maanantai 16. marraskuuta 2009

SM 2009 - tärähtäneet kuvat :D

Tässä olis nyt eka vedos sm-kisakuvista. Nää kuvat on mun kamerasta ja rakkaan äidin kuvaamia. I love you mom. So much. Mutta eikö arkkitehdeilla pitäisi olla tosi vakaa käsi? :D Täällä ei valitettavasti ole myöskään sellaista "kunnon" kuvaa koko työstä, eli otetaan niitä myöhemmin :)







Ennen kisan alkua väännettiin vikat lisäosat kiinni. Mulla loppui näiden kanssa aamulla aika ihan totaalisesti, eli ne eivät olleet ihan sitä luokkaa, kuin toivoin :P




Töistä tulee aina tehdä layout ja mulle on iskostettu päähän hyvin vahvasti, että se on tärkeä juttu. Ja tänä vuonna tykkään mun layoutista ihan hulluna, vaikka se lähteekin jo vähän käsistä :D JA SIITÄ ON LÄHTENYT KUVASSA MYÖS KÄSI!! Eli semmoinenkin siitä oikeasti löytyy. Mulle on hirveän tärkeää, että niissä bodypainteissa, joilla mä osoitan osaamistani, on takana tarina. En tykkää "maalataan tän tisseihin kukkia" -henkisistä töistä, varsinkaan jos ne tulevat omasta ruiskusta.

Tässä kuvan takana ollut stoori, joka kertoi mikä tämä mun pieni eläimeni onkaan.


Länsi-Papuassa ei ole vuosikymmeniin ollut rauhaa. Sadoilla sen metsissä asuvilla heimoilla on omat kielensä ja kulttuurinsa, mutta vain yksi yhteinen legenda. Heimojen välillä kyteneet sodat ovat väistyneet suuremman uhan alta ja vain tämä tarunhohtoinen olento voi palauttaa vallan sille, jolle se kuulu - metsälle.

Metsä on heimoille kielletty ja pyhä. Sitä kunnioitetaan ja pelätään ja nyt vieraat hyökkääjät ovat käyneet sen kimppuun suurien koneiden ja soihtujen kera. Metsää riistetään ja kaadetaan, poltetaan ja hakataan. Jokainen heimo tietää, mitä tapahtuu, jos tunkeilijat pääsevät liian pitkälle ja toimeen on käytävä heti. Olento täytyy kutsua esiin.

Normaalisti se liikkuu vain hämärällä, sillä siellä sitä ei erota kukaan. Sen vartaloa koristavat ikuiset arvet, joiden kuviot kertovat kaikkien heimojen tarinat.

Nyt se kuitenkin kuulee heimojen kutsun ja ulvahtaa tuskissaan kun kaikki sen merkit alkavat hohtaa kultaa. Samalla sen silmiin kihoavat kultaiset kyyneleet ja tuska repii sen nahan rikki, paljastaen olennon kauan sitten piilotetun muodon. Hämärän alta paljastuu kultainen panssari.

Se suuntaa kulkunsa kohti tunkeilijoita kynsien vimmatusti suomujaan esiin. Sen ohittaessa kyliä, näkevät asukkaat kultaisen verhon laskeutuvan metsän suojaksi ja alkavat laulaa tarinoita olennon hyvyydestä ja kauneudesta.

Vieraiden silmissä metsä muuttuu ja siitä kumpuaa uhka. Olento on enemmän kuin suojelija, se on metsä itse.

















Tänä vuonna lähdin ihan tarkoituksella tekemään maalausta, joka on puhtaasti maalattu. Lisäosaa ja muuta löytyy kyllä, mutta niiden on tarkoitus upota kokonaisuuteen mahdollisimman "luonnollisesti". Se olikin loppupeleissä yksi mun ns. kompastuskivistä. Työstä puuttui ilmeisesti sellainen eräänlainen wow -factori. (Voittajassa sitä löytyi munkin työn edestä ;))













Anatomisesti ja teknisesti tää työ on hienointa ja puhtainta jälkeä, mitä oon ikinä toteuttanut ja oon niin tyytyväinen siihen, että tiedän osaavani taas paaaljon enemmän kuin ennen. Pysyin tyylilleni uskollisena ja tein oman itseni näköisen työn joka näyttää mun tänhetkisen osaamisen tason.

