perjantai 6. marraskuuta 2009

Bye bye birdie.





This is the end of an era.... Olen surunsekainen ja muutenkin vaan sekainen kirjoittaessani tätä viestiä. Olen päättänyt ottaa seuraavan askeleen. Askeleen pois rakkaasta vaaleasta tukastani. Ainakin hetkellisesti.. Mitä seuraavaksi? Only Go... My hairdresser knows...

Rakastan sinua rakas tukkani. Meillä oli monia ihania hetkiä. Nautin hunajaisuudestasi ja siitä, miten monisävyisen uskomaton olit. Nyt päästän sinut silti parempaan paikkaan. Paikkaan, jossa kukaan ei mieti, teetkö kantajastasi nuoren vai vanhan. Paikkaan, missä aurinko kultaa loisteesi päivästä toiseen, eikä vesi koskaan riko vetysiltojesi kiinnityksiä. Paikkaan, missä kukaan ei epäile sinun olevan kasa intialaista riistohiusta, vaan jossa sinua arvostetaan omana itsenäsi.

Vaaleat hiukset opettivat minulle monia asioita. Opin, että katukuva on vaaleaveriköitä pullollaan. En erottunut joukosta laisinkaan niin paljon, kuin oletin. Opin, että hiukseni eivät määritä minua, vaan minä määritän hiukseni. Vaikka seuraava valintani olisikin hiilenmusta, olen silti sielultani puhtaan kultainen.

Tulen kaipaamaan vaaleiden hiusten ylleni langettamaa huolettomuutta, mutta otan silti uudet haasteet vastaan pystypäin ja uskon, että tulen olemaan onnellinen myös uuden tukkani kanssa. Tämä kokemus säilyy silti ikuisesti sydämessäni ja mikä tärkeintä..

Sielussani.




Ensimmäinen kuva yhdessä 22.05.2009 <3





Viimeinen kuva yhdessä :'( 06.11.2009 r.i.p.

64 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi miksi oi miksi?

Anonyymi kirjoitti...

Mul on sama juttu menossa, oon ollu koko elämäni blondi ja kesän jälkeen päätin, että nyt on pakko keksiä jotain uutta. Nyt olen läpikäynyt värjäys session ensimmäisen osan kohti brunettea ja seuraava on edessä ensi viikolla. En malta odottaa lopputulosta, jonka pitäisi olla valmis joulukuussa. Itse tähtään sellaiseen keskiruskeaan, mikä sun tavoite on?

vesiheinikki kirjoitti...

Ihana ku on kirjotettu just tollee poikaystävätyyliin 8D

Anonyymi kirjoitti...

EI ÄLÄ AINAKAA VÄRJÄÄ TAKAS TUMMIKS (sori mut must ne ei sopinu sulle nii hyvin ku noi ihanat blondit<3)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei :(<<3

Martina kirjoitti...

Oooooh jäämme innolla odottamaan..! ;) (Ja aloitamme juuri itse vaalennusprosessin ohjeittesi pohjalta :D)

Anonyymi kirjoitti...

värjää tummiks takas!!

Anonyymi kirjoitti...

EI!

annabanna kirjoitti...

Muuten ku sulla on sellanen onlyn värikäs toppaliivi niin tiiätkö löytyykö niitä enää mistään?

Anonyymi kirjoitti...

Justhan sä noi värjäsit vaaleaks? Why so soon?

Anonyymi kirjoitti...

EEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiii! Saara ei!Miksi?Me kaikki rakastetaan nuita sinun hunajanvaaleita hiuksia!No hiukset pysyy mielessämme aina<3
Lämpimästi hiuksiesi kohtaloa kunnioittaen bloginseuraajat.

Anonyymi kirjoitti...

EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!

EIII SAARA EIIIIIIII!!
IHANAT KULLAN VIVAHTEIKKAAT HIUKSESI, ET VOI LUOPUA NIISTÄ !

Anonyymi kirjoitti...

Nööööyy!!! Älä tee sitä, se on virhe!! ='( No doubt about it.

Anonyymi kirjoitti...

hei kuules kaveri. miten niin et erottunut massasta niin paljon kuin luulit erottuvasi?? rivien välistä luettuna blondit=tavallisia tallaajia, jotka eivät voi olla mielenkiinoisia. brunet=vastakohta eli huomioitavaa ymsyms. pisti silmään aika pahasti.

