perjantai 13. helmikuuta 2009

Lähes vapaa päivä.







Oon vääntänyt nyt pari aamua wanhoja tyttöjä. Toivottavasti kaikille tuli nätti olo, terkkuja kaikille olitte kovin söpöjä!! ( Ja Oona, mene sinne Paparazzin tai Fondin ovelle! ) Olin ainakin itse tyytyväinen duuneihin :) Kun sain viimeisen mimmin ulos ovesta (koska halusin ne ulos, what? NOT!) lähdin käyttämään Juulian ruokatauolla Javassa. Kuvat ylhäällä siis sieltä :). Pari päivää on nyt vierinyt ohi hieman liian vähäisillä yöunilla, ja otinkin niitä takaisin mukavilla 3h päikkäreillä. Nukuin sohvalla kaikki vaatteet päällä - virhe! Olin tuskainen, kuumissani ja jalkoja kutitti. 3h jälkeen kipitin sänkyyn ja vaihdoin kuteet olovaatteisiin ja kuinka ollakaan, en enää saanutkaan unta :P.

Mulla on ollut koko viikko yhtä päivää lukuun ottamatta täynnä duunia, ja tämä iltapäivä / ilta taitaa myös olla ainoa vapaahetkeni ennen ensi viikonloppua, jota odotan ihan kamalasti paristakin eri syystä.

Päätin kuitenkin ottaa kaiken ilon irti muutamasta vapaahetkestäni, ja hoitaa kuntoon tätä naamaa, jonka jäätävää tilaa seuraava kuva esittelee suht raadollisesti.




I KID, I KID. Oikeasti otin ihan tarkankin kuvan, mutta yllättävän onnistuneesta ruma-kuvasta paistavat silti jäätävät silmäpussit ja hyvin harmaa iho.




Lähdin taistelemaan tätä naamaa vastaan puhdistuksella, kuorinnalla, naamiolla ja kosteutuksella. Nappasin joskus näitä montagne jeunessen naamioita 4 kpl / 4€ tarjouksesta ja laiskana naamioitsijana (HAH) kaivoin pussit vasta hiljattain esiin.




Ennen ihanaista naamiota, iho täytyy kuitenkin putsata ja puunata kunnolla, että meikinjäämät eivät jää naamion alle hikoilemaan.




Koska en osaa käyttää vedenkestämätöntä ripsaria, olen ikuisesti koukussa silmämeikin poistoaineeseen. Putsarina on juuri nyt cliniquen reilusti vaahtoava puhdistusvoide. Tuote on ehkä hieman liian pesevä minun makuuni.. En ole kyllä tainnut ikinä löytänyt cliniquen tuotetta josta pitäisin.




Putsauksen jälkeen vuorossa kevyt kuorinta. Oma ihoni on hieman pintakuiva rasvoittuva sekaiho, ja kaipaa vanhanaikaista rakeista kuorintaa. Se, että tuote saa olla vähän hc:mpi, ei tarkoita että kuorimisen itsessään täytyy vastata juuriharjalla hinkkaamista :). En kuoriessani paina tuotetta ihoon juurikaan, liikutan tuotetta iholla kevyen hierovin liikkein, ja käyn T-alueen paksumman ihon läpi useammin kuin poskien ja ohimoiden alueet.




Sitten naamio kehiin. Valitsin syväpuhdistavan savinaamion, johon on tungettu ties mitä vaikuttavia aineita.. Oikeastihan suurimman osan työstä tekee vain kaoliini, eli puhdas valkosavi :). Itselleni mieluisin tapa on levittää naamio meikkivoidesiveltimellä.





Mites toi manaajailme :D Kun savi on kuivahtanut, ei muuta kun suihkuun, naama ja tukka puhtaaksi. Naama kannattaa kuorinnan ja naamion jälkeen taputella kuivaksi, ei siis käytetä sitä perus hankaus -liikettä joka toimii kyllä hiusten kuivaamisessa todella hienosti... :P.

Kun iho on ehtinyt kuivahtaa kunnolla, seuraa halutun kosteusvoiteen levitys. Iho reagoi tunnetusti elämäntilanteeseen, vuodenaikaan, ruokavalioon ja vaikka mihin muuhun. Yksi voide on harvoin hyvä kaikille kaikkiin aikoihin. Kokeilu on yleensä avain onneen, ja apteekin voiteet yllättävät tehokkuudellaan monet kosmetiikkafriikit ;).