Voittaja (josta mun kamerassa ei ole yhtään kvuaa?!) oli _uskomaton_. Miika on tullut tänne jäädäkseen ja luojan kiitos se on ihan mieletön tyyppi! Maalaus oli niin uutta ja innovatiivista ajattelua, että se nosti ensi vuoden tasoa ja odotuksia valtavasti.

Kuten O:n kanssa edellisenä yönä puhttiin: "Jos siellä on joku joka on OIKEESTI todella hieno, niin sitten se on ansainnut voittonsa." Kun voittajien julistus alkoi, totesin tyypille vielä viimeisen kerran: "Sä niin viet tän."

En mä silti aio sanoa tai teeskennellä, etteikö mun sydän olisi murtunut, kun kuulin sanat: "Jo kaksi kertaa voittanut..". Kun on pusertanut kaiken osaamisensa ja jaksamisensa yhteen päivään ja työhön, eikä se riitä yhtä hyvin rankattuun suoritukseen kuin aiemmin, TOTTAKAI SE KIRPAISEE! Kisoihin lähdetään aina voitto mielessä - ainakin tässä taloudessa.

Sitä hetkellisen järkyttävää oloa ei helpottanu se, että musta tuntui siltä, että oon pettänyt Olgan. Se jos joku on kärsinyt tän prosessin aikana. En vaan voi kuvitella parempaa mallia, joka kestää ja kiduttaa itseään tällaisen prosessin vuoksi. Toi mimmi on rautainen ammattilainen ja eläytyy täydellisesti rooliin kuin rooliin.

Joo ja se on myös erittäin pätevä kampaaja ;)

There's no I in team ja me ollaan Olgan kanssa sellainen taistelupari, että oksat pois! Nyt me tosin kaivataan ainakin parin vuoden lepoa ja ehkä jopa sitä kisaeläkkeelle siirtymistä.




Tässä parit muut kilpailijat.




Mistä tunnet bodypainttaajan? Järjetyksessä vasemmalta oikealle: Saara, Saara, Miika.

Mä lisäilen lisää kuvia, kun saan niitä mun ihanalta hovikuvaajalta Lauralta. Lauran läsnäolo ja varsinkin kisanjälkeinen jelppi ja henkinen läsnäolo piristi ihan käsittämättömästi. Oot kyllä niin ihana tyttö<3


p.s. kommenttibokseissa on käyty kuumaa ja onneksi hyvin harvoin paikoin... Noh, TODELLA HIENOA JA AIKUISTA kommentointia.. Mun päivän pelasti kuitenkin tänään mun ammatillinen idoli Kaarina Kokkonen, joka hihkaisi kilpailualueelta vierailleensa tänään ensimmäistä kertaa kenenkään blogissa, ja jopa jättäneensä kommentin!

Pienen kaivamisen jälkeen löysinkin tämän ainutlaatuisen viestin:


Hei rakas Saara!

Työsi oli todella hieno ja taitavasti tehty! Olit nähnyt todella paljon vaivaa !! Tämän vuoden taso oli PARAS MIKÄ IKINÄ ( sehän tulikin moneen kertaan mainittua). Voittajatyö oli vaan kertakaikkiaan jotain aivan uudenlaista ajattelua ja olen sanonut , että Miikan työ on kuin vuoden 2200 bodypainting! Olet lahjakas , ja sinusta on vielä vaikka mihin!!! Olet kovin nuori, voitat vielä vaikka kuinka monta kertaa!!

Terv. Kaarina Kokkonen, Suomen Maskeeraajat ry:n kunniajäsen

PS. Riina ja Jani olivat ainoat, jotka tiesivät, että olet menestynyt kilpailuissa aiemmin, näistä asioista ei edes saa keskustella ja kertoa tuomaristolle! Tuomaristo oli TÄYSIN yksimielinen tuloksesta!
:) Onnea!!!

53 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Paikallaolleena ja sua ei-tuntevana voin vahvistaa, että olit silminnähden pettynyt :( MUTTA kuten jo itsekin mainitsit niin työsi oli upea ja taidokas, näin maallikon silmin :) Kaikki ne maalatut lihakset ja varjostukset - ah! Ja mallisi todellakin eläytyi rooliinsa!