Anonyymi kirjoitti...

kauhee, kun aloin lukemaan tätä postausta, sydän melkeen pysähtyi ensilauseiden jälkeen, luulin että tiesin, mitä aiot sanoa. Luuulin sun ilmottavan, että blogin aika on nyt tullut tiensä päätökseen. Salamanopeasti postaushistoriasi vilahti silmien edessä, ja mielessäni pyöri "anteeksi, että taas äsken kirosin sinut alimpaan maanrakoon sillä et enää bloggaile niin ahkeraan, kunhan et lopeta kokonaan". Sitten, huomasin sen. Kyse oli hiuksista. TEE MITÄ TYKKÄÄT, BLACK OF BLONDE, YOU CAN PULL IT OFF!

Vaaleat on upeat sulla, mutta arvelin että max. puolivuotta-vuoden jaksat niitä kunnes taas päätät liikkua elämässäsi eteenpäin :D

Onnea projetkille, pics or it didnt happen!

Saara kirjoitti...

Nopea vastaus toisiksi alimmaiseen!! Tää jäi riistämään mun sydäntä, älä KOSKAAN luule, että ajattelen vaaleatukkaisista pahaa!!!

Kuvittelin tummatukkaisena aina, että KAIKILLA on tumma tukka, ja että vaaleatukkaiset ovat sitä kultakastia jotka erottuvat ja loisavat. Vaalensin tukan, ja huomasinkin, että me kaikki olemme erityisiä persooniemme, emme hiustenvärimme vuoksi ja tummatukatkin erottuvat taas pienen eron jälkeen edukseen<3

Anonyymi kirjoitti...

KYYLÄÄ!!!KYLLÄ!!KYLLÄ!!KYLLÄ!!! koska noi blondit oikeesti kuten sanoitki teki susta aika massaa. sun erikoiset piirteet ei tull niin hyvin esiin GO TO BRUNETTE OH YEAAH!!

Anonyymi kirjoitti...

saapra hjälp! Toivottavasti vastaat mun kysymykseen hiuksista! Mulla on nyt edessä mustasta-blondiksi niinkun sullakin oli. Sun vaaleat hiukset on niin ihanat ja tekisin mitä vaan, et saisin semmoset itelleni:) Nyt on muutamaan otteeseen jo raidotettu, hiukset on päältä jo lähes blondit, alta löytyy vielä oranssihtavaa ruskeeta ja pikkusen tummanruskeetakin. Raidottamalla ollaan siis edetty, pääliosaa on raidotettu kolmesti (ennen raitoja tehtiin myös pääliosaan värinpoisto ja sävytettiin luonnollisemman ruskeeksi) ja alta on raidotettu kerran. Kampaajalla kaikki ja nyt edetään edelleenkin raitoja lisäämällä! Semmosta kysyisin kun oon clip-in hiustenpidennyksiä tilaamassa, kumman uskoisit olevan paremman värinen http://www.hairtrade.com/product_info.php/cPath/92_30_38/products_id/100 vai http://www.hairtrade.com/product_info.php/cPath/92_30_38/products_id/99 ? eli medium vai dark blonde, sen värisiin hiuksiin kun sun blondit oli? kun semmosia itelleni tavottelen ja tilaan sitte pidennyksetkin kun väri on omissa hiuksissa oikee:) ja onks vinkkejä tähän mun blondaukseen, kannattaako jatkaa niillä raidoilla niinkun kampaajan kanssa ollaan puhuttu vai toimia jotenki erilailla? Mahdollisimman nopeesti haluisin blondit (eikä tässä loppupeleissä enää pitkä matka niihin ookkaan, varsinkin jos leikkaan latvaa ja saan näin tummimmat pois) ja kuitenkaan rasittamatta hiuksia liiaksi (ei purkkaa!) ja oranssia en hiuksista haluais:) toivottavasti en kuvittele mahdottomia:D Kiitos jo etukäteen jos jaksat neuvoa, luotan suhun satakymmenen:)

Ps. Kävin sulla tukkaa laittamassa 3-4 vuotta sitten teillä kotona kaverin kautta ja sen jälkeen Sokoksella. Olit jo sillon paras ja susta huomas et oot luonnonlahjakkuus, kumpanakaan kertana en joutunu pettymään!! Myös äiti ja veli kävi sillon muinoin Sokosella sun käsittelyssä ja kovasti tykkäs. Sua ei voi kun ihailla:)

Anonyymi kirjoitti...

