :D

Anonyymi: Hmm.. Superstar ei ainakaan ole kovin hoitava, mutta self absorbed on ihan ok. Jos tukka pitää hoitaa superkuntoon (ja siinä ei ole pidennyksiä) valitsisin s-factor -sarjan!

Sanni kirjoitti...

Tuo Punkki-koira on kyllä jotain ihan järjettömän suloista!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Saara!
Aluksi tunnustus. Inhoan blogeja koska kellään, paitsi ehkä Gandhilla, ei ole niin kiinnostavaa elämää et jaksasin siitä koko ajan lukea. Sun blogis on kuitenkin monin paikoin verrattavissa semmoseen blogiin, joka arvatenkin syntyis jos Gandhi viettäis vuoden avaruusasema Alfalla, eli uskomattoman viihdyttävää! :D Oon täys koukuttunu tähä ja jatka todellaki samalla linjalla ! Oot mieletön tehopakkaus joka tajuaa andy sambergin ja ystävien päälle, mikä tietenki kertoo ihmisestä kaiken. (Täytyy siis olla loistava) Keep it up! Ja nillittäjille tiedoksi että vaikka kirjottaisitte kirjan -1000 ja 1 tapaa haukkua saaraa- sitä ei kiinnostais pätkääkään koska sen elämässä on Gandhimaista sisältöä!

Tv. Lape!

Heidi kirjoitti...

okei :D en nähny lauran kasvoja mutta jotenki se näytti takaapäin siltä ::D

Anonyymi kirjoitti...

Olet kyllä yksi kevään kauneimmista valmistujista!

Irene kirjoitti...

hehe sano seuraavaksi vamma-anonyymeille että vitulla päähän JA kyrvällä takaraivoon! se on ehkä paras koskaan kuulemani aukominen ;)

minttu kirjoitti...

omnomnom, miten herkun näköstä toi vihree kakku juttu :P.

Laura kirjoitti...

Ensinnäki, ootpa ollu tosi nättinä :) !! Toiseks, julkaisethan noiden limekakun & pavlovan ohjeet täällä, joohan? Näyttää niin hyvälle nuo ;)

Anonyymi kirjoitti...

hahaa oi että rakastan noit hääkuviii!!!!!!!!<3<3

Anonyymi kirjoitti...

"Pakko kompata tuota edellä kirjoittanutta anonyymiä, hyvät tavat ovat nimittäin tosiaan kaikkialla tervetulleita, myös bloggaajien kirjoituksissa. Mielestäni ei myöskään ole pelkästään lukijan tehtävä päätellä koska kyseessä on kärjistetty läppä, etenkin jos kyseisen ihmisen kirjoituksia ei ole aiemmin lukenut. Kehuja voi antaa myös muita vahingossakaan loukkaamatta. Jos nyt kuitenkin välttämättä haluaa Annan tavoin kärjistää, ottaa aina sen riskin että joku loukkaantuu, ymmärsi kyseessä olevan kärjistyksen tai ei.

Mielestäni on ihan oikeutettua, että jos päättää valita kärjistyksen kehumistavakseen, niin silloin on myös hyväksyttävä, etteivät kaikki välttämättä ymmärrä asiaa ainoastaan kärjistettynä. Monet varmasti näkevät kärjistämisessä myös sen ikävän puolen, vaikka ymmärtäisivätkin kyseessä olevan nimenomaan läpän ja kärjistyksen. Ihan samoin kun kritiikkiä voi antaa monella tapaa, voi myös niitä kehuja jaella myös siten ettei vahingossakaan kukaan loukkaannu tai vedä sitä pienintäkään hernettä nenään."

Niinpä. Anna itse peräänkuuluttaa positiivisuutta, ei kestä mitään kommenttia blogissaan, mutta itse heittää tuollaista läppää muiden kustannuksella? Mautonta.

Joskus sitä toisten kustannuksella läppäilyä voi kutsua myös vittuiluks. Kaikkea veemäistä ei tarvitse peitota huumoriin. Kehuja saa varmaan annettua ilman muiden tallomista..