En tietenkään osaa arvioida voittajan tekniikkaa, mutta versus sun työhön, esim. voittajan jalat oli aika "helpot" kun olivat kokonaan mustat - tosin kylläkin hienon kiiltävät. Musta tuo teidän show oli messujen parasta antia! Kiitos! :)

Tuula kirjoitti...

Saara rakas, kuinka ikinä voit kuvitella, että jännityksestä tärisevä äiti voisi ottaa muuta kuin tärähtäneitä kuvia...
Minua vaivaavat aina levottomat jalat kun kisaat, en pysy paikallani hetkeäkään. Niin ja näköjään vaivaan liittyvät myös levottomat kädet =D

<3 Äippä

Anonyymi kirjoitti...

:))) Voi Saara, sä saat olla niin onnellinen, kun äitisi käy sua täällä tsemppaamassa! Kukaan, joka on "vakiovarustettu" tuollaisella äidillä, ei voi väittää hävinneensä. Se on voitto ;) Kolmossijasta huolimatta! Oot ihana.

Terkuin: Aktiivinen lukijasi :)

Maria kirjoitti...

Sun blogi on aivan ihana!<3
Muuten tuo sun teksti jää hiukan piiloon vasemmalta.

noona kirjoitti...

blogis on kyllä yks parhaimmista! :) sun työ oli ihan loistava! hienosti olit saanut toteutettua!

tannttu kirjoitti...

Vitsi kun on upeen näköinen työ!
Oisinpa päässy messuille jo lauantaina, mutta töissä piti olla :D
No onneks sulla oli kuvia :)
Oot taitava!

Essikatariina kirjoitti...

Ihana äiti sulla! =) Ja toi työ, todellakin ihan mahtava jo hieno. Ja pääasiahan se on että on itse tyytyväinen lopputulokseen vaikkei se voitto sieltä tulisikaan =)

Elina kirjoitti...

Mahtava postaus, tunnelma välittyi tänne asti :) Ja onnea vielä hienosta saavutuksesta!

Anonyymi kirjoitti...

Ohh!! Muhun ainakin työsi teki vaikutuksen.. aivan mahtava! :)Hienoa Saara!

Osaatko sanoa mistä tuon voittajatyön voisi bongata, noin niinkuin vertailun vuoksi? :)

Oona kirjoitti...

vau, ihan mahtavaa työtä (:

Jenni / North and South kirjoitti...

just tän postauksen alkua lukiessani mietin että huh huh, aikamoinen urheilusuoritus varmaan myös mallilta tällainen! propsit siis sinne myös meikäläiseltä. :)

AnneVee kirjoitti...

Työsi näyttää upealta! Minulla on nyt vähän outo kysymys: onko mallisi Olga parturi-kampaaja? Kävin nimittäin aiemmin Olga-nimisellä kampaajalla, josta pidin kovasti, mutta sitten hän katosi (nimimerkillä: en käy kovin usein...). Hän joskus mainitsi olleensa mallina bodypainttauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

ootko ottanut ton sun maalausidean siitä yhdestä tulevasta leffasta? En nyt nimeä muista.. Siinä ainakin oli tämmösia sinisiä "otuksia" mitkä suojeli omaa aluettaan kun koneet hyökkäs :)
Ihan mielenkiinnosta vaan kyselen.
Niin kovin samalta meinaa näyttää mallin maski/maalaus.

Anonyymi kirjoitti...

<3 tv. rimppasi:)

dotha kirjoitti...

Onneksi olkoon! :)
En malta oottaa, et nään tarkempia kuvia työstä, kun jo nää kuvat näyttää tosi upeilta.

Anonyymi kirjoitti...

Saara!
Opiskelen meikkaaja-maskeeraajaksi ja voin suoralta kädeltä sanoa että oot yksi mun ehdottomista idoleista! Näin sun työn messuilla ja voin sanoa että oli kertakaikkisen upea :)
Kun tossa mainitsit että harkitset kisailemisesta luopumista niin mä RUKOILEN: älä tee sitä! oot niin kamalan taitava ja hyvä ja ainutlaatuinen!
tsemppiä ja onnea vielä!
terveisin fani! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mua kiinnostais ihan hirveesti toi podypainttaaminen :D Kun puhuit jossain postauksessa "oppilaistasi" niin opetatko siis podypainttia jossain?