OoOoOoooo tummat takasin! jee!<3

Anonyymi kirjoitti...

KIVA!=) vaihtelu virkistää!

Emmi kirjoitti...

Hei,
päätin sinulta kysellä, kun varmasti asiasta jotain tiedät, elikkä mitä mieltä olet clipp on- pidennyksistä ?

Hieno blogi ja upeat hiukset sinulla, olen kyllä varma että lähes tulkoon minkä väriset hiukset tahansa pukisi sua aivan mahtavasti ! Ü

Anonyymi kirjoitti...

Hieman rupes naurattaa ku luin tätä tekstiä! Tosin anteeks, ei toisen surulle saa nauraa! Toivottavasti pärjäät menetyksestäsi huolimatta<3

Anonyymi kirjoitti...

Moikka saara. Olisin kovin kiinnostunut sinun tekemästä vanhojen tanssi meikistä jos sen vaan on mahdollista. Voisitko kertoa paljonko se maksaisi ja olisiko sulla aikaa onnistuisko se ylipäätään.

Oot paras <3

t.zorro

emmi kirjoitti...

mäki annan ääneni tummille hiuksille!
emmi

Anna kirjoitti...

Noooou, sun hiukset on niin ihanat :( Vaikka mä kyllä veikkaan, et ne on ihanat uudella värilläkin. Go girl!

same kirjoitti...

hei saara, en oo ikinä kommentoinu sulle tänne mitään,mut nyt on vihdoin sekin tehtävä! :D oot aivan ihana, oon lukenu sun blogia melkein vuoden jo, aina vaan menee paremmaks:) kiitos kaikista hius- ja meikkipostauksista, ne on todeeellla jees! muutenkin vaikutat aivan tosi ihanalta ja iloselta ihmiseltä:)<3 t.kaimasi jyväskylästä
(ps tunnen sun serkun elinan, bongasin senkin täältä blogista joskus kesällä:D maailma on pieni!)

same kirjoitti...

ja ps värjää vaan ne ruskeat,sopii varmaan ihan loistavasti:)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko sanoa että rakastin tuota sävyäsi mutta tunnustan myös silti että kesän itsekin kestin tuontyylistä sävyä ja kun syksy koitti niin oli pakko saada jotain muuta. :) eli suklaanruskeaksi lähti (en diggaa liian tummista vaaleaa ihoa vasten).

Anonyymi kirjoitti...

tummat takas jeeeee !!

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Oiiiiiiih! Juuri siksi!


Anonyymi: Erittäin kiva! Toivottavasti tykkäät lopputuloksesta ^_^ Oma tavoite on vielä vähän auki :D


vesiheinikki: Tää rakkaus on paljon syvempää....


Anonyymi: Haa, mutta kaikkipa epäili tätäkin aluksi ;)


Anonyymi: Niinpä :'( Mutta silti <3 sanoi...


Martina: Huijui! Toivottavasti siellä on ammattilaisia taustalla! :D


Anonyymi: Katsotaan miten käy....


Anonyymi: EEEIIII NIIIIIIIIIIIIN!!!


annabanna: En tiiä laisinkaan :/ Onlysta tai One Waysta löytyy jos löytyy! 49.90 on sitten hinta :)


Anonyymi: On siitä jo 6kk :D Se on kampaajalle pitkä aika ;)


Anonyymi: Aika on tullut :'( Se pitää päästää eteenpäin... Ja ehkä ottaa takaisin ensi keväänä ;)


Anonyymi: Meressä on lisää vivahteita. PAKKO OLLA!


Anonyymi: Niin mäkin pelkään, mutta se ei pelkää joka ööö... Värjää?


Anonyymi: Tähän vastasinkin jo, eli se, mitä mulla ei koskaan ollut vaikutti niin houkuttelevalta, mutta nyt nään että kaikki ovat uniikkeja väristä riippumatta<3


Anonyymi: Tshihih, nuo lähestyvät sm-kisat verottavat ihan hirmuisesti tätä :( Mutta täällä ollaan ja pusketaan ja postauksiakin tulloo lissää!

JA KUVIA!!


