maanantai 23. helmikuuta 2009

Put your junk in the box.Hei kuulkaas. Miittipostaus ilmestyy suuremmalla vaivalla väännettynä huomenna. Mun on vaan pakko tunkea tää koko maailman siistein kuva itsestäni saman tien kaikkialle, ja hehkuttaa the Lonely Islandia. Ennen alta löytyvien videoiden katselua / kuuntelua jokainen voi käyttää henk. koht. sensuuriaan ja säilyttää konservatiivisen ja miellyttävän maailmankuvansa :D.
(Ja jokainen kuuntelun suorittava voikin sitten tehdä omat päätöksensä mun huumorintajun laadusta. Mother, you have been warned ;).)

TLI tulee pelastamaan mut monen monet kerrat. Kuinka monta kertaa tän elämän aikana kuulee kuinka Natalie Portman räppää: "All the kids lookin up to me can suck my d*ck, It's Portman motherf*cker, drink til I'm sick"?

Aika monta, jos vaan tajuaa laittaa yhden Incredibad -levyn biiseistä repeatille :D


Just lovely<311 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

Hei ihanuus, mitä sulle tapahtuu tossa kuvassa ? :D hyviä piisejä :) hali

Anonyymi kirjoitti...

ihana mekko saara :) onks natalie portman jossai noist kolmesta? koitin katsoo silmä kovana :D

Tara kirjoitti...

oot niin sexysöpö tossa kuvassa ja HAHAHAHAHAHA tolle kommentille jonka kirjotit mulle, mul ei oo MITÄÄN muitikuvia :D:D:D:D hahahah

Anonyymi kirjoitti...

Oot niin epäreilun hot!

anna kirjoitti...

Haha, Dick in a box aiheutti ilmestyessään vuosisadan naurut, ja huvittaa kyllä vieläkin!

Anonyymi kirjoitti...

Upee toi mekko! Ja miten onnistut näyttämään noissa kakkuloissa noin khuulilta?

Osaisitko kertoa muuten mitä G tarkoittaa meikkivoidesävyn perässä? Kun on esimerkiksi 1, 1G, 2, 2G jne.

Anonyymi kirjoitti...

Kerranki törmään ihmiseen joka tietää yleensäkään mikä TLI on, jes :) Oon kyl välissä miettiny et onks mussa jotain pahasti vialla kun nää iskee muhun aina ihan täysillä( ja vielä kehenkään muuhun ei, vaikka oon yrittäny monia ystäviä valistaa näistä neroista :D), ja tietysti SNL:ää on tullut kauan jo seurattua tiiviisti nuiden jamppojen takia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Saara! Blogisi on loistava, kiitos siitä. Mulla olisi kysyttävää ihon kuorimisesta. Millä ja miten usein akneen taittuvaa ihoa tulisi kuoria? Ihoni on melkoinen sekamelska; epäpuhdas ja helposti rasvoittuva, mutta myös kovin pintakuiva varsinkin näin talvella. Meikkivoide levittyy tasaisesti toiselle poskelle, mutta toiselle puolelle ja otsaan sitä on vaikea saada levittymään kauniisti - varmasti juurikin kuivuudesta johtuen (?). Puhdistan ja kosteutan ihoni aamuin illon puhdistusgeelillä, kasvovedellä ja kosteusvoiteella.

Olen kuullut, että rakeita ym. "hiukkasia" sisältävät kuorintaemulsiot (joita ainakin markettituotteista löytyy ylivoimaisesti eniten) vain levittävät epäpuhtauksia laajemmalle alueelle. Kuulostaa ainakin minun korvaani loogiselta, mutta pitääkö väite paikkansa? En uskaltaudu kokeilemaan ennen ammattilaisen mielipidettä :)

Osaisitko suositella mulle jotakin tiettyä kuorivaa/kosteuttavaa tuotetta? Suurkiitokset vastauksestasi jo etukäteen :) Asia on mulle tärkeä.

Saara kirjoitti...

Sandra: No oon supacooool!!!


Jenna: Ei ole noista missään, mutta levyltä löytyy biisi natalie's rap :D


Tara: Muistikuvattomuus on ehkä sun onnesi :)


Anonyymi: Siis epänormaalin näköinen :D:D


Anna: Sama :D


Anonyymi: Pitää mennä siihen cooliuteen nörtteyden kautta!

Yleensä ylimääräiset kirjaimet kertovat sävyn taittavan johonkin väriin. Esim. G saattaisi olla gold, eli keltaisempaan punaisen sijasta taittava.


Anonyymi: voisin mennä naimisiin noiden poitsujen kanssa<3


Kysyvä: En ole itse opiskellut ongelmaihojen hoitoa, eli en valitettavasti osaa antaa tähän niin ammattimaista vastausta kuin varmasti toivoisit.

En kuitenkaan usko, että kevyt kuorinta mitenkään levittäisi epäpuhtauksia.. Puhdistathan kuitenkin ihosi kuorinnan jälkeen kasvovedellä joka poistaa viimeisetkin kuolleet ihosolut ja bakteerit (tietysti kasvovedestä riippuen).

Puhdistusgeelit saattavat usein olla liian voimakkaita pintakuivalle iholle. Shisheidolla on todella hyvä akneihon sarja, jonka nimeä en tietenkään nyt muista :D Tuotteet ovat sellaisissa vaalean turkooseissa helmiäispintaisissa purkeissa.

Jos akneoireilu on jatkunut pitkään, kipaise toki lääkäriin ja pyydä apocycliniä. Se on mieto antibiootti joka puhdisti oman naamani pinta-aknesta.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana tuo sinun mekkosi! Saako kysyä mistä on ostettu? :-)

Anonyymi kirjoitti...

oot tosi kaunis, ihanat hiukset! ootko luonnostas "tummempi ihoinen", vai onko nätti sävy purkista, solariumista vai etelänmatkalta? :) kivoja pitkiä postauksia persoonallisella kirjotustyylillä varustettunu! oot cool :'D