:-) kirjoitti...

Auroran blogissa oli pari bodypainting kuvaa ja tunnisti kyllä heti mikä oli sun työ! Toi työ on tosi sun näkönen. :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi sun kultainen rusettipanta on ostettu? se on aivan ihana<3

maj kirjoitti...

Oma sankarini<3 Ei mua ainaskaa haittaa vaikka vähä kiukuttelisit kolmannesta sijasta:D hähä, mulle oot kumminkin aina number 1. Tuula, arvaa mitä? Musta tulee samanlainen äiti kun sä:)

<3

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on hieno asenne elämään ja tekemiseesi. Jatka samaa rataa.

ps. Be bold and mighty forces will come to your aid

t. säännölliseti blogias seuraava

Anonyymi kirjoitti...

sun hiukset! EI!

Anonyymi kirjoitti...

No se vaan on niin et jos työ ei ole säväyttävä niin ei ole, sun työs oli jotain sellasta mitä sulta osasi odottaa, eli sulta puuttu tosiaan se yllätys työstäsi. Kummiskin duunejas ynnä muita säätöjäs ja tekniikoitas auliisti jakelet ja näytät netissä niin eipä siinä hirveästi kenellekkään jää kovin paljon arvauksen varaan mitä sieltä tulee, muutenkin tuntuu että toistat työssäs jonkun verran itseäsi,tietysti aina pakostakin toistaa itseään mutta pitäisi vaan tollaseen tilaisuuten oikeasti lähteä rohkeesti ja vähän hullullakin asenteella liikenteeseen eikä vaan selitellä jälkeenpäin että aika loppu kesken jne.
Se kertoo vaan että ollaan vielä astetta alemmalla tasolla tai ei uskota itseensä tarpeeksi ja tyydytään vähempään, eikä anneta koko hommalle kaikkea,eihän nyt suurin osa halua suoraan teilata toisten töitä vaan koittaa löytää niistä ne hyvätkin puolet jotta ei löisi pyyhettä kehiin, mutta kyllä se on se epäonnistuminen ja suoraan sanottu palaute se paras mikä saa joko panostamaan kahta kauheammin töihin tai sitten vaan vaihdettava alaa tai työn kuvaa. Turpaan otto tekee välillä hyvää, siitä selviytyneenä ensikerralla on vahvempi ja asiat näyttävät ehkä vähän erinlaisilta.
Postin ei ollut tarkoitus teilata sua ihmisenä eikä muutenkaan pahoittaa mieltäsi, oot vielä nuori ja aikaa on kehittyä kunhan vaan itse jaksat uskoa ja panostaa töihisi vielä sen extran että muutkin huomaavat että kyllä sieltä taitoa löytyy, eikä jäädä keskikastiin nuolemaan haavojaan ja voivottelemaan. Usko itseen on tärkein, aina tulee välillä paskaa niskaan. Hyvää jatkoa elämääsi.
t: Mikke

Anonyymi kirjoitti...

http://lovelylenores.blogspot.com/2009/11/bodypainting-sm-2009.html
Tuolla vähän parempia kuvia valmiista töistä.

getpalmd kirjoitti...

Sun työssä on WOW factori. Todellakin on, upea :-)

Saara kirjoitti...

Tiina: Tiimi kiittää todella syvästi<3


Tuula: Kuvat kuvaavat päivän tunnelmaa ja hektisyyttä hienosti ;)


Anonyymi: Elämässä olen yleisesti voittaja ;)


Maria: Kiiiitos! Millä selaimella lueskelet? :O


noona: Kiitos<3 Rakastan pientä eläintäni aivan vallattomasti!


tannttu: Kuvia tulloo lissää ja parempiakin vielä! ^_^


Essikatariina: Juuri näin :) Mä oon NIIN iloinen voittajien (myös itseni ;)) puolesta. Ihan mieletöntä, että alan osaaminen on kehittynyt tälle tasolle :)


Elina: Hihih, tärähtänyt tunnelma :D Allekirjoittanut on ainakin vähän tärähtänyt edelleen ;)


Anonyymi: Ihana kuulla! Voittajasta saan varmastikin kuvia hovikuvaajalta pikimmiten :) Se on ihan uudenlainen työ ja aivan käsittämättömän upea.