Saara: Ihana saara<3 Sä puhut niin fiksusti<3


Anonyymi: En mä kokenut olevani massaa, olin silti mä<3


Anonyymi: Hmm.. Jos et kaipaa sellaista puhtaanvaaleaa, niin mä veikkaisin, että yksi kerta kunnon hc-raidoitusta (joka väliin kunnon raitoja) + taittovärit olisi jo ihan tarpeeksi :)

http://www.hairtrade.com/product_info.php/cPath/92_30_38/products_id/110

Mä sanoisin että toi on itseasiassa kaikista lähimpänä tuota mun väritystä :) Enemmän sävyjä = PALJON luonnollisempi lopputulos. Vaaleaa kun ei varsinkaan voi huijata kauheasti.

Hihih, olitko siinä porukassa, kun meillä meni KOKO päivä ja ilta ja teitä oli ehkä SATA :D No ok 4 tai 5 ;)


Anonyymi: Tai ehkä punaiset?


Anonyymi: Silti vähän surku :'(


Emmi: Clip-Onit on tosi kätevät, jos ne vaan jaksaa päähänsä joka päivä naputella :) Itse tykkään näistä pitkäkestoisista, kun en jaksa itseäni muutenkaan joka päivä puunailla :P


Anonyymi: kirjoitin tän ihan tippa linssissä hei. JOTAIN YMMÄRRYSTÄ HEI C'MON ;)


Anonyymi: Mulla on parit ajat jo varattu, pitää nyt tehdä ihan kunnon kysely tästä aiheesta ja katsoa minä päivinä kukakin tarvitsee ja MITÄ :)


emmi ja krista: Check!


Anna: Mutta näkisitte tän pidennyksen kunnon tyvestä =DD


same: Voi, ihana kuulla että oot ollut messissä jo näin pitkään! Mä en oo taas nähnyt serkkuja ihan SIKAPITKÄÄN aikaan :( Harmi, tykkään niistä paljon. Sano Elinalle terkkuja jos törmäät, saapahan ihmetellä ;)


same: EI KUN SIIS ORANSSIT NÄISTÄ TULEE!!!


Anonyymi: Onneksi oon itseruskettavien ja solkun oikeinkäytön mestari ;)

Anonyymi kirjoitti...

haha, eiei en ollu siinä porukassa keitä oli 100:D tulin yksin, tai oikeestaan kaverin kanssa jonka tunnetkin paremmin:) leikeltiin vaan tukkaa ja pistit muistaakseni nousukauden pyörimään kotisalongissas:D! ja myöhemmin toisella kerralla sokoksella taidettiin laittaa jotai väriäkin:) kiitos paljon vinkeistä, toi hairtraden tukka mitä ehdotit taitaa tosiaan olla paras, ite en tota olis ees huomannu!kiitosta paljon, oot mahtava:)

Anonyymi kirjoitti...

ainiin, kertoisitko vielä tyhmälle et hc-raidotusten lisäks taittovärit, nii mitä näil taittoväreillä tarkotetaan ja miten selitän kampaajalle mitä haluun, vai ymmärtääkö se jos sanoin vaan noin?:D

Ellu kirjoitti...

hoooo! oivoi! sittenkin joku muu kuin vaalea?! :D ...blondeilla on aina hauskempaa, vaikka olisikin piilo-blondi... ;)
en malttais millään odottaa uutta lookia! :)

nooram kirjoitti...

uuvau tytsy, olet annan musavideossa:). proud of u <3

Henna kirjoitti...

Mun mielestä sulle sopis sellainen Whitney Port tukka, tavallaan ruskea, tavallaan vaalea. Ite haluaisin sellaisen!! :) Luonnollisuus kunniaan anyways!

Mintty kirjoitti...

Minkäs väristä hiusta on tulossa? ((:

Anonyymi kirjoitti...

Hui!

Anonyymi kirjoitti...

hyvin kirjotettu! mä luulin tossa alussa et joku on kuollu :o

JENNNNA kirjoitti...

hei!

millä tyylillä sun hiukset oli laitettu kiinni? teipillä?
ja miten sait ne parhaiten pois päästä?
haluan pidennykset ja sulla oli ihan loistavat!

Anonyymi kirjoitti...

Mietin jo aikoja sitten, että olit paaaljon hotimpi tummilla, eli jesss!!

