torstai 14. toukokuuta 2009

Coastal vibes!



Moi! Sorit alkuun radiohiljaisuudesta. Mulla on ollut a) tekemistä b) väsymys c) hetkellinen bloggausinnon katoaminen. Eiköhän tää tästä, takaisin hevosen selkään vaan! Huonot kuvat johtunevat tuosta c -kohdasta ja sen vaikutuksesta normaaliin käyttäytymiseen

Mä tilasin taannoin ison kasan luomivärejä ym. Coastal Scents:iltä. Uskomattoman alhaiset hinnat ja muiden tekemät arvostelut saivat mut vakuuttuneeksi siitä, ettei mun 130e mene ainakaan ihan hukkaan. Vertauksen vuoksi voidaan nyt miettiä, että 130e saa Suomesta 6-7kpl MUSin luomivärejä.



Surffailin sivuilla monet illat ennen tilauksen tekemistä. Ostoskoriin päätyi lopulta:

- 66 Color Lip Palette
- 88 Piece Makeup Palette
- 88 Ultra Shimmer Makeup Palette
- 10 Piece Professional Blush
- pieni valikoima siveltimiä

Hinnaksi tuli postikuluineen 124 dollaria ja tämän päälle vielä tullimaksuja n. 25e. Ei paha.




88 luomivärin paletti pitää sisällään mielettömän hyvän väriskaalan (harmi, jos 88 väriin ei mahtuisi mitään hyvää..). Pigmenttiä löytyy, mutta niin löytyy myös talkkia. Ilman pohjustusta ammattimeikkaaja voi heittää näillä lähinnä vesilintua. Pohjustuksen kanssa taas... I like it!



Tuossa vertailun vuoksi vasemmalla pohjustuksen kanssa ja oikealla ilman. P.S. kiva käsi.







88 Ultra Shimmer -paletissa tuo talkin ja helmiäisen määrä kärjistyy siihen, että luomivärit pölyävät hirveästi. Värit kuitenkin toimivat oikein näppärästi sen samaisen pohjustuksen avulla. Ylimääräinen luomiväri kuitenkin varisee silmän alle huomattavasti pahemmin kuin tyyriimmillä vaihtoehdoilla.

Pidän tästäkin, pieniä miinuksia lukuun ottamatta!




Poskipunia olen ehtinyt testata ihan naurettavan vähän, mutta ne antavat luonnollisen kevyen sävyn. Oikein toimivia päivämeikkiin.




Huulipunapaletin voisin nostaa vaikka hitiksi asti! Sävyjä on minun tarpeisiini reilusti (myös niitä hulluja) ja koostumus on todella riittoisa ja sopivan voidemainen. Pelkään vain lemppareideni loppumista, määrät kun ovat luonnollisesti hyvinkin pieniä.

Tässä testattuna pari räväkämpää sävyä. Intensiivisyyttä löytyy!



Kokonaisuudessaan olen todella tyytyväinen. CS tuskin tule syrjäyttämään lempimerkkejäni, mutta nämä ovat täydellisiä niihin hetkiin, kun tarvitaan jotain uutta ja räväkkää sävyä. On helpompaa kantaa mukana näitä siististi pakattuja paletteja, kuin 100 eri luomivärinappia.

Tilaus muuten tuli perille alle viikossa! Aivan mahtavaa. Nyt jään odottelemaan Everyday Mineralsin pakettiani ja teen teille mineraalimeikkivertailun!

33 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heissan :-)

Meikkihommia kun työkseni myös teen niin kiinnostuin todella noista meikeistä. Super kätevää ottaa paletti mukaan josta löytyy lähes kaikki sävyt mutta tota tuleeko paketit postiin vain pitääkö ne hakea jostain muualta?
EI näyttänyt olevan pahan hintaisiakaan ;) taidan pistää tilausta.. t. Anni

Mari kirjoitti...

Mitä pohjustusainetta sä käytät?

Ja tolle anonyymille, että postiin nuo tulee..

Anonyymi kirjoitti...

Cool, mineraalimeikkijuttu tulossa :)!
mitä mieltä sä muuten ot niistä markettien (lumene, maxfactor, maybelline jne) mineraalimeikeistä? monet kun sanovat ettei niitä edes tulisi kutsua mineraalimeikeiksi.

Anskula kirjoitti...