ooona: Kiitos ^_^


Jenni: JEp, murto-osa ihmisistä tajuaa, miten suuren rääkin mallit käyvät läpi. Työpajassa keväällä meinasi pari amatöörimpää mallia kupsahtaa :/


AnneVee: Veikkaan, että kyseessä on sama alaston henkilö :D


Anonyymi: Joku linkkasi mulle sen!! Avatarhan se on? Ei ollut siitä tietoakaan, kun piirsin ekat luonnokset heti aiheen kuultuani :D Näin trailerin leffassa pari viikkoa sitten ja repesin ihan totaalisesti :D Lightings do strike twice i guess ;)


Anonyymi: >#>#>#... oho :D::D <3<3<3<3<3<


dotha: Kuvaaja napsi tooosi paljon kuvia ^_^ Tai siis 3 eri kuvaajaa =D


Anonyymi: Voi IHANA<3 Kyllä me ainakin nyt otetaan taukoa :D Tää on semmonen a) rääkki b) rahareikä vuosittain, että matkaan ensi vuonna vaikka bahamalle, tai ehkä seeboodeniin ;)


Anonyymi: Opetin, nyt juuri ei ole aikaa ko. touhuun juurikaan :(( Mun entinen oppilas muuten plokkasi eilen maskeerausken ammattilaissarjan 2-paikan! HYVÄ TUULA! (Ei äiti :D)


:-) : Ihanaa!! Musta on niin kivaa, että tyyli on tunnistettava :)


Anonyymi: Sehän oooon, spirit store limitedistä kampin yläkerrasta :) 25e köyhdyin siitä. (Don't tell my mom :D)


maj: Hahah, en kiukuttelekaan! Hetken verran saa olla myrtsi, mutta jos siitä ei pääse yli, niin pitää huolestua ;)


Anonyymi: Kiitos, tämä lämmitti sydäntä ^_^


Anonyymi: Nää on täydelliset<3


Anonyymi: Hetkinen pieni, nyt en ymmärtänyt tätä haavojen nuolemista laisinkaan? :D Mä sanoin, että työ on ominta mua ja oon siihen hiton tyytyväinen! Ajankäytöstä aamulla kärsi lopulta vain Olga, joka repii edelleen lateksinpaloja tukastaan ;) Kisa-aika on minulle ollut riittävä jo vuosia. Hohoh, vuosia :D

Tunnistettava tyylini on asia, jota tahdon vahvistaa entisestään. Mun mieltä lämmittää aina, kun joku kertoo tajunneensa HETI kyseessä olleen minun työni :).

Rohkeutta taas osoitan mitä suurimmassa määrin juurikin jakaessani työni näinkin avoimesti muiden kanssa. Tahdon viedä lajia ja alaa eteen päin omalla osaamisellani ja esimerkilläni, eikä sitä koskaan tapahdu, jos istun omien "salaisuuksieni" päällä kuin pahinkin kryptan vartija. Otan kohteliaisuutena sen, jos joku ottaa minusta mallia ja TILAISUUDESTA VAARIN. Minähän sen suurimman työn olen kuitenkin tehnyt ;)

Tämän blogin idea on jakaa kaikki mahdollinen tieto ja osaaminen sitä kaipaaville ja yleisen käsitykseni mukaan näin tapahtuu :)


Anonyymi: Jee! Kiitos linkistä :)


getpalmd: Kiitos <:

Anonyymi kirjoitti...

en ymmärrä miten se sammalhökötys sai sua korkeemmat pisteet... oot muuten supersöpö!

Emppu kirjoitti...

Mä olin viimevuonna kauneusmessuilla kattomassa noita sm-kisoja ja silloj arvasin että voitat! :p Muuten, sulle sopii älyttömän hyvin toi uus tukka! Tosi tosi nätti!<3

enjoy kirjoitti...

Hei Saara, olisiko mahdollista, että vähentäisit postausten määrää per sivu? Blogisi latautuisi huomattavasti nopeammin! :-)

Saara kirjoitti...

