maanantai 16. helmikuuta 2009

Normipostaus.

Olin unohtanut tän jutun jo täysin, mutta pohtiessani seuraavan postauksen ideaa, se palasi päähän kuin salaman iskusta. Ida, Daniel, Eeva ja Ville (+ ihana pieni kääpiöpinseri Mårten) oli laitattamassa hiuksiaan mun luona muutama viikko sitten. Yhtäkkiä Daniel supisi jotain Idan korvaan mun hiuslakkapullosta. Hetkeä myöhemmin selvisi, että Daniel spottasi lakan mun edellisestä postauksesta :D. Sen jälkeen keskusteltiin asiasta, ja D totesi että parhaita ovat "normipostaukset". Jotenkin tukan vääntely ja meikkailu ei iske poitsuihin =).

Tässä siis normipostausten aatelia Mehicoon. Ole hyvä cinamon<3


Töitä on vaihteeksi tullut tehtyä enemmän kuin paljon, mutta tekisin aina vaan mielelläni lisää :). Välillä kun saa samalla nähdä ihania tyyppejä (JA NIIDEN IHANIA KOIRIA). Kummitätini kävi leikkauttamassa todella kärsineet latvansa ihan uuteen uskoon, ja ehkä maailman suloisin chihu Misa oli mammansa mukana.




Pakko sanoa, että tää kämppä tuntuu ihan hirveän isolta, kun sitä yksin asutan. Makkarissa tulee vuorokaudessa vietettyä se 8 tuntia.. Viikonloppuina taas 12 :P. Olisi ihan kauhea himo ottaa joku pieni karvainen ystävä pitämään seuraa. Kissat kuitenkin aiheuttavat mulle kuoleman, ja saman tekevät kanin heinät.. Koira olisi jees, mutta en voisi ottaa sitä riskiä, ettei mulla olisi sille tarpeeksi aikaa.

Taidan siis tehdä sen järkevän päätöksen, ja pitäytyä näissä ajoittaisissa karvakavereissa :)

Joku elukka olisi sitäpaitsi ihana rapsutettava ja lämmittävä kun luen ylppäreihin..




Oliko aika hieno aasinsilta tuo äskeinen ;). Olen nimittäin vihdoin saanut psykan kirjat kunnolla auki. On paljon miellyttävämpää lukea kaikkia termejä ja niiden selityksiä kirjasta, jonka kansi on noin räikeän pinkki<3.




Lukuprosessin aikana tulee luonnollisesti nälkä, ja tässä on mun ravinnonpuutteen ja karkinhimon pelastus. Honey Crunch -omput<3 Ihan äärettömän isoja, makeita ja mehukkaita omppuja. Ostan näitä aina varmaan 3kg ja mussutan onnellisena menemään :P

Tekisi itseasiassa mieli napata yksi juuri nyt... Mutta ehkä 4 pienen koiran kokoista omenaa riittää :D



Tähän loppuun vielä mun ehdottoman ihana aamu. Heräsin siinä 12 maissa, ja hengailin tapani mukaan pelkissä alusvaatteissa ympäri kämppää. Yhtäkkiä kuulen kun rappukäytävässä jonkun ovi pamahtaa kiinni, ja tajuan, että huoltomies on tulossa säätämään pattereita - tänään. Juoksen eteiseen tarkastamaan päivämäärän lapusta, jossa kerrotaan päivän lisäksi myös selkeästi kuinka hyvin pattereiden edustat tulee olla järjestetty. Jotain, minkä eteen en ole tehnyt pienintäkään elettä.. Vedän nopeasti vaatteet niskaan, ja alan siirrellä painavia esineitä ja huonekaluja pois pattereiden edestä. Kulutan tähän aikaa n. 30min jonka jälkeen postiluukku kolahtaa.

Lattialle leijailee virallisen näköinen A4 -paperi, joka kertoo huoltotöiden siirtymisestä aikaisintaan kesäkuulle teknisten vaikeuksien vuoksi :P.

Huokasin syvään, kävelin olohuoneeseen ja otin omenan. Olin kuitenkin niin ylpeä siirtotyöstäni, että kuvasin jokaisen paljaan patterini teille. Oletteko ikinä nähneet yhtä hienoa raivaustyötä? I know i haven't ;).











p.s. Alettiin ensimmäiseksi mainittuna päivänä katsoa elokuvaa Salamaseepra. D totesi nähneensä sen, ja että se on tosi hyvä leffa. Sen jälkeen D totesi lycky number slevinin olevan myös hyvä elokuva. Kysyin, mistä tämä sattui herran mieleen.

"No niissä on molemmissa hevosia."

Tarvitseeko mun edes selittää tätä? :D Haha. Terkkuja Meksikoon. Lähettäkää tacoja.

23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ah so funny! ;'D

Iba kirjoitti...

haha repesin muchosti as we say in mehiko! mulla on hölmspöin hombre amigo :D

Anonyymi kirjoitti...

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :DDDDD hahaha en ees muistanu kuinka vammanen olin (sinäkin) päivänä :D tai sinä päivänä ku leikkasit meijän tukkia. Kiitos tästä kuitenki, oli tosi piristävä rankan työpäivän jälkeen :DDD

Anonyymi kirjoitti...

Voisit tehdä jonkun postauksen
elämäsi rakkauksista ;D Milloin
ja minkä ikäisenä rakastuit ensimmäisen kerran ja mihin tai kehen.