Ihanaa, että minä, joka käytän kosteusvoidetta ehkä kerran viikossa paasaan tällaisesta asiasta :D. Minulle oikeastaan aivan sama miten naamaanne hoidatte, kunhan iho on tasapainoinen ja terve.





Olo on nyt noin sata kertaa parempi kuin pari tuntia sitten, mutta jotenkin pään yläpuolelle leijuu se tieto, että 10h päästä minun täytyy pakata kamat ja lähteä taas liimailemaan satoja timantteja :P.


Kyllä se ensi viikonloppu sieltä vielä tulee ihanampana kuin voisin ikinä kuvitellakaan!

Edit: AINIIN. Näin muikean urpon punaiselta näytin kaiken ihanuuden ja naaman hinkkaamisen seurauksena :D





p.s. olen periaatteellisesti aika anti-valentines day, mutta pusut ja halit parille ihanalle ja ihanimmalle silti, ja ihan hirveästi rakkautta ja jaksamista jyväskylän suunnalle<3

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mutta mulla se cliniquen take the day off toimii parhaiten minkä sain sulta.


t.tiedät kyllä

Saara kirjoitti...

! Hyvä että toimii, mulle se oli ihan jäätävä vaikka kuinka koitin :(

Lili kirjoitti...

Mäkään en oikein syty näihin ystävän/kiitospäivän yms juhliin, mutta ajattelin kuitenkin toivottaa hyvää ystävänpäivää, koska oot piristänyt mun useita päiviä sun kannustavilla kommenteilla ja tällä mielenkiitoisella blogilla :)

Tuula kirjoitti...

<3 <3 <3 Hyvää yhtävänpäivää sinulle rakas lapsi. Tee maailman kaunein morsiusbodypaintti! Me viedään rakkautta ja haleja Keski-Suomeen.
t.Äippä

Anonyymi kirjoitti...

iso kiitos vinkeistä ! :-)
näitä varmasti tarvitsee moni

Anonyymi kirjoitti...

oi kyllä on onnen tyttöjä ku pääsee sun luokse wanhojen meikkiin. Onko sulla jotain kuvia että minkä näkösinä neidit oikeen sun käsittelyn jälkeen lähti tanssimaan? =)
Teetkö juhlakampauksia ja -meikkejä vain kavereillesi vai voiko sut tilata vaikka häämeikkiä laittamaan?

Anonyymi kirjoitti...

söpis oot, alkoi tekeen mieli javaan!!

Anonyymi kirjoitti...

Hihii, ripset on vieläki tukevasti kiinni ;) kiitos vielä ja terkkuja äidiltä, heh, se kehu sua paaaljon!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ihme auttais naaman punoitukseen? Mulla kun aina jossakin vaiheessa päivää alkaa naama punottaa, vaikka olisin mitä pohjustukseks laittanut.

Anonyymi kirjoitti...

Wau olet silmiähivelevän kaunis nainen, vaikka kasvonaamio naamassa! Wautsi! :)

Jutta kirjoitti...

EIKÄ! Onko sulla Klaus Haapaniemen seinätarra? Nyt oon vihreääkin vihreämpi. (Sain innostuksissani tähän jonkun sata typoa, toivottavasti huomasin korjata ne kaikki :) )

Saara kirjoitti...

Äiti on rakas<3


En tajunnut ottaa tytöistä kuvia :( Ehkä saan niitä myöhemmin! Mua voi ihan rohkeasti lähestyä sähköpostilla tai puhelimitse jos kaipaa meikkiä tai kampausta :).


Hanna: Ihana kuulla<3 Hei jos sulla on jotain hyviä kuvia eiliseltä etkä pelkää ihan kuollaksesi niiden täällä näkymistä, niin heitä sähköpostiin! :)


Ano: Muutamilla sarjoilla on punaisuutta poistavia voiteita, yleensä vihreäsävyisiä. Mutta tuleeko punotuksesi siis koko kasvoille, vai tietyille alueille?


Haha, kasvonaamioprinsessa. ACES!


Jutta: No onpa hyvinkin!! Ja taika-astiastoa myöskin, sama puu molemmissa ;)

Anonyymi kirjoitti...

aika lailla koko naamaan, tai poskille ainakin. Ei sit kuitenkaan ole mitään punastelua.