Mistä toi ihana paljettiliivi on?
ps. tukka näyttää kivalta! :)

Anonyymi kirjoitti...

hei saara!
en voinut olla huomaamatta kun istuit sunnuntaina messuilla seuraamassa maskeeraus kisojen oppilas- sekä ammattisarjojen palkintojen jakoa. Olisinkin halunnut kysyä, että menivätkö voitot sinusta oikeaan osoitteeseen ja ehditkö löytää omia suosikkejasi taikka mieleenpainuneita töitä kyseisistä sarjoista? : )

Anonyymi kirjoitti...

hei saara!
en voinut olla huomaamatta kun istuit sunnuntaina messuilla seuraamassa maskeeraus kisojen oppilas- sekä ammattisarjojen palkintojen jakoa. Olisinkin halunnut kysyä, että menivätkö voitot sinusta oikeaan osoitteeseen ja ehditkö löytää omia suosikkejasi taikka mieleenpainuneita töitä kyseisistä sarjoista? : )

Anonyymi kirjoitti...

sika hieno työ=) vaikket voittanukkaa, ni oo ylpee ittestäs! :)

ps. Ihana tukka!<3 sulle sopii kyl kaikki värit blondista mustaan !

pps. söpö liivi. mist ostit?:P

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ne voittajat voi nähä?:O

Miika Kemppainen kirjoitti...

Hei Saara, päädyin plogiisi ja tämähän vaikuttaa kovin aktiiviselta foorumilta!

Kun rupesin tänään vääntämään itse vaahtolisäosia, tajusin että jäi harmittamaan valtavasti kun en kaiken mallien pesu-hulinan keskellä tarkemmin penkonut sun lisäkappaleita noin valmistus tekniseltä kannalta.. Se naama oli nimittäin ihan jo sitä scifi channel tasoa josta la. puhuit. :D

Oli miellyttävää tutustua
Hienoa työtä ja mukavaa syksyn jatkoa, törmäämme varmasti valitsemillamme teillä!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

silverstar ja anonyymi: eikö teillä ole mitään muuta tekemistä kuin haukkua muiden töitä täällä saaran blogissa? jos ootte sitä mieltä että teette paremmin ni menkääpä itse seuraavana vuonna kokeilemaan! tuo peinttaus ei varmaankaan ole mitään helppoa hommaa, ja vaatii paljon hermoja ja kestävyyttä - niin mallilta kuin maalaajaltakin. Tommoseen hommaan uppoaa myös hirmuisesti rahaa. Mä en itse ainakaan näe tuossa yksisarvistyössä mitään yhteneväisyyttä erään saaran työn kanssa (tiedän kyllä mitä työtä tarkoitatte), ainoastaan samaa on musta väri ja tuo piikikkäinen reunus, nothing else. Joten pitäkääpä mölyt mahassanne tai menkää sanomaan henkilökohtaisesti tekijälle sanottavanne, hän varmaankin arvostaa sitä. ;)

Aurora kirjoitti...

Hei, jos haluat, niin nappaa vain vapaasti tuo mun ottama kuva otuksestasi :) Oli muuten todella hieno työ, oli pakko ottaa kuva (enkä edes tiennyt sen olevan sun)!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

eipä voi muuta kun nauraa! A) en tiedä kuka se tyttö on,muuten voisin mennäkin B) missä kohtaa väitin että osaisin itse tehdä paremmin?? se on varmasti vaikeaa ja se tyttönen on varmasti harjoitellut paljon mutta idea ei näyttänyt ihan omalta. ja kun vertaa sitä saaran ja tän yhen töitä niin kyllä S:n jälki on huolellisempaa! edellisessäkin postauksessa joku oli laittanut kommenttia peinttausten yhdennäköisyydestä,joten ei tässä ihan yksin olla. C) oot varmaan itse se naikkonen tai joku sen kaiffari :DDD kiitos tästä!

Anonyymi kirjoitti...

http://irc-galleria.net/user/Lissu/picture/46310786

Anonyymi kirjoitti...

Hiuksista parempaa kuvaa!:) Näyttää tosi kivalta toi väri

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Sun onnenkalu petti sut. Siihen toi kaatu. Oli tosi magee toi sun työ! Oot edelleen mun idolikotivaimo!