Kiva juttu toi postaus mineraalimeikeistä, ne kiinnostaa kovasti, mutta vielä en oo siirtynyt käyttämään. Sun blogi on muutenkin ihan paras, kivaa vaihtelua kaiken maailman muoti/vaateblogien joukkoon :) Jatka samaan malliin!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän Make Up Storen luomivärejä yhdeksänkin tolla hinnalla saa o;

Anonyymi kirjoitti...

Miten sulla meni tullien kanssa, kun eikö tuo putiikki oo kuitenkin amerikoissa eikä enkuissa?
Ne kannattaapi aina muistaa kun noin isolla summalla tilailee.

Tarzan kirjoitti...

Tää blogger ei näk anna kommata...huoh, eiku uudelleen. Oisin kysellys muutaman jutun sulta tuolta tilaamiseen liittyen: minkä postitustavan valitsit, menikö tuote tullin kautta Suomessa sillä lailla, että ne ilmoittavat sieltä käsin sulle, että tuote tullut ja siihen sitte ne tullit päälle, vai miten? Tiedätkö, että käykö tuolla maksamiseen Verified by Visa, vai tarviiko olla "oikea" luotto?
Kiitos, jos jaksat vastata! :)

Jemu kirjoitti...

Pidän blogistasi kovin paljon ja odotan innolla tota mineraalimeikki postausta! Kiitti hyvistä kirjoituksista ja bloggausintoa :D

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä meikit on ihan perseestä! Se on vaa feikkausta kaikki, ootte kaikki ihan tekopyhiä! Mulla kans kiristää vähän päässä, mutta se ei kuitenkaa vaikuta mun mielipiteeseen mitenkään. Tää on vaa tällänen mielipide, minkä säki voisit vaa hyväksyy. Sillä ainaki varmistaisit mun hyvän olon. Siat meikkaa. Itse olen ainakin sikaa kauniimpi.

Kettu kuittaa

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ois kiva jos voisit maallikolle neuvoa hyvän silmämeikin pohjustuksen, kun monet varmasti kärsivät siitä ongelmasta, että väri kasaantuu luomivakoon illan myötä.

Anonyymi kirjoitti...

wou! olis joskus niin siistii päästä sun meikattavaks:D

-tuuli

kullanmuru kirjoitti...

ihania värejä noista ainaki löyty!! :D

suklaasydän / Suklaata ja Kahvia kirjoitti...

Itsekin olen pohtinut pitäisikö hommata paletti Coastal Scentsiltä, niitä nimittäin kehutaan jos siellä sun täällä. Pitäisi varmaan. Mutta mitä pohjustusta käytät että saat värit näyttämään noin hyviltä?

mad-sanna kirjoitti...

hei kerro vähän pohjustuksesta? :D en tiiä siitä mitään, vai onks se ihan tavallista meikkivoidetta?

Anonyymi kirjoitti...

voisitko suositella jotain sävyttävää kosteusvoidetta tai jotain kasvoille? :D

Anonyymi kirjoitti...

"Mun mielestä meikit on ihan perseestä! Se on vaa feikkausta kaikki, ootte kaikki ihan tekopyhiä! Mulla kans kiristää vähän päässä, mutta se ei kuitenkaa vaikuta mun mielipiteeseen mitenkään. Tää on vaa tällänen mielipide, minkä säki voisit vaa hyväksyy. Sillä ainaki varmistaisit mun hyvän olon. Siat meikkaa. Itse olen ainakin sikaa kauniimpi.

Kettu kuittaa"


hAHAHAHA repeen :D damn tyhmiäkin löytyy maailmasta wow

Noora kirjoitti...

Wou, aika hyvin on värejä tuossa. Nam!

lilja kirjoitti...

Minäkin haluun kuulla tosta pohjustuksesta! :) Nimittäin tilasin muutama kuukausi sitten noi samat luomiväripaletit, mutta kaiken hehkutuksen jälkeen petyin, kun väri ei tarttunut kovin hyvin. Ja se voi hyvinkin johtua just pohjustuksesta. Tai siis sen puutteesta.. :D

aniliini kirjoitti...