Elli kirjoitti...

upeaa että oot valmis tuohon. itse oon pidennyksiä siks että iso osa on kerätty jumalalle lahjoitetuista hiuksista joita intialaisnaiset kasvattaa monta vuotta tai vaihtoehtoisesti venäläisnaiset myy saadakseen edes jostain rahaa...

Oikeesti, vitun siistii. Nostan hattua.

Elli kirjoitti...

*pidennyksiä vastaan siks että.....

Anonyymi kirjoitti...

eipä sitä erotu katukuvasta tummillakaan hiuksilla;)

Anonyymi kirjoitti...

Kyselin tossa ylempänä siitä vanhojenmeikistä. Voisinko ottaa sinuun jotenki yhteyttä jos pääsisin vaikka johonkin jonotus listaan tms jos aikaa löytyisikin? :DD
t. zorro

Anonyymi kirjoitti...

Elli kuule.. On myös niitä pidennyksiä, mitkä on lahjotettu omasta päästä ihan sen takii ettei tollasii hullujenhuone-hiuksia tarvis käyttää. Nykyään useat, jotka leikkaa kutrinsa pois, lahjottaa hiukset pidennystarkotukseen. Ottaa selvää mistä tukka tulee, niin voi hyvällä omallatunnolla ottaa pidennykset tietäen, että ne ei oo mitään uhrilahjoja jumalille :)

Janna

laila kirjoitti...

OLET NIIN SULOINEN. pus.

Anonyymi kirjoitti...

voih, miten kaunis surukirjoitus, *taptaptap*. nojoo ehkä tumma on enemmän talven väri, ja sopii sulle kyllä paremmin kuin vaalea VAIKKAKIN vaalea sopii sulle kuin voisilmä puuroon. oot vaan nii h0t tummassa tukassa, grrrrau ;)

Anonyymi kirjoitti...

ohhoh :D ensiksi ehdin jo säikähtää että lopettaisit blogin.

Sulla tosin ei ole mitään hätää hiustensuhteen kun tuntuu että sulle sopii kaikki värit ja mallit.. :D

mää kirjoitti...

VÄRJÄÄ PUNASET! :) Sellaset Hayley Williamssit. Ois siistit sulle ja vaihteluu eikä taas sitä tummaa perus.

rimpuli kirjoitti...

mielenkiinnolla odotellaan uutta tukkaa:) hei mistä on noi vallottavan söpöt korvikset? yhtä söpöt kuin sinäkin <3

Anonyymi kirjoitti...

Sun vaalea tucca oli tosi kaunis, mutta mun mielestä tumma/musta tucca pidennyksillä sopii sulle kuitenkin paremmin :)
Ite vaalensin omat tosi tummat hiukseni toffeenkultaiseksi vähän sekamelskaväriksi, mutta nyt on aika palata tummaan kun se kuitenkin tuntuu enemmän omalta <3
Onnea uuden värin kanssa! :)

Siru kirjoitti...

Innolla odotan miltä tulevaisuus näyttää.

juliet xxx

Martina kirjoitti...

Itse olen ammattilainen joten I know these things ;)

Korqpu kirjoitti...

Haha hassu :>> häpee, blondit on hienommat ko tummat. vaikno, itekki omistan tummat, mutku sulla noi oli niiiin ihanaat :<

Anonyymi kirjoitti...

EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Mrs. M kirjoitti...

PUNASEKS!

Anonyymi kirjoitti...

musta tekotukka i like! <3

Anonyymi kirjoitti...

eiiii :(

Anonyymi kirjoitti...

Tee jotain repäsevää, vaikka punertaviksiii :)

Anonyymi kirjoitti...

moikka saara!

mulla on tälläinen tummanruskea, melkein musta tukka, josta haluaisin nyt vaaleamman.

eli kysymys kuuluu;
miten hiusta saisi vaalennettua kerralla mahdollisimman paljon, mutta samalla hellävaraisesti? tai siis sillä tavalla, että hiuksista voisi tulla siedettävän näköiset?

terveisin, mustapää :o)

Anonyymi kirjoitti...

POCAHONTAS TAKASIN <3<33<3<3<3!!!

Anonyymi kirjoitti...

POCAHONTAS TAKASIN <3<33<3<3<3!!!

Anonyymi kirjoitti...

ei pocahontasta! :( mä tykkään enemmän tästä prinsessa Aurorasta! :):)

Anonyymi kirjoitti...

pocahontas takaisin <3