Lenore kirjoitti...

moi saara! (ja te muut anyymit ketkä ette uskalla seistä nimienne takana)

ajattelin että voisin ihan itse tulla tänne vastailemaan :)

Se on ihan selvää että mun ja saaran työssä saattoi olla yhdennäköisyyksiä, sitä en kiellä todellakaan. Tunnen Saaran, ja olen seurannut hänen taivaltaan tällä bodypaint-alalla ihan alusta saakka, kävin mm. kuvailemassa häntä parissa kisoissa. Tästä se mun inspis tähän alaan onkin lähtenyt :) Saara on toiminut mun esikuvana ja olen ikään kuin epäsuorasti toiminut hänen oppilaanaan :D Olen saanut paljon inspiraatiota saaralta ja haluan joku päivä olla yhtä hyvä kuin hänkin, ellei jopa parempi (joo, sitä tavoittelen :D), hih ;))
Olihan entisaikoijen suurten taidemaalarien oppipoikien työtkin kovasti samannäköisiä kuin itse opettajan. Kyllä sä Saara varmaan tiedät mitä tarkoitan :)

Tää oli kuitenkin vasta mun eka työ ikinä ja löydän sen oman tyylini vielä aivan varmasti, toivon että kehityn sitten vaan parempaan suuntaan ;)

Onnea vielä kolmannesta sijoituksesta (vaikka musta sä olisit kyl ansainnut vähintään sen tokan sijan koska mä en itse pitänyt lainkaan siitä sammaltyypistä.) <3

Anonyymi kirjoitti...

eipä Mona Lisaakaan kahesti maalattu.

Anonyymi kirjoitti...

http://irc-galleria.net/user/Lissu/picture/53014385

Anonyymi kirjoitti...

en ymmärrä miksi täällä pitää haukkua muita? musta on hienoa, että jotkut osaa tehdä noin hienoja bodypainttauksia (ihan sama mistä on inspiroitunut)!! esim saara on voinut inspiroitua tästä (http://www.avatarmovie.com/) elokuvan hahmoista ja samalla tavalla hänkin on sitten "matkinut" sitä joka on keksinyt tän figuurin tohon leffaan? jostainhan ne ideat kuitenkin aina otetaan, eli toisten keksimistä hahmoista/töistä yms...

Stanley Kubrickin lapsenlapsi kirjoitti...

Näiltä Anonyymeiltä flamettajilta lähtee pohja pois heti kun viesti lähetetään anonyyminä. Anonyyminä esiintyminen internetissä on jonkinlainen muinaisjäänne KissFM-chateistä, jolloin anonyyminä trollaaminen oli oikeasti ilmeisen muksaa. No eihän näiltä lapsukaisilta, pikkuisilta demipimpoilta voi oikeasti odottaa mitään aikuismaista läppää.

Kisa oli tosi kovatasoinen ja voittajatyö erottui erikoisuudeltaan. Saaran työ on toki teknisesti taidokas, mutta hieman tylsä ja samaa on nähty jo edellisinä vuosina. Tavallaan Saara siis kopioi ja matkii itseään vuodesta toiseen :-) Ja vaikutteita on otettu näköjään Avatarista, niin kuin monet kilpailijatkin ottavat vaikutteita menneiden vuosien mestareista. Itse näin paljon samaa 4. sijoittuneessa työssä verrattuna Saaran työhön.

Odotankin, että nämä kaikki Anonyymit Annukat siirtyvät itse kilpa-areenalle ja panostavat saman verran sm-kisoihin kuin kaikki kilpailijat tänä vuonna. Siihen saakka ne pikku suut voi pitää hiljaa ja sormet kurissa, koska tuo flamettaminen alkaa saada vähitellen jo koomisia piirteitä.

Anonyymi kirjoitti...

itse en näe siinä mitää eroa esiintyykö anonyyminä tai vaikka nimimerkillä Stanley Kubrickin lapsenlapsi,Pirkko tai Anonyymi Annukka.
Nyt löysätään pipoa ja Saara on mun silmissä lahjakkain ja persoonallisin ja aidoin ihmisten maalaaja <3 makuasioista voi vaan kiistellä :)

Nimim. ulla taalasmaa

Anonyymi kirjoitti...

sulle sopii kivasti noi tummatkin hiukset! harmi haluisin nähdä voittajan työstä kuvia, mut sinunkin on hieno!!

Anonyymi kirjoitti...

kolmas sija on hieno suoritus ja aina ei voi voittaa, mitä haastetta siinä enää sitten olisi :) upeaa jälkeä teet!