Täysin aiheen vierestä on pakko tulla kertomaan että; sä olet mun idoli!
Oon lukenu tässä koko päivän sun vanhoja postauksia, ja mitä enemmän luen, sitä enemmän toivon että olisin joskus ollut yhtä rohkea ja innokas kun sä.
Kävin itse pa-ka koulun nelisen vuotta sitten ja mua harmittaa päivä päivältä enemmän etten lähteny kouluttautumaan/opettelemaan meikkausta ja maskeerausta enemmän. Nyt kouluttautuminen ei ole taloudellisesti mahdollista, ja epäilen josko olisinkaan koskaan edes lähellekään niin taitava että siitä voisin ammatin ja edes jonkinasteisen työn itselleni saada.
Mutta todellakin, neiti, propsit sulle! Mä olen tippa linssissä lukenu täällä sun saavutuksia, ja musta on niiiin hienoo että todellakin nautit siitä mitä teet. Vihreänä kateudesta toivon että voin joskus itsekin ajatella noin kuten jossain postauksessa kerroit, että illalla autolta sisälle kävellessä tuntee vaan iloa ja onnellisuutta omasta työstään. Harvalla tässä maassa asia on niin, ja sä saat oikeesti olla ylpeä itestäs, mä ainakin olen :D

Riikka kirjoitti...

Ihana ja tarpeellinen postaus taas kerran :)
Kiva, että sulta tulee niistä mineraaleistaki juttua, tilasin nimittäin just everyday mineralsilta sen kokeilupaketin, mut en oo vielä ees uskaltanu kokeilla. Tuli muuten alle viikossa se paketti sieltä:)

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Tullipostin kautta taitaa tulla jenkeistä kaikki yli 50 dollarin lähetykset :) Eli jouduin ajelemaan vantaalle asti.


mari: M.A.C. Paintpot. Too facedin pohjustus hankinnan alla :)


Anonyymi: Mä leimaan ne markettimineraaleiksi. Oikeissa mineraalimeikeissä on vain murto-osa ainesosia noihin markettitavaroiin verrattuna.

http://evildressmaker.blogspot.com/2008/12/kometiikka-kemikaalikoktaili-vai.html

Tuollapa on mineraaleista hyvä yhteenveto :)


Anskula: Jatketaan! :)


Anonyymi: Riippuu luomiväristä :P Mutta siis pahoitteluni silti aliarvioinnista :D. Itseasiassa mä saisin melkein tuplasti noita maskeeraaja-aleilla :)


Anonyymi: Tuollahan se lukeekin :) Eli n. 25e tuli tulleja lisää.


Tarzan: Tullipostista tuli saapumisilmoitus. Maksu meni paypalin kautta ja MasterCardin halajan minä :). Mutta jos saa rekattua paypaliin electronin, niin se käy tietysti.


Jenstin: Kiitos!


Anonyymi: Ei kettu voi kuitata kun mä oon kettu!!! Ja koska oon kettu, totean, että koko elämä on feikkiä.


Anonyymi: Suoraan pohjan päälle M.A.C.:in paintpotin vaaleinta sävyä :)


tuuli: No sähköpostia kehiin vaan kun tulee tarve :)


kullanmuru: samaa mieltä! :)


suklaasydän: Se M.A.C.:in paintpot :)


minkki: Haha, ja taas :D M.A.C.:in paintpot.


Anonyymi: Tykkään tosi paljon Estée lauderin sävyttävästä päivävoiteesta, mutta esim. LbB:n voide on hinta-laatu -suhteeltaan ihan uskomaton :)


Anonyymi: Musta kettu on mahtava :D


norppa: Niinpä! :)


lilja: Sitä M.A.C.:ia taas :D


aniliini: Vitsit, ihana kuulla<3 Ja en voi muuta sanoa, kuin että ala sutia omaa ja tuttujen naamoja aina kun vaan aikaa löytyy :) Ota mallia jostain överimeikeistä ja hinkkaa niin kauan, että näyttää hyvältä. Monet jutut oivaltaa parhaiten vain itse tekemällä!

epis kirjoitti...

heisbu, neuvoisitko vähän tyhmää. en yleensä meikkaa paljoa, arkisin en ollenkaan (en jaksa) ja juhliin/bailaamaan meikkivoidepuuteriaurinkopuuteri ripsiväri + kulmat ja nyt mun pitäis loihtia harmaaseen mekkoon sopiva meikki pikkusiskon lakkiaisiin. mulla on kirkkaan vihreät silmät, joten aina ko oon kokeillu harmaata silmämeikkiä, lopputulos on ollut melko. transu. whattodoooo, olis kuitenkin kiva näyttää kerran elämässään vähän laitetulta :) kengät ja laukku on musta, koruista ei tietoa, ehkä jotain vaaleanpunaista helmenhohtoista

Anonyymi kirjoitti...

everyday mineralsista oon tykänny! toisaalta en muita mineraalimeikkejä ole testannutkaan. :) eli kerroppas sitten heti että onko joku muu vielä parempi!