Anonyymi kirjoitti...

Ei fakin fak sentään. Kuka näyttää oikeasti noin hyvältä meikittä ja naamio kasvoilla? Elämä ei ole reilua.

Kiinnostaa kaikkia, mutta kerron silti kun aihetta sivuaa: Mulla oli kasvonaamio kerran naamassa, kun lähdettiin koeajamaan veljen kanssa meidän uutta autoa. Käytiin ehkä kilometrin päässä kääntymässä, mutta poliisit kuitenkin ehti puhalluttaa matkalla. Kiva selittää poliisisedille, että miksi mun naamassa on jotain vihreää ja koko auto haisee ihan mintulle...

Anonyymi kirjoitti...

Hei, oletko koskaan kuullut Dermalogicasta? Noilla myrkyillä, mitä lyöt naamaan, saat vain pahaa aikaan ;(

Unknown kirjoitti...

cliniquen naturally glossy mascara on hyvä ja yks meikkivoide en muista nimee,kosteutti kuiteki, ainut ongelma oli et sitä ei meinannu saada naamasta irti! mulla on nyt cliniquelta kosteuttava naamio, silmämeikinpoistovesi, ja olen kokeillu kuorintaa herkälle kuivalle iholle ollu pari kertaa pieniä purkkeja ja olin tyytyväinen, myös on clinique face soap joka toimii ja comforting clean cleaser joka poistaa kans naama ja silmä meikin, semi ookoo. myös löytyy jotai rasvoja,ja nekin semiookoo. niin ja iltasin käytän all about eyes silmän ympärys voidetta,sitä kevyempää.todella tyytyväinen. mut aamulla käytän bliss baggage handleria. SUOSITTELEN JOS KÄRSITTE AAMU TURVOTUKSESTA! ja suosittelen silmä tippoja väsyneille silmille, tekee ihmeitä. tää sun blogs on niiin mahtava! ja tää sun postaus oli tosi mielenkiintoinen <3 lisää kauneus ja ihon hoito postauksia :)

Anonyymi kirjoitti...

Montagne jeunessella on paljon ihania erilaisia naamioita<3 tuo on varsinkin yksi suosikkini mikä sullakin on toi vaniljatoffeenaamio epäpuhtaalle iholle joka lämpenee ihanasti itsestään iholle levitettäessä.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitat tosi sujuvasti ja selkeästi !!

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot niin ylinätti <3
Vitsi toi medusa-lävsitys himottais ottaa, mutta on entuudestaan reikiä naamassa niin.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa kokeilla ihonpuhdistusaineeksi Laveran tuotteita, muutkin kun putsari on todella hyviä! Suosittelen. :)

Mitä kotona/itse tehtyä naamiota suosittelisit?

Saara kirjoitti...

anonyymi: Testaappa vihreän sävyistä kosteusvoidetta, tai meikinpohjustusvoidetta. Esim MUFE:lta löytyy!


ella: Haha, tuli mieleen tapaus, jossa olin yhden poitsun kanssa venailemassa juuliaa. Herran mielestä oli hulvatonta kiivetä mun auton katolle ja mä huokailin autossa. Tietysti poliisit ajavat auton viereen ja kysyvät, että mikä meininki :DD


Anonyymi: Dermalogica on tuttu. Mä oon niin huono pitäytymään vaan yhdessä sarjassa, ja tää naama kestää aika paljon myrkkyjä ;D + tiedän onneksi aika paljon inceistä ja osaan valkkailla fiksuja tuotteita edullisimmistakin sarjoista :). Mutta totta! Voisin tarkkailla ihoani paljon paremmin.


Nita: Mulla löytyy melkein kaikkia noita jonkun muun sarjan versioina, jotka oon todennut ihan mahtaviksi :D Selektiiviset sarjat on kyllä juuri sellaisia, että joku tykästyy johonkin ja toinen toiseen.


Ano: Se vaan valuu ihan kamalasti : D


eMi: Mä aina taistelen sen kanssa, että pitäisikö napata tuo irti tuosta huulta rumentamasta :P


Salla: Mistäpä löytyy laveraa?

En muista kuollaksenikaan milloin olisin viimeksi blendaillut omia naamioita.. O_O Voisinkin testailla ja tehdä tästäkin postausta!