Rakastatko vielä samoja asioita vai
onko ne muuttunut vai jäänyt lapsuuteen vai hävinnyt kokonaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi todella kiva jos kerkeäisit vastaamaan sulle laitettuihin kommentteihin.. esim Wanhoja pikaohjeita postauskseenkin on monet jääneet odottelemaan sun vastauksia.. tulee jotenkin tosi paha mieli, kun ei saa kysymyksiinsä vastauksia..

Saara kirjoitti...

iba: Haha :D Paijatkaa mehikoheppoja<3

Danilee: Se tukanleikkauspäivä oli jotain uskomattoman vammaista :D:D:D Olit niin pieni ja säälittävä kun nukahdit vielä sohvalle :D<3

anonyymi: Hui, kuulostaapa henkilökohtaiselta :D Ehkä sellaisista universaalimmista aiheista voisin tehdäkin, en välttämättä elämäni miehistä ;).


Anonyymi: Sori, oon tosi huono tsekkaamaan onko vanhoissa postauksissa kyssäreitä, mutta yritän ihan oikeasti vastailla niin paljon kuin voin! :( Nyt kävin esim vastailemassa! :)

Emma kirjoitti...

OI! Mistä Helsingistä saa Honey Cruncheja? Mussutan niitä aina kotona Eurassa (äiti heltyy suht helposti tuhlaamaan niihin, ku suostun matkaamaan sinne :D) mut täältä mistään en oo niitä bongannut. Ja yrityksen puutteesta ei voi ainakaan johtua. :D Mmm, ne on niiiiin hyvejä!

Saara kirjoitti...

Isommista s-marketeista oon löytänyt aina ja prismoista myös :)

ritu kirjoitti...

Mikämikämikä on tuo pinkki psykan kirja? Mun pitäis kanssa lukea noita nyt, mutta nyt on vasta jonkun kirjasarjan kirjat pöydällä. Onko tuo joku kertauskirja vai mistä sarjasta? :D

Anonyymi kirjoitti...

ku nopeesti vilkaisin tota sun psykan kirjan kantta olin silleen et täh, luetko venäjää mut sit tajusin et teksti vaan näyttää hassulta väärinpäin :D mustkin normipostaukset on ihan parhaita!!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa ajattelin kuin anonyymi tuossa aiemmin, eli olisi kyllä kiva jos jaksaisit vastailla kysymyksiinkin.. :/ Itsekin kirjoitin juuri sinne Wanhojen-postaukseen, ja nyt vaikka kävit siellä et vastannut kaikille, ainakaan minulle. Nyyh :P No kysyn nyt uudestaan: mahtaisiko sinulta löytyä vinkkiä lävistyksen jättämän reiän piilottamiseen? Reikä umpeutunut vuoosikausia sitten mutta näkyy silti.

Kiitos paljon jos jaksat vastata.

Anonyymi kirjoitti...

sun piti tehdä paljastuspostaus juuliasta! olin ihan pettyny ku sitä ei tullukaa =)

Unknown kirjoitti...

voi, hän näyttää melkee samalta kun mun pablo chihu <3

Anonyymi kirjoitti...

Saara tunnut niin symppikseltä ja ihanalta tyypiltä! :)

Saara kirjoitti...

wave: Sori, luulin vastanneeni sulle jo :( Ihan oikeasti yritän kyllä vastata kaikkin ja kaikille, mutta sitten kun niitä on vaikka 10 niin voin hätäpäissäni vastaillessa unohtaa jonkun. Se ei ole tarkoituksenmukaista!

Omat kulmaläväriarvet on vaan ja pysyy, enkä mä niitä kamalasti koeta peitellä. Cliniquella on kyllä sellainen pore minimizer, joka voisi pienehköihin kuoppiin toimia hyvinkin ns. täytteenä :)


Anonyymi: Ei siitä ole enää mitään paljastettavaa :D Se on niin nähty muija jo!


Nita: Varmasti supersöpö ((:


Anonyymi: Kiva kuulla :>

Saara kirjoitti...

ritu: kyseessä on psykologian sanasto :)

Kiri kirjoitti...

Haha, toi patterihuoltomies juttu on niiiiin koko mun viime kesä! :D Huoltomiehet kävi ainakin 5 kertaa, ja jokaisena kertana unohdin että ne on tulossa, ja ne oli aina aamu kahdeksalta pimputtamassa mun ovi kello, ja mä avasin aina unisena jossain pienessä hello kitty t-paidassa ja alkkareissa, ja niitä oli aina yhtä monta henkilöä kun patteria. Lopputuloksena seisoin siis puolalastomana avuttomana kesken kämppää kun on yks huoltomies jokaisessa huoneessa. Ainiin ja en muistanu kertaakaan siirtää kalusteita, toisin kun sinä : )

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, oot kultainen! <3 Täytyypä käydä tutustumassa tuotteeseen!

Anonyymi kirjoitti...

Oot niin IHANA!! :DDD

Anonyymi kirjoitti...

heippa! mulle tuli mieleen, että ois joskus kiva saada sun reseptejä. tavallisia ruokia ja jälkkäreitä, tietysti vielä terveellisinä ja vähäkalorisina!:D
mitä muuten siinä "marjaherkku-kuvassa" on joka oli ainakii joskus galleriassa.:))

Anonyymi kirjoitti...

Mua naurattaa vieläki toi salamaseeprajuttu :D ja toppahousut.

Anonyymi kirjoitti...

menestystä psykologian kirjotuksiin!

ipa kirjoitti...

you borrow dog maybe yes one day no?