Honey kirjoitti...

Eikö nuo CS:n meikit ja siveltimet valmisteta kaikki Kiinassa?

O kirjoitti...

mistä ees keksit nää kaikki parhaat postaukset?! (: sun blogi on ihan paras, rakastan kaikkia näitä meikki-juttuja vaikka ite oon ihan tylsä meikkaaja!

Anonyymi kirjoitti...

Kun teet sen postauksen mineraalimeikeistä, niin oisitko heittäny jotain kommenttia miten niillä saa ongelmat (esim couperosa, tummat silmänaluset) hyvin piiloon. Tarkoitan nyt siis vain jauhemaisia mineraalimeikkejä.

Tietenkin niitä meikkejä voi laittaa "niin paljon, että peittyy eikä näytä pakkelille" (niinku yleensä mineraalimeikkejä mainostetaan)ja on niitä esim. vihreitä jauheita peittämään punasuutta, mut mikä on sun mielipide niiden toimivuudesta? Voiko/kannattaako mineraalimeikin päälle pistää normaalia valokynää tai alle jotain voidemaista peiteväriä?

En ole kokeillut kuin jotain Max Factorin mineraalimeikkivoidetta (jauhemaista) ja ei kyllä peitäny mitään vaikka kuinka paljon pisti ja oli hirveetä glitteriä muutenkin ja se suti raapi naamaa.

Eli mites sitte noi vähän tasokkaammat, peittääkö yms? Esim. Youngbloodista oon kuullu tosi paljon hyvää mut hinta on niin suolanen, etten oo vielä uskaltanu investoida.

Kiitti:)

Mii kirjoitti...

Hei laitahan tänne heti kuva kun teet noilla meikeillä jonku meikkauksen :). Haluaa nähdä lopputuloksen, vois itsekin tilata noita.

Viivi kirjoitti...

Haa, ei vitsi mikä ihana meikkiLÄJÄ! Olis ihana päästä sutimaan noin laajalla väriskaalalla! Harmi vaan tällasen peruspalleron (joka ei normaalisti aina edes käytä luomiväriä) ei kannata tollasta hankkia kun tosta riittäs varmaan loppuelämäks ja lastenlapsillekkin ;D

perttiina kirjoitti...

Mulla on CS:ltä paljon kans kaikkee ! mm. toi shimmer paletti ja contour&blush paletti ja siveltimiä ja gel linereitä ja ööö silmämeikinpohjustusmömmö. Ja tosiaan oon huomannu että toi shimmerpaletti pölisee tosi paljon ! siis pöllyää :D Varsinkin tummemmat värit, tai no niissä sen parhaiten just huomaa.. Eli oliko toi matte-paletti sit parempi ton pöllyävyyden kannalta ? Ku mietin että jos ostaisin senkin :)

Anonyymi kirjoitti...

enskerralla kannattaa katella noita ebaysta, siel myydään ihan samaa tavaraa samalta valmistajalta mut vähän halvemmalla ja ilman coastal scents logoja. ja pienemmillä postimaksuilla.

Anonyymi kirjoitti...

nuo coastal scentsin meikit on kaikki tehty Kiinassa-siksi halpa hinta. Meikkien aineiden koostumuksesta on jo aiemmin keskusteltu kovastikin netin meikkipalstoilla, ja tuntuu, etten ainakaan itse niitä uskaltaisi iholleni latoa, viime aikaisten Kiinan valmistusskandaalien varjossa... toivottavasti kerrot asiakkaillesi, ainakin allergisille sellaisille, mitä meikkejä käytät! voi olla ikävä yllätys..

jaahas kirjoitti...

Ohhoh, pitääpä palata lukaisemaan tuo EM-juttu sitten. Itse tilasin sieltä n. kuukausi sitten sen ilmaisen kokeilusetin ja pari muuta minikokoista purkkia ja pakkohan sinne on uusi tilaus laittaa menemään. Ainakin omiin tarpeisiini lähes täydellisiä, ja vielä kohtuuhintaisiakin.

Anonyymi kirjoitti...

Minkä niistä postitustavoista valitsit? Ja osaatko vähän kertoa tosta paypalista? :)